Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Tja, godt nok spiller vi ikke CL næste sæson, men at vælge at blive i Porto og den elendige liga, undrer jeg mig over. Han har formentlig også haft andre tilbud, eller måske ikke.

Det er dog ikke så irriterende denne gang, i og med at hans primære position er De Jongs. Nigel er dog bedre.
Skrevet af Martinovic
15 mio. euro er et greb i lommen for de engelske klubber. Han skal nok ende i PL.
Mojn do!
Skrevet af OC
Allegri var uden tvivl håbløs OG uduelig, og den nuværende placering har intet at gøre med truppen.

https://scontent-b-ams.x…29684_n.png
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Når man har den tredje/fjerdebedste trup i Serie A, så er det ikke optimalt at ligge nummer 11.

Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja Allegri er ikke en fantastisk træner, men jeg syntes det er billigt købt at give ham hele skylden.

Der er formentligt andre grunde en blot Allegris inkompetence, personligt kunne jeg forstille mig at al polimikken om hvem der bestemmer på ledelsesplan også har spillet ind i en negativ retning, og så virker det på mig som
Om spilleren mangler en hel del mentalt, samtidigt med at de ikke formår at stå ordentligt sammen som en enhed, for det er jo ikke første gang hvor Milan sløser, sidste sæson sløsede i første halvdel af sæsonen væk og ikke engang det var et enkeltstående tilfælde de seneste 14 år.

For Milans mentalitets problemer er jo ikke et nyt problem, det har jo nærmest været et gennemgående tema i det nye årtusinde, i har vundet mesterskabet to gange, men har haft potentiale til meget mere end det. Havde det ikke været for to CL titler havde det ikke været godt nok, især ikke med de spillere i har haft til rådighed.

Milan har alt for ofte taget alt for let på tingene og det er nærmest uanset trænerens evner, som man også så tilbage i dem første CL finale mod Liverpool.
Skrevet af El Rifle
Vil mene at træneren har 1/3 af ansvaret, ledelsen 1/3 og ligeledes har truppen 1/3. Hvad er nemmest at fyre?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Bishop
Men der er jo heller ikke nogle der giver ham hele skylden, fat det nu.

Du skriver metalitet og sammenhold, det er jo netop trænerens job at have styr på. En af Ancelottis store problemer var jo netop også at han ikka var dygtig nok til at sætte holdet op til de mindre vigtige kampe, hvorfor vi heller ikke vandt nok mesterskaber i hans periode.

Selvom det for nogle af jer, åbenbart ses som et kald at være uenige i alt hvad der bliver skrevet her i tråden, så er det vel ikke for meget forlangt at i rent faktisk læser hvad der bliver skrevet.

Og det kan da for søren ikke komme som en overraskelse at man er utilfreds med træneren, når man ser på antal af point kontra trup.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Sheriffen
Jeg er ikke ærgelig over fyringen, men jeg mener bestemt, at der var en række spillere, der urde have haft sparket før Allegri.

Det er en decideret skændsel den indsats, der lægges for dagen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Ja, det er decideret pinligt at se indstillingen nogle gange. Jeg mangler lidt Rino i sådan et situation til at banke eller true lidt stolthed ind i spillerne. Godt nok kørte han altid på grænsen af sit spændingsniveau, men indstillingen havde han altid, og han sørgede altid for at smitte den af på hans medspillere.
Skrevet af Lentini
Jeg tror i øvrigt ikke at jeg kan huske en Milan-trup, hvori der er så mange spillere, som har en eller anden form for usikkerhed omkring deres fremtidige status som Milan-spiller. I særdeleshed – og ganske forståeligt, de defensive spillere. Mattia De Sciglio og Daniele Bonera er vel eneste to spillere fra det geled, hvor man ikke kan se, eller forestille sig en eller anden afgang af en art.

Efter lidt research kan man igen se mønstret i Gallianis ageren på transfermarkedet. Transferfrie spillere, spillere i en uholdbar situation i deres nuværende klub, halvpartsaftaler eller spillere snart i sidste år af deres kontrakt. Der dukker således aldrig rigtigt nogle navne op, som man ikke kender og derfor nemt kan tage stilling til. Pga. vores nuværende økonomiske status, er vi dog også i en anden slags position på transfermarkedet. En positionering, hvori vi er nødt til at tage nogle chancer med forskellige spillere. Det kræver en vis dygtighed, som jeg tidligere har givet udtryk for, at Galliani ikke har. Han er ikke en opfinder, men en mand af færdigvarer.

Jeg kunne i det mindste godt tænke mig, at Galliani lavede en ordentlig casting af spillere, så vi ikke skal skifte system hver sæson, fordi han køber mærkeligt ind af rat og kravl, han lige har fundet i vejgrøften på vej på arbejde.

Skrevet af KunMilanOgOB
Jeg kunne i det mindste godt tænke mig, at Galliani lavede en ordentlig casting af spillere, så vi ikke skal skifte system hver sæson, fordi han køber mærkeligt ind af rat og kravl, han lige har fundet i vejgrøften på vej på arbejde.

Præcis.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Lentini
Et eller andet sted kunne jeg godt ønske mig at Clarence blev træner med det samme. Så der ikke er for mange skift på den post, og han tilmed får et "gratis" halvår med holdet. Jeg forventer ikke, at vi rykker ned, selvom scenariet ikke er utænkeligt efter den kønsløse præstation mod Sassuolo.
Skrevet af Bill-Buffet
Jeg synes faktisk det er synd for Serie A, at det går så dårligt for AC Milan og Inter Milan. Jeg mener nemlig at den italienske liga har potentiale til at blive Europas bedste, hvis man kigger på antallet af storhold. Hvis man tænker over det er Serie A den eneste liga i Europa med tre traditionelle storhold: AC Milan, Inter Milan og Juventus. England har Liverpool og Manchester United, Spanien har Real Madrid og FC Barcelona og Tyskland har kun Bayern München.

Når jeg siger traditionelle storhold, tænker jeg antallet af pokaler i skabet og historie. Årsagen til at jeg ikke nævner tophold i samme sætning, er fordi, at et tophold i mine øjne, er et hold som spiller med om top 3-4, hvilket man ikke kan sige at AC Milan og Inter Milan gør på nuværende tidspunkt.

Ny træner, efter fyringen af Allegri

Jeg mener jeg har den helt rette kandidat i hovedet for et såret AC Milan hold. Marcelo Bielsa! Bielsa er lige præcis det, som der i mine øjne skal til, hvis AC Milan skal tilbage på sporet. Han er en motivator og en fabelagtig taktiker. Josep Guardiola mener han er den bedste træner i verden og når det kommer fra ham, må der være noget om snakken.

Motivation er lige præcis også noget af det, som AC Milan har manglet under Allegri. Det virker som om at spillerne slet ikke lytter til Allegri, idet han ikke ligner typen som vil straffe spillerne, hvis de gør noget fundamentalt forkert. Deraf mister man også respekten for Allegri og motivationen for at løbe de ekstra kilometer der skal til for at generobre bolden, som man ellers ser Atletico Madrid spillerne gør under Diego Simeone. Et ordentligt spark i røven fra Bielsa, kan i sidste ende også være det som skal vende Balotellis sind i den rigtige retning.

Noget andet er også at huske på, hvilke muligheder AC Milan har på nuværende tidspunkt. Som det ser ud er alle de gode trænere taget, hvilket i mine øjne efterlader Bielsa som den bedst mulige med succesfuld erfaring. Alternativet er Villas-Boas, hvis vi skal have en ledig manager med noget på CV´et, men så vil jeg nok hellere tage chancen og ansætte Inzaghi og Maldini. Så kan Milan også få styr på defensiven.

Skrevet af Viola 4 Ever
Bielsa tager ikke udgangspunkt i det materiale han har til rådighed, men spiller konsekvent et system der kræver at spillertruppen er sammensat så den matcher hans system. Ser man på truppen i Milan, så ligner Milan og Bielsa ikke a match made in heaven.

Det bliver Clarence der bliver ny træner i Milan.

Jeg håber da at Milan tager Coppa´en alvorligt i år, lodtrækningen giver i hvert fald ret gode muligheder for at komme i semifinalen med Udinese i kvartfinalen, hvis man som forventet går videre mod Spezia.
Det kunne være en genvej til europæisk fodbold næste sæson, hvis man ellers "gider" at spille Europa League.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
V4E,

Vi er Milan. Naturligvis vinder vi hverken Coppaen eller kommer vi Euro League. Skulle vi havne i Euro League, ville Galliani sige at det er det eneste trofæ vi mangler i pokalskabet, hvorefter vi ryger ud til FC Lahto fra Finland.

---------------------------

Bielsa er en gal mand. Virkelig en gal mand. Jeg kan slet ikke se hans stædighed harmonerer specielt godt med den excentriske Silvio Berlusconi. Hvis først han skulle snakke fodbold med Silvio, ville han bede ham holde kæft og passe sit eget. Så kontroversiel og speciel en personlighed, anser jeg Bielsa for at være. Det ville med garanti være underholdende at følge, men der ville intet godt komme ud af det for Milan. Desuden indeholder Milan ikke spillermateriale som ville kunne spille hans system – des mere har Milan heller ikke de økonomiske muskler til at købe spillere ind, der passer ind i hans system. Han er absolut et no go.

Clarence Seedorf bliver Milans nye træner. Sky Sports skyder på, at Clarence sætter sig i stolen, allerede på torsdag efter Coppa Italia kampen er overstået, hvori Tassotti vil have ansvaret. Milan Channel er desuden enig i den oplysning. Seedorf skulle desuden få en kontrakt gældende til sommeren 2016.

Der er desuden igangværende spekulationer om at Tassotti til sommer også vil være en færdig mand i Milan régi. Og det overrasker mig i stor grad. Han er nærmest en del af inventaret på Milanello. Ind vil tidligere Milan-spillere, som Jaap Stam og Hernan Crespo, i stedet for komme. Det er jo lige før, vi har et helt allstar hold siddende ude på trænerbænken. Lige bortset fra Valerio Fiori, som målmandstræner.

Der var desuden også rygter fra Sky Sports omkring Patrick Kluivert og Edgar Davids, men med tiden er de selv trukket i land med disse rygter, som ikke skulle have noget hold. Seedorf skulle desuden have den idé, at opbygge en træningsorganisation i Milan meget lig med den i Ajax. Derfor skal man nok forvente at se flere ”specialtrænere” træde ind i teamet omkring Clarence Seedorf.

Mht. Allegri skulle han have været meget følelsesladet, da han var rundt på Milanello for at sige farvel til personalet. Derefter tog han ud og spiste frokost sammen med Galliani, hvor de to fik takket ordentlig af. Der er ingen tvivl om, at de to personer har haft en god personlig relation til hinanden. Curvaen har i øvrigt også sagt pænt farvel til Allegri. De sagde både tak for Scudetto, CL-fodbold, og sidste sæsons vilde comeback, men allermest havde de respekt for den person, som Allegri nu engang er.

Midt i denne nedtælling til Seedorfs ankomst i Milan, studsede jeg dog over noget som jeg fandt en smule specielt. Vi er alle klar over den besynderlige opdeling af ansvar i Milan mellem Barbara og Galliani. Men da man skulle drøfte mulighederne efter afskedigelsen af Allegri, måtte Galliani ikke deltage. Det var kun forbeholdt Berlusconierne. I den tid måtte Galliani i stedet opholde sig på Milanello. Det finder jeg en anelse besynderligt. Men der er så meget besynderligt i denne klub.
Skrevet af Bishop
"Midt i denne nedtælling til Seedorfs ankomst i Milan, studsede jeg dog over noget som jeg fandt en smule specielt. Vi er alle klar over den besynderlige opdeling af ansvar i Milan mellem Barbara og Galliani. Men da man skulle drøfte mulighederne efter afskedigelsen af Allegri, måtte Galliani ikke deltage. Det var kun forbeholdt Berlusconierne. I den tid måtte Galliani i stedet opholde sig på Milanello. Det finder jeg en anelse besynderligt. Men der er så meget besynderligt i denne klub."

Det studsede jeg også over, håbløst er hvad det er. Det har i de seneste år tydeligt vist sig, at Berlusconis indblanden i klubben KUN har været gavnlig når pengepungen har været lige så åben som kæften. Nu hvor det ikke er muligt at købe sig til succes, så bliver tosserne på ledelsesgangen nød til at blive enige i hvordan klubben skal køres, og overlade de respektive opgaver, til folk der ved hvad de laver.

At ansætte er en træner der stadig er fuldstændig grøn bag ørerne, er dog ikke ligefrem den vej, jeg mener vi skal gå. Men det er nu en gang sådan det bliver, og jeg håber da at Seedorf overrasker positivt. først og fremmest så skal han sætte et "nyt hold" der er simpelthen nogle spillere der har fået ALT for lang snor, der håber jeg sgu at han træder i karakter.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Bielsa kunne være interessant, men han vil blive endnu mere gråhåret af at arbejde sammen med de forsvarsspillere, vi har rendende rundt.

Jeg synes, det er fint med Seedorf, der kender klubben ud og ind. Er mere spændt på hans syn på transfers. Jeg håber ikke, han er for blødsøden til den slags.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Bielsa ville være vanvid i mine øjne. Manden er hysterisk puritaner når det kommer til spillet og omend han har ry for at være blandt de mest vidende og bedst forberedte, bliver man aldrig en god topholdstræner, hvis ikke man er villig til at spille det man har og gå efter den grimme sejr. Det er fint at Guardiola roser ham, men det ændrer ikke alverden. Guardiola er i en position hvor han fint har råd til at tippe på hatten for de som satser på det æstetiske. Selv har han jo også været så piviligeret at en nogenlunde ens tilgang har været mulig. Det er den ikke i Milan, hverken hvad angår materiale eller muligheder for at hente det ind.

Garcia eller Girard havde været gode folk at få ind, men de skiftede begge i sommers og begge med succes. Det er vanskeligt ikke at ønske Seedorf alt mulig succes, men personlig ville jeg nok have foretrukket èn af de godt bevarede hemmeligheder, som et par af de andre hold gravede frem.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
BillBuffet, dobbeltprofiler er ikke tilladt. Hvis jeg ser dig håne i klubtrådene igen så er det ud for good.
Dette er en signatur.
Skrevet af Gasbarroni
Det ser unægtelig ud til, at Galliani ryger længere og længere ud i kulden og måske kan være helt væk til sommer?

Jeg har tidligere skrevet det herinde, og jeg gentager det gerne. Det er et gigantisk sats, Berlusconierne har gang i. Man er tilsyneladende i færd med, at fjerne alle de centrale skikkelser i den sportslige ledelse for at erstatte dem med nogen, der er mere eller mindre grønne på deres respektive felt.

Det kan gå galt. Det kan gå rigtig galt.

Ikke at det nødvendigvis gør det.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce
0