Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(551159212602)
Som forventet har UEFA afvist vores økonomiske plan......

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-114333&menu=news-all

Nyd det næste halve år, det kan sagtens være det sidste i klubbens historie i denne omgang. Det er slet ikke utænkeligt at vi ender i en situation som Fiorentina gjorde og må bygge klubben op igen helt fra bunden.
Skrevet af Flying Dutchman
Ahr, rolig nu. I er ikke den første (bare kig mod naboerne) og nok heller ikke den sidste klub, der skal finde et kompromis med UEFA. I skal formentlig nå visse nedskrivninger i gælden for hver sæson, må ikke registrere helt så mange spillere til UEFA-turneringer eller andre sanktioner. Så er den altså ikke værre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Er enig at Suso ikke var kampens spiller mod Verona i midtugen. For mig var Cutrone den store oplevelse.

Når det er sagt, så scorede og lavede Suso en assist - endvidere skabte han en del farlige chancer. Derfor syntes ikke jeg man kan sige det er helt galt, at han bliver kåret til MOM. Ratings efter kampe er sjældent helt rigtige, efter min mening. Dog syntes jeg de er brugbare, når man skal vurdere en spillers sæson. Endvidere er det altid godt at tjekke flere forskellige ratings end bare fra en enkelt journalist.

Så alt i alt, mener jeg at ratings er et godt redskab når man skal analysere og reflektere over en spillers sæson.
Skrevet af Pirlo21
Helt som ventet har UEFA i går afvist en frivillig aftale. De to væsentligste grunde var

1) Usikkerheden i forhold til at kunne refinansiere gælden ved Elliot.
2) At Li ikke kan stille en økonomisk garanti for klubben. Oversat betyder det, at Li ikke kan garantere klubben er dækket økonomisk de næste 3 år.

Fassone prøver ikke at skjule man ikke kunne imødekomme det. Han prøver at få det til at fremstå som om det er urimelige krav UEFA stiller.

Næste skridt er en "settlement aftale". Det betyder vi højst sandsynligt får en økonomisk straf. Fx UEFA vil tilbageholde præmiepenge, begrænsninger på transfermarkedet og på lønniveau samt et reduceret antal registreringer af spillere i Europæiske turneringer.

Jeg ser ikke de nævnte straffe som en dårlig ting for klubben. UEFA skal sikre at klubbens drift kan komme tættere på at være en bæredygtig klub. Det her er en af de få gange FFP viser sit værd.

Det bliver da naturligvis trist at se på kedelige transfervinduer de næste 3 år, men ikke desto mindre så er bedre end, at klubben kører mod afgrunden.

Øgede sponsorindtægter og succes med ekspansion i Asien kan naturligvis gå hen og redde meget af vores økonomi på sigt. Men hvor realistisk er det lige?? Jeg tvivler stærkt på vores nye ejer, han skal have gang i nogle stærke pengemænd der vil støtte klubben ellers er det klart for mig, at der skal en ny ejer til.
Skrevet af Lentini
Det må siges at have været en mission impossible fra starten af, idet UEFA har stillet krav, såfremt en frivillig aftale kunne indgåes, at klubben på nuværende tidspunkt skal kunne køre i nul på driften. Silvio Berlusconi har afleveret en klub, hvori man de senere år har varieret i underskud på driften mellem 60-100mio€. Det svarer ca. til at vi skulle have skåret hele lønbudgettet væk og stillet med Primavera’en, sådan groft fortegnet.
Skrevet af Lentini
Ift. Mirabelli er jeg nu ikke nået derhen, hvori vi snakker om en decideret afskedigelse af manden. Det synes jeg er at gå for langt, og er alt for tidligt. I hvert fald på nuværende tidspunkt. En måde at tackle det giftige miljø mellem Raiola og Mirabelli på, er at Fassone tager de kontroverser, hvilket det iflg. medierne faktisk er realiteterne i dag, fordi de to tykke ikke kan sætte sig ved et bord sammen, og ikke pga. pladsmangel.

Den arbejdsopdeling skal de dog også føre ud i livet, rent offentligt, når medierne faktisk fås nys om den spegede sag, som sandsynligvis er lækket fra Raiola-lejren nok en gang. Mirabelli kan alligevel ikke udtale sig på et 100% grundlag, idet han ikke har den direkte kontakt med Raiola. Så må han på bedst mulige evne forsøge at glide af på de hungrende journalister, som håber på saftige udbrud fra hans side af på spørgsmål vedrørende Raiola.

Mirabelli kunne i øvrigt lære en smule af den måde Fassone håndterede sommerens wrestle med, hvor hans overdrevne ros af Raiola, fuldstændig afmonterede ham, så han ikke vidste hvilket ben han skulle stå på. Mirabellis bulderbasse stil passer på den anden side Raiola meget bedre, fordi det så bliver en ordkrig, et brawl, noget som passer hans bryske frembrusende stil meget bedre. Det nytter ganske enkelt ikke noget at tage den aggressive tone på, fordi det er lige præcis det Raiola ønsker.

Når man sådan læser historierne i de italienske medier, tegner der sig også et billede af at Mino Raiola blev sendt ud på sidelinjen, af Gigios familie (faderen Alfredo) i sommers, fordi Raiola arbejdede imod Gigios interesser, som var at blive i Milan. Det er mig yderst påfaldende at Mino først bliver bekendt med de manglende klausuler i kontrakten, da en interesseret klub for en måned siden(glemt om det var PSG eller Juve, mener dog Juve) kontakter ham med henblik på en erhvervelse af Gigio. Og det er efter den opdagelse at Raiola nu har mødtes med Fassone af flere omgange. Jeg synes det indikerer meget godt hvor fjernt Raiola faktisk var de sidste afgørende forhandlinger i sommers.

De senere dage peger også ret kraftigt imod at Gigio har været fuldstændig bevidst om at der ikke var nogle klausuler i kontrakten, og kontrakten deraf er underskrevet med fuldstændig åbne øjne i selskab med farmand Alfredo, hvorfor Raiolas agent kan stikke sine trusler et sted hen. Lønnen blev i øvrigt hævet en del, mod at disse klausuler ikke figurerede i kontrakten.
Gigio har via sin Instagram også frasagt sig at det er ham selv, som skulle have kontakten Milan med dette brev omkring psykisk pres. Derfor spørger man sig så selv, hvem der kan have interesse i at skabe en kløft mellem Milan og Gigio? Svar = en købende klub og deraf naturligvis Raiola, som søger den enorme kommission som han ved der findes ved et salg af Gigio.

Metropolis, avisen fra de kanter hvorfra Donnarummas familie stammer fra, og hvis jeg ikke husker skævt, arbejdspladsen for Lois Lane og Clark Kent, melder også om et særdeles ophedet skænderi mellem farmand Donnarumma, Alfredo, og Enzo Raiola, fætteren til Mino. Enzo Raiola har faktisk en ret central rolle i det, fordi ikke nok med arbejder han for Mino, men er samtidig Gigios primære kontakt og ret nær ven. Og for at blive i superhelt terminologien, kunne Enzo Raiola godt vise sig at være en slags Harvey TwoFace i denne missære – det er i hvert fald det som farmand Alfredo beskylder Enzo for at være pga. den breaking historie som fremkom i avisen sidste dag, og som iflg. Alfredo igen modarbejder Gigios egentlig interesse. Alfredo er desuden også en smule skuffet og utilfreds med Mirabelli, idet Antonio Donnarumma er røget ned som nummer 3 i køen efter Storari, hvilket ikke skulle have været aftalen.

Problemet for Gigio, synes nu at være at han står ved en skillevæg. Klimaet mellem Milan og Raiola, er så tilpas dårligt at jeg ikke ser nogen anden udvej for Gigio, end at han må vælge. Jeg kan ikke se nuværende opsætning fortsætte. Jeg tror ikke der kommer ro på omkring ham eller hans situation, førend han tager en definitiv beslutning. Og det er i sig selv det virkelige tragiske, at en ung knægt på 18år havner i en situation, hvor flere vigtige partere river rundt i ham pga. egne økonomiske interesser over hans fantastiske talent.

Det er næsten det som jeg væmmes mest ved denne saga fordi det udstiller dagens fodbold. Den typiske irrationelle opførsel blandt de mere ”passionerede” fangrupperinger, kunne jeg også godt være foruden, når man smider store bannere op uden at have fået ilt til hjernen.

Leonardo Bonucci får dog et stort plus i min bog for hans håndtering af situationen, ifbm. matchday i Coppa’en mod Verona. Class act. Rino ligeså.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Der må jeg sige at jeg er uenig.

Jeg mener ikke det er en holdbar situation at vi pludselig skal have vores CEO til at kommunikere med en spilleragent, fordi vores DS ikke er dygtig nok til at håndtere en (nuvel, kontroversiel) type som Raiola.

Som du selv skriver, så passer Mirabellis stil bedre til Raiola. Og det er netop problemet - det bliver på Raiolas præmisser. Det kan aldrig blive andet end en (meget dyr) tabersag for os.
For den slags "kampe" vinder Raiola 10 ud af 10 gange.

At det så kan være en nødvendig midlertidig løsning at Fassone håndterer Cirkus Raiola, er en helt anden sag.

Man kan også diskutere om man egentlig bruger Mirabellis kompetencer bedst muligt.
Mirabelli er jo i sagens natur chief scout (eller hvilken titel den slags nu pryder sig med).
Dét er han efter sigende enormt dygtig til - eksempelvis var Jorge Mendes meget imponeret over ham i både de forhandlinger og mere løse dialoger det pågik i sommer.
Her havde Mirabelli virkeligt styr på sit hjemmearbejde ift de enkelte spillere.

Netop det har vi, mildt sagt, haft enorme udfordringer med i Milan, hvor man nogle gange har været nærmest måbende over de indkøb der blev foretaget, fordi de helt åbenlyst ikke passede ind i en given aktuel spillestil eller udfyldte de mangler der var på holdet.

Man kunne frygte at denne ekstremt vigtige opgave mistede fokus, fordi Mirabelli skulle navigere i et landskab han ikke har styr på.
Set i bakspejlet, fortæller det også en historie om manglende kompetencer hos vores DS, når man ser at Fassone har deltaget i praktisk talt alle forhandlinger omkring transfers henover sommeren.

Jeg er klart tilhænger af en helt anden type på posten - en Maldini eller Albertini.
Skrevet af Pirlo21
Det må siges at have været en mission impossible fra starten af, idet UEFA har stillet krav, såfremt en frivillig aftale kunne indgåes, at klubben på nuværende tidspunkt skal kunne køre i nul på driften. Silvio Berlusconi har afleveret en klub, hvori man de senere år har varieret i underskud på driften mellem 60-100mio€. Det svarer ca. til at vi skulle have skåret hele lønbudgettet væk og stillet med Primavera’en, sådan groft fortegnet.

@Lentini,

Milan har skullet lave en plan, hvor Milan om 3-4 år går i nul på driften.
UEFA har dumpet vores plan pga usikkerheden omkring klubbens gæld og Li der ikke kan stille en garanti for at klubben er dækket økonomisk...
Havde Li været god for mange milliarder ligesom fx Berlu er, så tror jeg bestemt de havde godkendt vores plan.
Derfor ser jeg heller ikke anden løsning for klubben, at Li skal have solgt den.
Skrevet af Bishop
"Klimaet mellem Milan og Raiola, er så tilpas dårligt at jeg ikke ser nogen anden udvej for Gigio, end at han må vælge. Jeg kan ikke se nuværende opsætning fortsætte."

Men hvad så med de 4 andre spillere på førsteholdet der ligeledes har Raiola som agent. Det er sgu lidt af en kattepine
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Du har ret. Det er mig som læser artiklen som fanden læser bibel.

Iflg Fassone har man stillet bankgarantier men ikke nogen som tilfredsstiller UEFA. Jeg skal ikke gøre mig klog på forskelligheden af bankgarantier.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, det kommer så vidt, at Donnarumma skal vælge mellem Milan og Raiola.

Vi kommer aldrig dette til livs, og det vil opstå hver gang, vi nærmer os januar og juli.

@ Bishop

Jeg er ret sikker på, at Raiola er i sit es, fordi Donnarumma har den værdi, han har.

Hverken Abate, Bonaventura, Gabbia eller Mastour er de store salgsobjekter.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Den arbejdsfordeling som du finder mærkeligt, er altså ikke så mærkelig igen i Italien. Milan opererer stort set på samme måde som fx Juve gør. Jeg tør næsten garantere at er Raiola i farevandet i Torino er Marotta med hver gang, og overlader ikke alt ansvaret på skuldrene af Paratici. Paratici er dog så garvet at han ikke hopper ud i offentlig mudderkastning med Raiola, om han skulle have lyst til det.

Mirabelli skal imo holde sin impulsivitet og stolthed inden borde, og samtidig vil jeg kraftigt fraråde flere afskedigelser, når nu manden rent faktisk er igang med at strukturere scoutingen noget så eftertrykkeligt. At give efter for én besværlig agent er imø ikke en option.

Jeg syns snakken havde været en anden hvis vi faktisk havde en teknisk direktør.
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Det er ikke Milan som presser for et brud af Raiola, selvom det skulle undre om ikke de ville bifalde det. Iflg lokalpressen ved Donnarumma hjemmet, er det Gigios familie som presser i den retning, men vil lade beslutningen være op til Gigio selv.

Raiola laver jo også kun "ballade" pga penge. Jeg har noget svært ved at se hvor han skulle placere Jack, Abate og A.Donnarumma, hvor det skæpper i pengekassen. Raiolas eneste incitament er penge, og vil altid være det.
Skrevet af Lentini
Calabria og Borini er desuden nye i start 11eren til kampen på Bentegodi, 12:30.

Skrevet af Martinovic
Jeg havde givet genvalg til de spillere plus/minus en, der slog Verona i midtugen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/942344075461709824/photo/1

Dejligt med Calabria fra start. Ærgerligt at se genvalg til Borini som venstre off midt. Det er han ikke fod nok til. Håber Hakan kommer ind på den plads på sigt eller cutrone. Cutrone havde iøvrigt fortjent st få chancen fra start!
Forventer en svær kamp!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nuvel, jeg kunne sagtens være med på den, hvis aftalen var at de begge tog sig af den slags forhandlinger, med en nærmere afstemt intern arbejdsfordeling.
Som Galliani & Braida i "gamle dage".

Men tilfældet er jo at Mirabelli er sat udenfor døren, fordi han mangler kompetencer til at udføre sit arbejde.

Det er, for mig, en ganske tydelig uholdbar situation.
Skrevet af Martinovic
Orsato skal få styr på den kamp. Verona-spillerne er ret så overtændte.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
For fanden Suso. Jeg så ikke, hvem der kom i overlappet, men vedkommende skulle klart have haft den bold i løb.

I stedet blev det en halv chance til Kalinic.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi spiller sgu ganske fornuftigt. Suso og Kalinic ser ud til at finde hinanden godt.
annonce
0