Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Hmm virker til at historien omkring Donnarumma igår blev overdramatiseret en del.

Fassone har åbenbart mødtes med Raiola flere gange i skjul de seneste uger. Sky skriver endda at det var Raiola som ikke ville have de klausuler i kontrakten.

Vi behøver vidst lige at afvente til støvet er faldet til jorden igen for at få et bedre overblik.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ja, faldt også over den historie.

Ikke mindst at Sky melder at der faktisk skulle være et relativt godt forhold til Raiola og ikke mindst at Donnarumma skulle have et stort ønske om at blive i klubben (og det må jo så være med bevidstheden om at det næppe hedder CL næste år).

Står dette til troende (og jeg anser Sky Italia som en noget mere troværdig kilde end CdS), må det vel også betyde at Raiola har fået en vis tiltro til Lis projekt - og hvad bygger det så på?

Jeg hæftede mig også ved den overraskende historie den anden dag om at Li havde afvist tilnærmelser om at sælge klubben - omend at han kunne være interesseret i en "mindre" investor.

Det tegner jo ikke just et billede af en mand der kæmper for at holde sig oven vande.
Har han mon en plan i baghånden?
Skrevet af Rossoneri
CM melder i øvrigt at Juventus i de seneste dage har budt på / forhørt sig omkring Donnarumma. Noget som spilleren selv skulle have afvist blankt.
Skrevet af Lentini
Ja, den historie skal der nok være noget i, idet artiklen er skrevet af Fabrizio Romano, the heir til Di Marzio.
Skrevet af Rossoneri
He he, vi er ude i "den næste..." prædikatet på journalister.
Skrevet af Milanisti
Et opslag fra den danske Milan FB side:

AVIS AFSLØRER: DÅRLIGT FORHOLD MELLEM DONNARUMMA-FAMILIEN OG MIRABELLI: LØFTER BLEV IKKE OVERHOLDT

En meget interessant artikel fra avisen Metropolis, der har givet et overblik over hele Donnarum-casen helt i detaljer:

“Et tilbud om en million europ om måneden på bordet. En agent der presser dig til at skifte fra dit favorit hold. En gut der er forudbestemt som har vist alle sine grænser og kvaliteter som blot 18-årig. Det er historien om Gianluigi Donnarumma, også kendt som Gigio, Milans målmand som igen sneg sig ind i Rossoneri fansenes hjerter efter en turbulent sommer, der endte ud i en kontrakt af €6 millioner om året.

Dog synes båndet at være gået i stykker efter blot 5 måneder: Mino Raiola ønsker at servere Gigio på et sølvfad til Paris Saint-Germain. Han er 18 år gammel fra Castellammare og ønsker at bo i Milano, men har ikke styrken til at bestemme over sin agent. Takket være et stærkt forhold til Enzo Raiola, som er Minos fætter, har han fortsat med at grave en dyb fure mellem Donnarumma og fansene.

For et par måneder siden bankede PSG på Raiolas dør, og bad om oplysninger omkring Gigio og frem for alt, kan vi bekræfte de tilbud der ankom i løbet af sidste sommer: En kontrakt på €12 millioner euro om året, altså €1 million om måneden. Var det op til Raiola, var Donnarumma allerede i Paris for længst. Agenten - såvel som familien - ved at der er en frikøbsklausul på €75 millioner euro, et beløb, som ikke skræmmer PSG. Men Raiola undersøger det til bunds og opdager, at der i den kontrakt som er deponeret i Lega Serie A, ikke er nogen klausul. Så for to dage siden underrettede han straks Donnarummas far om det og spurgte om en forklaring på hvad der skete i sommers, da far tog over i sommers og fik underskrevet kontrakten for sønnen. Der er mange forskellige meninger fordi familien Donnarumma ikke er så interesserede i klausulen i kontrakten, da forholdet til en række af ledelsen igennem de seneste måneder er krakkeleret.

Raiola er derimod interesseret i sagen, fordi PSG ville være interesseret i at betale klausulen (måske endda så tidligt som til januar). Til sidst sendte Raiola en lang email til ledelsen, og truede med en opsigelse af Gigios kontrakt. Nyhederne har igen fået fansene til at gå amok på Donnarumma. Familien vidste intet om dette, men Gigio gjorde måske ja.

Umiddelbart efter forlængelsen, fik Gigio et hus i Milano. Han bor i en lejlighed som Rossoneri har stillet til rådighed for ham, men han har i noget tid været på udkig efter et hus han selv kunne købe. Hans ønske er at bo i Milano, så meget, at endda hans kæreste flyttede dertil for at være ham nær og er også startet på universitetet for at fortsætte sine studier. På det seneste har forholdet til sportsdirektør Massimiliano Mirabelli midlertidigt været dårligt. Han var meget imod at hente Antonio Donnarumma, Gigios bror, som i sommers var ved at skifte til Olympiakos, inden han så skiftede til Milan. Mirabelli lovede familien Donnarumma, at Antonio ville blive 2. målmand og få tid i Europa League og Coppa Italia. Et løfte som ikke er blevet overholdt.

Denne situation har medført en smule spændinger mellem Donnarumma familien og Mirabelli. Så meget, at der allerede ved to lejligheder (Gigio for nyligt på Milanello og et møde med hans far, Alfonso, før Napoli kampen) har været møder, hvor Mirabellis toner ikke blev værdsat. Familien bad endda om et møde med Marco Fassone for at afklare situationen. Lige nu, hvor forholdet er aller mest spændt, forsøger Raiola at spænde ben igen. Agenten er opmærksom på, at hvis der igen sker en splittelse mellem fansene og Donnarumma, vil det ende ud i et salg. Gigio ser selv fortvivlet og forvirret ud, og umoden idet han ikke selv træffer de vigtige beslutninger.”
Skrevet af Milanisti
Hvis ovenstående er sandt, så er Mirabelli en klaphat. Jeg synes at han indtil videre har virket som en elendig mand at have som en del af ledelsen.
Skrevet af Rossoneri
@Milanisti
Jeg tænker at hvis er nøgleordet her.

Sky Italia, der som bekendt ofte er ret velunderrettede, melder at forholdet faktisk er ret godt - også til Raiola.

Flere aviser melder idag at Donnarumma selv har afvist et skifte til Juventus. Hvis han var så utilfreds, virker dette ganske ulogisk.

Jeg tror vi skal se de næste par dage an.

Min egen teori er at visse medier brygger på deres eget tankespind ift hvad der er sket omkring den manglende klausul.
Skrevet af Milanisti
Du har nok ret. Lad os håbe på at man får en ende på denne sag, så vi ikke skal hører på den frem til Februar måned.
Skrevet af Rossoneri
Det er svært at sige om jeg har.

Jeg undrer mig dog over at vi intet (mig bekendt) har hørt fra den fede selv. Såfremt der skulle være tale om at Mirabelli skulle have glemt at deponere de omtalte klausuler, eller ligefrem bevidst havde undladt det, føler jeg mig overbevist om at der allerede var indkaldt til pressemøde i Monte Carlo.

Og med vore spillemæssige forfatning, samt usikkerhed om økonomi, skal vi nok helt klart forberede os på en rigtigt travl januar på rygtebørsen. Jeg er sikker på at Donnarumma, Bonucci, Suso, Locatelli, Silva m.fl., vil være flittige gæster i spalterne.
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/941015255286800384/photo/1

Hmm overraskende for mig at Silva og cutrone ikke bytter plads.
Skrevet af Pirlo21
Godt indlæg Suso :D

Fedt hold vi stiller med, Locatelli skal bare overtage Monty plads. Så er det virkelig et ungt hold med stor potentiale vi stiller med
Skrevet af Rossoneri
Alternativt kan man logge på en italiensk VPN server og se kampen directe på RaiPlay - perfekt kvalitet.

Fint at vi kommer foran. Jeg forstår dog ikke Gattusos valg af Cutrone som wing. Det ville være mere oplagt at få Silva derud.
Skrevet af Rossoneri
Det er virkeligt fint at se Suso arbejde mere centralt i banen.
Skrevet af Rossoneri
Rigtigt fint hvis vi kan tanke masser af selvtillid inden vi skal møde dem søndag igen. Det er i hvert fald ren legestue lige nu.

Flot sendt på tværs af Silva.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri hvordan gør man det med VPN?
Skrevet af Rossoneri
Opret en eller anden VPN konto. Jeg bruger NordVVP, men der findes masser af forskellige løsninger.
https://da.vpnmentor.com/bestvpns/overall/

De fleste af dem koster lidt, men jeg synes det er det værd.

Derfra vælger du blot at logge på via en server i Italien (i dette tilfælde). Så tror RaiPlayer at du befinder dig i Italien og der er ikke problemer med rettigheder.
Skrevet af Lentini
Fint fint, men... slip bolden Silva.
Skrevet af Rossoneri
Jeg skal love for at Rodriguez har hævet niveauet fra i søndags (andet var vel nærmest også umuligt).
Synes han spiller en rigtigt fin kamp indtil videre.
annonce
0