Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ift kampen imorgen tror Milannews på en 4-4-2, hvori Zapata skal spille højre back. Suso og Hakan på kanterne med Silva og Cutrone på toppen.
Skrevet af Bishop
Det skal blive interessant at se hvordan de unge spillere klarer opgaven. Også hvad det taktiske oplæg bliver, går man all in fra starten af, eller vælger man det lidt mere tålmodige udgangspunkt. Det er klart at et Arsenal mål tidligt i kampen vil være kristisk. Men samtidig vil det også være virkelig tamt at stå efter kampen med et 0-0 resultat.

Og så glæder jeg mig sgu til at se de her to sammen
http://www.rossoneriblog.com/wp-content/uploads/2018/03/29027622_10155238272571937_8127848977702846464_o.jpg

Jeg synes det er helt fantastisk at se Cutrone blive så glad på sin "konkurrents" vegne

Han har sgu lidt af Gattuso´s vildskab i sig
http://www.rossoneriblog.com/wp-content/uploads/2018/03/4d4u7t4q.jpg
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Rino roser også hele gruppen for at være gode til at tage sig af hinanden. Hvis nogen hænger lidt med mulen så er holdkammeraterne gode til at tage sig af pgl person. Og det er trods alt godt at høre at man er ved at have en god gruppe mennesker som tager sig af hinanden.

Så er der i øvrigt historier om arabere, amerikanere, russere anført af en uzbeker som jeg tror har andele i Arsenal, med interesse i at overtage aktiemajoriteten i klubben.

Mht refinansiering er Milans ledelse moderat optimistiske mht at Merrild Lynch finder en løsning, mens økonomiske eksperter tegner et andet mere negativt billede for hver dag der går.
Skrevet af Martinovic
Hvad kan det være, at Zapata skal spille backen i stedet for Borini?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ingen ide. Vel bare et bud fra mediet. Jeg forventer Borini starter.
Skrevet af Rossoneri
Det rimer i hvert fald rigtigt dårligt på den måde Rino bruger backs på. Det ville næppe blive til mange overlaps fra colombianeren.

Der er kun en vej - fremad. Her siger al logik at det bliver Borini.
Skrevet af Pirlo21
Nu spillede Borini alt andet end imponerende imod Genoa... defensivt var han jo helt væk til tider og offensivt bidrog han med meget lidt. Derfor er det vel fair nok at give Zapata chancen, dog ligner det at Borini starter alligevel:

https://pbs.twimg.com/media/DYURfpEX4AA3lfq.jpg:large

Hvis 4-4-2 holder stik, er det selvfølgelig mega spændende, især vores offensiv duo glæder jeg mig til at se i aktion. Men samtidig frygter jeg at vi bliver alt for let overspillet på midten. Syntes endvidere det er super ærgerligt hvis Monty fortrækkes fremfor Locatelli....

Jeg frygter lidt kampen i dag, Arsenal er sindsyg gode hjemme og selvom de har haft en skuffende sæson. Så har de generelt været gode hjemme.

Men vi skal selvfølgelig gå efter vores chance og deres defensiv, tror jeg bestemt er til at tale med.. så må vi håbe på at vi er skarpe foran kassen i aften :)
Skrevet af Bishop
Jeg foretrækker nu klart Monty, dels har han været ganske god i de kampe han har spillet på det seneste, og dels så er hans erfaring også et vigtigt element i sådanne kampe.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Men nu skal vi jo ikke ud og forsvare et resultat. Derfor må en defensivt svag back, nødvendigvis være en kalkuleret risiko.

Og så er der i øvrigt ikke meget der taler for at Zapata skulle være meget bedre. Det drejer sig jo også om at forstå sin rolle - og der er nu engang forskel på at spille back og CB.

Når vi nu spiller 4-4-2, synes jeg egentlig det er fint nok med Montolivo.
Han har, som @Bishop nævner, væsentlig mere erfaring.

Locatelli mangler også stadig at lære at vurdere hvornår han skal tage offensive løb og hvornår han skal holde en dybere position.
Skrevet af Pirlo21
Monty har i min bog, haft sin chance i Milan. Han er en fin reserve, intet andet. Locatelli er fremtiden, han skal da netop ha spilletid - i sådan en kamp her. I siger han mangler erfaring, det får man ikke af at sidde på bænken hver weekend. Syntes det er pisse ærgerligt at Rino ikke giver ham chancen fra start i aften.

Ang Zapata, så har jeg enlig ikke påstået at han er en bedre back end Borini. Jeg siger bare at Borini fik chancen som back imod Genoa og det var da bestemt ikke imponerende, derfor kunne man sagtens argumentere for at Zapata fik chancen i aften. Endvidere , samtidig med at vi skal angribe i aften - så skal vi jo også lukke af defensivt - score Arsenal er alt jo slut...


Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Kan sagtens følge rationalet omkring Locatelli. Personligt savner jeg også at se mere til ham.

Jeg synes dog ikke der er noget odiøst i at Montolivo spiller.
Vi skal trods alt spille vores chance og der udtager Rino det hold han mener giver bedste chancer.

Du kan selvfølgelig mene at vi skal lukke af bagude. Men vi skal først og fremmest frem og score.
Suso udtalte på pressemødet igår, at fokus er på at komme ud med 110 km/t og søge et hurtigt mål der måske kan ryste Arsenal.

Zapata kommer med absolut intet offensivt - og backs er nu engang en væsentlig part i Rinos offensiv.
Her formoder jeg at vi er enige om at Borini er et markant bedre (og helt naturligt) valg (?).
Skrevet af Pirlo21
Ingen tvivl om at Borini er en bedre offensiv back end Zapata. Har det iøvrigt fint med at Borini starter...

Ang optakt til kampen, så sagde Suso nu osse at vi skulle angribe med måde og ikke hovedløst...

Skrevet af Bosse1983
Borini er vel især et tema i aften, fordi det offensive bidrag i udgangspunktet er vigtigere end det defensive. Man skal naturligvis ikke starte gung-ho, men planen er vel fra start at prøve at ryste Arsenal, som man gjorde i Milano. Kan man flytte spillet højt og holde Arsenal ude af rytmen, er den defensive kvalitet på back ikke essentiel. Borini ved man er en rugbrødsmotor og han har lungerne til at deltage i et højt anlagt pres fra back. Også hvis man selv skulle opleve pres, kan hans fart og evner over midterlinjen, relativt til Zapatas ditto, hurtigt blive væsentlig. Borini kan også spare en indskiftning senere i kampen, hvis man ikke slår hul tidlig.

Det er jo lidt pest eller kolera, men spiller man Borini, sender man i det mindste et signal om at man prøver, så selv hvis det fejler er det ikke helt negativt. Gattuso har næppe lyst at gå fra kampen på samme måde som Mou gjorde mod Sevilla, hvor passivitet var det helt centrale.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
Hvad sker der egentlig hvis Juve snupper CL eller Lazio EL? Giver 5. plads EL kval, eller?
Skrevet af Bosse1983
God kamp, røvhuller.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MaggiMagg
lige over bosse :)
Skrevet af Bosse1983
Hvad sker der egentlig hvis Juve snupper CL eller Lazio EL? Giver 5. plads EL kval, eller?

Fra næste år er det vel 4 ChL-pladser og 2 EL. Vinder Juve ChL betyder det ingenting, da de alligevel er kvalificeret. Vinder Lazio EL afhænger det af deres slutplacering.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
Nej nej nej Silva!!!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis vi taber 1-2, så er det Silvas skyld, at vi ryger ud. Den idiot skal omsætte den til 0-1.
Skrevet af Rossoneri
Aha
annonce
0