Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
Gad vide om han har forstand på at organisere et forsvar.


Han har i hvert fald masser af erfaring med off-side fælder. ;-)

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Il_Preferito
De få journalisterne fra det italienske, som jeg følger på Twitter, siger alle at Tassotti, og ikke Pippo Inzaghi, bliver midlertidig træner.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Martinovic
Ja, også kun fornuftigt. Det vil ikke være fair at kaste Inzaghi ud i det rod. Lad ham bare blive hos talenterne.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det er også det jeg læser, og egentlig også logisk og helt fint at Tassotti får lov til at stå i spidsen, for en gangs skyld.

Om han kan gøre en forskel er selvfølgelig svært at sige. Men de gange har haft ansvaret ude på sidelinjen er det gået udmærket.

Jeg er derudover spændt på at høre udtalelser fra spillerne, man har jo igennem hele det forfærdelige efterår, hørt udtalelser om at de stod bag træneren.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Borger Louis
Al magt til tukanen i så fald. Han fortjener også chancen.
Skrevet af Bishop
Hvis han vil have lidt goodwill så skal han bare sende Constant, Nocerino og Matri ned på andetholdet.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Borger Louis
Kan vi så også få en lidt mindre barnlig og caps-præget trådoverskrift?
Skrevet af KunMilanOgOB
.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Martinovic
Der er nok ikke penge til, at der skal ske en revolution, men jeg håber, klubben skiller sig af med flere af de spillere, der bare ikke er gode nok.

Vigtigst er det med en træner til at svinge pisken, en ny førstemålmand og en styrmand til det forsvar.
Mojn do!
Skrevet af El Rifle
Enig Foggy. Ser man bort fra skraldet, har Milan gode fundamenter til at skabe et godt hold.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af KunMilanOgOB
Stort skridt. Vigtigt.

Så mangler vi bare Matri, Constant, Nocerino, Mexes, Zapata, Abbiati, Robinho, Birsa og Zaccardo.

Så skal der hentes en 1-2 midterforsvarer, 1 venstreback og 1 midtbanespiller. Målmandsposition kan besættes af en målmand til sommer.

Eller også kan man beholde Abbiati til sommer sammen med Amelia. Sende Gabriel på lån nu. Og lade Abbiati samt Amelia smutte til sommer, mens at man henter en anden målmand og beholder Coppola som 3. målmand. Muntari ved jeg ikke helt. Jeg kunne godt se at han også fik lov til at smutte, mens at andre argumentere for at han godt kan sidde på bænken. Problemet med ham er jo at han gør spillet langsommere..

Lønninger man vil spare:

Matri: 2,5€ mio
Constant: 1€ mio
Nocerino: 1,5€ mio
Mexes: 4€ mio
Zapata: 1,5€ mio
Abbiati: 1,5€ mio
Robinho: 2,5€ mio
Birsa: 0.6€ mio
Zaccardo: 0.8€ mio
Amelia: 1€ mio
Evt Muntari: 1,5€ mio

Samlet: 16,9€ mio årligt
Med Muntari: 18,4€ mio årligt

Fra GDS, primært ^


Selvfølgelig kommer der nogle ind, men så må man blive lidt bedre til at forhandle. Desuden reduceres spillertruppen også.

Spillere som Fossati, Valoti, Petagna, Iotti mv burde stille og roligt også spilles ind på holdet. Jeg aner ikke hvorfor at man ikke bare giver dem en chance. Vi så jo at Cristante godt kunne spille lidt alligevel, selv om at Allegri ikke turde prøve ham førhen. El Shaarawy spillede jo heller ikke fantastisk lige fra start. Han scorede 3 mål i første sæson, hvor han havde spillet hvad? 27 kampe.

Synes også at det er synd, at man heller ikke prøvede Rodrigo Ely i forsvaret. Det er jo et "ungdomsprojekt" vi gerne skulle i gang med. Ikke....?
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Beefheart
Jeg tilslutter mig lige koret. Tror det var Foggy, der skrev det nogle sider tilbage: en sand fornøjelse at se Pazzinis reaktion, da han bliver skiftet ind. En indpisker uden lige. Ærgerligt han ikke fik puttet bolden ind - han havde ellers to store muligheder.

Og lidt i samme boldgade: Hvem er det, der skal råbe højt og motivere spillerne på banen?? Montolivo gør det til en vis grad, men det er på ingen måder tilstrækkeligt. Ambrosini har efterladt et tomrum, som sørgeligt nok ikke er blevet udfyldt endnu.
Skrevet af ilsemprelaziale
Ville stadig gerne se Nocerino hos os paa en leje aftale med koebs klausul, men har Galliani ikke sagt flere gange at han ikke er til salg?

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Bishop
Nocerino har jo også bevist at han under de rigtige omstændigheder er en ganske habil spiller.

Jeg tror såmen ikke Galliani insisterer på at holde på Nocerino, så hvis Lazio er oprigtigt interesseret så er et skifte da bestemt en mulighed.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
I går sad man og blev decideret sur. Nogle gange begynder man bare at ryste på hovedet og sidde med et overbærende smil, når der bliver leveret decideret besynderligt ringe præstationer. Men i går var godt nok dråben. Foran 2-0 mod et oprykkerhold, der hænger i bremsen i bunden af rækken, men man formår at smide den væk. Milan har ikke tabt en kamp, hvor man har været foran 2-0, siden en vis kamp mod nogle latterlige englændere, der ikke selv anede hvad der foregik, hvor Milans arrogance slog Milans spillemæssige evner.

Jeg blev ligeså irriteret over de konstante ”gai gai gai” råb udefra Allegri, som jeg bliver når det obligatoriske tågehorn af et steroidevrag, står i vejen på min vej op til baren på det lokale diskotek.
Hvis jeg dog et kort sekund sætter mig i Allegris sko, så ville jeg rent personligt have svært ved at holde samme motivation som træner, når jeg vidste at min tid i klubben var ovre og min løn via kontrakt er sikret. Den helt samme gnist ville ikke være den samme. Der er formentlig andre mere ærekære personer i denne verden, men jeg synes det er en menneskelig reaktion. Han har ikke samme forhold til klubben, som fx Carlo Ancelotti. Det synes jeg er svært at bebrejde manden.

Derudover ville jeg også have fundet mig i prekær situation, hvis min chef kort inden sæsonen genoptages, bruger over to uger i Brasilien, for at forhandle med min afløser, hvor tiden bruges på at planlægge fremtiden. Jeg synes igen at det er menneskeligt, at Allegri måske føler sig en smule ligegyldiggjort og til overs. Nogle vil garantere argumentere for at han burde være professionel. Men det er mennesker, og ikke robotter man har med at gøre. Det er ikke Football Manager.

Desuden giver jeg ikke meget for snakken, om at nu skal alle vores unge spillere bare smides i spil. Det er noget vrøvl. De skal have niveau, for at kunne begå sig i Milan. Kun de stærkeste skal blive. Cristante har i flere år været udpeget som et stort talent. Da han var 16 forsøgte flere engelske klubber, med bl.a. Chelsea i fronten, at fravriste os. Man var klar over at talentet var stort, som blev yderligere eksponeret sidste sæson via hans præstationer i Viareggio. Men at spillere som Fossati og Valoti, skulle smides på Milan, vil være et udtryk for desperation. Valoti har slet ikke niveauet, og jeg kan have mine tvivl om han overhovedet bare kommer i nærheden af det. Fossati må gerne lige blive fast mand i bundklubben i Serie B, Bari, før vi kan håbe om en større fremtid i Milan. Fossati blev smidt på bænken, efter at have været en del af startopstillingen, hvilket ganske tydeligt indikerer at han ikke har ramt samme niveau, som i sidste sæson.
Jeg vil faktisk rose Allegri for at vælge rette tid og sted til de unge spillere. Hver gang han har introduceret en ung spiller på førsteholdet, er det gået fint. De Sciglio, Saponara og senest Cristante. Han virker til at have en ret god føling med hvornår spillerne vitterligt er klar, og ikke bare kaster dem for løverne.

Harmonien omkring holdet synes jeg ikke er dårlig. De forskellige mennesker lyder til at komme ud af det med hinanden. Også med Balotelli. Jeg kender flere spillere som udenfor banen er helt rolige, men så snart de krydser kridtstregerne sker der noget med dem. De fremstår ganske aggressivt på trods af deres rolige natur udenfor banen.

Allegri har dog fejlet i at finde den rette balance(yes, i said it) mellem defensivt og offensivt spil, samtidig med at nogle spillere har lavet uhørt mange personlige fejl. Nogle spillere har ganske enkelt ikke niveauet eller stabiliteten til at få uddelt det ansvar som medfølger. Daniele Bonera må jo aldrig nogensinde i sit liv blive betragtet som fast inventar i startopstillingen hos Milan. Det er jo helt håbløst.

Jeg fastholder dog min tidligere påstand at med 3-4 gode handler, er vi ikke så langt fra at have et stærkt hold.

Rent offensivt har vi nu Pazzo, Balo, Faraoen, Kaká og Honda til at duellere om tre positioner.

Midtbanen med Montolivo, de Jong, Fernando og Cristante er da også spillere, som pt. men også på sigt har niveau.

Vi har egentlig to gode højre backs, hvoraf den ene kan være gardering på venstre back også. Men derimod halter det gevaldigt i det centrale forsvar. Der mangler lederskab og kvalitet. Samtidig synger vores målmand på sidste vers.

Men så længe vi sejler rent defensivt, vil vi heller ikke se holdets fulde potentiale rent offensivt, fordi det skaber for meget uro. Igen, balancen skal være der.
Skrevet af KunMilanOgOB
Midtbanen med Montolivo, de Jong, Fernando og Cristante er da også spillere, som pt. men også på sigt har niveau

Fernando? Man skulle tro, at det var blevet officielt.
Han har forlænget med FC Porto og frikøbsklausen skulle ligge på 15€ millioner.
http://www.milannews.it/…ioni-133486
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Martinovic
Jep, så ham kan vi godt glemme alt om.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
"Jeg blev ligeså irriteret over de konstante ”gai gai gai” råb udefra Allegri"

Det er dai, ikke gai, han råber.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Nå, farvel til ham så.
Skrevet af KunMilanOgOB
Men det er heller ikke mærkeligt, at han ikke vælger Milan i nuværende forfatning, når han spiller i Porto. Suk..
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
annonce
0