Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det er alligevel utroligt at efter en 5-1 sejr kan han ikke finde plads til bare én af Hakan, Silva eller Cutrone. Han er sgu utrolig.

Og hans rotations bullshit giver ingen mening når han konstant spiller Bonucci, Kessie og Borini.

Det skulle heller ikke undre mig at linket Pirlo henviser til igen er en form for hybrid, så Suso får sit favorit udgangspunkt. Nevermind hvad resten af spillere har af spidskompetencer, bare Suso fungerer..

Min antiparti imod Borini og Suso stiger og stiger udelukkende på grund af Montella, fordi de er blevet synonym i min verden for bullshit rotations forklaring og det ensidige offensive koncept.
Skrevet af Rossoneri
Hvis så bare Suso fungerede...
Skrevet af Lentini
Nå men, Suso fungerer jo faktisk. Individuelt. Problemet er at det er på bekostning, indtil videre, på den resterende del af offensiven, hvilket jeg formoder også er det du hentyder til.

Montella stirrer sig imø blind på Suso. Han ved at hans offensiv hakker, men han ser Suso som den fungerende del, hvorfor han forsøger at modellere alle andre ind efter Susos styrker, som hidtil ikke begunstiger de andre offensiv spillere.

Jeg syns Montella og hans stab fejlanalysere offensiven.
Skrevet af Rossoneri
Tja, egentlig ikke enig. Men det kommer jo lidt an på hvordan man vurderer hans opgave.

Når man ser på hvor meget af vores offensive spil der går gennem Suso, mener jeg at hans slutprodukt er alt for ringe.
Suso er en one-trick-horse der kan skabe mål og chancer på egen hånd til tider. Men slet ikke i et omfang der gør at han kan bære holdet.

Men jeg mener naturligvis at han får mest ud af sit talent i en situation hvor han har et udgangspunkt som højre midtbane.

Så ja, det bliver lidt en potato-potato snak om hvad man ligger i at "fungere".

Derhen hvor vi klart er meget enige, er at Susos involvering sker på bekostning af holdet - hvilket er rimeligt evident ift hvordan hans medspillere blomstrer i hans fravær.

Og dit besyv omkring den offensive analyse anser jeg som spot on. Det samme kan i øvrigt siges om sidste sæson, hvor det hele også drejede sig om at udnytte Susos kvaliteter.

Jeg vil påstå at man havde en række andre muligheder for at få angrebet til at fungere bedre - eksempelvis at spille med to helt fremme, hvilket må forventes at have givet en langt bedre udnyttelse af Baccas kvaliteter.

Sosa kunne også være brugt langt bedre, det samme med Mati, Niang osv osv.

Man kunne mistænke Montella for at have set lidt for meget Barcelona de seneste 15 års tid, hvor holdet er bygget op omkring primært én spiller.
Den "lille" forskel ligger dog i at disse spillere har heddet hhv Ronaldinho og Messi.
Skrevet af Sandro Cois
@ Magnifico

Nu skal vi ikke forpeste Milan tråden, men du har altså ikke ret.

Hvad AC Milan er værd som brand, er ikke relevant for Elliott.
det handler udelukkende om hvad der bedst kan betale sig for dem. Hvis det bedst kan betale sig at sælge hver eneste lille del af AC Milan (hver eneste spiller på kontrakt, alt inventaret på kontorerne, m.v.) så gør man det. At de så efterlader en tom skal uden andet et navn, så er det komplet ligegyldigt for Elliott at det tilbageværende aktiv har tabt stort set al værdi, for så har man tjent det man kan, og mere end man ellers ville have gjort.

Som fodboldfans håber vi naturligvis ikke at det skulle komme så vidt, men hvis det skulle kan du være helt sikker på at Paul Singer er fuldstændigt kold i røven og gladeligt slagter en historisk fodboldklub uden at tøve.

@ Gasbaroni

Elliott er i høj grad en hedge fund.
Skrevet af Magnifico
@ Cois

Jeg anfægter ikke, at Elliott potentielt ville agere som du beskriver og dermed uden skånsel ville sælge klubben i bidder samt efterlade brandet som en tom skal. Og endog få en god forretning ud af det, set med deres øjne. Det kan du nok få ret i. Men det ændrer jo ikke på det faktum, at klubben er mere værd som en samlet enhed.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvorfra ved du at klubben er mere værd som enhed?

Der kan dog ikke herske tvivl om ar Elliot vil sælge Milan således at de opnår den størst mulige profit, om det så er at sælge alle aktiver samlet eller bid for bid er der ingen af os herinde der i bund og grund ved noget om, vi er ude i er rene og skære gisninger.

Men lad os håbe det forbliver ved gisningerne, og at vi aldrig nogensinde finder ud af det! Det vil være en mildest talt katastrofe hvis i ender i hænderne på Elliot, jeg kan næsten ikke forestille mig et værre scenario.

Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/934764686540763136/photo/1%22

Spændende opstilling, forstår dog ikke Zapata som højre back. Men nu må se hvordan vi positioner os når kampen går i gang.
Skrevet af Milanisti
Jeg kan ikke se hvad der gør at Abate ikke er at finde hverken i holdopstillingen eller på bænken?
Skrevet af Bishop
"Hvorfra ved du at klubben er mere værd som enhed?"

Logik velsagtens? Vi er vel enige om at der ikke er specielt mange aktiver i klubben uden branded, det er få spillere der er 100% afskrevet, ikke noget stadion man kan sælge ligesom at Casa Milan også har sin værdi i branded. Skulle man splitte Milan op og sælge det bid for bid, tvivler jeg på at Elliott overhovedet ville hente de penge de har ude og svømme.

Milan har en enorm fanbase og er stadig i stand til at fylde stadion, og trække opmærksomhed og hele verden, alt det vil man jo skylle ud i lokummet, og der ved Elliott da også. Skulle det utænkelige ske at Elliott overtager, så vil de givetvis gære en ihærdig indsats i at finde nogle nye ejere, og at sælge hele pakken for + 300 mio euro burde ikke volde de store problemer.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"With today´s formation against Torino, Milan would have used 23 different formations in 23 games so far this season"

En præstation i sig selv
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
@Bishop

Syntes dette fortæller meget godt hvorfor, vi stadig ikke virker til at være et sammenspillet fodboldhold. Her har Montella fejlet big time indtil videre...
Dog skal man huske på EL er medregnet.
Skrevet af a j o o b a
Sjovt at se billeder fra tunnellen, hvor alle hilser pænt på hinanden med smil osv. Nicolas Burdisso er min mand i den situation. Han hilser pænt, men ser dybt seriøs ud. Det er den rette indstilling :-)
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Pirlo21
Hold nu kæft Kalinic, hvor stor en chance skal du have!!! Fandme elendigt
Skrevet af Pirlo21
Øv at vi ikke er foran med 2 mål, først kalinic kæmpe chance som Suso skabte og derefter et flot frispark forsøg af Suso, men desværre mesterligt reddet af Sirigu

KOM NU MED DET MÅL
Skrevet af Pirlo21
forfanden Silva...
Vil vi ikke score i dag!!!
Skrevet af Pirlo21
Utroligt vi ikke er foran, simpelhen latterligt at vi misser så store chancer. Det kan gå hen og blive dyrt!!
Også helt utroligt at Kalinic ikke kan ligge en simpel aflevering her til sidst i halvlegen, så havde vi scoret!

Nå men, vi spiller ikke perfekt men burde ha scoret 3 mål. Frustrende
Skrevet af Pirlo21
usmageligt at buhe Kalanic ud

KOM SÅ Cutrone
Skrevet af Pirlo21
Ja vi kan kun takke os selv for vi ikke vinder. Utroligt de chancer vi misser, Silva, Hakan og især Kalinic må have det skidt efter deres missere.
Skidt at vi ikke vinder, iøvrigt fantastisk redning af Donnarumma.

Syntes det ærgerligt at vi aldrig formår at komme med overlap i vores højre side, det gjorde vores spil for let at læse til tider. Men chancerne blev skabt og dem skal man score på.
Kalinic var selvfølgelig den største synder, men usmageligt at fansene buehede sådan af ham. Han kæmpede røven ud af bukserne og var vores farligste mand. Men en angriber skal score på de åbne chancer og det gør Kalinic på ingen måder.

Utroligt vi ikke vandt, ærgerligt at abate, borini og calabria alle var skadet i dag. Zapata gjorde det flot defensivt, men kommer aldrig med dybde løb m.m det savnede vi.

Skuffende resultat, spillet var til meget mere i dag
Skrevet af Magnifico
"Hvorfra ved du at klubben er mere værd som enhed?"

Logik velsagtens?

Tak Bishop.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0