Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Genne
Klart, jeg siger da heller ikke at hele hans karriere er indeholdt i den video. Jeg påpeger bare, at når man ret hurtigt kan finde 4:40 minutters svinestreger/grove tacklinger fra den samme spiller (man må formode at han har lavet flere end dem der lige er endt der), så tegner der sig et billede af en spiller der ikke havde skrupler ved at gå over stregen. Jeg er med på at betegnelsen "svin" er meget subjektiv, men vi kan vel godt blive enige om at Materazzi ikke ligefrem var nogen engel, og har gjort sig uheldigt bemærket på ret så mange måder.

Men lad den ligge, jeg udtrykker blot en holdning, og prøvede at underbygge den med eksempler via videomateriale. Jeg har som sådan ikke noget imod hardhitters, men kan nu godt forstå at mange vil betegne Materazzi som et "svin". Og de gange jeg har set ham, virkede hans tilgang noget mere kynisk end Gattuso, der bestemt også kunne dele ud, men som jeg aldrig har set lave en decideret svinestreg. Han har sikkert gjort det, men jeg opfatter ham som en mere fair type.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg påpeger bare, at når man ret hurtigt kan finde 4:40 minutters svinestreger/grove tacklinger fra den samme spiller (man må formode at han har lavet flere end dem der lige er endt der).

Det er jo ikke noget argument. Jeg kan også ret hurtigt finde en video om hvalpe der tackler tumlinger. Man kan jo finde alt - så hvis du har søgt efter Materazzi og tackle (eller noget i dén dur), så skal der, qua hans fremtrædende rolle i fodbold, hans plads på banen og hans hårde tilgang nok dukke en masse op.

men vi kan vel godt blive enige om at Materazzi ikke ligefrem var nogen engel, og har gjort sig uheldigt bemærket på ret så mange måder.

Snild. Jeg påpeger også allerede i det indlæg, du reagerer på, at Materazzi i sin ildhu havde mindst et par episoder per sæson, hvor han gik langt over stregen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Genne
Jeg skrev sjovt nok bare "Materazzi". Det er nok bare tilfældigt at det første der dukker op er en compilation med svinestreger. Det har ikke noget med hans karakter på banen at gøre. Niks.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Jeg skal prøve at gøre det nogenlunde kort. Det kræver heldigvis ikke særligt meget spalteplads at skyde dit nonsens ned.

Din påstand er at Gattuso er "skingrende sindsyg" og "voldspsykopat". Begge dækker over kliniske betegnelser - som derfor ikke er genstand for subjektive holdninger.

Så med mindre du har en lægefaglig indsigt til at stille den/de diagnose(r), har jeg ret og du har uret.

Og løsningen er ikke (som du sprællende forsøger) at indrage flere spillere i puljen.

Så fik vi det på plads.

Om du så ikke kan lide passionerede spillere og trænere (når de er på kontrakt i Milan) er ganske fint. Det er netop en subjektiv holdning som ikke giver mening at diskuterer yderligere.

De brugere du henviser til har enten a) forklaret deres udsagn for dig og forklaret at du fejlfortolker, eller b) ikke uddybet yderligere, hvorfor din motivtolkning ikke holder stik. Du må forholde dig til hvad de skriver.

Og så tror jeg at jeg taler på alle brugere af den tråds vegne, når jeg siger at du skal finde en anden tråd at være fjollet i.

Ciao!
Skrevet af Lentini
Peppe Di Stefano har fået lidt indtryk med fra Rinos første træninger med holdet.

Først og fremmest havde han hevet et erfarent firkløver til siden inden første træning igår inden hans første pressemøde, omkring en forventningsafstemning, som han senere inkluderede hele holdet i. Firkløveret bestod af Bonucci, Montolivo, Abate og Zapata,

Selve træningerne har ændret karaktér. Man er gået over til kortere træningspas, dog med meget mere intensitet. Rino skulle være verbalt, meget aktiv, i et opmuntrende lejde. Så der er nogle store kontraster i den daglige gang fra Montella til Rino.

Umiddelbart virker det ikke til at Rino har tænkt sig at eksperimentere for meget med nye systemer, snarere læner han sig op af en 3-4-3, hvor han dog idag afprøvede et erfarent central par på midtbanen i form af Biglia og Montolivo.

Kigger man på Rinos seneste historik hos Pisa beviste han at han kunne stykke en ekstremt velfungerende defensiv sammen, men med endog store vanskeligheder rent offensivt. Og det offensive er imo der vi har klart størst problemer.

Efter Montellas afgang er pilen med kritik nu rettet entydigt imod Mirabelli, og medierne er begyndt at stille spørgsmålstegn ved hvor gode indkøbene i sommers reelt set er. Bl.a. kører historierne igen om at André Silva var en Mirabelli idé snarere end et ønske fra Montella.

Rino har i øvrigt ret i hans anskuelse på André Silva. Der er nogle Suso tendenser hvor bolden klæber for meget til fødderne og han gerne vil det hele selv. Han er ingen Ronaldo og det blir han heller aldrig, deri ligger hans kvaliteter ikke.
Skrevet af Rossoneri
Der er nok ingen tvivl om at vi kommer til at se en anden type fodbold med Rino ved roret. Det udtalte han selv på pressemødet igår.

Mit bud er at vi kommer til at se fodbold i stil med Contes Chelsea, med vægt på omstillinger.

Personligt bliver jeg dog ikke overrasket hvis vi kommer til at spille med to angribere indenfor en kort periode.
Synes i hvert fald at en række af Gattusos udtalelser peger i den retning.
Udfra truppen giver det også ganske fin mening.

Jeg har svært ved at få øje på validiteten i kritikken af købet af Silva (for 38m). Uanfægtet om det er Montellas eller Mirabellis indkøb.

Vi taler først og fremmest om et af kontinentets største talenter, til en pris på ca 1/3 af fx Dembele.

Dernæst har Silva jo fungeret fortrinligt i et to-mands angreb.
Han har selvfølgelig masser at lære endnu - ikke mindst om den italienske spillestil.

Men du har naturligvis ret i at han ikke er nogen CR7. Den sammenligning ser jeg dog også i den langt mere useriøse afdeling, som primært er baseret på nationalitet.
I spillestil er der ganske synlig forskel.
Skrevet af Lentini
André Silva er mere et eksempel med lidt mere bund i fordi Rino vendte emnet omkring ham på pressemødet, og jeg syns hans anskuelse er rigtig. Det er fint at vende på førsteberøringen, men når han gør det skal han holde farten og bruge sin pondus til ar gå forbi, eller slippe bolden og accellerere i ny gunstig position. Han har det til tider med at vende og gå ned i tempo, tage 3-4-5 ligegyldige boldberøringer eller hopper over den flere gange der deæber tempo. Det skal være mere konkret og determineret imo.

Det skal siges at Silva ikke er eneste mand som bliver vendt og vejet. Det gælder alle som blev hentet ind. Men nu er Montella også væk, og skytset skal rettes imod noget nyt som kan potentielt ifrågasättes. Mirabelli er det naturlige valg som manden bag indkøb til ca 200mio euro og nu med lidet flatterende resultater.
Skrevet af Lentini
Lucas Lima skifter i øvrigt til Palmeiras. Så hvis der nogensinde var noget i det, er den nu stendød.
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er ret ærgerligt. Navnlig fordi han har noget af det vi efterspørger fra vores kreative del af offensiven - speed, målsøgende og udfordrende.
Skrevet af Rossoneri
Speaking of, så skriver CM at vi faktisk er i dialog med Watford omkring Richarlison.
Skulle det være tilfældet, er det virkeligt venstrehåndsarbejde af Mirabelli.
Hans pris må jo være mangedoblet og vi havde alle muligheder for st hente ham for et beskedent beløb for få måneder siden.

Nuvel, en rigtigt dygtig spiller der kan lige præcis det vi mangler.

Man kan så håbe på at en spiller som ham har fået indført klausuler for videresalg.
Skrevet af ilsemprelaziale
Lucas Lima er en spændende spiller og jeg er meget overrasket over at han ikke tager til Europa. Han er 27 og derfor i sin bedste alder så det havde nok været den perfekte mulighed for en stor kontrakt.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
@ilsemprelaziale
Ja, det er en overraskelse - ikke mindst fordi han jo var transferfri.

Men måske han bare ikke har haft ønsket om at rejse. Et andet eksempel i denne kategori er Dede, der vel har været rygtet til et hav af europæiske klubber i de seneste 10 år.
Skrevet af Lentini
Spørgsmålet er jo hvorvidt interessen har udgjort et konkret tilbud. Det kan man jo betvivle. Men hvad jeg forstår udfra de meldinger som kommer fra Brasilien så får han shitload af penge for skiftet. Han er jo trods alt også bundet op med Neymars far..
Skrevet af paolomaldini
Måske er konklusionen bare, at han simpelthen ikke er god nok.
Forza Milan!
Skrevet af Pirlo21
Med mindre det er en hurtigt kantspiller primært til vores venstre side, har jeg svært ved at se ideén i at købe flere spillere. Jeg syntes vi har rigeligt med nye spillere der ikke har bevist deres potentiale.
Lad os heller fokusere på dem, målet for resten af sæsonen. Bør være at skabe et fundament udfra det nuværende spillermateriale. Vi skal blive en enhed og finde en slagkraftig spillestil, så vi er klar fra næste sæson.

Jeg tvivler stærkt på at Rino er manden vi skal satse på, men nu er beslutningen truffet og sådan er det. Men selvom manden er en Milan legende og elsket, så er hans træner CV skræmmende - længere er den ikke.
Gejst og karisma vil den kære Rino helt sikkert bidrage med, forhåbentlig er der nogle dygtige folk omkring ham som kan hjælpe ham med det taktiske.
Spændende bliver at følge vores nye træner.
Skrevet af Pirlo21
Denne artikel, opsummere meget godt min frygt om vore kære ejer Li, der er ikke noget nyt i den...

http://www.football-italia.net/113597/milan-takeover-not-transparent

Kigger vi tilbage på historien om vores ejer fra NY Times, er det jo egentlig bare en viderefortælling om de historier der har været hele vejen igennem og som naturligvis er bekymrende. På en eller anden måde er det bare blevet glemt undervejs af mange medier, da de store summer blev brugt i sommer.

Når det er sagt, så må Li jo have en eller anden form for sikkerhed han kan stille, da den menige mand ikke kan låne de penge. På den anden side, er det jo også helt tydeligt, at det han kan stille med som sikkerhed ikke er særligt meget, da han i givet fald ikke havde været tvunget til at låne ved Elliot, men i en bank til normale vilkår. Iøvrigt ser det jo ud til at Li ikke har pengene til at betale Elliot nu og her (okt 2018), derimod ønsker han at låne pengene et andet sted. Her lyder det til at Highbridge kommer på banen med et 5 årigt lån. Det er selvfølgelig altid fint og refinansiere sin gæld hvis man får bedre vilkår. Det så spørgsmålet om et 5-årigt lån der rygtes til at være med højere renter end det nuværende er “bedre vilkår”. Jeg tvivler stærkt, og derfor holder jeg stadig fast i at Elliot, måske er den bedste løsning for vores klub pt!!
Hvis man ønsker at læse mere om vore kære ejer, kan jeg anbefale følgende link:https://nyti.ms/2hFZrOC

I forhold til FFP og UEFA bliver det meget sat på spidsen. De meldinger der kommer fra Italien er ikke, at planen er blevet afvist, men at den ligesom før sommer ikke er solid nok. Derfor har UEFA bedt om flere information omkring planen, men også bedt om en større økonomisk sikkerhed for at Li kan holde hånden under klubben. UEFA og FFP er faktisk pt ved at vise sit værd, da de kan beskytte klubben fra Lis hasard.
Jeg nægter at tro på vi bliver udelukket fra EL næste år(Skulle vi kvalificere os). Men vi kan sikkert komme i en situation hvor UEFA nægter os at handle spillere ind. Nå men lad os nu se hvad der sker, jeg håber Li har nogle stærke pengemænd i baghånden eller store sponsorer klar - men det virker ikke særligt sandsynligt...
Skrevet af Gasbarroni
@Sandro Cois

@ Gasbaroni

Elliott er i høj grad en hedge fund.


Øh, ja? Det er et ganske vidt begreb.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Rossoneri
Der er vel næppe den store overraskelse i at vi med Li står i en svær situation.

Han var reelt jo blot frontmand for et større konsortium, der alle faldt fra efter pres fra den kinesiske regering.

Han havde sat sig selv i den håbløse situation, at det ville koste ham 100m euro hvis handlen ikke blev gennemført.

Derfor skulle han vælge mellem at smide de 100m ud af vinduet, eller gennemføre og se om han kunne sælge videre.

En overtagelse af Elliott er det absolutte skrækscenarie, men det er også yderst usandsynligt. Mere sandsynligt er det at lånet refinansieres (for at købe tid) og at Li herefter går efter et salg - hvad end dette foregår direkte eller via en børsnotering.
Skrevet af Bishop
https://pbs.twimg.com/media/DP9QfVPXcAA83gG?format=jpg&name=medium

Ikke ligefrem en opmuntrende opstilling, i særdeleshed angrebet er svært at forvente det store af.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Frustrerende at se Monty får genvalg, ville så meget hellere se Locatelli på den plads. Han er fremtiden, Monty hører til fortiden. Vi skal jo kigge fremad og forhåbentlig er Monty fortid til sommer, ikke at jeg ikke kan lide ham. Men når vi nu har Locatelli og ligger der hvor vi gør i tabellen. Så giv da ham spilletid!
At Kessie ikke skal starte forstår jeg intet af.

Cutrone gad jeg virkelig også godt se fra start, istedet for Kalanic.
annonce
0