Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ren spekulation.
Skrevet af Lentini
I det hele taget så spekulerer medierne voldsomt i hvem der må "lade livet" til sommer. Suso bliver også nævnt fordi han har sin klausul på 40mio. Jeg ved dog ikke hvordan de 40mio skal betales. Er det engangssum bliver det vanskeligere, men overordnet set er det ret billigt i dagens marked.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Jeg tror nu at klubben gerne vil af med Monty, han hæver altså en voldsom løn i forhold til den rolle han har. Og mon ikke Monty også gerne vil spille noget mere!?
Jeg håber da at klubben siger farvel til Monty istedet for Locatelli. Locatelli tror jeg bestemt klubben vælger at satse på.

Ang Suso, så er han selvfølgelig også et salgsemne. Ham og Donnarumma hentede vi for ingenting og kan derfor lave et stort profit...
Skrevet af Milanisti
Lad os nu slå koldt vand i blodet og satse på at vi når den 4. plads!

Skrevet af Martinovic
https://imgur.com/a/uCigt

https://imgur.com/a/f8qT0

Fandt lige de her billeder i gemmerne af en ung Rino. Det er fra oktober 2006, da vi var en håndfuld stykker i Milano.

Kaká ligner en knøs :)
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
GdS skriver at Gattuso starter med 4-4-2 imorgen.
Virkeligt fedt at se at vi faktisk går efter et resultat - som han sagde den anden dag "vi har ikke tænkt os at være turister i London".
Skrevet af Lentini
Lyder interessant. Håber på Silva-Kalinic konstellationen i så fald. Pause til en af Jack eller Hakan kunne også være tiltrængt så de ikke brænder ud for tidligt.
Skrevet af KnockOut
Jeg er simplehen nød til at spørg hvor den storheds vanvid kommer fra, snakker som om Morata er en mulighed for Milan at hente, lad os lige snakke pris først, vi snakker om en angriber til mere end 600mil (det har Milan ikke dette er et faktum), dernæst er det jo hoved rystende at snakke om at hente en fast mand i CHelsea (ja det er han selv om han har været ude på det sidste) og så lige den sidste ting, ved ikke hvor den hr. har info fra om at Morata ikke skulle være glad i Chelsea, han har flere gange udtalt han er glad for klubben og spille tid skal nok komme.

Det er jo helt sindsyge det der forgår her.

Kom lige ned på jordren til os andre igen.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Martinovic
Nu er Milan en væsentligt større klub end Chelsea - ikke mindst målt på historikken.

Men behold I endelig Morata. Han er ikke halvdelen værd af de 600 mio. kr. og er ret så svingende i sine præstationer.
Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Nej Milan er ikke en støre klub, faktisk slet ikke på nogen parametre, Milan er til gengæld en stor klub på historie og bedrifter som Chelsea slet ikke kan sammenligende sig med, og det skal de vel heller ikke pt ?

Men nu er det jo ikke med medalje skabet man skaffer sig penge til at købe spiller, eller udviser en bedre økonomi så men kan betale en løn til en spiller af den kaliber.

Når det så er sagt håber vi da alle at Milan en dag kommer tilbage til fortidens stor hold, men der er godt nok mange ting der skal falde på plads først.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af TimE
Nej Milan er ikke en støre klub, faktisk slet ikke på nogen parametre,

&
Milan er til gengæld en stor klub på historie og bedrifter som Chelsea slet ikke kan sammenligende sig med


Hmm... Okay then.

"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af Bosse1983
Nu er Milan en væsentligt større klub end Chelsea - ikke mindst målt på historikken.

Men nu er det jo ikke Serie A eller ChL i 1994, han skal spille om.

Morata bliver muligvis vejet og fundet for let, og et skridt tilbage for at tage to frem, er sikkert smart karrieremæssigt, men der er alligevel utrolig meget der skal falde i hak for at det sker.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@knockout
Så så, rolig nu. Pas på blodtrykket. De fleste ville nok mene at det var dig der skulle snuppe en slurk kaffe, nyde foråret og komme ned på jorden igen.

Men, nu har jeg jo ikke sagt at Morata med stor sandsynlighed er at finde i rødt og sort næste år.

Jeg konstaterer blot at vi nok går en begivenhedsrig sommer i møde og der er næppe mange der kan forestille sig at Conte sidder på trænerbænken når den nye sæson går i gang.

I den slags karuseller opstår der typisk også muligheder - herunder er det ikke utænkeligt at Chelsea (under en ny træner) vil designe et nyt angreb. Det må ikke mindst klø i lommerne når Hazard ryger til Madrid eller Paris.

Til din info var Morata relativt tæt på et skifte sidste sommer, men valgte Chelsea i 11. time (forståeligt nok). Dermed er det nok næppe hovedrystende at han skulle være parat til at drage til Milano (under de rette omstændigheder).

Om han koster i omegnen af €80m skal jeg lade være usagt, men det var jo netop den slags beløb vi var villig til at betale for en angriber sidste sommer - €75m mere specifikt i Moratas tilfælde.
Mit bedste bud er dog at en spiller der ikke rigtigt er slået til også vil have tabt lidt af sin salgsværdi.

At han skulle have svært ved at falde til i London, er bekræftet af både agent, spilleren selv og Conte. Det er i øvrigt ikke det samme som at han ikke er glad...

Når Morata udtaler at han gladeligt venter på spilletid, skal du nok ikke tage 1:1. Det er jo næppe fordrende for hans situation hvis han går ud og siger at han er utilfreds. Dertil synes Morata også at være alt for professionel.

Men bare rolig, jeg tror næppe der skulle være konkret dialog igang. Det var blot et tænkt scenarie fra mig - som det også burde stå dig klart hvis du havde læst hvad jeg skrev.
Skrevet af Rossoneri
@knockout
Og bare lige for at opdatere din viden, så har Milan pt. to spillere med væsentlig højere løn end Morata.
Skrevet af KnockOut
Det er jo fuldstændig lige meget om der så var 5 der fik mere løn end Morata lige nu, i skal finde penge som det ser ud pt, det kan du ikke en gang pynte dig ud af, i SKAL sælge for at kunne forny jer, og at komme med så dumme udtalser som du lige har fyret af på stribe fortæller jo lidt om din realitets sans.

I kan jo ikke en gang balancer bank bogen med hvad i har lige nu .... men ja tro da på i kan smide 600mil + på en spiller.

Og faldet i pris, ja det er nemlig sådan ting de udvikler sig lige nu, og Morata har da på ingen måde spillet sin værdig ned tværtimod, at han ikke er PL topscore og alt bare er rosen rød første sæson var vel ikke forventet ?

Men det skriger jo til himlen det billede du har af klubben Milan og jeres plads i fødekæden, det ville jo være som jeg gik ud ag udtalte mig om at Chelsea kan og vil smide de samme penge som de 2 fra Manchester, eller Real, Barca, Psg osv, der er Chelsea slet ikke.

At du gisner omkring hvem der er træner og hvem der skal væk osv, gør jo ikke at Milan pludselig kan hente på den hylde som du tror de kan, og ang rygter om Morata, Abu osv til Milan i sommer var der vel ingen ud over Milan fans der virkelig trode på, og det var enda en tid man trode pengetanken var bundløs, det var den så slet ikke, faktisk langt fra.

Jeg syndes Milan er en fantastisk klub med en fortid ikke mange andre har, men i dagens fodbold verden er de ikke en TOP klub i den forstand, og der er godt nok et stykke op, i skal have probs for at lande Bonuci, men det var en masse andre faktorer der spillede ind der, ikke at Milan har den form for tiltrækning kraft normalt.

Men fred være med det, jeg skal da bestemt ikke stille mig på tværs hvis du/i vil gå og bilde jer selv andet ind.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af paolomaldini
Har du dine informationer om Milan´s økonomi diverse tabloidmedier? Du ved tydeligvis mere end de fleste og du virker endda meget skråsikker. Milan SKAL sælge, for at få råd til at forny sig?

Disse udtalelser er så typisk for folk, som slet ikke er inde i Milans situation, og råt sluger til sig, hvad medierne skriver for at sælge aviser.

Forza Milan!
Skrevet af Bosse1983
Uanset hvem der er træner i Chelsea i næste sæson, er Morata det bedste alternativ på kort og mellemlang sigt. Hvis man skiller sig af med Morata, er det fordi man får noget bedre ind. Det er tidligt at skrinlægge det projekt efter en enkelt sæson, hvis ikke da man enten får et grotesk bud, eller samarbejdet helt revner.

Og ja, Milan blev sat i forbindelse med mange angribere, men fællesnævneren er vel, at de ikke er i Milan i dag. Man endte med at hente Kalinic, Silva og Borini. Bøgerne skal også afstemmes til sommer, og muligvis uden ChL som lokkemiddel og indtægtskilde, så til den tid vil det stadig være en udfordring at bokse med sværvægterne.

Det er vel ikke unormalt at klubber delvist imødekommer fans, ved at snakke om store, men lidet realistiske handler. Til tider kan man plukke lavthængende frugt, hvis en god spiller er på vippen i en større klub, eller som Calhanoglu bliver overset i mrakedet, men Morata er jo ikke for alvor truet på pladsen og er j et husholdt navn. Personlig ser jeg det som mere oplagt, at man måske ser i retning Sydamerika, og prøver at mine en diamant der, som man tidligere har haft stor held og dygtighed med.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@knockout
Nu var det dig der postulerede at Milan ikke havde penge til at betale løn til en spiller af Moratas kaliber. Det må vel siges at være en forkert påstand, når nu vi har to spillere der tjener væsentlig mere. Synes du ikke?

Jeg ved ikke hvorfor du mener at mine udtalelser skulle være "dumme". Det er jo blot svar på dit "lettere" ophidsede indlæg. Og jeg fornemmer at pulsen ikke er kommet helt ned endnu.

At vi skal ud og sælge er evident for enhver. Men det er også netop det vi gør. Alle forventer i hvert fald at Donnarumma sælges til sommer. Et godt bud er vel at han ryger for et beløb på den rigtige side af €70m - og det er vel at mærke i nettofortjeneste.

Det er, selvsagt, en forudsætning for at hente en spiller i €60-80m klassen.

Det giver jo ikke rigtigt mening at påstå at Milan ikke skulle kunne hente spillere fra Moratas "hylde", når vi var meget langt i forhandlinger med ham sidste sommer.
Han er desuden rigtigt glad for Italien og Serie A.

Med "Abu" antager jeg at du hentyder til Aubameyang ("Auba", var nok det du ledte efter). Spilleren selv ville meget gerne til Milan, men vi havde ikke råd til ham efter at have hentet Bonucci.

Så jo - der var en del andre end Milan-fans der troede på det.

Og så skal du nok også prøve at være mere nuanceret i dit billede af Chelsea og spillerne. Dét at man har spillet i Chelsea, gør jo ikke man som spiller ikke kan tage til en klub hvor økonomien ikke er helt den samme.

Det siger sig selv at vi ikke kan hente spillere som Hazard og Kanté (som vel er Chelseas eneste reelle stjerner), men så er resten af spillerne altså heller ikke mere højt-profillerede.

Afslutningsvis vil jeg lige gentage en pointe som du synes at have misset. Morata var egentlig blot et eksempel på en spiller der kunne blive til overs i det der, med al sandsynlighed, bliver en sommer med rigtigt mange "ins and outs".
Skrevet af Rossoneri
@bosse
Nu er det mit indlæg der er til grund for dette, så jeg tillader mig lige at præcisere min pointe.

Min egentligt betragtning var at jeg tror at vores sportslige ledelse, vil se tiden lidt an på markedet og se om der opstår gunstige muligheder (i kontrast til at vi måske allerede har hentet fire nye spillere).

I et vindue med (efter alt at dømme) nye ansigter på bænken hos flere at de store klubber, også som regel opstår nogle muligheder.

Derunder forstået at der er nogle klare præmisser der skal være tilstede. En af disse kunne være en ny træner i Chelsea der også vil hente et stort navn ind til angrebet, som skubber Morata bagud i køen.
Det er klart at Milan ikke banker på døren i Chelsea og køber deres førstevalg - men det er, som sagt, heller ikke det der er skrevet.

Morata var blot et eksempel på en spiller der potentielt kunne blive "til overs" i sommerens kabale afhængigt af hvad der sker.

D/I skal naturligvis være mere end velkommen til at diskutere Milans status m.m.
Skrevet af Bosse1983
Jeg er egentlig bare uenig i, at Morata ligner en oplagt overskudsspiller. Jeg tænker at folk som Gomez i Barcelona, kunne være det jeg kalder lavthængende frugt. Der er relativt få gode angribere derude lige nu, og det ses tydeligt når de handles. Det er lige før jeg ville sige, at Lacazette i Arsenal er en mere realistisk handel, eller Belotti, hvis realismen er slået ind i Torino.
Videre er der så et par aldrende overgangsfigurer, som kunne være et scoop på den korte bane. Alt afhængig af troen på Cutrone og Silva, kunne det jo også være en brugbar strategi.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0