Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Du misser min pointe ang FFP, jeg udtrykte mig åbenbart ikke klart nok.
FFP spænder ikke ben for os nu, det gør FFP først næste sæson.
Derfor gider man kun at sælge hvis man får et ordenligt bud denne sæson og klubben må åbenbart vurdere at Bocas bud er for lavt i forhold til hans værdi. Defor vil man altså hellere opnå lidt goodwill fra ffp næste sæson, ved at vente med salg under udbudspris.. min analyse i hvert fald :D
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Sorry - ja, den pointe fangede jeg ikke lige i farten.

Jeg vil dog sige at jeg ikke mener det gør den store forskel. FFP ser nemlig ikke på vores spillersalg som sådan. De ser på vores driftsomkostninger. Her indgår transferindtægter ikke.

Som @Bishop skrev tidligere i tråden, kan en forklaring dog være at Mirabelli vil vise omverdenen at han er en dygtig købmand.
Man kan dog stille spørgsmålstegn ved om forudsætningerne for at få en højere pris for Gomez er til stede, efter endnu en forventelig halvsæson på bænken og ikke mindst at den eneste seriøse bejler har meldt ud at de har droppet interessen.

Nuvel, en Gomez-transfer gør ikke det store hverken fra eller til og klubben har langt vigtigere prioriteter. Som fx at sørge for at vi aldrig ser Borini som venstre back igen.
Skrevet af Lentini
Vi går godt nok en vigtig tid i møde den næste ca måneds tid.

Returopgør på Olimpico i pokalen.

KO-kampe mod Ludogorets i EL.

Samt vi har Udinese(u), SPAL (u), Sampdoria(H), Roma(u) & Inter i ligaen, hvor de fire af dem kan betegnes som head-to-head, startende med Udinese på Dacia Arena hvor vi har tabt 3 ud af 4 seneste opgør.

Pt ligger vi i en bunke af hold som forsøger at holde trit med Sampdoria som stille og roligt haler ind på Roma foran dem. Sampdoria virker i øvrigt til at have fundet deres anden vind i lighed med Torino. Udinese ser langt bedre ud under Oddo, selvom præstationerne svinger lidt mens jeg syns Atalanta har tabt en lille smule af luften.

Der er selvfølgelig noget som skal bevises over tid, men Rino virker til at have haft held med at stabilisere defensiven, hvor Bonucci og Romagnoli efterhånden spiller op til deres potentiale.

Dog ligger min optimisme i et håb stadigvæk fordi de seneste sæsoner har bevist at Milan er en skrøbelig størrelse.

Og nu lyder jeg som en hakket grammofonplade, men hvor ville det dog være gunstigt for holdet hvis trænerens førstevalg på toppen snart begynder at lave nogle mål. Vi er i februar. 4 ligamål..
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DU8gWwdW0AExz5a.jpg:large

Vild februar vi skal igang med, spændende bliver det.
Udinese kampen bliver rigtig svær, de er virkelig kommet i god form under Oddo.
Men vi skal slevfølgelig går efter de 3 points, skuffende hvis Kalinic starter - hvordan kan Rino se bort fra Cutrone...
Ellers er jeg enig med Lentini i at vores angribere skal begynde at lave mål, skal vi tro på en rigtig god måned så kræver det at vi har en topscore. Dog er det ikke kun vores front angribere der skal til at lave mål, Suso og Hakan skal også til at genfinde skarpheden og finde målet igen, så begynder det at ligne noget.

Seneste bud på opstilling imorgen https://pbs.twimg.com/media/DVFwxKlWkAAKSKy.jpg:large

Abate spillede virkelig skidt i onsdags, kom først til baglinjen de sidste 20 min og slog den ene dårlige lang bold frem i banen efter den anden. Så overraskende for mig at Antonelli ikke får chancen igen..
Skrevet af Martinovic
Havde vi bare fyret Montella noget før... Ak ak.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det er flere forlydende der går på at Silva starter på toppen idag, spændende hvis det holder stik. Og forhåbentlig får han, hvis ikke lige så lang snor som Kalinic, så i hvert fald et par kampe.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Fedt med Silva fra start, lad os håbe han gør en forskel.
Baseret på dagsformen, har jeg svært ved at se hvorfor cutrone ikke skal starte - men valget har åbenbart stået imellem Kalinic og Silva. Fedt at det blev silva.

Svær kamp vi skal spille, men tror på 3 points, er glad for at rino holder fast i midten og center forsvaret og generelt ser ud til at fundet ud hvilke spillere han tror på. God kamp til alle, kampen kan ses på canal 9
Skrevet af Martinovic
Wow!

Sindssyg kasse af Suso.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Årets mål!!
Skrevet af Martinovic
Puha. Kæmpe chance Lasagna.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvad laver du Silva.............
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Rimelig halvleg. Vi er nødt til at være bedre på bolden, og når vi skal forsvare. Udinese har skabt tre-fire gode chancer.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Dejligt vi er foran, sikke et mål af Suso. Ellers må man sige vores lille spanier ikke er lykkes med meget andet.
Syntes vi spiller 35 ok min, hvor vi prøver på at tage styringen. Men de sidste 10 min, ser vi ikke gode. Dumme opspilsfejl fra donnarumma og bonucci. Og generelt mange dumme boldtab, fra tekniske dygtige spillere såsom Jack og Suso. Det skal vi gøre bedre efter pausen. Udineses chancer opstår stort set pga pasnings fejl fra os.

Forventer at vi efter pausen stepper up over hele linjen. Lasagna skal vi simpelhen tæmme bedre efter pausen.
Syntes det ser godt ud når vi får etableret vores spil på udineses banehalvdel.
Skrevet af Martinovic
Abate er for sløj på den back. De overspiller ham gang på gang.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg er heller ikke fan af Calabrias defensive løsninger. Alt for usikkert.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Og så fik klovnen Calabria rødt. Han er så pisse ringe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Aaargh @Foggy.
Synes du ikke du bør modificere den melding?

Calabria har været aldeles glimrende i en periode. Det røde kort er dog naturligvis tåbeligt.
Skrevet af Martinovic
Jamen, han sejler i det defensive. Smider nemme bolde væk og er så klodset i sit spil. Bevares han er god fremad banen, men jeg synes mere og mere, han ligner en ny version af Abate, og det kan vi ikke bruge.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Der er jeg så uenig.
Han har været overbevisende defensivt på højre back.

Synes at Gattuso begår en fejl i at bruge ham i venstresiden, hvor han flere gange har haft svært ved at tolke spillet.

annonce
0