Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Endvidere kan man vel stille spørgsmålstegn ved, om det er formationen der er problemet. Vel nok er man i Milan muligvis ikke vante til at spille med et tremandsforsvar - men det undskylder dælme ikke, at man, med det hold, ikke kan slå Benevento og Rijeka. Så jeg har godt nok også nogle oprigtige tvivl om, hvorvidt en formationsændring kommer til at løse jeres problemer.

NB: Jeg er oprigtigt interesseret, så jeg beklager, hvis det her opfattes som trolleri. Det er ikke ment sådan.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg forventer Romagnoli-Bonucci.

Det er et godt bud. Men Romagnoli er - mig bekendt - heller ikke super hurtig, selvom det selvfølgelig vil løse Bonucci´s duel-problemer. Romagnoli som forstopper og Bonucci som sweeper kunne i og for sig godt fungerer, såfremt man står en smule dybere end normalt. For ingen af de to henter en angriber der er stukket i dybden.

I weekenden bliver det Bonucci-Musacchio.

To højrebenede midterforsvarere? Uff...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
det samme kan jeg sige til dig.....
og iøvrigt kan vi ligeså godt spille 4-4-2, eller 4-3-1-2.

Det er rigtigt at vi under Montella i nogle kampe har spillet med 4 nede i forsvaret når vi førte bolden frem. Men ikke når vi forsvarede.
Min grundlæggende holdning er at et 3 mandsforsvar er helt fin, hvis det fungerer. Faktum er at det ikke fungerede og at vi lukker alt for mange mål ind. Det kan ikke diskuteres. Tallene taler for sig selv!

Skrevet af Rossoneri
Og hvilke præmisser har jeg opfundet? Måske du kunne være lidt mere opfindsom end at sidde og råbe "spejl"...
Skrevet af Martinovic
Man skulle tro, I var gift, Pirlo og Rosso.

To højrebenede midtstoppere kan godt gå an. De har spillet sammen før, da Romagnoli var skadet i starten af sæsonen.

Miranda og Skriniar er jo også begge højrebenede. Det samme var Silva og Nesta.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Miranda og Skriniar er jo også begge højrebenede. Det samme var Silva og Nesta.

Det har du selvfølgelig evigt ret i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er rigtigt at vi under Montella i nogle kampe har spillet med 4 nede i forsvaret når vi førte bolden frem. Men ikke når vi forsvarede.

Nej, det er lige præcis omvendt!
Vi spillede med fire i defensiven, mens vi spillede med tre i opbygningen.

Konkret blev Rodriguez til venstre back i forsvarsfasen, mens højre wingback faldt ned som højre back.

Faktum er at det ikke fungerede og at vi lukker alt for mange mål ind. Det kan ikke diskuteres. Tallene taler for sig selv!

Og i om med at du tager fejl af ovenstående, er det jo også et gigantisk selvmål ift en salgstale for en fire-back kæde.

Du har ret i at vi lukker alt for mange mål ind - den del kan ikke diskuteres. Men at fire mand i forsvaret skulle være den umiddelbare løsning, har du selv så fint skudt fuldstændigt hul i.

Når man bruger statistik, er det altid en rigtigt god ide at have sat sig ind i præmisserne først - blot et venligt råd herfra.

Intet system - hverken med tre eller fire i backlinjen - kan løse den situation vi står i nu.
Skrevet af Pirlo21
Næ det er det ikke, @Rossoneri.

Du tager fejl, lad mig komme med et eksempel fra virkeligheden!!
På holdkortet stillede vi op med 3-4-3, forsvaret hed Zapata, Bonucci, RR. Borini i højre side, Jack i venstre, Kessie og Monty i midten.
Når vi førte bolden frem. Bonucci og zapata blev centralt. RR skubbede sig ud på venstrekanten. Jack mere ind mere centralt, borini i højre siden.

Når vi forsvarer skubbes RR ind centralt, jack dækker venstre siden og borini højre siden. Dette er faktum, længere er den ikke. Gense nogle kampe, hvis du ikke vil anerkende det jeg skriver.
Mere tid gider jeg ikke at bruge på emnet.

Jeg syntes det er godt Rino har indset at vi skal gå tilbage til et 4 mandsforsvar!
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Men er der omvendt ikke en reel fare for, at Bonucci bliver udstillet i et to-mands midterforsvar, da han ikke just har sine forcer i duelspillet og farten?

Det bliver sådan en teori vs virkelighed betragtning.
Umiddelbart kan Bonucci sagtens spille i et to-mands midterforsvar. Det beviste han jo i Juventus sidste sæson. Heraf den teoretiske del.

Skal man se på realiteterne, så handler det om holdets balance. I Juventus havde han Khedira foran ham, som er en eminent defensiv balancespiller (efter min mening).
Dén spiller har vi (desværre) ikke i Milan. Det skulle da lige være Kessié, men jeg mener at han er for taktisk svag.

Med Biglia foran, frygter jeg at det bliver et rent tag-selv bord for modstanderne. Han er alt for langsom i hans boldomgang, hvilket fører til masser af boldtab på et farligt sted. Samtidig har han intet blik for spillet i rummet lige bag ham, hvilket han gentagne gange har demonstreret.

Locatelli mangler disciplin til at holde sin defensive position.

Heraf også en af mine argumenter for tre-mands forsvaret - bedre defensiv balance.

Så kommer snakken om backs også op. For mig at se, har alle vores backs deres forcer i det fremadrettede spil. Med manglende opbakning fra midtbanen, vil der også hvile et større defensivt ansvar på dem.

Endvidere kan man vel stille spørgsmålstegn ved, om det er formationen der er problemet.

Lige præcis.
Og det er i øvrigt himmelråbende elendig ledelse af Gattuso. Det er ikke to uger siden at han slog fast at vi spillede med tre mand i forsvaret.
Nu står han så her og slår fast at det gør vi bestemt ikke mere. Han mister enhver form for troværdighed - hvilket er katastrofalt i vores nuværende situation.

Efter kampen skælder han ud på flere spillere direkte for deres lallede og uinspirerede tilgang - og med rette. Jeg mener at det bør være åbentlyst for alle at det er på det mentale plan det halter.

Enhver der har prøvet at arbejde med ledelse, vil vide at man ikke kan ændre alting på én gang. Det kan være frustrerende, men i praksis betyder for mange fokusområder at det hele som regel løber ud i sandet.

Gattuso bør fokusere på mentalitet og hieraki - og intet andet for nuværende. Når det så er løst, kan han begynde at arbejde på andre ting.
Skrevet af Flying Dutchman

Når vi forsvarer skubbes RR ind centralt, jack dækker venstre siden og borini højre siden. Dette er faktum, længere er den ikke. Gense nogle kampe, hvis du ikke vil anerkende det jeg skriver.

Så... I spillede med fire midterforsvarere i den defensive fase? Eller hvordan skal det forstås?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Kan godt forstå at du ikke gider bruge mere tid.
Det ændrer bare ikke på at det du skriver er forkert - end of story.

Defensivt rykkede Rodriguez ud som venstre back, Borini (i dette tilfælde) som højre back, mens Suso blev højre midt, Jack venstre midt og Kessie og Montolivo centralt. Foran dem, vores anden 10er og Kalinic.
Alternativt falder 10eren ned på linje med Kessie og Montolivo nogle skridt tilbage så det bliver hhv 4-4-1-1 eller 4-1-4-1.

Sidst blev du også irettesat af både @Lentini og jeg, så det er underligt at din hukommelse ikke rækker længere.

Whoscored har i øvrigt en fin heat map funktion, den kan forhåbentlig gøre dig lidt klogere.

EDIT: det er i øvrigt helt identisk med hvordan Montella spillede forsvar sidste sæson, da papir-versionen af opstillingen hed 4-3-3.
Skrevet af Rossoneri
En anden ting - hvor kommer egentlig den famøse udtalelse fra Gattuso fra? Jeg har ikke kunne finde det i nogle af de post match interviews jeg har set...

Nogen der kan dele?
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

du vrøvler, og bekylder endda mig for at skrive noget usandt. Faktum, er at jeg har ret. Det hændelseforløb jeg beskrev tidligere, har vi set i flere kampe under Montella.
At du og andre bruger ikke vil give mig ret, ændre ikke ved faktum.
Jeg har set alle vores kampe denne sæson, på nær den igår.

NB

Gattuso to @MilanNewsit : "Our game was not fluid and we were so slow when holding ball possession. We have seen that with 3-man defense we make crazy effort, it is better with 4-man defense. We need to work on these concepts."
Skrevet af Rossoneri
Så... I spillede med fire midterforsvarere i den defensive fase? Eller hvordan skal det forstås?

Jeg ser det som et større mysterium hvordan de tre resterende markspillere har placeret sig...
Skrevet af Pirlo21
@Flying - vi spillede med 3 centerforsvarspillere. Mit eksempel: Zapata, Bonucci, RR. Jack venstre venstre side og Borini højre. Altså når vi forsvarede.

Nå vi havde bolden, spillede vi med 2 centralt, RR skubbede ude i venstreside, Borini blev i højre, Jack mere centralt.
Skrevet af Milanisti
Jeg synes at det er noget mærkeligt at diskutere, når vi tydeligt for enhver der har set kampene spillede med en 3-backkæde når vi byggede spillet op, mens at vi forsvarede med 4. Det ved alle og enhver.

Det som nogle taler for - inklusiv undertegnede - er at skifte tilbage til en fast 4 backkæde. Derudover er det vigtigt at vi får samme spillere at se til hver kamp.
Skrevet af Milanisti
Godt nok var der mange reservespillere igår, men det var tydeligt at der ingen spilforståelse var internt iblandt spillerne.
Skrevet af Pirlo21
Hehe ja det gøre alle herinde, i andre forums giver de mig ret. Hvordan vil i så sige vi forsvarede de seneste par kampe under Rino??
Skrevet af Bishop
Mht denne 4 vs 3 diskussion, så synes jeg egentlig ikke det er fair at bruge indeværende sæson som målestok i forhold til at dømme 4 mands forsvaret ude, i og med at det var en hybridløsning, så synes jeg at det er plausibelt at hybriddelen kan have lige sås stor del i at det ikke fungerede som i at det skulle være fordi der stod 4 og forsvarede.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hvordan vil i så sige vi forsvarede de seneste par kampe under Rino??

Ret simpelt - præcis som vi opbygger. Med tre i det centrale forsvar og vores wingbacks der falder tilbage.
annonce
0