Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg tror desværre, at top4 er for langt væk. Kan vi spille som i aftes, er der muligheder, men vi mangler stadig Roma, Napoli, Juventus, Atalanta, Inter og Fiorentina.

Det er dog en befrielse at se Milan spille igen. Der er bare en verden til forskel på at se Milan præstere som et hold fremfor en sløv defensiv og enkeltmandspræstationer fremad banen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Kritikken af Bonucci skal naturligvis ses i lyset af de forventninger der er til ham.
Du har ret i at han ikke spillede en decideret dårlig kamp - der var dog en del ukarakteristiske fejl fra hans fødder.

Og ja, Top4 må for nuværende forblive en drøm. Jeg anser dog stadig Roma, Lazio og Inter til klare favoritter til at tage de to pladser efter Juve og Napoli. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig at Inter ikke snarest får rettet op på den seneste tids negative resultater og optrædender.

Men så længe det er matematisk muligt, skal vi da klart drømme. Det er jeg ret sikker på at Gattuso også kræver af truppen.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/117421/report-milan-owner-bankrupt

Sikke et cirkus. Håber snart der kommer ro på de indre linjer, så vi får en ejer med finanserne i orden og ikke skal låne i øst og vest.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Og så må Mirabelli gerne lægge billet ind på Lucas Torreira. Perfekte arvtager for Biglia om et par år.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Han er sgu nok allerede videre til sommer, Foggy. Han vil være en typisk Monchi signing.
Skrevet af Rossoneri
Der er næppe nogen der vil låne Li en skål sukker, så det giver nok sig selv at vi får nye ejere inden oktober. Spørgsmålet er naturligvis bare hvem.

Der meldes om et konsortium af arabere som det mest seriøse bud. Disse er identiske med det konsortium der bød på klubben (eller dele af den) i december, men fik afslag fra Li.

Man kan jo egentlig godt forstå at Li har sagt nej, hvis budet har været væsentlig under det kan selv gav (hvilket må formodes).
Jeg læste at Li selv kun har bragt €100m til bordet ud af de samlet set €740 han gav for klubben. Jeg skal indrømme at jeg ikke helt er med på hvordan sommerens indkøb er finansieret. Dog mener jeg at Li skulle have garanteret for disse.

Man kan, helt åbenlyst, konkludere at Li er den helt store taber i dette spil, mens Berlusconi formentlig stadig sidder og gnækker.
Men, som jeg ser det, har det også været godt for Milan på sin vis.
En del af aftalen, var at Li clearede gælden og med et udestående på ca. €350m til Elliott, er vi nok lige pludselig et relativt attraktivt købsobjekt.

Berlusconis ublu krav ift klubbens værdisættelse og ikke mindst bundne krav til investeringer efter hans afsked, har helt sikkert skræmt en række seriøse købere væk.
Elliott vil aldrig komme med den slags krav, idet de blot skal gøre en god handel.

Jeg ser med spænding frem til hvad der sker i de kommende uger og måneder.
Skrevet af friskfyr32
Jeg skal indrømme at jeg ikke helt er med på hvordan sommerens indkøb er finansieret.


Tror jeg ikke du er ene om, men umiddelbart virker det til at kritikerne havde ret da de påstod at svaret er "Luftkasteller".

I bedste fald lyder det til at han har forsøgt at lave en Glazer uden at have noget at stille i kaution. I værste har det været et forsøg på hvidvaskning af kinesiske penge.
Skrevet af Bishop
Jeg læste et sted at klubben skulle være steget i værdi og nu være vurderet til 900mio. Hvilket med, henblik på de spiller investeringer der er gjort, giver god mening. Og så selvfølgelig det fact at spillere som Donna, Cutrone og Suso alle har været stort set gratis og nu representerer en værdi på den gode side af 100 mio.

Så ja isoleret set fra Milans side, så er vi, lige i øjeblikket, bedre stillet end før overtagelsen. En solid pengestærk ledelse vil dog være kærkommen.

Desuden kan jeg se at der er ny TV avtale på vej der skulle være ret så banebrydende, nogle der har lidt mere konkret om den aftale og hvad det vil betyde for Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Han er sgu nok allerede videre til sommer, Foggy. Han vil være en typisk Monchi signing.


Napoli er også kædet sammen med ham, hvis de får solgt Diawara til PL.

Kunne dog være fedt at være på forkant, men det sker ikke, hvis vi ikke får nye ejere på plads. Det vil dog være fedt at købe ham, lade ham blive et år til i Sampdoria og hente ham fra sommeren 2019.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi har jo Locatelli til den plads og jeg forventer bestemt ikke at vi kaster os ud i et "fremtidskøb" i den kaliber.

Mig bekendt, skulle Arsenal i øvrigt også være interesseret, men mon ikke de venter og ser hvad der sker på trænerposten til sommer?

Skal man tro på rygterne flere steder fra, har vi forhørt os omkring Atalantas Melegoni. Planen skulle være at købe ham til sommer, men lade ham blive i Bergamo til og og med 18/19 sæsonen.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

Hos os synes jeg Calhanoglu er bedste mand. Han bringer noget som har været en mangelvare - han er nærmest konstant målsøgende. Han står da også for otte af vores ialt 20 afslutninger. Suso synes jeg ligeledes har taget et gevaldigt kvalitetshop efter han er blevet mindre "boldførende".

Hakan spillede ganske fint, bedste mand var han nu ikke i min optik. 2 gange forsømmer han at spille en helt blank Suso for istedet at prøve lykken med en afslutning. Suso på den anden kant havde desværre også samme tendens. Det skal Hakan og Suso gøre bedre.

Jack var for mig MOM, udover hans afgørende mål. Han Laver stor set ingen pasnings fejl, veksler fint med Hakan og holder flow i vores offensive spil samt gør sine medspillere bedre, endvidere kommer han med gode offensiv dybdeløb i boksen hele tiden. Flot flot kamp af ham og generelt af holdet.
Skrevet af Rossoneri
@friskfyr
Jeg tænkte nu mere på om garantierne for køb hang direkte på klubben, om Li har indskudt kapital til første betalinger osv.

Li´s situation er egentlig rimeligt klar.
Han stod i front af et konsortium som pludselig ikke længere bestod da alle dem med pengene havde trukket sig (grundet pres fra den kinesiske stat).
Det har aldrig været tanken at Li skulle komme med majoriteten af kapitalen.

Li begik dog den "fatale" fejl at han indvilligede i en bod på €100m hvis forhandlingerne brød sammen grundet "hans" konsortiums manglende økonomiske formåen.

Og eftersom han var eneste tilbageværende del af dette "konsortium, stod han til at miste €100m uden at have fået noget som helst for pengene.

Derfor tog han chancen og optog kortsigtede og højtforrentede lån, med det håb at han kunne tjene sine penge hjem igen.

Det synes dog at den mission kommer til at mislykkes for ham og tiden vil vise hvor meget hans tab løber op i.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Enig, Bonaventura er bestemt også et godt bud på vores MoM.
Skrevet af Rossoneri
Den gode Galliani kommer mig i øvrigt til undsætning ifm et interview til Mediaset.
Heri nævner han at Li stillede garantierne til Lega Calcio ift sommerens transferkampagne.
Skrevet af Rossoneri
Desuden kan jeg se at der er ny TV avtale på vej der skulle være ret så banebrydende, nogle der har lidt mere konkret om den aftale og hvad det vil betyde for Milan.

Jeg har kun skimmet overskrifterne i aftalen.

Generelt set, skulle der kommer ca. €300m mere til klubberne til fordeling. Den store forskel i det nye scenarie, er at der kommer en større omfordeling fra tophold til midter- og bundhold.

Sammenligner man med fordelingsmodellen i den nuværende aftale, vil Juventus være den store "taber" mens Atalanta scorer relativt mest.
Det sagt, så står alle klubber til at få mere end med den nuværende aftale.

Dertil er nogle ting som at klubberne forpligter sig til at fylde visse dele af stadion først, som gør sig bedst udfra kameravinkel.
Jeg tvivler på at dette vil få nogen indflydelse.

De nuværende fem kick-off tider udvides til otte. Heraf vil der komme en lørdagskamp kl. 15:00, mens antallet af de klassiske "søndag kl. 15:00" skæres til tre. De resterende to nye tidspunkter har jeg ikke kunne finde.

Generelt set ventes det at mange af de store kampe vil blive rykket til tidligere tidspunkter på dagen, for at tækkes et voksende asiatisk publikum.
Heraf kunne man jo forestille sig en 12:25 kamp om lørdagen også - men det er rent gætværk herfra.

Mest interessant fra mit perspektiv (udover øgede indtægter), er at det forlyder at Mediapro tiltænker at søge et samarbejde med hhv Amazon og Perform ift streaming af kampene.
Skrevet af Bishop
Ja ok så meget havde jeg også fået med. Og det er da opløftende at man tager et mere serøst approach til serie a og eksponeringen af samme. At fylde stadion først i forhold til kameravinkel kan sikkert gøre en delfor seeren.

Lige nu betaler jeg både for Viaplay og Eurosportplayer udelukkende for at kunne se Milans kampe. Så et alternativ hvor man kan nøjes med at betale for enkelte kampe vil da være fint. Omend jeg tvivler på at kommer under 25kr pr kamp alligevel og så kan det jo være ligemeget.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Hvorfor har du begge, Bishop? Jeg har kun Viaplay og kan se alle Serie A-kampe der.

Edit: Ahrr, det er vel pga at Dplay sender Milans europæiske kampe?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Præcis, dog har jeg først startet abonnementet her fra 1/16-finalerne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
To date, the average match attendance for Milan at San Siro this season is 50,870 per game, recording a 26% increase with respect to last season (40,326 per game) and 35% increase compared to season 2015/2016 ago (37,816)

Ikke dårligt
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
De nuværende fem kick-off tider udvides til otte. Heraf vil der komme en lørdagskamp kl. 15:00, mens antallet af de klassiske "søndag kl. 15:00" skæres til tre. De resterende to nye tidspunkter har jeg ikke kunne finde.


Fra Serie A-tråden d. 7. februar:

Lørdag kl. 15 - 18 - 20.30
Søndag kl. 12.30 - 15 - 18 - 20.30
Mandag kl. 20.30

Om søndagen kl. 15 spilles der tre kampe, mens der på de andre tidspunkter spilles én kamp.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0