Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Flot comeback, fuld ud fortjent at vi vinder denne kamp. Der var KUN et hold på banen i dag, på nær da Chiveo har 2 gyldne minutter. Stærkt comeback, vi viser karakterstyrke så det basker og jeg er sku glad for vi har en træner der reagere.
Skrevet af Bishop
Hakan, Suso eller Silva burde have sparket det straffe. Vigtigt mål af Silva og nu burde Kalinic definitivt være bagerst i angrebs hierarkiet
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Ingen af Kessie, Hakan eller Biglia var i karantænefare, selv om de fik gult i dag. Bonucci får karantæne ved næste gule kort, og de næste to kampe er mod Juventus og Inter.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Ja præcis (om at reagere). Og ikke mindst at vi nu har et hold der ikke knækker i modvind.

Det sagt, så blev det i høj grad understreget at vi har behov for en pause.
Der er satme ikke mange der leverer på niveau idag.

Jeg bliver mere og mere irriteret på Biglia. Spillet bliver ekstremt langsomt omkring ham.

Han spiller altid bolden baglæns eller bredt. Kontrasten bliver tydelig når man ser Bonucci slå knivskarpe bolde i banens længde, som bringer spillet ind hvor det bliver farligt.

I kampe som denne hvor vi skal skabe alt, synes jeg også at Hakan og Jack har svært ved at finde en indbyrdes forståelse.

Det bliver bedre når Jack lægger sig helt op på siden af Cutrone. Førstnævnte har dog meget svært ved at holde en høj position.

Skrevet af Rossoneri
Omkring 9er positionen, så har der også længe været tale om Flamengos Lincoln. En spiller der betegnes som "den nye Adriano". Det håber jeg inderligt ikke - ikke målt på disciplin i hvert fald.

Men han er en meget rendyrket målscorer og fra hvad jeg kan forstå, også en type der vil passe godt ind i vores spil. Både når vi spiller med en og to angribere.

Han kan dog først rykke til Europa til januar, da han fylder 18 i december. Så kan man naturligvis lave en "Pato" og hente ham og lade ham træne med fra sommeren.
Han skulle have en frikøbsklausul på €30m - omend nogle medier spekulerer i at Flamengo netop er ved at forlænge hans kontrakt, hvori klausulen ville blive hævet til €50m.

Jeg er virkeligt spændt på at se hvilken retning vi tager på markedet til sommer. Jeg tror det er ret sikkert at vi ikke skifter et stort antal ud - der er nogle naturlige afgange, men det synes at disse allerede er erstattet.
Skrevet af Milanistar
Har du et link omkring Milans rygtede transferaktiviteter til sommer? En oversigt over hvem vi kan forvente, der ryger videre, og hvem der skal erstatte dem?
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Et link?
Det er nok mere en samling af information mange steder fra - men det skorter ikke på rygter på daglig basis. Kunsten er naturligvis af få lavet en grovsortering af hvad der er mere velfunderede spekulationer og reel viden og hvad der er skrevet for at sælge aviser.

Min egen personlige vurdering er dog at Gomez og Antonelli er mere eller mindre sikre afgange. Strinic ligner en 1:1 erstatning for Antonelli, mens der bydes på Agustin Rogel og/eller Ivan Marcano som erstatning for Gomez.

Dertil ser jeg følgende spillere som mulige afgange (afhængigt af flere parametre): Musacchio, Donnarumma (x2) og Kalinic.
På keeperpladsen ligner det at Reina er ny mand i truppen, mens de to førnævnte forsvarere nok indgår i det defensive puslespil.

En potentiel erstatning for Kalinic er meget svær at spå om - og afhænger helt sikkert af flere ubekendte. Bliver Donna solgt? Kommer vi i CL? Vil ledelsen satse ungt eller etableret? Bliver der sat en "karrusel" igang med Icardi og/eller Lewandowski som de store acceleratorer? Osv.

Suso har vi i øvrigt heller ikke helt styring på, da han har en frikøbsklausul på €40m (rent dilettantarbejde af Mirabelli).
Måske han efterhånden har lyst til at spille CL og mon ikke han kunne have beundrere i både England og sit hjemland der ikke var synderligt afskrækket af et sådant prisskilt.
Omvendt så er han en spiller der har behov for tryghed og det har han masser af i Milan lige nu.
Skrevet af Bishop
Jeg er ikke så bekymret for Suso, det er da muligt at han gerne vil spille med i CL, men hvis det skal foregå på grønsværen og ikke på bænken, så tror jeg ikke han har så forfærdelig mange valgmuligheder.

Der er visse faktorer der synes ret væsentlige for at han skal have succes, spillestilen skal, hvis ikke bygges op omkring ham, så i hvert fald tilpasses ham. I det rigtige system, på det rigtige hold under de rigtige forudsætninger så er han god, og bestemt mere værd end 40mio. Men der er immervæk så mange uvisheder at jeg tror at både købende hold og ham selv vil være tilbageholdene for et skifte.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop og Rossoneri

Ja, der var tale om en frikøbsklausul til €50m. dengang.

Men godt for jer, og alle sunde mennesker, at den ikke kom i. Enhver lussing til Raiola er en sejr for menneskeheden.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Enig - jeg tror nu også at vores kære spanier er at finde i klubben efter sommerpausen.

Personligt tror jeg at det bliver spillerens eget valg, fremfor mangel på muligheder. Bl.a. er Tottenhams interesse ingen større hemmelighed og det kan vel heller ikke afvises at Sevilla (og Montella) skulle komme og banke på døren.
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er jo ganske absurd.

Selve hændelsen burde ikke være sket, set udfra dommernes placering. Men med videomateriale i hånden, kan der selvfølgelig ikke være tvivl om at Welbeck skulle have haft nogle dage på tribunen.

Nuvel, fortiden står ikke til at ændre og det er jo ikke første gang i historien at en fodspiller optræder usportsligt.

Vi skal bare videre i teksten!
Skrevet af Lentini
Tottenhams interesse i Suso burde være kølnet godt og grundigt efter de hentede Lucas Moura i vinters. Han er nærmest udpræget højre wing.

Vores chefscout, Luxuro, er set nogle gange til Lyons kampe. Målet for turene til det franske skulle være den hollandske wing, Memphis Depay. Jeg har svært ved at se det ske med Aulas samt Depays langvarige kontrakt i Lyon. Det lyder ihvertfald aller helveds dyrt.

Men der er ihvertfald noget fart om ikke andet.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Moura havde jeg helt glemt. Det siger sig selv at de dermed næppe byder sig til.

Depay er en pudsig størrelse i den sammenhæng. Mest fordi jeg ikke ser ham som et synderligt interessant match som type.
I Utd var det vel i høj grad også hans dybere placering der ikke helt fungerede for ham.

Og ja - Lyons normale salgspriser rimer også dårligt på vores budget.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Moura er også let at glemme. Hans rolle i PSG forsvandt mere og mere ud i periferien. Hvis man tænker på den hype som Moura og Oscar havde på ca samme tid og ser hvor de er idag, ja så er det lidt sløjt. Reserve i Spurs og Kina.

Enig omkring Depay. Jeg kan godt se hvad han kan, men ja, jeg er ikk så hot på ideen heller. Om ikke andet så afslører profilen på Depay at man har identificeret vores mangel på fart i angrebet. Og det er trods alt positivt.

Hvis Li gad og nosse sig lidt sammen, så kunne det være man fik et mercato hvor vi ikke skal igennem neglebideri.
Skrevet af Rossoneri
Om ikke andet så afslører profilen på Depay at man har identificeret vores mangel på fart i angrebet. Og det er trods alt positivt.

Der tænker jeg at Deulofeu også passer rigtigt godt på beskrivelse og giver i øvrigt også mere fleksibilitet.

Og så er han nok også et væsentlig bedre match for vores pengepung.
Skrevet af Rossoneri
Sky melder at Cutrone er tæt på at underskrive ny kontrakt til 2023. Kontrakten skulle ikke indeholde nogle frikøbsklausuler.

Det er fint hvis vi kan få kontrakter på plads for vores kommende stjerner - Cutrone virker i hvert fald om den ægte vare.
Skrevet af Lentini
Læste også at Romagnolis kontrakt er højeste prioritet oh samtidig vil man kigge på Susos kontrakt. Sidstnævnte formentlig pga den relativt lave klausul, taget markedet i betragtning.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Memphis Depay og Gerard Delefeou er to spillere med en del international rutine efterhånden, også er de kun 24 år gamle, så de har stadig en del gode i år i sig endnu. De vil heller ikke være så urealistisk dyre, og de er på de positioner, som vi mangler. Jeg tror at begge vil gøre vores offensiv langt bedre fordi, at de har noget ingen andre af vores andre spillere rigtigt har.
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke der er markant forskel på hvad de to spillere koster...
annonce
0