Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Janus
Tillykke med finale pladsen. Jeg tror det bliver svært for begge hold i weekenden efter 120 min på den håbløse bane i dag.
Skrevet af Pirlo21
@Magnifico

Ja du har desværre ret, men pyt. Top 7 havner vi som minimum i. Lad os glæde os over finalen mod Juve svinene...
Næste kamp gælder merda inter på søndag. Tror jeg på 3 points, ja i den grad :)
Skrevet af Lentini
Flot af holdet. Der er kommet noget mentalt styrke over mandskabet.

Jeg oroar mig dog over de 120min. Indtil videre har Rino bevist modsat af hvad jeg har troet omkring den fysiske formåen holdet ligger inde med, men jeg bekymrer mig stadigvæk over det fordi han kører holdet så smalt.

Mht Inter bekymrer Candreva mig. Han har været ulidelig ringe et stykke tid, men han har de seneste opgør også været ganske ulidelig imod os med mål og assist. Men det blir sjovt uanset at få gang i Inter. En sejr og så forudser jeg shaky legs hos både Spallettis drenge samt modebrillen i Rom.
Skrevet af Martinovic
De 11 startende er bare skræddersyet til Gattusos måde at spille på mere eller mindre. Bredden er OK, men ikke mere.

Det er også et pokkers kampprogram med Roma ude, Lazio ude, Inter hjemme og Arsenal hjemme på 11 dage.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Personligt synes jeg at Gattuso tog lidt af et gamble igår. Var vi gået 120 minutter for så at tabe, var der nok ekstra tunge ben.
Sådan gik det heldigvis ikke og den gejst vi kommer ind til derbyet med, overskygger trætheden.
Vo intet vover, intet vinder.
Og lige nu synes det at Gattuso rammer rimeligt godt plet med sine dispositioner.

Det sagt, så synes jeg faktisk aldrig det giver mening at tale om favoritter i derbyet. Det er altid kampe der lever helt sit eget liv og der er ingen tvivl om at Spalletti & co. er meget bevidst om at en sejr søndag, ret hurtigt vil lukke munden på deres kritikkere og at det kan ændre mentaliteten fuldstændig.
Skrevet af Martinovic
Finalen er den 9. maj - der mangler stadig to runder af Serie A efter denne dato.

De kunne godt have rykket den til efter sæsonen, når Italien alligevel ikke er med til VM.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Problemet er vel at rigtigt mange spillere fra de store hold netop skal til VM.
Skrevet af Pirlo21
Spillerne har fået en fridag i dag, fornuftig af Rino. Glæder mig til søndagens derby, jeg tror på at vi henter 3 points.
Selvom om kampen igår var rigtig hård, så tror jeg på at holdets gejst og selvtillid aldrig har været større end nu. Spændende bliver detSkrevet af Rossoneri
Spillerne har fået en fridag i dag, fornuftig af Rino.

Ja, vi er same dårligt stillet hvis vi får skader på kritiske pladser. Der er sandt for dyden trukket tunge laster på mange af vores spillere.
Men så er det selvfølgelig heldigt at vi har Borini D´Or der kan gå direkte ind på alle pladser og være kampafgørende.
Skrevet af Martinovic
Det er fedt, vi har fået en base. Nu skal der bygges op omkring den til sommer.

Jeg kunne stadig godt tænke mig en verdensklasse angriber i stedet for Andre Silva. Vi har flere gode spillere centralt og offensivt, som kan skabe chancerne.

Sgu ærgerligt vi ikke fik sat i Aubameyang. Ham kunne vi have købt for Kalinic og Andre Silvas pris.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Kakerlakken føler sig virkelig trådt over tærene i disse dage, han fremstår sgu virkelig som en der har mødt sin overmand i Mirabelli, han plejer ikke at være direkte ynkelig i sine udtalelser. Og nu er han også begyndt at "sælge" Jack i pressen.
Det havde sgu været smukt hvis både Jack og Donna kappede alle bånd til Raiola, det må da sgu også være belastende for dem at de bliver taget til gidsel i Raiolas forsmåede spind.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg ved ikke om Mino har mødt sin overmand i Mirabelli. Han har dog nok mødt en mand som ikke ruller den røde løber og vifter med halen som en glad labrador. To bryske personligheder overfor hinanden er ikke ligefrem bedste cocktail.

Men enig i at småligheden er ekstrem. Jeg vil næsten gå så langt at sige at Mino ikke forstår fodbold, han forstår kun penge.

Han siger endda i interviewet at han syns Gigio burde forlade Milan. Det er respektløst udover alle grænser.

Sammenlignet med Mendes er Mino dog ikke i nærheden af at være ligeså god til at placere sine spillere. Formentlig fordi han gør sig uvenner med alt og alle. Vores naboer i byen virker heller ikke udpræget glade for at få ham indenfor døren.
Skrevet af Bishop
Overmand var nok et forkert ordvalg, men der er ingen tvivl om at Mirabelli har ramt en nerve, han virker ret presset synes jeg.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
At Mino er en gigant nar kan der næppe være to holdninger til. At han lander nogle vanvittige aftaler til sine spillere (og ikke mindst sig selv), er også svært at modsige.

Og der er heller ikke noget at sige til at han har svært ved at finde "venner" i klubberne, fordi hans eneste fokus er på den næste handel.

Noget kunne da også tyde på at spillerne ikke er helt lige så lune på et samarbejde med ham længere.

Når det er sagt, så mener jeg stadig at Mirabelli (og hermed Milan) står som den største taber i sagen. Omend Mirabelli givetvis har følt sig provokeret (med rette), så tjener det absolut intet formål at være decideret uvenner med tyksakken. Tværtimod kan det udelukkende skade os.

Uanfægtet hvad man ellers måtte mene om Donnarumma, så er han vores pt bedste bud på en kommende superstjerne. Noget af det vi sukker efter. Den slags spiller der "altid" har været at finde i Milan.

Der kan næppe være tvivl om at Raiola vil gå rigtigt langt for at sende Donnarumma nærmest hvorsomhelst hen når vinduet åbner. Hans ego byder ham simpelthen ikke at han ikke styrer slagets gang.

Var den slags sket under Galliani? Tja, det er selvfølgelig svært at sige med sikkerhed. Det tror jeg dog ikke - og mon ikke at vi også kunne have sparet nogle lønkroner ifm forlængelsen.

Nu tror jeg ikke at vi skulle være interesseret i Balotelli. Men det er da et kæmpe problem for os at spillerens agent siger at Milan ikke er en mulighed grundet vores ledelse. Vi taler om en kontraktfri spiller.
Skrevet af Bishop
Man skal vel have hele billedet, med skal man bedømme hvem som står som taber? At vi nu har Donna på kontrakt, vel og mærke uden nogen frikøbsklausul, og dertilhørende procentsats til Raiola er i mine øjne en kæmpe sejr for Milan.

Ergo Raiola kan tude, sprelle og "sælge" så meget han har lyst. Milan har klart det stærkeste kort på hånden.

Jeg er enig i at det bestemt ikke tjener noget formål at klubben ikke kan samarbejde med Raiola, men med hans ageren in mente, så ser jeg absolut ikke nogen som helst grund til at ville indelede et nyt "forhold" til ham.

I mine øjne er der slået nogle gevaldige skår i Raiolas enevælde og han har helt tydeligt overvurderet sin magt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Lad Rino tage en snak med Raiola.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er jeg nu ikke enig i.

Mirabelli udtalte i den forgangne uge at Milan rigtigt gerne vil beholde Donnarumma og at han håber at Donnarumma også vil blive i klubben.

Det kan godt være at vi har en kontrakt på spilleren, men hvis han "kræver" en transfer, er det så godt som sikkert at det også kommer til at ske.

Her er det et problem at vores unge stjerne har vist sig at være endog meget påvirkelig - ikke mindst af Raiola-cirkusset. Og når Raiola givetvis står og vifter Donnarumma om næsen med oligark- eller sheikpenge samt photoshoppede billeder med ham med CL-trofæet i hænderne, kan vi nok roligt regne med at hele farcen starter forfra.

Skal man have hele billedet med, er det vel først og fremmest relevant at spørge hvordan scenariet ville have set ud hvis vi ikke havde så dårligt et forhold til Raiola.

Her havde vi, objektivt set, helt klart været bedre stillet hvis vi ikke havde raget så uklar med ham. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at vi skal bukke og neje hver gang han melder sin ankomst. Men ser man på Fassones håndtering at Raiola kontra Mirabellis, tænker jeg at det er oplagt hvad der tjener klubben bedst.

Men hvordan mener du at Milan har vundet på forløbet?
Skrevet af Martinovic
Det tyder på, at vi er ved at sikre os Pepe Reina og Strinic til næste sæson. Strinic er en fin backup for Rodriguez.

Reina huer mig ikke, selv om han skulle være indforstået med at være backup for Donnarumma. Alligevel synes jeg, vi aldrig kan vide os sikre, om Donnarumma bliver eller ej.

Vi skal også have forlænget kontrakten med Romagnoli hurtigst muligt. Den løber ´kun´ to år endnu.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Helt enig omkring Reina.
Der er ingen tvivl om at han er en dygtig målmand. Derfor undrer det mig også at han har tænkt sig at gå fra et (potentielt) mesterhold, til Milan for at være backup.

At Donnarumma allerede skulle være solgt eller at der var aftale om at han kan smutte, flugter bare ikke særligt godt med Raiolas udtalelser om at han synes Donnarumma skulle forlade Milan.
Hvis det var tilfældet, havde tyksakken nok være mere kæk i sine udtalelser.

Mit bedste bud er at vi har en aftale med ham der er betinget af at Donnarumma bliver solgt. Så giver det fin mening at hente ham ind - ikke mindst som mentor for Plizzari.
Skrevet af Bishop
Milan har "vundet" i det omfang at der ikke er en frikøbsklausul på feks 50 mio. Raiola er jo netop yderst utilfreds med at han ikke har noget egentligt kort at spille. Han har jo netop allerede en gang tabt kampen mod Milan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0