Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Manglende mål er helt sikkert et problem der også skal arbejdes på, men med tanke på at vi allerede har inkasseret 27 mål hidtil i sæsonen. og 9 af dem er inkasseret i de sidste 5 kampe, med Gattuso ved roret, så har forsvaret nok større prioritet for den gode flodhest, og at over halvdelen af de 9 mål er indkasseret mod oprykkere og henholdsvis sorteper og vice-sorteper i tabellen gør ikke situationen mindre alvorlig.

Primære mål for Gattuso er at få styr på balancen og skabe et sikkert fundament, det var netop det Montella til dels lykkes med sidste år.

Mht at sælge spillere, så er generelt ikke fan af at sælge spillere efter kun et halvt år, og slet ikke spillere vi ved tidligere har præsteret på et rigtig højt niveau. Jeg mener det er alt for premature at sælge spillere som Bonucci og Biglia.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Nej, det har ikke været kønt i nogen ender af banen.

Jeg anser dog at de defensive problemer er en smule mere komplekse at vurdere.

Dels fordi vi har lidt rigtigt meget under manglende intern forståelse i forsvaret. Med 27 forskellige opstillinger i lige så mange kampe (hvis jeg husker ret), gjorde Montella det rigtigt svært at få indarbejdet nogle rutiner og faste rollefordelinger.

Dertil kommer at vi har indkasseret mange mål hvor vi er kollapset fuldstændig. Det er et mentalt problem, som Gattuso flere gange har peget på som vores største problem.

Derfor kan det også være svært at pege på taktiske tiltag i den forbindelse.

Personligt ser jeg dog (som skrevet ovenfor) en redesignet midtbane som et bud på en styrkelse af både offensiv og defensiv.

Herunder også mit ønske om at sende Biglia videre. Jeg tror naturligvis ikke (som med Kalinic) at han skulle have glemt hvordan man spiller fodbold.
Jeg mener blot ikke at hans egenskaber passer på det vi behøver.

Montolivo har været langt bedre defensivt, hvilket formentlig også er årsagen til at han spiller fremfor argentineren.

Bonucci er en helt anden snak, idet han jo rent faktisk har præsteret på et højt niveau den seneste tid og passer fint ind i vores filosofi.
Skrevet af Rossoneri
Apropos mercato, så er der flerstemmige rygter omkring interesse i en gammel kending af dansk fodbold - Ludwig Augustinsson.

Skrevet af Milanisti
Sådan - sælg Musacchio, Paletta og Gomez - Hent Stefan De Vrij ind gratis.

€15m for Ludwig er lige lovlig meget.. Fokus burde være andre steder - eksempelvis en venstre wing.
Skrevet af Milanisti
Di Marzio skriver at Milan vil fokusere på at sælge Mauri, Gomez og Paletta, hvilket lyder glimrende. Håber at vi kan få skrabet €15m for de 3.

Er det mindst €40m vi burde sælge for til sommer? Farvel til Musacchio og Suso - de burde kunne indbringe €50-55m. Hent De Vrij gratis til sommer ved at skrive kontrakt med ham nu - og vi kan selvfølgelig håbe at Bacca købes fri. Tvivler på at Torino køber Niang - især nu hvor Miha er væk, men hvis ikke, så lad ham spille. Vi kan ikke forvente at komme af med alle elendige spillere...

Det er lige før at jeg hellere vil se Lapadula på Milan bænken til sommer fremfor Kalinic, mens at Andre Silva selvfølgelig starter inde.
Skrevet af Lentini
Nu kan jeg ikke helt huske detaljerne, men skudt fra hoften, mener jeg at Niang og Lapadula begge har obligatoriske klausuler i deres lejekontrakter. Så dem skulle vi gerne ikke bryde hovedet med.

Bacca er en anden sag. Han gør det dog fint i Villarreal og positivt for os er at en kinesisk klub har indløst hans partner in crime, Bakambu, frikøbsklausul. Det betyder at de ihvertfald står med en stor pose penge og umiddelbart vil det være fordrende for kontinuiteten at beholde Bacca.

Jeg tror ikke du skal forvente 15m for de tre navngivne spillere. Boca er dem som er mest hotte på Gomez, men vil ikke betale de 10mio vi forlanger. Til gengæld er Mirabelli brændt varmt på den unge Maroni, 10er type, i selvsamme klub, så man kan forestille sig at der burde være lidt at snakke om. Bl.a. ved en klausul på Maroni a la den Juventus havde på Bentancur.

Paletta langt nede i værdi, og Sassuolo som virker mest varm på ham, kan næppe betale hans løn hvorfor jeg godt kunne forestille mig at han bliver sendt afsted for næsten ingenting i en handel a la den vi lavede i sommers på Poli.

Mauri kan jeg ikke forestille mig nogen vil betale for på stedet. Det lugter langt væk af et lejemål.

Suso kan meget vel blive sendt videre til sommer fordi han har en klausul i kontrakten.

Ift Musacchio kan argumentet vel nærmest bruge på samtlige indkøbte spillere. Ingen har vel reelt bragt det til bordet som har været forventet, pånær Kessie(Conti har været skadet) . For at lette opgaven kunne man håbe nogen af dem finder niveau frem mod sommeren, så vi har lidt flere garantier at gå ud fra. Lige nu syns jeg det er meget at svært at få et overblik. Jeg syns dog slet ikke det er den sportslige afdeling som tilnærmelsesvis er største problem i Milan pt.

Sommeren kommer til at stå i Gigios tegn igen uanset, fordi Raiola stadigvæk er der og han har meget let ved at overtale Henrique i PSG.

De Vrij stinker langt væk af Inter. Jeg skulle blive enormt overrasket såfremt han ikke er at finde i en blå/sort stribet trøje næste sæson.

Januar aktuelt burde dog handle om at skære truppen til. Paletta, Gomez, Mauri og de uregistrerede spillere skal som minimum skæres væk. Mirabelli virker at have fokus på ungdommen nok engang med Maroni fra Boca samt Lincoln i Flamengo. Begge teenager offensiv spillere, hhv en 10er samt en 9er.

Vi har desuden vendt tommelfingeren nedad på Arda som har budt sig til.
Skrevet af Lentini
Kalinic er desuden tilbage fra sin mindre skade, men ser ud til at starte på bænken, mens Cutrone får genvalg.

Donna; Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Bonaventura; Suso, Cutrone & Calhanoglu.

Kampstart 15:00 San Siro mod Crotone.

Glæder mig til at se den venstre side med Jack, Hakan og Rodriguez. For helvede hvor jeg håber det fungerer med både Jack og Hakan inde på samme tid.
Skrevet af Rossoneri
Jeg ville nu ikke blive overrasket hvis Musacchio søger nye græsgange. Der er et VM at tænke på til sommer og han har meget lange udsigter til spilletid, som jeg vurderer det.

Han blev købt ind til et tre-mands forsvar og derfor kommer han i klemme. Romagnoli (trods meget svingende præstationer) bliver næppe bænket - det samme naturligvis med Bonucci.

Det kan også meget vel gå hen og blive en lejeaftale.

@Lentini
Ja, både Lapadula og Niang har obligatoriske købsklausuler til hhv. €11m og €12m.

Vi får dog Bertolacci tilbage som ikke har en sådan klausul.

I øvrigt forstår jeg ikke den generelle fokus på vores venstre angrebsside (ift højre). Vi har reelt tre spillere til den position (Calhanoglu, Bonaventura og Borini), mens vi kun har Suso på højrekanten.
Sidste sæson viste dette sig et enormt problem grundet spanierens store udsving i niveau.

Der har været snak om David Neres fra Ajax, men det ville undre mig om vi havde råd. Han er dog næppe dyrere end Lincoln som skulle have mange bejlere.

Så er spørgsmålet om vi skal satse på vores andet portugisiske sommerløb i form af Dias. Han passer i hvert fald på profilen - niveauet kan jeg ikke sige så meget om.
Skrevet af Rossoneri
Mit bud er i øvrigt at vi lige ser tiden an omkring Paletta. Kan vi få en skilling for ham er det fint - ellers forventer jeg at vi ophæver med ham.

Gomez er lidt af et mysterie. Hvorfor er det at vi bliver ved med at have så urealistisk en vurdering af ham? €10m - det giver jo ingen mening for en spiller der har fået 12 minutter som indskifter og som de fleste kan se har gevaldige mangler i sit spil.

Det interessante er dog at man kunne forestille sig at han var en spiller efter Gattusos hoved - fighter, stærk i dueller og giver sig fuldt ud.
Man kunne ligefrem tro at der kunne være en plads til ham på holdet med vores nyfundne mere direkte stil. Det kreative islæt har vi i Bonucci.
Skrevet af Pirlo21
Gutter i vrøvler sku lidt, var det en hård nytårsaften? :D

Selvfølgelig kommer vi ikke til at tjene noget på salg af paletta, mauri og hvem vi ellers har i overskud. Det eneste vi kommer til er at spare deres løn, hvilket også er ok.
Gomez forlanger vi omkring 10 mio euro for pga han er bogført til den pris, endvidere hæver han ikke en voldsom løn - derfor har vi ikke travlt med at afsætte ham.

Niang og Lapadula er heldigvis fortid, kun niang kommer til at give en reel fortjeneste til klubben da han blev købt for næsten ingenting i sin tid.

Til sommer tror jeg, berto og Bacca kommer retur til klubben. Efter VM tror jeg sagtens vi kan afsætte spillere som Kalanic og Bacca til Kina, det håber jeg i hvert fald :D

Klubben har været meget klar i sit budskab ang det nuværende transfervindue - vi sælger kun.

Til sommer, tror jeg helt sikkert at vi må forvente at enten donnarumma , Suso, kalanic eller bonucci er fortid. Bonucci har vi ikke råd til at beholde pga hans løn, det samme gælder donnarumma + vi kan lave et kæmpe profit på ham. Suso kan vi også lave et stort profit på. Kalinic har været et kæmpe flop og Kina elsker ham, tror bestemt vi prøver at afsætte ham der.
Jeg siger ikke vi sælger dem alle, men tror Donnarumma er fortid - da han bedst kan lukke vores hul.
Hvis vi vinder EL, kan alt ændre sig :)

Endvidere mener jeg at Monty og et par stykker mere har kontrakt udløb.
En spiller som Jack skal vi også have forlænget med seneste til sommer da han har kontrakt udløb i 2019.

Skulle der findes penge i dette transfervindue, skal det selvfølgelig være en kantspiller vi henter, gerne en med masser fart og en der kan dække begge sider! Deulofeu havde været en perfekt match...

Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DS28voIWAAUd3rN.jpg:large

Drømme opstilling, endelig bruger vi de bedste spillere vi har til rådighed på deres rigtige pladser.

Mod bedre hold, kunne man bruge locatelli på jacks plads og så bruge jack som venstre kant
Skrevet af Rossoneri
Hvad i al verden sker der oven i hovedet på Biglia??!!
Skrevet af Rossoneri
Kan rigtigt godt li´ vores agressive indstilling. Dér har Gattuso i hvert fald formået at sætte sit aftryk.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt ret vildt at Crotone har Scooter på mål.
Skrevet af Rossoneri
Biglia ud NU!!!!
Skrevet af Pirlo21
Syntes vi blive bedre og bedre som kampen skrider frem. Kunne godt tænke mig vores venstre side kommer mere med i spillet. Det er altså ikke nok offensivt RR og Hakan er med i. De skal mere med i kampen.
Jack er usynlig til tider, han skal være mere med i spillet, kunne godt tænke mig at ham og Hakan nogle gange byttede plads.

Suso og Calabria samt Kessie er dem der skaber vores chancer i samarbejde. Suso er selvfølgelig arkitekten, imens Kessie og Calabria bidrager med gode dybdeløb og indlæg. Men det er ikke nok at have en offensiv side. Håber Hakan, Jack og RR kommer med mere efter pausen.

Endvidere kunne jeg godt tænke mig at hele holdet kommer lidt længere frem og at vores kanter ikke skal bidrage så meget defensivt.
Kom så med det mål :)

NB Står der stadig 0-0 omkring det 60 min, syntes jeg vi skal gå over i en 4-4-2.
Skrevet af Pirlo21
Biglia spiller da ganske fint, hvorfor alt den hate på ham @Rossoneri
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Den har jeg lidt svært ved at følge.
Calhanoglu har da også flere pasninger og berøringer end Suso. Og med væsentlig større succes.

Jeg synes at vi gør det ret godt over hele linjen.
Calabria har været bedste mand i min optik, efterfulgt af Calhanoglu og Suso.

I den anden ende af skalaen er jeg ved at blive sindsyg af Biglia. Langsomt boldflytteri, elendig boldomgang med flere kritiske boldtab og et fravær af defensive evner.
Det dur slet slet ikke med ham.

Cutrone får heller ikke meget ud af det (udover at han arbejder stenhårdt).
Locatelli og Silva ind for de to.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Vi må vist konstatere at vi har meget forskellige standarder.
I min bog har Biglia med afstand været vores dårligste.

Men fred være med det.
Skrevet af Pirlo21
Sådan, på tide vi blev farlig på et hjørnespark

@Rossoneri

Ja det må vi konstatere, jeg kan ikke følge dig. Fx at Hakan har flere boldberøringer end Suso, fortæller jo intet om hvad man bidrager offensivt med!
annonce
0