Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Rossoneri, jeg gengiver bare min opfattelse af kampens forløb. Ikke andet, jeg ligger ikke skjul på at det er min mening og min opfattelse.

Forkert.
Du skriver at min udlægning er forkert. Det er naturligvis det jeg reagerer på.
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DS78x9IXkAA5hkl.jpg:large

Længe siden, at vi har haft 3 spillere med på ugens hold :)

@Rossoneri

Jeg mener ikke det er korrekt det du skriver, derfor anfægter jeg det. Ligesom du ikke er enig i det jeg skriver.
Men det ændre jo ikke på at jeg gengiver kampens forløb, som jeg så den.
Skrevet af Rossoneri
Ligesom du ikke er enig i det jeg skriver.

Nej, jeg er ikke enig i at du skriver at det jeg skriver er forkert.....Øøøøøh??!!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/115273/report-inter-lead-de-vrij-race

Her skulle vi have været med. Vi burde byde på ham allerede nu og i stedet få solgt Paletta, Gomez og Musacchio.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det er nok oplagt at tro at de Vrij skyder efter et højere niveau end det Milan pt kan tilbyde.

Skrevet af Martinovic
Tjo, men Inters niveau er ikke væsentligt højere. De havde en masse medgang i starten af sæsonen, men ligner nu mere det Inter fra tidligere sæsoner. Han ryger sikkert til Juve som erstatning for Barzagli.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg kan ikke forestille mig at De Vrij tager til Inter. Det er jo ikke et skridt op rent sportsligt pt. Han kan muligvis tjene et par skillinger ekstra, men han virker ikke til at være den type der bare går efter pengene.

Virker mere oplagt at han enten tager til Barcelona eller en af de store klubber i England. Iøvrigt tror jeg stadig på at han ender med at skrive under på en kontrakt så klubben får penge ind når han (formentligt) smutter til sommer.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det kan man naturligvis synes.

Jeg tænker dog der er to ting der gør at Inter pt er en markant mere attraktiv klub end Milan.

For det første at meget tyder på at der er CL næste sæson. Det er der alt der tyder på at der ikke er i Milan.

Endnu vigtigere så har Inter en ejerkreds der har vist sig både villig og først og fremmest i stand til at investere i et solidt projekt.

Det kan vi ikke just brøste os af.

Men som @ilsempre skriver, så har han nok mange bejlere.
Skrevet af Bishop
Udover alle skriverierne så har vores ejer da i den grad vist sig i stand til at investere i klubben. Hvad der bliver skrevet om Li er selvfølgelig ikke kønt, men vi vel tage udgangspunkt i handling og ikke synsning og gætterier.

Inter er da pt mere attraktiv end Milan, men nu 7 kampe i træk uden en sejr, viser at da træerne heller ikke gror ind i himlen for naboerne.

Milan begynder så småt og vise fremgang og ikke mindst begynder vores nye signings at vise sit værd. Bonucci, Hakan og Kessie har alle spillet sig op, og det er jo netop spillere som dem der skal være med til løfte Milan, særligt sidstnævnte kan hvis han holder niveauet blive essentiel.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bishop
Der er ingen gætterier i at Li har måtte låne til størstedelen af købssummen, vores sommer mercato og ikke mindst til driften af klubben.

Meget korte lån til en meget høj rente.

Med andre ord er det tydeligt og klart for alle at det økonomiske grundlag hos bysbørnene er langt mere solidt.

Er du uenig i det?

I øvrigt var sommerens indkøb (i volumen) en del af købsaftalen.
Dermed siger det intet om Li hensigt og formåen.
Skrevet af Rossoneri
Apropos klubbens kommercielle formåen, så har vi netop skrevet en regional aftale med det asiatiske bettingfirma Vwin, som tilsyneladende er en af de store "drenge" i branchen på de kanter.

Det glæder mig at se at Lorenzo Giorgetti får nogle aftaler i hus, som jo i virkeligheden er basis for en solid økonomi.
Skrevet af Bishop
Så vidt jeg ved så var de 200 mio ikke øremærket til investeringer i truppen, men snarere at de skulle gå til drift lån og investeringer. Ikke desto mindre er der blevet investeret ganske voldsomt i truppen ligesom at lønomkostninger er steget med næsten 40 mio euro hvis jeg ikke husker helt galt hvilket i den grad vidner om at der er en vilje til at holde og investere i truppen.

Største udfordring for Milan og Inter for den sags skyld er nok nærmere FFP, hvilket gælder uagtet hvor stor en formue der ligger bag.

Men jeg er da enig i at Inters bagmænd klart ser mere stabile ud, men jeg holder fast i at indtil videre så har Milan i den grad udvist vilje til at sigte mod at komme tilbage.



https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Inters investeringsvilighed led vel også et mindre knæk i sommers, hvor man på trods af mangler i truppen og ønsker fra den nye træner blev ignoreret.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hvis jeg husker ret, forpligtede Li sig til at investere €200m netto på de første to sæsoner i spillertruppen. Som jeg har forstået dette, betyder det spillerkøb og løn.
€100m af disse skulle falde i første vindue.
Reelt blev det til en nettoinvestering på €130m, så på den må kan man sige at Li committede mere end han var forpligtet til.

Men det er nok vigtigt at se på fortid, nutid og fremtid.

Her er situationerne i hver sin ende af byen, meget forskellige.

Li skal refinansiere ca. €400m senest 1. oktober for bare at beholde klubben. Heri findes intet om yderligere investeringer.
Indtil videre er dette ikke lykkedes og det første forsøg med Highbridge er brudt sammen.

Selv hvis det lykkes, ser fremtiden ikke synderligt lys ud (med Li som ene ejer). Li har ikke økonomi til at bakke op med store sponsorater (som man ser det med andre rigmænd) eller at investere i klubbens "infrastruktur" som kan øge indtjeningen.

Med et negativt driftresultat er det heller ikke der pengene kan findes.

Man må klart vurdere at Li i skrivende stund "blot" kæmper for ikke at miste hele sin investering (og formue formentlig). Det er ikke en positiv platform at genskabe en klub på.

Som bekendt var det aldrig meningen at Li skulle eje klubben selv og indtil han finder en løsning, drejer det sig nok primært om at holde hovedet over vande.

Betyder det så at vi ikke kan gå en spændende fremtid i møde? Nej, naturligvis ikke.
Men i min optik kræver det at vi får en ny / udvidet ejerkreds.

Hermed også min påstand om at Inter pt er en mere attraktiv klub. Selvfølgelig også i samspil med at de trods den seneste tids kedelige resultater, stadig ligner et godt bud på en CL deltager næste sæson.
Skrevet af Bishop
Som sagt så vælger jeg at forholde mig til handling, da der bliver skrevet en masse i pressen som ikke altid holder stik alligevel. Og mht handling så virker vores ejer jo netop som om han har en eller anden form for plan, når han nyligt har takket nej til refinansiering. Og på den anden side af byen så vi et Interhold der fuldstændig ignorerede træneren i sommers og derfor nu står stramt i det med et yderst sårbart forsvar.

Men her til sidst, jeg har aldrig påstået at Inter ikke var mere attraktiv pt, jeg er bare ikke enig i at vores nye ledelse ikke har vist investeringsvillighed. Og så mener jeg at Inters seneste nærmest skræmmende formdyk også giver lidt ridser i lakken.

Min point er nok nærmere at at hverken Inter eller Milan lige pt er specielt attraktive for spillere der sigter efter den europæiske top.










https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Man kunne i hvert fald håbe at Li har en plan efter at have afslået muligheden med Highbridge.

Jeg tror desværre at sandheden er en anden. Li har simpelthen ikke kunne acceptere oplægget, da de kun tilbød at refinansiere dele af vores udestående med Elliott.

Det sagt, så deler jeg fuldstændig din holdning til at hverken vi eller Inter er blandt de mest attraktive klubber. Her er Juventus, alt andet lige, i sin egen liga i Italien.
Skrevet af Rossoneri
Har nogen læst Ancelottis besked til Gattuso idag?
https://www.football-italia.net/115324/ancelotti-‘gattuso-soul-milan’

Må sgu indrømme at jeg fik en klump i halsen.

Det er for mig præcis dét fodbold handler om. Dedikation, sammenhold, teamwork og passion.
Fra et ledelsessynspunkt er der også noget meget smukt ved en type som Rino - han forstår sine styrker og svagheder i relation til gruppen.

Her er også hvorfor jeg har tiltro til Gattuso - han er en sublim leder.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/115313/torino-knocked-back-borini

Utroligt Milan simpelthen siger nej til dette.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Sublim leder? Det var da ellers noget af en konklusion truffet på et noget tyndt grundlag.
At han besidder visse lederegenskaper er sikkert rigtigt, men at han skulle være en sublim leder er i mine øjne at tage munden for fuld.. Han har vel heller ikke været i spil som anfører?
Sublim motivator er nok en bedre betegnelse, i hvert fald i mine øjne.

Men derudover så ja det er en smuk og virkelig flot besked fra Carlo der bevidner at de to var/er tæt knyttet og at Gattuso var en meget vigtig brik for Carlo.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Omkring mercato.
Var jeg Mirabelli, ville jeg se i retning af Barcelona. Efter (vanvids)indkøbet af Coutinho, har man nu spændt buen ganske solidt rent økonomisk. Omkring 80% af deres indtægter går til lønninger - og det endda uden at Messi har skrevet under på en ny monsteraftale, der skulle gøre ham til verdens bedst betalte.

Gattuso synes (som resten af verden, minus Montella) at have indset at Locatelli er et godt bud som to-vejs midtbanespiller. I hvert fald er han kommet ind på netop den plads flere gange nu.

Dermed er vores primære mangel på midtbanen, et mere kreativt islæt (altså et alternativt til Bonaventura). Hvis vi antager at Calhanoglu har sat sig på venstre wing pladsen, efterlader det os ret sårbare på den plads.

Her synes jeg at Denis Suarez kunne være et interessant bud. Hans udsigter til spilletid i det catalanske ser ikke lyse ud og mange medier melder at han skulle være smidt på transferlisten.
Det ville nok være oplagt at tro at en låneaftale med option, kunne komme på tale.

Et andet positivt aspekt, er at han også kan dække en venstre wing.

Jankto er flittigt meldt til os, men jeg tror han bliver for dyr for vores formåen.

Med blik på fremtiden, siges det at vi allerede nu prøver at sikre os Lincoln fra Flamengo, på trods af at han først kan skifte i januar ´19.
Jeg har set let video af ham og han ser super spændende ud. I type kunne han minde om Ronaldo, med speed, fantastisk teknik og skarpe afslutninger med begge ben.
annonce
0