Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Acheron
Selvfølgelig er det da det.
Hvis Gattuso kan formå at skabe en vinderkultur (som jeg anser som vores største problem) er han selvfølgelig et oplagt bud til en permanent stilling.
Skrevet af Rossoneri
Hvis man skal tage de objektive briller på, så spiller vi jo en ganske god første halvleg.

Vi mangler stadig noget kvalitet i offensiven.

Personligt ser jeg gerne en tridente med Calhanoglu, Kalinic og Silva næste kamp.
Skrevet af Pirlo21
Hold da op, sikke et kollaps. WOW

næste kamp er vi iøvrigt uden Kessie, Romagnoli og Suso.
Utroligt at vi kan tabe så stort, men vores hold kan ingenting i modgang lige pt.
Skrevet af Martinovic
Kessie fik ikke noget kort i dag.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@Fogh

Jep min fejl.

Skrevet af Pirlo21
Vi er i et hold i krise, det så vi tydeligt igen i dag. Vi kom enlig fint ud og skaber de chancer der skal til, resten er historie.

At sige holdet er forfærdeligt er for let.
Stort potentiale er der, det kan man ikke benægte. Men holdet er tydeligt ikke sammenspillet og forenet. Troene på egne evner i modgang er væk.
Silva startede så flot, men lige nu har han ingen tro på egne evner. Flere andre kan nævnes.

Jeg syntes man burde satse på ungdommen resten af sæson. Vi kan ikke nå det store i ligaen. Så hvorfor satse på monty og co? Det er de unge der er vores fremtid.

Kollektiv kollaps i dag, vi må videre. Skænen er hård imod os, men vi ligger i tabellen som vi har fortjent.
Skrevet af Bishop
At pille Rodriguez ud og flytte Borini ned på back pladsen, er direkte årsag til mål nr 2. Cutrone på kanten er bringer intet til offensiven. Gatusso tabte måske ikke kampen, men han gjorde ondt værre og bidrog på ingen måde i et comeback.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Dette er formentligt prisen med så mange nye spillere. Der er ikke noget hierarki og ingen spillere til at gå forrest.

Milan drømte stort i sommer og fik hentet mange spillere - spillere med talent og spillere, som har bevist deres niveau i Serie A.

Dette rækker tydeligvis ikke. Det er ikke sådan, at vi spiller skide god fodbold og vader i chancer. Suso og Kalinic har et par stykker, de skal score på. Det samme med Kessie.

Det værste er dog defensiven. Utrolig sårbare på omstillinger og ingen balance på holdet.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Ja med Montella vandt vi da i det mindste de sikre kampe, med Gatusso har vi nu præsteret vores to dårligste resultater i mands minde, øv ikke ligefrem det boost man ellers kan håbe på ved trænerskifte.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg må sige at jeg er pænt chokeret over hvordan det kunne munde ud i et 0-3 nederlag.

Umiddelbart syns jeg Rino gør sig selv en bjørnetjeneste ved at pille Rodriguez ud. Selv ved en skade, som der mig bekendt ikke er meldt noget ud om, ødelægges balancen fuldstændig.

Men er sgu nødt til at rive mig igennem den kamp en gang til, fordi jeg er mildest talt målløs.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes det er "interessant" at der er meget fokus på andre faktorer end det jeg mener er det åbenlyse problem - spillernes mentalitet.

Tidligere var det tre-mands forsvaret. Nu er vi tilbage til en firekæde, hvilket de fleste står på skuldrene af hinanden for at udråbe som nøglen til at vende skuden.

Under Montella var det ligeledes manglende kontinuitet. Nu spiller Gattuso igen med mere eller mindre den samme stamme.

Montella reagerede for sent. Gattuso laver en offensiv ændring i pausen.

Men til trods for at Gattuso gør alt det modsatte af dét Montella fik på puklen for, er det stadig trænerens skyld (nu regner jeg ikke med at fire-mands forsvaret kommer i skudlinjen lige foreløbigt, men det kunne det jo lige så godt).

Hvad nu hvis Gattuso rent faktisk havde ret i både det han sagde efter Rijeka og efter kampen idag? At vi falder helt sammen ved første tegn på modgang.
Ville det dog ikke være den helt åbenlyse forklaring?

Det er trods alt en kamp mod en modstander vi fuldstændigt udraderede så sent som i onsdags og som vi dominerer i første halvleg.

Det er meget muligt at det er en besynderlig udskiftning, som han helt klart ikke får mange point for.

Men Borini skal jo ikke gøre andet ved 2-0 målet end at løbe efter Moise Kean som han kan følge hele vejen. Det er børnelærdom og simpel logik, der umuligt kan komme bag på nogen, hvad end ens naturlige position er som wingangriber, målmand eller venstre back.

Romagnoli der lignede en topspiller i onsdags, kan pludselig ikke placere sig ordentligt om så hans liv afhang af det.

Suso falder pludselig fuldstændig ud af kampen, efter han brænder et par store chancer. Umiddelbart op til det, har han været pågående og skarp.
Og som kronen på værket, scorer han sig et direkte rødt kort i de døende minutter.

For mig at se, er problemet mentalt først og fremmest.
Her mener jeg for det første ikke at Montella var den rette mand til at håndtere dette problem. Det nytter jo ikke noget at stå og sige efter hver kamp at man er rigtigt godt tilfreds og at resultaterne nok skal komme.

Gattuso gør det eneste rigtige i situationen - han siger tingene som de er. Herunder forstået - han erkender problemets kerne.
Først der kan man jo begynde at gøre noget ved det.

Som jeg skrev den anden dag, så siger det meget om truppen at de nærmest har stået i kø for at skyde skylden for det dårlige spil over på en formation.
Det flytter jo, meget bekvemt, fokus fra deres indsats.

Der skal skabes en kultur. Før vi får gjort det, kan vi cykle rundt i systemer og skifte trænere 10 gange - det ændrer ingenting.

Jeg har tiltro til at Gattuso er manden der kan klare opgaven - han ved præcis hvad det drejer sig om og han har supporternes opbakning.
Skrevet af Bishop
Gatusso kan sagtens have ret, indstillingen eller snarere psyken synes at være yderst ustabil. Men derfor er hans taktiske dispositioner idag stadig under al kritik. Og måden at fikse førnævnte problem ligger bestemt ikke i at ødelægge balancen, som han gør idag. Selvfølgelig virker det som en basal fejl fra Borinis side, men man fordrer sgu ikke stabilitet fra en spiller hvis man midt i kampen flytter ham fra angrebet til forsvaret.

Jeg tror ikke det er så simpelt som at sige tingene som det er efter en dårlig kamp (sat på spidsen, og er godt klar over at det ikke dækker over din fulde holdning) For at "bygge" holdet op igen, er man også nød til at have en træner der kan træffe de rigtige beslutninger under kampen, så spillerne er trygge.

Jeg er helt enig i at Gatusso sagtens kunne have nogle af de egenskaber som Montella manglede. Men samtidig så frygter jeg at han har nogle andre mangler der gør at vi ikke ser holdet rykke som vi ønsker.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
"Der skal skabes en kultur. Før vi får gjort det, kan vi cykle rundt i systemer og skifte trænere 10 gange - det ændrer ingenting."

Men er det ikke det man har prøvet på snart 100 forskellige måder med gamle Milan spillere i forskellige udgaver samt Sinisa, der vel sagtens gjorde nøjagtig det samme som Gatusso.

Tiden er inde til at man indser at der skal hentes en seriøs kandidat der får rigeligt med tid. Jeg troede bestemt at Montella ville være manden der skulle være med til.at løfte Milan, havde han fortsat med sidste års pragmatisme, uden diverse hybridløsninger, så tror jeg heller det havde set så sort ud som det gør nu.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Inter har haft stor succes med at hente en dygtig træner. De har tilmed været dygtige til at hente rutine og talent og fået det til at spille modsat Milan.

Det skal så også siges, at Inter har Icardi, som har reddet dem mange gange - det samme med Handanovic i den anden ende. Donnarumma har haft en blandet sæson og ikke været nogen gamechanger. Hverken Kalinic eller Silva har vist noget og for en samlet pris for de to spillere kunne vi formentligt have hentet et større navn.

Mit sommerønske er en toptræner, der kan banke selvtillid ind i spillerne. Der er ingen tvivl om, at vi har spillere, der kan præstere bedre, end de gør i denne sæson.

En toptræner og flere rutinerede spillere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Man må jo se på årsag og effekt.

Er Gattusos taktiske ændring skyld i at Borini står og glor fodbold?
Det kan man have sin egen holdning til. Min er et klart "nej". Det er udelukkende sjusk fra Borinis side.

Jeg forstår ikke helt "balance" argument. Det skulle vel så indikere at vi blev taktisk udmanøvreret af Verona.

Det svarer i hvert fald ikke til den kamp jeg så. Jeg så en flok spillere der løb rundt som hovedløse høns og lavede et hav af individuelle fejl. Ingen nævnt, ingen glemt.

Jeg siger naturligvis ikke at løsningen findes i at adressere problemet.
Det var blot for at sætte i relief til Montellas meget anderledes tilgang.

Og jeg mener heller ikke at løsningen alene kan findes i en kulturændring.
Derhen er jeg meget enig med dig.

Vi er naturligvis alle mandagstrænere, med hver vores analyse og tilhørende fix.

Min egen betragtning går på at kultur og mentalitet er det største problem - by far.

Fra et ledelsesmæssigt synspunkt, vil jeg så samtidig påstå at den rette tilgang er at adressere og arbejde med én specifik problemstilling ad gangen, for ikke at gøre målet uoverskueligt.

Jeg har svært ved at se at Gattuso skulle være en useriøs kandidat.
Er det ikke lidt for tidligt at konkludere?

Jeg er bestemt heller ikke enig i at Gattuso og Mihajlovic kan sammenlignes. Det synes jeg faktisk er decideret forkert, udfra hvad jeg har forstået omkring deres stil hver især.

Hvor Mihajlovic er enormt diktatorisk, er Gattuso inkluderende og søger ledere i omklædningsrummet.
Jeg har fx også tilgode at høre Gattuso true diverse spillere med "bål og brand".

Og hvorfor er det at en anden træner skal have tid, mens Gattuso dømmes ude fordi han ikke kan fixe problemer med en trup der stikker ekstremt dybt, indenfor de første tre uger?

Spillerne bærer i mine øjne det overordnede ansvar - ikke træneren.

For mig at se drejer det sig først og fremmest om at finde roden til problemerne.

Herfra må man spørge sig selv om træneren kan forventes at være den rette til at løse disse.
Indtil videre, synes jeg ikke at Gattuso på nogen måde har diskvalificeret sig selv.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Af nysgerrighed, hvorfor konkluderer du at Gattuso ikke er den rette mand til at "banke noget selvtillid ind i spillerne" som du skriver?
Skrevet af Martinovic
Som indpisker er Rino måske noget af det bedste, men han har endnu til gode at bevise sig som træner, og hans taktiske egenskaber er jeg ikke imponeret af.

Selv om han med det samme laver ændringer på en måde, han ønsker, så er det under al kritik at smide point til Benevento og tabe til Verona. Som en anden skrev, så var det næppe sket under Montella.

Han får resten af sæsonen, og så må vi se, om han kan rette op på skuden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Generelt set har jeg meget svært ved at følge den generelle årsagsanalyse der konkluderer at Gattuso nu er problemet.

Gattuso har været ved roret i mindre end en måned. Personligt havde jeg ingen forventninger om at han kunne komme ind og udøve mirakler over natten.

Jeg har faktisk ikke forventning om at der findes en træner i verden der kunne klare den opgave.

At skifte træner et par gange om året, løser bestemt ikke problemet - tværtimod.

I tilfældet Montella, var situationen dog så kritisk at der ikke var anden udvej hvis man ville afværge totalt kaos.

Udover Bonucci har var ingen andre deciderede lederskikkelser.
Abate har lidt af det der skal til, mens Locatelli har potentialet.

Der findes intet hieraki og ingen kultur for hverken selvkritik eller krav til sig selv og medspillere.

Den slags tager tid at bygge op. Uanfægtet om man hedder Gattuso, Conte, Mourinho eller Ancelotti.


Skrevet af Rossoneri
Det er jo rent tankespin om vi havde smidt point mod de pågældende hold med Montella ved roret.

Jeg påstår ingenlunde at Gattuso er et taktisk geni.

Spørgsmålet er dog om du ser dette som årsagen til at vi har misset de omtalte point (?).

Jeg har hørt mange her i tråden ytre at Conte er en ønsketræner.
Men man fornærmer næppe nogen ved at sige at han heller ikke nogen Sacchi.
Det samme gælder for Simeone.

Skrevet af Rossoneri
Og du har til gode at se ham bevise sig, men du har allerede dømt ham ude?

Fortjener han ikke en fair chance?
annonce
0