Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Få nu skiftet ud på den midtbane - ud med Biglia og Kessie inden vi får endnu et rødt kort og ind med Montolivo og Locatelli.
Skrevet af Rossoneri
Glimrende Suso!!
Skrevet af Pirlo21
hehe han mangler ikke tur i den Cutrone, igen Suso der manden bag vores mål. Vigtigt

Iøvrigt, syntes jeg det er godt Rino stoler på at Kessie og Biglia er disciplineret nok til at undgå endnu et gult kort. De sidder fuldstændig på midten efter pausen.
Skrevet af Rossoneri
Dejligt at det endelig er os der får den slags mål fremfor at indkassere dem.

Det giver absolut ingen mening ikke at tage Biglia ud nu, så han ikke risikerer at misse Sampdoria-kampen.
Skrevet af Pirlo21
Dejligt med et Biglia mål, så kan Locatelli eller monty godt komme ind

Syntes Biglia har stor ære i at, at vi genfundet balancen på holdet. Han er virkelig blevet klasse for os.

NB Monty ind for Biglia :)
Skrevet af Rossoneri
Borini scorer - det må vel nærmest tælle dobbelt. Rigtigt flot sat op af Montolivo.
Skrevet af Pirlo21
Dejligt med en forholdvis nem dag på kontoret, efter pausen stepper vi up og styret slagets gang.
Cutrone må da være klart første valg nu, selvom det var to lette mål. Så er han der hvor han skal være, som en rigtig striker skal være.

Biglia var også en fornøjelse at følge igen i dag og Suso spillede også godt. Defensivt var det meget solidt efter pausen. Bonucci og Romagnoli, er bare blevet super solide og kan så meget med bolden. I første halvleg, har RR dog en del defensive problemer - dem fik han styr på et pausen, Abate spillede solidt.
Kessie er bare bum stærk og Jack gør det også solidt defensivt, offensivt vil jeg gerne se mere fra hans side.
Hakan gør det godt og fylder godt på banen - Rigtigt kant syntes jeg nu ikke han er, men han bliver bedre og bedre for os syntes jeg.
Skrevet af Rossoneri
Glædeligt at vi står med en sikker sejr efter de 90 minutter. Ikke mindst fordi det er en kamp hvor vi viste kynisme - vi straffer deres fejl og står de rigtige steder.

Efter at have "tabt" to point sidste weekend, er det også vigtigt at vi kommer tilbage på det, pointmæssige, rette spor. Det avler helt sikkert yderligere entusiasme og selvtillid.

En spiller som Bonucci bliver også bare bedre og bedre og jeg synes at han, med afstand, er banens bedste i dag. Glædeligt er det ligeledes at Biglia begynder at træde i karakter og vise nogle af de dyder der gjorde ham til en af de bedste på sin plads i ligaen.

Dét sagt, så mener jeg også der er grund til panderynker.
Efter målet, lod vi os presse langt tilbage af et svagt SPAL-hold og brugte nærmest det meste af halvlegen på at ekspedere bolde ud af egen zone.

Suso spiller en helt igennem skrækkelig første halvleg, hvor intet - pånær to aktioner (én fører til målet) - lykkedes for ham. Dog glædeligt at han, til trods, formår at have en væsentlig indflydelse på resultatet.

Det giver ikke desto mindre meget kedelige reminiscenser om sidste del af sidste sæson.
Jeg ved dog ikke om man kan forvente så meget mere af Suso, med de tunge laster der bliver trukket på ham.

Gattuso vendte emnet igår og sagde at man har stor tiltro til Dias for fremtiden. Problemet er at det må forventes at være et markant spring i kvalitet.
Det er selvfølgelig problemet med at truppen er købt ind til ikke at spille med wings.

Kessie lignede også i perioder en meget træt spiller. Jeg må indrømme at jeg undrer mig over at Locatelli ikke får mere tid på den plads.

Jack skuffer mig for anden kamp i træk. Det er altafgørende for vores etablerede angrebsspil, at han formår at bryde modstandernes kæder, både med og uden bold.
Det så vi intet af idag og flere gange smed han bolden lige i fødderne på en modspiller.

Alt i alt, tegner det et billede af en trup der er yderst smalt besat på en række pladser.

Men men men - vi vinder 0-4 på udebane og det er naturligvis meget glædeligt. Nu mangler vi bare lige at holdende umiddelbart over os sætter point til.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Hakan gør det godt og fylder godt på banen - Rigtigt kant syntes jeg nu ikke han er, men han bliver bedre og bedre for os syntes jeg.

Enig - men det tænker jeg nu egentlig heller ikke er meningen.

Den anden dag faldt jeg over en gammel udtalelse fra Gattuso, hvor han langer ud efter en bred vifte at den italienske trænerstand, med henvisning til at de skulle alle vær med at prøve at efterligne Guardiola. Dette var under sidstnævntes tid i Bayern.

Interessant nok, synes jeg at vores nuværende 4-1-4-1 (som jeg vil påstå at det er), har mange sammenfald med Filosoffens ditto.

Vores brede midtbanespillere falder dybt i defensiven, mens det er vores to 8´eren der på skift eller samtidig støder frem i presset.

I offensiven, søger de i langt højere grad mere centrale rum (som er en væsentlig forandring fra Montella), hvilket giver plads til vores backs i overlap.

Hvad end vi kalder det på papir, så synes jeg i hvert fald det er meget tydeligt at wingsnes roller er at være langt mere centrale i vores offensiv, hvilket naturligvis også kalder på nogle andre kompetencer end en mere klassisk wingangriber.

Her synes jeg at Calhanoglu er perfekt castet og det er jo netop en rolle han også tidligere har haft stor succes med i Leverkusen.

Suso synes jeg også fortolker rollen fint - omend han søger nogle lidt andre rum. Målet på Friuli viste dog netop hvorfor vi gerne vil have ham ind og deltage i spillet centralt.
Skrevet af Rossoneri
Så blev det endeligt bekræftet at vi spiller i Puma fra næste sæson.
Skrevet af Magnifico
Meldingerne lyder på, at Puma lægger 10-15 mio euro om året. Dertil skal sikkert lægges bonusser. I 2016 gav sponsoratet med Adidas 19,7 mio euro + 9 mio euro i merchandising-royalties.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Det er sikkert Adidas, der har trukket stikket efter nogle magre år, og Milan har været tvunget til at kigge efter nyt.

Det kan jeg så se på Football Italia, at det er Adidas, der har ønsket at opsige samarbejdet.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
According to @CalcioFinanza:

- Milan have signed a five-year partnership deal with Puma

- The Puma contract is significantly an improved one from the previous Adidas one

- The starting base of the Puma deal should be lower than the existing Adidas one, but with bonuses related to team´s performance next season and merchandising sales, the economic return should reach the best Adidas-Milan deal when the agreement was at its peak

The Puma-Milan partnership will represent the second biggest deal in Serie A, only lower to the one between Adidas and Juventus [via @CalcioFinanza]
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Hverken Puma eller Milan er kommet med nogle tal, så tallene er erhvervet via andre kilder. Men Calcio e Finanza plejer at være pålidelig. Så det er nok ikke helt skævt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Fint arbejde fra Giorgetti.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/117119/milan%E2%80%99s-puma-deal-worth-%E2%82%AC15m

Ja, det ser ikke helt tosset ud. Svært at konkurrere med Juventus, når de har så mange sportslige resultater at fremvise.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/117122/still-no-renewal-de-vrij

Jeg håber, Mirabelli er vågen og byder ind her. Så kan vi passende sælge Zapata og Musacchio.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Zapata og Muascchio er i mine øjne helt udmærket 3-4 valg, der er andre steder på banen der bør have større fokus.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Zapata og Musacchio?
De Vrij ville med det samme gå ind og blive fast mand.

Vedrørende Puma:
The contract is apparently worth €12 million (US$14.1 million) a year to the Serie A club, €8 million (US$9.4 million) less than Adidas provided. However, it is thought that with bonuses and add-ons the deal with Puma will ultimately be more valuable than the Adidas contract.

Det er en god aftale jeres situation taget i betragtning, men det er stadig, som udgangspunkt, væsentlig mindre end den i stod med.
La prende Vecino.
Skrevet af Bishop
Muligt men jeg er fint tilfreds med Bonucci og Romagnoli, Bonucci er selvskrevet og Romagnoli er stadig ung har stadig potentiale til mere. Jeg mener klart at vi har andre steder på banen der kræver større opmærksomhed.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0