Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Angreb? Jeg skrev du blev revet med, på et indlæg hvor du skrevet du fik en klump i halsen, måske du selv skulle stoppe lidt op. Jeg kan fint kapere det jeg kender mønstret...

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Der er jo ingen substans i det du skriver.

Det er naturligvis useriøst at påstå at jeg skulle have mistet min saglighed (lade mig rive med), fordi jeg synes det var store ord Ancelotti skrev til Gattuso. Og fordi du ikke deler mit synspunkt - hvilket naturligvis står dig frit for.

Jeg argumenterede for mit synspunkt og anerkendte at dit er anderledes. Det var dog ikke nok for dig. Du skulle cykle videre i brugen af et specifikt ord (som du selv benyttede dig af), til trods for at jeg flere gange forklarede min pointe.

Du havde et stort behov for at kværulere og det er naturligvis fint nok. Du skal bare ikke stå bagefter og klage din nød over at du får igen af samme skuffe.

Det nemmeste i verden, ville jo være at gribe den da jeg a) anerkendte at det er et subjektivt spørgsmål og b) gentagne gange præciserede min pointe.

Og nu skal det handle om mit "mønster". Det holder selvfølgelig ikke. Ligemeget hvor mange krumspring du nu prøver at lave her på bagkant.

Tag lidt ansvar - det er en universel klædelig egenskab.
Skrevet af Bishop
Lige over mester, og så tilføj lidt selvindsigt.

Ingen krumspring herfra, jeg har skrevet det samme igen og igen og min holdning og mening er den samme.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Hva er der egentlig blevet af Lentini? Jeg synes ikke at have set nogle indlæg fra ham i en stund tid. Og Flying også. Håber sgu ikke de har forladt skuden.

Edit: Nå haha kan Lentini jeg kan se at du var aktiv her i tråde for 4 dage siden, du har måske valgt at skrue lidt ned for aktiviteten i 18?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Hva er der egentlig blevet af Lentini? Jeg synes ikke at have set nogle indlæg fra ham i en stund tid. Og Flying også.

Ja, hvorfor mon?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Bickering har nu alle dage været en del af dette forum.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Jeg lever skam i bedste velgående og læser flittigt med i de italienske tråde.

Jeg har dog sat al debatdeltagelse på (hvad jeg forventer er permanent) stand-by. Jeg kan simpelthen ikke lide diskursen i og udviklingen af Intertråden og har, efter Facchetti og Nerazurri (og til dels OC) er blevet mindre aktive, lidt mistet lysten til at deltage i debatten med de aktører der præger debatten for tiden.

Mit Interhjerte er dog stadigvæk fint på plads - skal blandt andet til Milano i marts og se Inter spille mod (læs: blive revet fra hinanden af) Napoli.

PS: Jeg synes i øvrigt, dine pointer angående Gattuso og dennes status som "sublim" er meget tydelige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Bickering har nu alle dage været en del af dette forum.

Det tør antydes.

Men apropos FD´s mellemliggende udsagn kan det desværre betyde, at vidende, oplysende og inspirerende debattører falder fra ifm den åbenbart nødvendige "bickering" (i Milano-trådene). De orker det bare ikke.

Og vi andre (udenforstående) falder tilsvarende også fra i slipstrømmen.

Om det samme gælder Lentini, aner jeg af gode grunde ikke. Men man kan godt frygte det.

Du/I behøver ikke svare mig. I skal bare tænke over det. På forhånd tak.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
PS: Håber fortsat at opleve dig i viola-tråden, FD. Vi er positive overfor indvandrere :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg læser, som skrevet, flittigt med, Mag. Og du har i øvrigt nogle gode pointer i dit forrige indlæg. Jeg er desuden bange for, jeg selv i allerhøjeste grad har været med til at skabe diskursen i Intertråden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg er desuden bange for, jeg selv i allerhøjeste grad har været med til at skabe diskursen i Intertråden.

Så tag dog og sadl om og vend tilbage til tråden i stedet for at stikke halen mellem benene. Det ville klæde både dig og tråden. Hvis jeg kan (forsøge), kan du også:)
Skrevet af Magnifico
Jeg er desuden bange for, jeg selv i allerhøjeste grad har været med til at skabe diskursen i Intertråden.

Dét har du. Men den sværeste erkendelse er selverkendelse. Godt. Det kunne så også forpligte dig til at rette op på de skader, du har været med til at forvolde, ikke?... Hvis man ellers måtte tillade sig at komme med et lille alfaderligt råd.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
@ Flying, jeg tænkte nok at det var noget i den stil, jeg har læst med i Intertråden og kunne godt se for mig hvilket hjørne du ville befinde dig i og at det nok ikke ville bidrage positivt til dit ellers gode humør. Men ja jeg kan da også godt selv mærke at jeg til tider ikke orker det herinde og min aktivitet er da også derefter set i forhold til "de gode gamle dage".

@Mag. Ja helt sikkert, det er sgu dødsygt at "følge" en debat som den jeg og Rosso netop har haft. Og for mit vedkommende også dødssyg at deltage i, hvorfor jeg så alligevel gør det, kan man spørge sig selv om. Men skal jeg komme med et ærligt svar, vil det helt sikkert blive opfattet som et angreb, og debatten kan igen fortsætte sin dødssyge gang, så det vil jeg undlade at gøre.

Sandheden er jo også at bold.dk fora er ved lide en stille død, egentlig ikke på grund bickering som førnævnte, for de har altid været her, men de var trods alt sjovere da der var flere der deltog, for guderne skal vide at Razz, Macho Cimbom osv ikke var blege for at tage sådan nogle ture, men når at at antallet af aktive "gamle" brugere falder fra uden at nye kommer til, så går det jo kun en vej.

Og forummet bliver i sandhed fattigere af at en ellers meget aktiv bruger som Flying falder fra, i særdeleshed for undertegnede, da han på trods af sit tossede klubvalg (Flying du ved det godt, jeg bruger ikke smiley´s) er en af de brugere jeg sætter mest pris på.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Flying, jeg tænkte nok at det var noget i den stil, jeg har læst med i Intertråden og kunne godt se for mig hvilket hjørne du ville befinde dig i og at det nok ikke ville bidrage positivt til dit ellers gode humør.

Akkurat. Jeg gider ikke endnu en gang gå igennem samme mølle, hvor jeg har den nuancerede hat på (for der er masser af positive ting at tage med), mens resten af tråden mere eller mindre vælter rundt i ynk.

Endvidere sad jeg efterhånden at bruge mere tid bag tastaturet når der var kamp, end at jeg fulgte med, så det er lige så meget for at tage en kold tyrker hvad det angår.

Og forummet bliver i sandhed fattigere af at en ellers meget aktiv bruger som Flying falder fra, i særdeleshed for undertegnede, da han på trods af sit tossede klubvalg (Flying du ved det godt, jeg bruger ikke smiley´s) er en af de brugere jeg sætter mest pris på.

Åhr, du´ s´gu en guttermand!! Og i lige måde! Men jeg forsvinder altså ikke. Min debatfrekvens er bare dalet - jeg læser fortsat med, og vil (formentlig) komme med spredte indspark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Lentini falder ikke fra. Det får han ikke lov til. I øvrigt er han eftersigende travlt optaget af at forberede sin nye podcast om italiensk fodbold.
Skrevet af Magnifico
Iøvrigt er han eftersigende travlt optaget af at forberede sin nye podcast om italiensk fodbold.

Interessant. Du ser ud til at have insider-viden. Fortæl gerne mere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Personligt har jeg et mere nuanceret syn på den "bickering" der også fylder denne tråd.

Indledningsvis er jeg da ked af hvis det får folk til at forlade et forum som dette (i og med at jeg jo bestemt er blandt "kompetanterne").

Skal jeg tage seneste skud på stammen fra @Bishop og undertegnede, så indeholder det også en masse meninger og anskuelser omkring vores træner, ledelse generelt, sammenligninger af tidligere spillere og disses kompetencer osv.
Det er, for mit vedkommende, også noget af det jeg kommer i et forum for og noget som jeg mener beriger debatten.

Jeg læser kun med i Milan-tråden, så jeg kan ikke udtale mig om andre. Men jeg ser de "clashes" som ligeledes kendetegner tonen, som et vidnesbyrd om personligheder med passion for deres holdninger.
Langt hellere dette end "kedelig" informationsformidling og rygklapperi.

Naturligvis bliver jeg da provokeret i kampens hede, men når pulsen lige har lagt sig, nærer jeg absolut primært respekt. Ikke nødvendigvis respekt for synspunktet (hvis jeg fortsat mener det er forkert), men i hvert fald respekt for deltagelsen.

Jeg synes det er langt federe når folk åbner munden og kommer med deres holdning - også (og især) når denne holdning opponerer mod min egen.
Det er, udfra et egoistisk synspunkt, her jeg får mest ud af forummet fordi jeg kan sætte mine egne holdninger i perspektiv.

Jeg ser det derfor ikke som en sort/hvid anskuelse omkring "bickering" - jeg ser det som et bi-produkt af passionerede brugere. Det foretrækker jeg fremfor alternativet.

Og jeg har stadig til gode at opleve at disse "clashes" er opstået for diskussionens skyld. Det havde været en helt anden historie i min bog.
Jeg anser at det opstår på ryggen af en saglig diskussion om et givent emne, som kan få sindende "lidt" i kog.

Når jeg selv er beskuer af disse (ofte langvarige) tråde, vælger jeg at tage den substans med jeg finder interessant og lader resten være lidt "hvid støj".
Men igen - det er blot sådan jeg opfatter det.

Der er ingen tvivl om at tonen ofte kan blive både skarp og ligeledes usaglig. Som person bærer jeg dog umiddelbart ikke nag og jeg lægger let den slags "angreb" på mig, bag mig. Det håber jeg naturligvis også at andre gør med mine ditto.

Det drejer sig nok også om at adskille sin bold.dk persona med én selv ude i den virkelige verden.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Fornuftigt indlæg, Rosso. Jeg er enig langt hen ad vejen. Der skal selvfølgelig være plads til at miste besindelsen engang imellem når man diskuterer emner, man er følelsesmæssigt investeret i. Det vigtige er (som du også nævner) at man ikke giver sig til at bære nag (noget som jeg tror en del brugere har lidt svært ved). At tage tingene personligt fører kun skidt med sig.

Men set i relation til din og Bishops diskussion (og fx mine egne laaaange diskussioner med FD i fortiden som du så nok ikke har været vidne til), så tror jeg det er vigtigt at have for øje hvornår man rammer det punkt i diskussionen, hvor det tydeligvis ikke fører noget konstruktivt med sig at fortsætte. I jeres tilfælde stod det fx ret klart at der allerede efter et par indlæg ikke var grobund for hverken at finde fælles fodslag eller at føre diskussionen i nogen som helst konstruktiv retning. Og i de situationer bør man i mine øjne gøre alle en tjeneste og få lukket diskussionen i ordentlig tid - både for ens egen og andres skyld. Det har jeg i hvert fald lært herinde, og det bestræber jeg mig derfor på at gøre i enhver debat (dermed ikke sagt at jeg ikke stadig "falder i" engang imellem).
Skrevet af Bishop
Nu skal man ikke heller forveksle det at bære nag med at en bruger er blevet klog af skade. Der er nogle brugere herinde som altid diskutere ud fra udgangspunktet om at de har ret og at de hellere vil dø end at erkende at de har taget fejl, eller endnu værre give en mod-debatør ret. Og det er vel sagtens det mest dræbende herinde, at nogle brugere lynhurtigt placere sig et hjørne hvor barrikaden blot bliver højere og højere jo længere hen i debatten man kommer.

Og for at blive i den positive tone så vil jeg i stedet for at pege fingre, igen fremhæve Flying for at han på trods af at ligge stor entusiasme i sine diskussioner, ikke er for stor til at indrømme at have taget fejl eller endnu vigtigere, skifte standpunkt hvis en mod-debatør rent faktisk argumentere for sin sag og kommer med vallide pointer.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Lige for en god ordens skyld, så er mit indlæg ikke møntet på @Flyings beslutning om at trappe hans engagement ned og årsagerne bag.
Der var en generel snak omkring "bickering" (for at blive i den terminologi) og hertil kom jeg blot med mit besyv.

Jeg holder selv af den kære hollænders indspark, men jeg vil ikke forholde mig til folks motivation til at deltage.

Som du @Bishop skriver, så er der mange stædige debatører i denne tråd (antager at du medregner dig selv i den pulje). For mig at se det også en del af passionen - på godt og ondt.

Som mennesker er vi jo også forskellige med vekslende grad af søgning efter konsensus. For mig at se er der ikke noget rigtigt eller forkert i den sammenhæng, men det kan naturligvis skabe en forskellig opfattelse af hvad en debat skal munde ud i.
annonce
0