Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Prisen for et godt forhold havde jo øjensynligt kostet en klausul plus en procent sats til Raiola.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Helt uenig.

Det har jo aldrig haft noget at gøre med at bøje sig for Raiolas krav. Det opstod fordi Raiola ikke fik lov at møde de nye ejere. Dernæst er det eskaleret fordi han og Mirabelli skal spille macho.

En dygtigere DS havde ladet Raiola stå og råbe ud i luften, mens han havde lukket en aftale omkring spilleren. Præcis som Galliani var i stand til.

Raiola skal føle sig vigtig. Havde man formået at føje ham i det, havde man formentlig stået med en meget bedre aftale idag.

Du forholder dig i øvrigt ikke til "prisen" af at vi nu har en agent der meget aktivt arbejder på at fjerne to af vores bedste spillere på holdet. Læg dertil at han ikke vil sende sine spillere til klubben af princip.

Det eneste vi har "vundet" på hele denne farce, er at Mirabelli kan stå og være stolt over sig selv når han ser i spejlet. Det er bare desværre sket på Milans bekostning.

Man kan synes hvad man vil om Raiola. Men man kan ikke komme udenom at han er en central figur omkring spillermarkedet. Dermed kan det aldrig være en fordel for Milan at have afskåret sig fra en række muligheder.

Hvis klubben fx vurderede at Balotelli rent faktisk var blevet mere moden - kunne man smide Kalinic videre for sammen beløb som han blev hentet for og have en mulighed for at balancere bøgerne en smule.
Skrevet af Martinovic
Milan skal for alt i verden undgå at handle med Raiola fremover. Ingen tilgange af spillere fra hans klientel.

Hvis Raiola igen vil forsøge at sælge Donnarumma og Bonaventura, så må han gøre det. Hans klienter har selv mulighed for at sige fra, og når de ikke gør det, er de ikke et hak bedre end Raiola.

Som Bishop skriver, har Milan vundet en smule ved, at der ikke er nogen frikøbsklausul. Donnarumma bliver dyr, og hvis han skaber sig til sommer, er han heldigvis ikke uundværlig, og Reina vil være en fin erstatning - tilmed uden overgangssum.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er åbenlyst for enhver at det er at foretrække at Donnarumma ikke har en frikøbsklausul. Men hvordan bliver det et positivt resultat af et dårligt forhold til Raiola? Den logik kan jeg ikke få øje på.

At vi ikke skal handle med Raiola, giver vist helt sig selv. Men igen er spørgsmålet hvordan vi har vundet på at være endt i den situation (kontra at vi kunne gøre forretninger med ham på god fod - som vi kunne under Galliani).
Skrevet af Bishop
Det dårlige forhold opstod jo delvist fordi at Milan via Donna´s familie holdt Raiola udenom forhandling og kontraktformulering. Alternativt var man blevet enig med Raiola og hans vanvittige krav, hvilket i min verden havde efterladt Milan som den helt store taber.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det forhold kan nok ikke reddes, men det gør mig heller ikke noget. Ingen er vigtigere end klubben, og Raiola fik ikke sin vilje.

Galliani var nærmest også en stik-i-rend-dreng på flere punkter, bl.a. at stange massive lønninger ud til middelmådige spillere.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
Jeg mener sgu heller ikke at ville have noget at vinde med Galliani ved roret der nærmest gjorde en dyd ud af at forære spillere væk.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Rosso hvordan mener du at Raiola er bedre stillet nu end før hele miragen begyndte?

Mener du virkelig at Raiola er bedre stillet og reelt kom ud på toppen efter sommerens saga?


Men ja, vi er nok bare helt uenige i hvad uvenskabet koster/eller hvad venskabet ville have kostet os, og hvilken betydning det ville have/har.

Og vi bliver helt sikkert ikke enige.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Hov, nu skal vi lige passe på at vi ikke kommer off-topic (ift vores interne diskussion).

Jeg advokerer ikke for at vi skal have Galliani tilbage - ej hellere blåstempler jeg alt hans arbejde.

Isoleret set, mener jeg dog at klubben var langt bedre stillet med Gallianis håndtering af Raiola end den vi ser fra Mirabelli. Jeg husker ikke at vi på noget tidspunkt havde ballade med "hans" spillere - altså ift kontrakter, transfers osv. Faktisk synes jeg at Raiola var utroligt professionel (ift Milan) ifm fx Zlatan og Balotelli.

...hvordan mener du at Raiola er bedre stillet nu end før hele miragen begyndte?

Jeg mener ikke at Raiola er bedre stillet. Det synes jeg egentlig også jeg har givet udtryk for.

Mener du virkelig at Raiola er bedre stillet og reelt kom ud på toppen efter sommerens saga?

Nej da - med henvisning til ovenstående og hvad jeg tidligere har skrevet.
Jeg mener desværre det er en sag med tre tabere - Milan, Raiola og Donnarumma.

Det er jo ikke selvskrevet at der skal være en vinder fordi der er en taber.

Dog mener jeg at Milan har lidt det største tab, fordi der er usikkerhed om nogle af vores bedste spillere. Derudover er det bare aldrig godt at have magtfulde fjender - og da slet ikke i vores situation.
Skrevet af Bishop
Så længe Raiola er indblandet vil der altid være usikkerhed ligesom der også var stor usikkerhed inden at sagen blev tilspidset.

Jeg tror ikke at man kunne komme uden om klausulen og samtidig bevare den gode tone, dertil er Raiolas ego for stort. Og personligt anser jeg det som vigtigere at vi kan bestemme prisen og samtidig ikke er afhængig af CL i forhold til Donna´s fremtid end at vi skulle være på god fod med Raiola. Sagen er jo den at havde klimaet imellem været godt på nuværende tidspunkt, så havde risikoen for at Donna blev solgt til sommer været lige så stor hvis ikke større, da vi så i mine øjne skulle forholde os til en klausul på en værdi der langt fra svarer til Donna´s reelle værdi.

Ovenstående er naturligvis bygget på gisninger men jeg mener nu ikke at jeg drager nogle kontroversielle konklusioner.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg tror, mht Gigio casen, at når alt kommer til alt, var et clash, i en eller anden grad, uundgåeligt. Uundgåeligt fordi det var det som Mino Raiola ønskede. Helt enkelt fordi det er den måde Raiola arbejder på. Og det var ca samme tid sidste år at han startede med sine low blows mod den nye ejerkreds i Milan.

Jeg syns egentlig at Milan spillede de brikker de kunne på bedst mulige måde. Men jeg er enig med Rosso i at Mirabelli for alt i verdenen ikke skal hænge det beskidte vasketøj til tørre i fuld offentlighed. Det tjener intet formål i min verden. Fordi det er lige præcis det game som Raiola kan. Der gjorde Galliani det på en anden måde, og Raiola har senere hen afsløret at han havde en frådende Galliani i telefonen da Fassone bekendtgjorde at Gigio ikke ville forlænge sin kontrakt i Milan.

Mht vinder og taber diskussionen er Raiola en kæmpe taber. Det var eklatant venstrehåndsarbejde han lavede i sommers. Milan står i en vældig gunstig situation nu når man ser på udgangspunktet fra sidste sommer.

Jeg tror dog jeg tidligere har skrevet at der aldrig kommer ro på Gigios situation i Milan så længe Raiola er hans agent. Den holder jeg fast ved. Så må det være op til Gigio om det er en situation han syns der er holdbar.
Skrevet af Lentini
Set tilbage på hele missæren i sommers var Fassones offentlig udmelding, nogle få minutter efter Raiola havde sagt nej til forlængelse, en genialitet.

Problemet nu er dog ligeså meget Fat Enzo som lækker historier i syden. Bl.a. den historie om Milan skulle have ført Gigio bag lyset og indleveret en kontrakt uden klausuler til Legaen, som så senere viste sig at være med fuld overlæg fra Gigio selv.

Hvis jeg var Fassone havde jeg nok også grebet knoglen og fortalt Mino Raiola lidt sandheder efter de udmeldinger der er kommet de sidste par dage. Det er respektløs ageren, som er forventeligt fra hans side, men dog ikke noget man på nogen måde skal acceptere.

Nu begynder Raiola også at pibe over Infantino. Og det er fordi FIFA pønser på en regulering af transfermarkedet hvor de diskutere i øjeblikket at indsætte en loft på de provisioner som agenter kan hæve ved en handel. Lige nu er det sgu også et gedemarked og meget lidt transparent.
Skrevet af Lentini
Og så er jeg overrasket over at han kan Jacks navn.. Han har ikke interesseret sig en skid for ham tidligere.
Skrevet af Bishop
Jeg synes han fremstår pinlig og ynkelig, han har i bund og grund ikke en skidt at skulle have sagt, Donna har vist ham døren en gang og Jack virker yderst tilfreds i Milan. Men han skal da endelig arbejde for at finde tilbud til vores stjerner, vores ledelse har jo bevist at de ikke går på kompromis med beløbet, dertil kan Gomez sagen tjene os et godt formål, der skal betales ved kasse 1, her er der ingen rabatter.

Selvfølgelig er det ærgerligt hvis vores bedste spillere vil videre, men jeg tror at Raiola får endog meget svært ved forgifte sine klienter i nuværende miljø hvor det hele synes at spille i højere enhed.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Pinlig er jeg enig i. Og det ville være præcis det jeg ville fortælle ham, hvis jeg var Fassone, efter de seneste dages udmeldinger.

Den eneste klub han har på hånden til Gigio vil være PSG. Juve gider Gigio ikke. Og rent sportsligt; hvor meget bedre blev Sirigu i PSG? Kevin Trapp? Alphonse Areola? De blev ikke bedre.

Og det vender mig så tilbage til at Mino Raiola har ikke forstand på fodbold, men bare penge.

Bonaventura vil det højst sandsynligt være Juventus. Hans alsidighed vil være kærkomment i Allegris 4-3-3. Jeg forventer egentlig også at de begynder at strejfe rundt om Romagnoli.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/117966/asamoah-accepts-inter

Lidt ærgerligt Milan ikke har budt sig ind her. Han ville have været et fint supplement til Kessie.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Han har jo spillet back i årevis. Og desuden har han aldrig begået sig som højre mezzala. Der burde være bedre muligheder på markedet alt taget i betragtning.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Rino gerne vil beholde skansen, så er det i min øjne, kampen imorgen der er den aller vigtigste. Vi kan tabe til Juventus og Napoli, men vi kan ikke tabe til et utroligt formsvagt Inter hold, der snød os for point sidst. Jeg vil også til dels kunne leve med exit fra EL af Arsenal, men et formsvagt Inter har bare at indkassere 3 sikre points.

Forza Milan!
Skrevet af Lentini
De derbys lever nu som regel deres eget liv. Bedst illustreret ved en spiller som Candreva, som har været ret vital for Inter i de seneste derbys på trods af hans svingende form.

Men jo - en sejr vil virkelig åbne posen op. Specielt hvis Sampdoria også vinder deres opgør mod Atalanta. Så kommer der pludselig to hold stormende bagfra.
Skrevet af Rossoneri
Ærgerligt at Napoli flopper sådan igår - det gør 4. pladsen endnu sværere.
annonce
0