Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Sådan Kessie, fortjent
Skrevet af Pirlo21
øv målet talte ikke
Skrevet af Rossoneri
Du skriver at vores venstreside ikke er med i spillet. Det må vel siges at være faktuelt forkert, når de har samme niveau af pasninger og berøringer som vores højreside, eller?

Men det er nu ikke for at tage noget fra Suso, Kessie og Calabria som jeg synes gør det rigtigt godt.

Synes faktisk vi spiller noget af det bedste fodbold i sæsonen.
Skrevet af Magnifico
Det er så nok dét eneste, jeg har imod VAR. Man scorer, alle jubler, stadion er helt oppe at køre, forløsning... og så bliver målet annulleret af VAR et stykke tid efter.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@magnifico
Ja, det tager klart noget af intensiteten ud af at se kampen.
Man sidder jo nærmest og forventer at der kommer et replay.

Men målet helt korrekt annulleret.
Skrevet af Pirlo21
@Ok Rossoneri, fair nok. Men vi var klart farligst fra højre side i første halvleg, efter min mening. Derfor syntes jeg RR, Hakan og Jack skulle gøre det bedre. Syntes iøvrigt de er kommet bedre med efter pausen


Ja VAR giver os nogle mærkelige situationer til tider især følelsesmæssigt, men heller det end forkerte mål.
Skrevet af Rossoneri
Av av av Calhanoglu. Den SKAL bare i kassen!
Skrevet af Rossoneri
20-25 uskønne minutter, men fremfor alt positivt at vi henter tre point.

I virkeligheden synes jeg vores spil er til en langt mere komfortabel sejr.
Vi har 26 afslutninger hvor ni er indenfor rammen. Cordaz har bestemt også en stor aktie i at det ikke blev til mere end ét mål.

Jeg glæder mig over at se et mere sammenspillet hold - noget som Montella slet ikke formåede.

Navnlig trekant-spillet i de to sider fungerer godt.

I øvrigt dejligt at se Biglia spille sig væsentligt op i 2. halvleg.

Calabria er banens bedste i mine øjne, mens Bonucci også spiller en fin kamp.
Skrevet af Pirlo21
Syntes på ingen måder det var en elendig kamp. Og syntes RR, Hakan og Jack voksede som kampen skred frem. Syntes vi har ok med muligheder og vi kommer fortjent foran.
Efter vores scoring prøver vi på at lukke kampen, men da det ikke lykkes. Bliver spillet noget forkrampet de sidste 20 min. Vi er tydeligvis bange for ikke at vinde.

Men alt i alt en godkendt kamp, hvor vi var bedst og burde ha vundet større. Donnarumma var heldigvis klar de par gange vi havde brug for ham.
Håber vi holder fast i dagens start 11´ver, især venstre siden skal vi have mere gang i. Offensivt syntes jeg ikke vi er farlige nok i vores venstre side. Jack og Hakan gad jeg godt vekslede mere position under kampene og så vil jeg gerne have at RR kommer noget mere til baglinjen.
Locatelli vil jeg også gerne se få mere spilletid, syntes han har noget power og friskhed i sit spil. Alt i alt en god dag på kontoret for os og EL kval virker ikke håbløst langt fra os.

Håber ungdommen satses på, jeg vil altså langt hellere se Calabria fra start end Abate. Se Cutrone eller Silva fra start end Kalanic. Og på midten skal Locatelli have mere tid, han er både et fint alternativ til Jack og Kessie.
Biglia skal bare gives tillid, han er så meget bedre med bolden end Monty. Monty tid i Milan er over, det håber jeg Rino også har indset...
Skrevet af Bishop
Trist at Silva end ikke får spilletid i en kamp som denne.

Ellers en fornuftig opstilling, og spillet var også fint, men for at bruge en gammel kending så var det på en billig baggrund.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Tænker også det var en pudsig disposition fra Gattuso at smide Kalinic ind fremfor Silva.

Crotone skulle frem på banen hvis de ville hente point, hvilket ville give fint plads til Silva med noget fart i støvlerne.
Abbiati var ude før kampen og udtale at der er fuld tiltro til portugiseren.

Det er dog lidt svært at få øje på det.
Skrevet af Bishop
Og Gattuso har også for nylig sagt at Silva ikke har fået nok chancer til at vise sit værd. Men Gattuso må være meget glad for Kalinic siden han alligevel vælger ham på trods af hans manglende form, og nylige skade.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har (og ved at andre har udtrykt det samme) haft betænkeligheder ved om Calhanoglu og Bonaventura kunne sameksistere - i hvert fald på de to positioner.

Vi så det før med Jack som wingback og Calhanoglu som 8er - det eksperiment fejlede Montella med.

Igår var jeg dog meget imponeret over deres samspil. Jeg synes det havde en virkeligt godt indforståethed og de var dygtige til at løbe i de rum som den anden skabte.

Helt klart en solid fremtidig konstellation, efter min mening. Den sportslige ledelse må så i markedet for at finde spillere med nogenlunde samme karakteristika, for bredden er ikke-eksisterende.

Som et vidnesbyrd om at de to fungerede sammen og at vores venstre angrebsside var klart den farligste, stod de to tilsammen for 12 af vores tilsammen 26 afslutninger.
Skrevet af Pirlo21
Enig i at Hakan, Jack og RR samarbejdet skal der satses på. Men at påstå at vi skabte de største chancer igår fra venstre side, er jo ikke korrekt. Alt i alt gode 70 min igår, håber på samme opstilling den 21...
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Det mener jeg nu er ret tydeligt - i hvert fald hvis vi vurderer det ud fra output.

Rodriguez, Bonaventura og Calhanoglu kommer til 13 afslutninger mod syv fra Calabria, Kessié og Suso. Det må vel være den primære forudsætning for at skabe mål, eller?

Og det er virkeligt glædeligt at vi har nogle spillere der kan kreere et output. Det har jo netop været det primære kritikpunkt af Suso.

Jeg ved ikke lige hvorfor du altid går helt i sort når man påpeger at Suso ikke er den altoverskyggende stjerne på holdet. Jeg synes du burde glæde dig over at der er et par spillere der gør det rigtigt godt igår.

Skrevet af Pirlo21
@ Rossoneri

Hvorfor blande Suso ind i det?
At man har flere afslutninger siger jo ikke ret meget, det betyder jo ikke automatisk at man har skabt store chancer?
Fx havde vi 14 hjørnespark igår, hvis jeg ikke husker meget galt var 10-11 af dem skabt fra vores højre side... men det betyder jo heller ikke at vi automatisk var mere farlig i højre side.
Men som jeg så kampen igår, så var vi generelt farligst fra højre side... at du ikke er enig, er jo ikke overrakskende :)
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg skrev at vores venstreside klart var den farligste, hvilket du efterfølgende erklærede for forkert. Hvis ikke antallet af afslutninger skulle være den bedste indikator for dette, er det meget svært at få øje på en bedre målestok.

Man kunne jo påstå at du har lidt problemer med din objektivitet.
I halvlegen igår var du også efter vores venstreside for ikke at være nok involveret i spillet. Det til trods for at de havde både flere pasninger og boldberøringer end de tre spillere der udgjorde den anden flanke.

Som i dit indlæg ovenfor, forholder du dig meget til en subjektiv holdning. Det er der naturligvis ikke noget odiøst i - sådan er vores hjerner indrettet.
Men inden du kaster dig ud i af modsige dig andre folks anskuelser, kunne det måske være værd at referere til noget væsentligt mere subjektivt - nemlig en statistisk gengivelse af begivenhederne.

Jeg skal ikke hverken bestemme eller blande mig i dine subjektive holdninger, men det bliver lidt fjollet når du prøver at skyde mine påstande ned uden nogen form for argumentation anden end "det synes jeg". Og ikke mindst når alt objektiv data taler for min påstand og imod din.
Skrevet af Martinovic
Hvis klubben ikke vil satse på Silva, skal vi have en bedre angriber ind. Kalinic har ikke slået til, og Cutrone er ikke god nok - i hvert fald ikke hvis top4 er målet på sigt. Han ødelagde det flere gange for sine holdkammerater i går.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg gad faktisk godt se Silva som højre wing. Vi har kun Suso til pladsen og jeg mener det vil give god mening at forsøge ham der.

Personligt mener jeg han er bedre når han starter lidt længere fra mål, så han kan løbe i farlige positioner, fremfor at skulle være fokuspunkt helt fremme.

Omkring Cutrone, så er det tydeligt at han ikke er moden til at være starter. Jeg tror også man udvikler ham bedst ved at give ham en mindre "vigtig" rolle i indeværende sæson.

Jeg tror dog vi har en fremtidig topangriber.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Du kan kom med diverse statistikker, det ændre ikke noget ved hvad min opfattelse af kampen er.

Jeg giver ikke meget for en statistik der fortæller hvor vi havde flest afslutninger fra, da den ikke fortæller noget om hvor vi var farligst.
Statistikker kan man læse på mange måder og det kommer også an på hvilke øjne der ser på dem. Fx havde vi 14 hjørnespark igår, 10 eller 11 blev taget i højreside. Hvad fortæller det mig, ja i mine øjne fortæller det mig, at vi angreb mest i højre side...

Rossoneri, jeg gengiver bare min opfattelse af kampens forløb. Ikke andet, jeg ligger ikke skjul på at det er min mening og min opfattelse.
Jeg er iøvrigt enig med dig i at Calabria var rigtig god igår.
annonce
0