Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Interforlivet ser bare Gattuso, som vi ser Materazzi. Ikke noget særligt i det.

Jeg er ikke begejstret for Gattuso som træner, men omvendt ser jeg også sæsonen som et overstået kapitel, med mindre Gattuso kan skabe mirakler.

Jeg ser ham som en klon af Conte - bare uden taktisk sans. Om det stadig forholder sig sådan, vil vise sig. Og det vil overraske mig en del, hvis Gattuso ikke er en midlertidig løsning, selv om Fassone og Mirabelli udtaler anderledes for at beskytte ham.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Ja, det er i den grad udtryk for din subjektive holdning, for der er i hvert fald ikke meget objektiv substans i dine udsagn.
Ja selvfølgelig er det da det. Vi diskuterer kognitive egenskaber hos en given fodboldpersonlighed. Hvordan skulle det nogensinde bero på andet end subjektive holdninger? Come on altså.

Og det er mildest talt også bemærkelsesværdigt at du turer videre, efter i samme åndedrag at have fortalt at du har et begrænset kendskab til spilleren.
Du har da også et begrænset kendskab til spilleren. Hell, vi har alle et begrænset kendskab til 99% af de spillere vi bruger så meget tid på at diskutere herinde. At jeg anerkender dit og andres mere dybdegående kendskab til omstændigheder vedrørende Milan er da ikke ensbetydende med, at jeg ikke selv må have en mening vel?

Det er klart at man kan få et skævt billede, hvis man udelukkende går efter BT overskrifter.
Hvis du tror, at min karakteristik af Gattuso beror på "BT-overskrifter" er du temmelig galt afmarcheret. Jeg har fulgt med i italiensk fodbold siden 1989 og har derfor et meget indgående kendskab til serie a.

Gattuso var en spiller der levede af sin gejst og arbejdsiver. Det skræmte mange modstandere.
Hvis du dig ser på hans karrierestats for disciplin, tegner de ingenlunde et billede af en svinsk spiller. Så langt fra endda.

Men selvfølgelig en spiller med temperament (der kunne være meget udtalt). Men fodbold handler også om passion og jeg har aldrig haft så vilde kuldegysninger som når jeg så ham komme løbende ud til curvaen på stadion.

I den forbindelse var både Simeone og Conte meget mere beskidte spillere.
Og det runger endnu mere hult når de to også i deres trænergerning har lavet nærmest overfald på deres assistenter for åbent skue.

Sir Alex fyrede engang en støvle i hovedet på Beckham så han flækkede et øjenbryn? Sindsyg?

Jeg kan da godt forstå at du ikke bryder dig om et Milan-symbol som Gattuso.
Men prøv og hold det sagligt.
Fair nok - og ikke overraskende - at du har et andet billede af Gattuso, men lad nu være med at få det til at lyde som om at min karakteristisk er grebet ud af den blå luft. Vi kan passende bruge et citat fra din medfan, Lentini, til at understrege min pointe:

Nu kan man sige at Rino i hvert fald får chancen for at fravige fra det blik mange har af ham, som en primitiv tosse uden særlig mange brikker at flytte med.
Min karakteristik af Gattuso deles af mange, så at kalde den usaglig er både forfejlet og arrogant.

Og hvis du ikke ved nok om et emne, var det måske værd at overveje om man skylle kaste sig ud i et så markant udbrud.
Og det var jo så præcis det jeg skrev i mit forrige indlæg. Det var uovervejet og dumt at formulere mig så kort og bombastisk. Men én beklagelser er måske ikke nok?
Skrevet af Interforlivet
@Foggy:
Interforlivet ser bare Gattuso, som vi ser Materazzi. Ikke noget særligt i det.
Lige præcis.
Skrevet af Interforlivet
@Bishop:
Ja vi er nu vidne til en såkaldt klassisk Gokke reaktion.
Og hvad er så den klassiske Bishop-reaktion? At skrive "Hæng dig selv" i afmagt? At blive så forvirret over lix-tal og emner at man får kastet om sig med selvmodsigende anklager (jf. din præstation med at få kaldt mig en FD-papegøje samt kronisk uenig med FD i én og samme debat)? At skøjte let henover beskyldninger som bliver skudt ned i stedet for at stå på mål for dem? Pick one.

Hold da op det gjorde ondt at blive kaldt evighedstudent, jeg ville sådan set bare have svar på hvorfor nogle kan dækkes ind under passion og andre er sindssyge, og at meritter skulle være tungen på vægtskålen.
Jamen så kunne det da være du skulle skrive det. Det er så svært at svare på ting man ikke bliver spurgt om.

I mine øjne er den væsentlige forskel på Gattuso og Simeone og Conte, at Simeone og Conte har bevist - gennem deres meritter på trænerbænken - at de besidder de kognitive evner som det (efter min bedste overbevisning i hvert fald) kræver at opnå succes på allerhøjeste europæiske plan som taktikker. Kald mig blot firkantet, men i min optik diskvalificerer disse meritter dem mere eller mindre fra at blive kaldt decideret sindssyge (men lad os nu huske at det er en sliding scale, og at jeg da sagtens kan forstå folks lyst til at kalde typer som Conte og Simeone - og Mou for den sags skyld - for sindssyge). Conte og Simeone er temperamentsfulde - ingen tvivl om det - og også i en for høj grad engang imellem, men de er tilsyneladende i stand til at tøjle temperamentet i en sådan grad at det ikke går ud over deres taktiske evner samt deres evner til at formidle deres ideer til deres spillere. At se Gattuso gøre det samme og vinde eksempelvis serie a, Premier League eller La Liga som træner er simpelthen et så utopisk scenarium for mig. Men jeg vil da gerne love dig og de andre sure Milan-fans at jeg skal være den første til at krybe til korset, hvis han en dag skulle få modbevist min påstand. Indtil da vil jeg være en del af koret som anser ham for at være "en primitiv tosse" med et (for) stort fighterhjerte.
Skrevet af Bishop
Holy fuck er du så forblændet af min bruger Gokke?

Her er hvad jeg skrev

"Det giver ingen mening det du skriver Intertosse. Du ævler løs som om en anden evighedstudent, der ikke kan forklare sin sag uden at drukne i tomme floskler.

Hver nu lidt konkret for en gangs skyld, hvorfor mener du at Rino er sindssyg? "
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"I mine øjne er den væsentlige forskel på Gattuso og Simeone og Conte, at Simeone og Conte har bevist - gennem deres meritter på trænerbænken - at de besidder de kognitive evner som det (efter min bedste overbevisning i hvert fald) kræver at opnå succes på allerhøjeste europæiske plan som taktikker. Kald mig blot firkantet, men i min optik diskvalificerer disse meritter dem mere eller mindre fra at blive kaldt decideret sindssyge (men lad os nu huske at det er en sliding scale, og at jeg da sagtens kan forstå folks lyst til at kalde typer som Conte og Simeone - og Mou for den sags skyld - for sindssyge). Conte og Simeone er temperamentsfulde - ingen tvivl om det - og også i en for høj grad engang imellem, men de er tilsyneladende i stand til at tøjle temperamentet i en sådan grad at det ikke går ud over deres taktiske evner samt deres evner til at formidle deres ideer til deres spillere. At se Gattuso gøre det samme og vinde eksempelvis serie a, Premier League eller La Liga som træner er simpelthen et så utopisk scenarium for mig. Men jeg vil da gerne love dig og de andre sure Milan-fans at jeg skal være den første til at krybe til korset, hvis han en dag skulle få modbevist min påstand. Indtil da vil jeg være en del af koret som anser ham for at være "en primitiv tosse" med et (for) stort fighterhjerte."

Fint det kunne du jo have gjort fra starten af i stedet for dette ævl.

"Nej. Prøv at læse igen hvad jeg skriver. Et par hints hedder "krølle på halen" og "endnu mere" og det relaterer sig til en skelnen mellem de vigtigste omstændigheder og yderligere omstændigheder i.e. dem som nuancerer eller forstærker en allerede etableret omstændighed."
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
@Bishop:
Fint det kunne du jo have gjort fra starten af i stedet for dette ævl.
Som opfølgning på mit første indlæg kom jeg i går kl. 21:56 med en redegørelse for min karakteristik (ligesom jeg i øvrigt altid gør da jeg ikke har noget problem med at stå på mål for mine ytringer og holdninger) - vel at mærke før du (kl. 22:18) skrev følgende:

jeg bad dig om at komme med noget konkret, i stedet for dit udenomssnak til Lentini, men det kniber tilsyneladende? Og nu har du endnu engang rodet dig ud i diskussion hvor du hvor du fokuserer på alt andet end det egentlige emne.
Hvem er det der er forblændet kære Bishop?

PS: Der er ofte en kausal sammenhæng mellem måden at bede om svar på og så de svar man får. I dette tilfælde fik du svar som din oprindelige forespørgsel havde fortjent.
Skrevet af Great Milan
Jeg ville personligt ønske, at der var flere af Gattuso´s og Materazzi´s typer i fodbold i dag. For den sags skyld også Simeone´s og Mihajlovic´s typer. Det er hvad jeg kalder passion! Fodbold er en sport, hvor man ligger hele sit hjerte i, og i dag er der desværre ikke ret mange af disse typer tilbage. I dag ligger man mere sit hjerte i de penge man ser frem til tjene ved at spille fodbold. Sørgeligt men sandt, desværre.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
GM

Jeg ser mig gerne fri for voldspsykopater, provkatører og spillere der ikke kan styre deres aggressive temperament på banen, det høre i mine øjne ingen steder hjemme i en professionel sport. Jeg medgiver dog gerne at der mangler spillere med et hjerte for den klub og den sport de spiller. Men det behøver altså ikke kamme over i, nu flækker jeg den spiller midt over, giver ham en bevidst albue i fjæset eller mobber ham indtil han giver en skalle, det er usportsligt og ufin opførsel og det uagtet hvem vedkommende spiller for.

Hvorfor jeg aldrig var en fan af Matrix, Deki, og Mihaj de var komplet usportslige og ufine i kanten, hvorvidt og i hvor høj grad Gattuso kan være med gider jeg egentligt ikke blande mig i.

Jeg kan bare ikke se noget godt i at se op til spillere der tror de er i gang med en MMA kamp.

Spillere som Zanetti og lignende derimod JA TAK!
Skrevet af Martinovic
Sjældent jeg er enig med Zanetti4ever, men det er jeg her.

Personligt blev jeg aldrig den store fan af Gattuso. Han fremførte sig som en jernmand, men det var han langt fra. Hans passion for Milan var enorm, men nogen god fodboldspiller blev han aldrig i mine øjne.

Nu skrev jeg, at Interforlivet ser Gattuso, som vi ser Materazzi. Det passer et stykke hen ad vejen og så ikke helt alligevel. Mens Gattuso fremførte sig som en Hulk-lignende person, så var Materazzi til sammenligning en psykopat - i hvert fald i de indbyrdes opgør mod Milan.

Begge spillede havde passion, men de kan på ingen måde sammenlignes med typer som Maldini, Zanetti etc.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"PS: Der er ofte en kausal sammenhæng mellem måden at bede om svar på og så de svar man får. I dette tilfælde fik du svar som din oprindelige forespørgsel havde fortjentventet."

"Jamen så kunne det da være du skulle skrive det. Det er så svært at svare på ting man ikke bliver spurgt om. "

Det er sgu helt sort at du måske, måske ikke vil vedstå at du rent faktisk blev spurgt, hvilket skete i mit første indlæg. Du gik helt i baglås over at blive kaldt evighedsstudent, og straks følte dig meget uretfærdigt behandlet, længere er den ikke. Men helt ærligt dit svar til Lentini, var sgu helt sort.

"PS: Der er ofte en kausal sammenhæng mellem måden at bede om svar på og så de svar man får. I dette tilfælde fik du svar som din oprindelige forespørgsel havde fortjent."

Præcis, og når nu disse konfrontationer ikke er ukendt for dig, så burde du lære at kigge indad.

Hvis du har lyst til at svare så skriv i denne tråd https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=4617256&start=50#4787751


Tilbage til Milan.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Interforlivet
Hehe. Om du ikke selv er i stand til at forstå at du laver et gedigent selvmål, eller om du bare kaster dig ud i et patetisk retorisk forsøg på at krybe udenom har jeg (som sædvanlig) svært ved at gennemskue.

Anyway, på trods af de efterhånden talrige eksempler på ovenstående rod fra din side (samt din opfordring til selvmord i Michael Laudrup-tråden) er jeg med på at vaske tavlen ren. Så skulle du beslutte dig for at henvende dig til mig en anden gang i en ordentlig tone (og det synes jeg du skulle tage at gøre!), skal du nok få et respektfuldt svar. Fortsætter du i den perfide tone derimod, får du tilbage af samme skuffe. Vælger du helt at droppe kommunikation med mig (som du insinuerede i dit svar til Sir_C at du har overvejet), så fred være med det.

Og ja, så tilbage Milan.
Skrevet af Interforlivet
@GM:
Jeg ville personligt ønske, at der var flere af Gattuso´s og Materazzi´s typer i fodbold i dag. For den sags skyld også Simeone´s og Mihajlovic´s typer. Det er hvad jeg kalder passion! Fodbold er en sport, hvor man ligger hele sit hjerte i, og i dag er der desværre ikke ret mange af disse typer tilbage. I dag ligger man mere sit hjerte i de penge man ser frem til tjene ved at spille fodbold. Sørgeligt men sandt, desværre.
Jeg kan godt følge specielt den sidste del af dit indlæg med pengenes triste indflydelse på klubhjertet. Men ligefrem at savne voldspsykopater er måske nok at tage den for langt. Her må jeg derfor tilslutte mig Z4Es og Foggys tanker omkring emnet. Flere Zanettier og Maldinier, tak. Gattusoer og Materazzier kan godt undværes.

PS: Materazzi elsker jeg velvidende at det gør mig absurd dobbeltmoralsk med henblik på min generelle indstilling til hvordan man behandler andre mennesker. Jeg kan simpelthen bare ikke lade være:)
Skrevet af paolomaldini
Denne her tråd har efterhånden udviklet sig til en konkurrence om at få det sidste ord (og ja, jeg prøver også lige). Drop det nu bare - I bliver ikke enige. For os andre, gør det bare tråden umuligt at overskue og sortere reelle indlæg fra mudderkast. Meget lidt voksent, meget lidt on topic. I er bedre end det (vælger jeg at tro).
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
@inter
Det er jo ganske paradoksalt at du det ene øjeblik beklager at du kommer med en forkert karakteristik af Gattuso - det næste fortsætter med at kalde ham "voldspsykopat".
I sådant tilfælde er én beklagelse ikke nok - for nu at svare direkte på dit tidligere spørgsmål.

Det kan ikke hjælpe noget at du kaster dig ud i et forsvar grundet i en snak om at alt nødvendigvis må være subjektivt og derfor er alle holdninger bare i orden.

Virkeligheden er en anden end den du beskriver. Gattusos karrierestats omkring disciplin (altså kort og suspenderinger) viser et billede af en spiller der faktisk sjældent gik over stregen.
Altså må du vel være enig i han faktisk ikke fortjener det billede du prøver at tegne.

@GM skriver om passion og du laver et lighedstegn til "voldspsykopater" - det er jo helt i skoven.
Jeg håber da du kan se forskellen...(?)

@Lentini skriver om en "primitiv" spiller. Det er jo igen langt fra de termer du kaster dig ud i.

Med udgangspunkt i ovenstående, kunne man jo nærmest fristes til at tro at du ikke kender forskellen.

Der er ingen her der kalder Gattuso for elegantier - men "skingrende sindsyg" og "voldspsykopat" er selvfølgelig skudt uendeligt langt over målet.

Det er da helt fint at du ikke bryder dig om spillere som Gattuso. Det kan bare ikke hjælpe noget at du sidder og laver din egen version af verden uden nogen form for krog i de virkelige begivenheder som dine udbrud omhandler.

Og da slet ikke når du hylder Conte og Simeone, som begge som spillere var mere svinske.
Så er det jo blot fordi du ikke har styr på fakta.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Vi kan altid diskutere hvad det vil sige at være en god fodboldspiller.

Jeg deler ikke den holdning at det kan indsnævres til en teknisk kunnen. Der er så meget mere end det.

Gattuso var en essentiel del af Carlettos hold. Uden Rino, ville vi slet ikke have balancen på holdet. Uden ham kunne vi næppe have "tilladt" os den luksus at have en spiller som Pirlo.

Og så kan hans indflydelse ikke overvurderes. Gattuso krævede altid det ypperste af sine medspillere.

Man kan håbe (og endda forvente) at det er noget han bringer med sig som træner.

Costacurta var fx ude igår og sige at han har fulgt med i Rinos trænerkarriere og han er imponeret over hans evne til at skabe en enhed.
Noget vi har sukket efter i umindelige tider.

At du ikke var fan af ham som spiller, er naturligvis fuldt forståeligt. Vi har alle vores favoritter af et utal af forskellige årsager.
Skrevet af Rossoneri
GdS mener i øvrigt at vide at Gattuso vil spille 3-4-3 / 3-4-2-1 (afhængigt af hvordan man ser det).
Forskellen til Montella vil være mindre fokus på boldbesiddelse og mere direkte spil.

De melder i øvrigt at Dias og Bellanova bliver hevet med op fra Primavera-truppen.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Det er jo ganske paradoksalt at du det ene øjeblik beklager at du kommer med en forkert karakteristik af Gattuso - det næste fortsætter med at kalde ham "voldspsykopat".
I sådant tilfælde er én beklagelse ikke nok - for nu at svare direkte på dit tidligere spørgsmål.
Jeg beklager da på ingen måde at jeg kommer med min karakteristik. Jeg beklager at jeg fik formuleret mig så kort og bombastisk i første omgang uden at tænke ekstra over den kontekst som jeg ytrede mig i.

Det kan ikke hjælpe noget at du kaster dig ud i et forsvar grundet i en snak om at alt nødvendigvis må være subjektivt og derfor er alle holdninger bare i orden.
Selvfølgelig er alle holdninger i orden her. Hvilken mening man har om Gattuso bunder i en subjektiv vurdering. At det nogensinde skulle kunne være anderledes er en fjollet antagelse.

Virkeligheden er en anden end den du beskriver. Gattusos karrierestats omkring disciplin (altså kort og suspenderinger) viser et billede af en spiller der faktisk sjældent gik over stregen.
Altså må du vel være enig i han faktisk ikke fortjener det billede du prøver at tegne.
Nej, det er jeg på ingen måde enig i. Gattuso var en voldsomt aggressiv spiller. Det kan man jo sagtens være uden nødvendigvis at få supermange kort. Ligesom man kan være en forholdsvis rolig spiller (Miranda comes to mind her) og få rigtig mange kort.

@GM skriver om passion og du laver et lighedstegn til "voldspsykopater" - det er jo helt i skoven.
Jeg håber da du kan se forskellen...(?)
Jeg tror godt du (ligesom jeg, Z4E og Foggy) kan gennemskue hvad GM efterlyste.

@Lentini skriver om en "primitiv" spiller. Det er jo igen langt fra de termer du kaster dig ud i.
Nej Lentini skriver om en "primitiv tosse" - ikke superlangt fra min karakteristik af ham som sindssyg.

Med udgangspunkt i ovenstående, kunne man jo nærmest fristes til at tro at du ikke kender forskellen.
Ligesom man kunne fristes til at tro at du bevidst fordrejer ordene (jf. citatet fra Lentini), så de passer til din dagsorden.

Der er ingen her der kalder Gattuso for elegantier - men "skingrende sindsyg" og "voldspsykopat" er selvfølgelig skudt uendeligt langt over målet.

Det er da helt fint at du ikke bryder dig om spillere som Gattuso. Det kan bare ikke hjælpe noget at du sidder og laver din egen version af verden uden nogen form for krog i de virkelige begivenheder som dine udbrud omhandler.

Og da slet ikke når du hylder Conte og Simeone, som begge som spillere var mere svinske.
Så er det jo blot fordi du ikke har styr på fakta.
Igen, nægter du simpelthen at forholde dig til de maaaange mennesker som deler min holdning? Og hvad synes du selv hans opførsel i situationerne med Lippi, Carlo, Christian Poulsen, assistenttræneren etc. udstråler? Hvis det ikke konstituerer "skør" eller "sindssyg" opførsel, hvorfor er det så ikke mere udbredt? Hvorfor ser man ikke flere spillere tage kvælertag på deres træner når de fejrer triumfer?

I bund og grund så handler denne diskussion om din manglende forståelse for at mange fodboldfans har et billede af Gattuso som en "primitiv tosse" (for at blive i Lentinis terminologi). At det så lige er mig der står på mål for den her (fordi jeg bræger op) ændrer jo ikke på det faktum. For det er et faktum. Og hvis du seriøst mener, at narrativet intet har med virkeligheden at gøre, så kan jeg altså ikke se det som andet end et udtryk for at dine klubbriller i denne forbindelse sidder lidt for godt fast.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Selvfølgelig er alle holdninger i orden her. Hvilken mening man har om Gattuso bunder i en subjektiv vurdering. At det nogensinde skulle kunne være anderledes er en fjollet antagelse.

Ja, vi lever i et frit land hvor vi kan tænke, synes og ytre os (næsten) som vi vil.
Det gør det jo bare ikke mere rigtigt.

Du kalder Gattuso "skingrende sindsyg" og "voldspsykopat". Det er simpelthen bare tåbeligt. Det er ikke en subjektiv vurdering - det er lodret forkert.
Du nægter at forholde dig til virkeligheden, som vel (som fodboldspiller) kan aflæses meget godt i disciplinære karrierestats.
Med mindre selvfølgelig at din næste påstand er at en samlet dommerstand skule have holdt hånden over Gattuso.

Og tåbelighederne bliver selvsagt blot mere udtalte, når du blåstempler spillere som Conte og Simeone. Tingene må være relative - og her dumper din vurdering med et brag.

Det vile klæde dig at holde dig til din, ellers sympatiske, erkendelse af at du bare ikke kender nok til spilleren, men er hoppet med på en populistisk holdning.
Som dygtig studerende, må du vel også have en forståelse for at det kræver indsigt i et emne at kunne diskutere det.

Hvad du ellers måtte synes om Gattuso, såsom at han skulle for for passioneret, primitiv osv står dig naturligvis frit for.

Nej, det er jeg på ingen måde enig i. Gattuso var en voldsomt aggressiv spiller. Det kan man jo sagtens være uden nødvendigvis at få supermange kort. Ligesom man kan være en forholdsvis rolig spiller (Miranda comes to mind her) og få rigtig mange kort.

Den kommer du nok lige til at forklare lidt nærmere.
Mig bekendt indeholder dommerens opgave at slå ned på voldsomt og aggressivt spil. Spil der kan skade modstanderen osv.

Jeg må indrømme at jeg lidt savner at forstå din pointe her - men det er måske bare mig der ikke har brugt nok år på skolebænken.

Jeg tror godt du (ligesom jeg, Z4E og Foggy) kan gennemskue hvad GM efterlyste.

Hvad om vi bare læste det @GM skriver. Nemlig at han savner flere spillere med den passion.

Det må vel være indlysende for en veluddannet mand som dig selv at der er milevid forskel på "passion" og "skingrende sindsyg" og "voldspsykopat"....

Og måske du også vil have opdaget at @Foggy rent faktisk undsiger dig. Selvmål!

Nej Lentini skriver om en "primitiv tosse" - ikke superlangt fra min karakteristik af ham som sindssyg.

Jo - utroligt langt fra. "Psykopat" og "sindsyg" er mentale lidelser - der er selvfølgelig uendeligt stor distance.

Ligesom man kunne fristes til at tro at du bevidst fordrejer ordene (jf. citatet fra Lentini), så de passer til din dagsorden.

Det ville jo så forudsætte at det pågældende citat understøttede dine obskure påstande - hvilket det på ingen måde gør.
Selvmål igen!

Igen, nægter du simpelthen at forholde dig til de maaaange mennesker som deler min holdning?

Hvem er lige disse "maaaange mennesker" du henviser til?
Jeg har kun hørt dig og måske én af dem der deler dine klubmæssige sympatier. Men at flere tosser råber i kor - gør det jo ikke nødvendigvis rigtigt.

Og hvad synes du selv hans opførsel i situationerne med Lippi, Carlo, Christian Poulsen, assistenttræneren etc. udstråler?

Jeg er da ikke ude og forsvare Gattusos gerninger. Der er masser af spillere og trænere der er gået over stregen (som Gattuso i de benævnte situationer). Zidane, Ferguson osv - det gør dem bare ikke til "skingrende sindsyge" og/eller "voldspsykopater".
Jeg antager at du med de veludviklede analytiske evner du med al sandsynlighed har opbygget gennem dine mange år i uddannelsessystemet, har luret at det jo netop er disse prædikater der opponeres imod.

Og du kunne beskyldes for at være "en smule" upartisk, når du samtidig mener at Contes angreb på en assistent ikke sender ham i samme kategori.
Heraf @Bishops indledende kommentar om din manglende objektivitet.

Og hvis du seriøst mener, at narrativet intet har med virkeligheden at gøre, så kan jeg altså ikke se det som andet end et udtryk for at dine klubbriller i denne forbindelse sidder lidt for godt fast.

Det er to vodsomme fejl i ovenstående.
1) at du fortsat turer rundt med dit "argument" omkring at "maaaange mennesker" deler din holdning. Det er en til lejligheden opfundet præmis, som du ikke har kunne understøtte.
Hvor er alle disse samstemmige holdninger om at Gattuso er "skingrende sindsyg" og "voldspsykopat"?

At der er mange der mener at han var "primitiv" som spiller og at hans temperament til tider kogte over, er jo en helt anden snak.
Håber du snart har fanget distinktionen....(?)

2) at du ikke forholder dig til den eneste målbare virkelighed vi har - nemlig hans disciplinære stats. Men som du selv siger - så har du ikke indsigt i spilleren og forklaring for din fejltagelse her er åbenlys.
Skrevet af Rossoneri
Gattusos pressemøde idag, giver en del gode svar.

Ikke mindst på det taktiske plan, hvor jeg synes det er glædeligt at han synes at have en meget klar holdning til hvad han vil.
Vi kommer til at spille med tre i forsvaret, fire på midten og så vil der blive vekslet lidt blandt de tre forreste.
Han hinter dog at det meget nemt kunne blive med to 10ere eller mere sandsynligt - to angribere og en 10er. Herunder siger han at han glæder sig til at se nærmere på Suso, som staben siger "kun" kan spille på kanten.

Som GdS nævnte til morgen, bekræfter han også at han vil indføre en mere direkte stil - ikke at det er en kæmpe overraskelse.

Nu skal dette ikke blive en opblusning af Suso-snakken, jeg synes dog det er meget glædeligt at Rino har et taktisk udgangspunkt som spillerne skal passe ind i og ikke omvendt.

Det er måske min kærlighed til Rino der snakker nu, men jeg begynder faktisk at have en lille smule optimisme. Ikke mindst fordi jeg mener kultur er så vigtig i enhver performance-sammenhæng. Og hvis nogen kan skabe dette, må det siges at være Gattuso.

Og så kan jeg egentlig godt lide at han ikke kommer med bøjet nakke og en masse ydmyghed. Han siger at han er træt af at høre om hans "grinta" - hans trænerlicens fik han trods alt ikke foræret (som han selv udtrykker det).

Lad os håbe at noget af den selvtillid smitter af på holdet.
annonce
0