Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Skal Rijeka udtales med spanske J ? Mit hrvatska er ikke så stærk :)
Skrevet af Magnifico
Han kan kun ét sprog, og det er netop spansk. Det bærer samtlige udtaler præg af.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af El Rifle
Elsker kommentatorens reaktion da Cutrone kommer ind i stedet for Abate. Han leder desperat efter hvem der skal tage højrebacken, og kommer frem til den konklusion at det må være Montolivo. Derudover er hans udtale af Palma De Rijeka, Andre Da Silva, utallige referencer til Italiens manglende VM kvalifikation og sidst, men ikke mindst, hans personlige relation til Helander, allesammen med til at gøre ham en forfærdelig og elendig kommentator.

På trods at dette, fin kamp. 4-3-3 klæder os.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Pirlo21
Sådan, puha de dårlige resultater påvirker tydeligt holdet - så psykisk var dette en meget vigtig sejr til os! I forhold til tabellen gør den ikke den store forskel.
Jack er selvfølgelig MOM og iøvrigt dejligt at se Rino reagere efter pausen.
I 4-3-3 formationen, syntes jeg, vi generelt så bedre ud. Men når det er sagt, så var det langtfra godt nok. Defensivt var vi gav alt for mange chancer væk og vi laver især efter pausen, flere opspil fejl der kunne ha kostet os dyrt.

Offensivt så bidrager Borini ikke med nok som wing, det kan der ikke være to meninger om! Heldigvis gjorde han det til ug da han kom ned på backen
Suso er heller ikke sig selv pt, men skaber trods alt chancer, kan sætte en mand og er en trussel. Kalinic gjorde det helt fint, god assist - men han er ikke særlig farlig selv.

Monty var en fornøjelse på midten, selvom jeg håber han på sigt bliver skiftet ud med Biglia. Så anerkender jeg han gør det godt.
Kessie var en fornøjelse at følge, men skal være bedre i de afgørende faser og lavede nogle lidt dumme opspils fejl.
Jack, med 2 mål var det en fremragende indsats. Er hele tiden en trussel med sine gode løb og tager meget ansvar for vores offensiv. Kan gøre det endnu bedre, laver nogle gange nogle mærkelige dumme boldtab, men alt i alt en fremragende kamp af Jack.

I fremtiden gad jeg godt se en midt der hed: Kessie, Monty/Biglia, Locatelli. Og så Jack på vestre kanten.
Skrevet af Magnifico
fin kamp

Med al respekt, så skal man vist have de store sort/røde briller på :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Ikke mange spillere består i aften.
Bonucci er vel sagtens eneste spiller der holder nogenlunde niveau kampen igennem.
Bonaventura bliver naturligvis med sine to mål, en afgørende faktor, men når sandheden skal frem, er han også meget anonym kampen igennem.

Kessie kan også være sin indsats bekendt, omend han ser træt ud til sidst.

Musacchio og Rodriguez dumper begge. Argentineren gør det fint når han fører bolden frem, men er omvendt katastrofal i sine defensive aktioner.

Rodriguez sætter heller ikke mange fødder rigtigt og navnlig hans indlæg er af meget lav kvalitet.

Desværre er tridenten igen igen helt tandløs. Borini kan bare ikke meget mere og Suso lykkes med meget lidt - navnlig efter pausen.
Skal man tage de positive briller på, synes Gattuso dog at have lykkes med at instruere Suso til en mere central rolle. Det må dog ses som en begrænset succes, idet spanieren ikke formåede at indgå i spillet med Kalinic.

Kalinic bliver igen piftet ud, hvilket jeg mener er både unfair og mangel på basal fodboldforståelse. Han får absolut intet at arbejde med i 2. halvleg, hvilket falder tilbage på vores backs, wingangribere og centrale midtbanespillere.

Tre vigtige point idag, men det må være åbenlyst for enhver at Gattuso har et enormt stykke arbejde foran sig.

Han synes dog at lykkes med at have skabt en umiddelbar gejst og fightervilje, hvilket er et stort skridt i den rigtige retning.

Næste kamp er onsdag Coppa´en og jeg håber at Gattuso vægter en succesoplevelse fremfor at spare spillere igen. Lige nu er det alfa og omega at spillerne får noget selvtillid tilbage.

Skrevet af Lentini
Den tekniske boldomgang var kritisabel, men beror nok på manglende selvtillid. Syns det er svært at pege nogen ud der som sådan gjorde det godt, idet det var en noget blandet landhandel.

Sky Sports skriver i øvrigt at PSG er varme på Donnarumma og at der ikke findes en frikøbsklausul i hans kontrakt. Det sidste noget overraskende såfremt det er sandt.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det kan være det er Antonio de har kig på.
Skrevet af Lentini
Haha - ja, med Henrique som SD i Paris er det da en mulighed han har taget fejl.
Skrevet af Rossoneri
Når man ser lidt på match stats fra kampen igår, får man øje på hvordan Gattuso har ændret 6erens rolle i hans udgave af 4-3-3.
I hvert fald kan man se at både Musacchio og Bonucci har ca. 50% flere pasninger end Montolivo.

Ser man på boldberøringer, er han den på midtbanen med færrest, hvilket er et resultat af vores nye mere direkte stil, hvor Rino insisterer på at bolden hurtigt skal bringes frem på modstandernes banehalvdel.

Jeg har ikke hørt Gattuso udtale sig om dette (6erens rolle) specifikt, men man kunne forestille sig at rollen skulle være mere defensiv. En balancespiller der kan gøre op for den "manglende" midterforsvarer (ift 3-4-3), når man samtidig antager at der stilles krav til backs om mange offensive løb.

Heri kan man påstå at situationen hos de fem bagerste markspillere ikke er væsentlig forandret fra 3-4-3.

Jeg synes egentlig at Montolivo udfylder rollen ganske fint igår. Jeg kan dog stadig have min tvivl om hans speed bliver en udfordring mod hold der presser os længere oppe på vores banehalvdel.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lentini

I øvrigt tak for et fint, uddybende svar i fredags.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Håber vi trækker FCK.

Vi skal undgå Dortmund, Lyon og Sociedad.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Øv vi ikke fik FCK.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Bulgarien og Ludogorets Razgrad. Skønt..
Skrevet af Martinovic
Vi skal møde Ludogorets.

Fin lodtrækning.

Vil dog hellere have trukket Östersunds.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ FD

Så lidt. Næste fredag tager vi Sassuolos problemer med pumping, i et nyt afsnit af DBUs mærkværdige betegnelser.
Skrevet af Rossoneri
Ikke en ønskemodstander, omend det sagtens kunne være værre.

Men jeg er generelt aldrig tryg ved de ture til Østeuropa.
Skrevet af Rossoneri
Fassone udtaler at manglende CL deltagelse formentlig vil resultere i salget af et stort navn. Samtidig er han også retorisk omkring hvorvidt vi signede for mange spillere i sommer.

Det er selvfølgelig altid let at sige nu - det er åbenlyst for enhver at vi ikke har fået spillet holdet sammen. Men havde det fx været anderledes hvis Gattuso var træner fra sæsonstart?

Det oplagte navn på salgslisten er selvfølgelig Donnarumma. Hans agent, miseren i sommer og dét at han nok er vores største salgsobjekt, peger altsammen i den retning.

Men, man skal måske skæve lidt til Madrid, hvor de idag har offentliggjort at de henter Kepa i Bilbao til januar. Det forlød i hvert fald at Donnarumma ikke var synderligt hooked på et skifte til den franske hovedstad og man kan så begynde at gisne om hvilke andre destinationer der kunne være.

Med købet af Kepa, melder Real sig naturligvis også ud af "kampen" om De Gea. Ergo er Utd heller ikke en potentiel destination.

Et bud kunne så naturligvis være Chelsea, hvis PSG skulle gå all in på Courtois, men det virker heller ikke som et oplagt scenarie.

Derfor håber jeg at vi snarere kunne være tilbøjelige til at se på Biglia og/eller Musacchio.
Det kunne i hvert fald forekomme at de to argentinere ikke just er et godt match til Gattusos måde at ville spille fodbold på - omend han har haft travlt med at tale i rosende vendinger om Biglia.

Vi skal nok heller ikke være blinde for at Suso kunne være en potentiel kandidat, men så skal vi godt nok i markedet efter nogle højre wingangribere.
Nytilkomne Dias har godt nok gjort det fint for Primaveraen, men der må anses at være et godt stykke op.
Skrevet af Bishop
Donna er nok bedste bud, trods alt, og PSG tror jeg sådan set heller ikke han vil afskrive skulle det være eneste bejler. Og da Donna er 100% afskrevet så vil et salg af ham, rent økonomisk, klart være at foretrække, også med henblik på lønnen naturligvis.

Suso er ligeså afskrevet så han vil også lune i pengekassen. Men Gatusso ser ud til at ville satse på ham, så jeg tror ikke han ryger.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af pinturicchio
Hvordan er forholdet egentlig mellem Donnarumma og jer fans efter miseren i sommers?

Læste denne nyhed i dag, og hvis det passer, så må han vel efterhånden have opbrugt chancerne for at vinde lidt goodwill tilbage?

https://www.football-italia.net/114156/gigio-annul-milan-renewal
annonce
0