Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jo, det skulle jeg mene. Deulofeu er et outcast i Barcelona, nu udlejet til glemslens højborg i Watford. Depay er stor profil i Lyon, hvor man notorisk sælger sine profiler ret dyrt og med tanke på den langvarige kontrakt vil Aulas nok se store penge på bordet.

Hvis jeg kunne vælge, og antog at vi havde nogenlunde samme kraft på markedet som sidste sommer, ville jeg gå efter Dennis Praet og Cristian Pavon. Praet til Jacks position og Pavon til kanterne.

Hvis Kalinic skulle udskiftes ville jeg hoppe med på rouletten til sommer, og se hvilke muligheder som evt opstår. Jeg syns den er svær i og med Silva og Cutrone er unge og talentfulde, så de skal gerne have noget plads til udfoldelse af talentet.
Skrevet af Rossoneri
Praet har jeg været lun på i et godt stykke tid. Han kan noget af det samme som sin landsmand i City (uden sammenligning i niveau). Og med en frikøbsklausul på €25m, er det bestemt også i et leje hvor vi (forhåbentlig) kan være med.
I ham ville vi også have et bud til venstrekanten - ja han minder jo reelt bare meget om både Jack og Hakan.

Der findes også den mulighed at Gattuso faktisk overvejer sin 4-4-2 i højere grad. Det kræver dog formentlig at Biglia ryger på porten - han er simpelthen for ringe defensivt.
Faktisk forstår jeg ikke at vi ikke prøver at hente Khedira i Juve. Han ligner klart en færdig mand. Det ville give Kessié frihed og Bonucci plads til at føre bolden frem.

Dermed kan det give masser at tid til både Cutrone og Silva, mens man kan beholde Kalinic et halvt år og snuppe Lincoln når han fylder 18.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Synes du, at vi mangler til Bonavenutras position? Jeg tror godt måske, at Hakan kunne overtage den. Jeg synes ikke helt han er driblestærk nok til at være kant. For at nå til tops behøves vi heller ikke at gå shop amok. Det er offensivt, som det halter mest med.

Skrevet af Lentini
Jeg ser helst man optimere på positionerne, og Hakan føler sig ganske enkelt ikke til rette på den 8er. Locatelli og Montolivo udfører en anderledes rolle på 8eren end Jack, som er mere defensivt betonet.

Og jeg har altid haft det sådan at jeg helst vil positionere spillerne i positioner som de føler sig trygge i snarere end at se dem som nødløsninger til alternative positioner.

Med Pavon ville man kunne marginalisere Borini yderligere og optimere, min påstand, den kvalitetsmæssige bredde og skærpe konkurrencen på kanten.

Det gælder sådan set også for Praet. Praet har så det tilfælles med Jack at han lidt er en schweizerkniv.
Skrevet af Pirlo21
Jeg tror nu bestemt at Hakan på sigt kan blive det bedste alternativ til Jack på 8ér positionen.
Hakan på kanten er en ok løsning, men jeg syntes han er bedst når han trækker ind i banen og jeg syntes virklig ikke han slår mange skarpe indlæg ind i modstanderens felt. Hans afslutninger har heldigvis fået mere kvalitet.
Jeg tror på at Hakan kan blive en god 8ér for os, og jeg syntes vores Tyrker alt i alt er kommet i gang og efterladt et ok indtryk.

Men til den kommende sæson håber jeg i den grad at førsteprioriteten bliver en ny kantspiller med masser af fart og evner begge veje, fx Deulofeu...

Ellers er mit håb, at vi beholder vores nuværende start 11´ver... Jeg tror ikke på at vi får råd til at investere store beløb i sommerens transfervindue, free transfers og måske en enkelt signing der koster lidt... er mit bud
Skrevet af Lentini
Hakan siger jo selv han føler sig ubekvemt på den position som Montella spillede ham i et utal af gange. Hvorfor tvinge spillere hen hvor de føler sig låst og ubekvem?

For at trække ind i banen skal du jo have et bredere udgangspunkt, for at have netop den mulighed. Det gjorde han rigtig fint i Leverkusen, og det gør han fint nu, selvom der skal mere output på i form af mål og assist.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Fordi han under Rino faktisk, flere gange har overtaget Jack plads på 8éren. Hvor Jack fx er blevet udskiftet og der har han gjort det godt. Jeg syntes ikke man kan bruge en gammel udtagelse fra Montella tiden til ret meget, der er sket meget siden. Hakan har også vist en anden mentalitet og vilje siden Rino overtog.
Jeg mener Hakan med den rette skoling kan udvikle sig til en habil 8ér, jeg syntes ikke Hakan som kant er en holdbar løsning. Det er et fint alternativ, men så heller ikke mere i mine øjne.. derfor mener jeg at Hakan på sigt også kan blive et godt alternativ til 8ér positionen.

Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Hakan på kanten er en ok løsning, men jeg syntes han er bedst når han trækker ind i banen...

Det er jo netop også hans rolle.
Rent angrebsmæssigt, kunne man påstå at Gattusos oplæg minder ret meget om Carlettos juletræ, hvor båd Suso og Calhanoglu søger rum meget tættere på 9eren.

Det er til dels for at sikre at vores 9er ikke er så isoleret (hvilket er noget vi har haft udfordringer med i mange sæsoner efterhånden) og dels er det for at skabe rum til enten 8eren eller backen i deres side.

Igen er det et mønster der er "lånt" fra Carletto, hvor Bonaventuras rolle også læner sig en del op ad Seedorfs ditto.

Det er klart at Kessiés rolle er lidt anderledes end Gattusos var og Biglia har ikke evnen til at slå de skarpe afleveringer der kan splitte et forsvar (som Pirlo), hvilket selvsagt gør dynamikken lidt anderledes.

...og jeg syntes virklig ikke han slår mange skarpe indlæg ind i modstanderens felt.

For det første er det sådan set faktuelt forkert. Hakan er rent faktisk den der slår flest indlæg for os. Det er dog set over sæsonen, så der kan være variationer set ift hvem der sad på trænerbænken.
EDIT: sorry - ser nu at du skriver "skarpe indlæg". Det er selvfølgelig en tolkningssag.

Dét sagt, så er det sådan set heller ikke hans opgave. Hans opgave er at finde rum mellem modstanderens forsvar og midtbane, hvorfra han kan indgå i kombinationer med 9eren, afslutte på kanten af feltet, eller finde backen bredt.

Dermed bliver det også backens opgave at slå indlæg til boksen.

Generelt er det sjældent mange indlæg man går efter, når man spiller med brede spillere der er "vendt forkert". I mit univers fejlede Montella dog med placeringen, da de også blev meget isolerede på deres kanter og Suso kunne "kun" bidrage med enkeltmandspræstationer, mens hans del i en mere organiseret offensiv var med begrænset succes (for nu at sige det diplomatisk).

I det lys har jeg egentlig lidt svært ved at forstå din specifikke kritik at Calhanoglu. I så fald må kritikken falde på Gattusos valgte taktik.

Som @Lentini er inde på, befinder Hakan sig da også bedst på netop venstre midt - alternativt bagved 9eren. Jeg kan egentlig også sagtens se Calhanoglu spille 8eren, men jeg mener at vi har behov for et mere naturligt alternativ.

Med mindre igen at Gattuso lurer på 4-4-2 som udgangspunkt, så mener jeg ikke rigtigt at det giver mening at investere i pladsen.
Skrevet af Milanisti
Den nærige Alisher Usmanov vil købe Milan er seneste rygte. Det håber jeg godt nok ikke.

Li er snart mere eller mindre officielt bankerot.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Skulle han være nærig?
Skrevet af Rossoneri
Der er i øvrigt fuld gang i vores talentrekruttering.

I sommer blev der lagt en del energi i at hente bl.a. Dias, Sanchez og Bargiel. Her er førstnævnte efter alt at dømme tættest tættest på førsteholdet.

I januar hentede vi så Antonio Mionic - en klassisk kroatisk 8er/10er (som jeg forstår det).

Senest forlyder det at vi er kommet til enighed med Bordeaux om Aurélien Tchouaméni. Jeg kender selvsagt ikke meget til spilleren, men kan se at han har været en fast bestanddel af diverse franske U-hold. Som spillertype, betegnes han som en dynamisk to-vejsspiller, med god fysik (for sin alder) og et veludviklet pasningsspil.

Vi skal selvfølgelig ikke forvente at disse spillere kommer ind og spiller en rolle på førsteholdet lige med det samme. Ej hellere skal vi forvente at de overhovedet gør det.

Men det er dælme positivt at det ligner at vi er meget aktive i jagten på de store talenter. Noget der nærmest kan betegnes som en ørkenvandring i de seneste år.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Jeg husker helt enkelt ikke de kampe hvor Hakan skulle have overtaget for Jack. Med tanke på hvor sjældent Jack blir taget ud regner jeg det for et fåtal.

Hans udtalelse kom i Rino-tiden fordi han netop var glad for at blive taget væk fra 8eren og ud til det element hvor han føler sig tryg og hvor han kan bevæge sig mere frit.

Jeg kan sagtens se Hakan have de rette kvaliteter til 8eren(på Jacks måde). Og nogle gange skal folk generelt presses ud i en usikker zone for at udvikles. Men hvis man som træner presser en spiller ud i usikker zone og han stadigvæk føler sig ubekvem og låst ved situationen er det imo meget dårlig trænerjob at blive ved med at putte spilleren i et element hvor han er låst. Så frigører man ikke potentialet i pgl spiller.
Skrevet af Lentini
Hmm, gad vide om vi mere eller mindre havner på Elliott hænder indenfor små to uger.
Skrevet af Rossoneri
Det er nok et ganske glimrende bud. Og så må vi se om vi kommer på russiske hænder derfra. Påfaldende at Usmanov havde så travlt med at pure afvise historien igår, selvom han (efter eget udsagn) får masser af tilbud om klubber.

Mon ikke han (og potentielt andre) sidder og venter på at Li defaulter.
Skrevet af Pirlo21
Vi skal i den grad håbe Elliot overtager klubben. Jeg syntes virkelig Li ser mere og mere fattig ud!!!

Lad Elliot overtage og få solgt klubben videre.
Skrevet af Pirlo21
Dét sagt, så er det sådan set heller ikke hans opgave. Hans opgave er at finde rum mellem modstanderens forsvar og midtbane, hvorfra han kan indgå i kombinationer med 9eren, afslutte på kanten af feltet, eller finde backen bredt.
Dermed bliver det også backens opgave at slå indlæg til boksen.
I det lys har jeg egentlig lidt svært ved at forstå din specifikke kritik at Calhanoglu. I så fald må kritikken falde på Gattusos valgte taktik.


@Rossoneri
Syntes du Hakan skaber de målchancer og score de mål man kan forvente af en spiller i hans position? Jeg syntes til dels han levere det han skal, men samtidig syntes jeg også at der mangler noget slutprodukt i det han fortager sig. Her tænker jeg ikke kun på indlæg og assist – men også i at gøre sine medspillere bedre og selv være mere målfarlig. Jeg savner ganske enkelt at han gør tingene lidt mere skarpere. En skarphed jeg tvivler på at jeg kommer til at se i hans nuværende rolle for os. Derfor foreslår jeg, at han på sigt skal have mere spilletid på 8ér positionen, da netop den position har ændret sig en del i forhold til Montellas 4-3-3 system!... Hvilket jo også har betydet at Jack er blomstret op sammen med Hakan.
Ligesom Hakan og Jack bytter position til tider i vores kampe, ja nogle gange løber de nærmest i vejen for hinanden! Så gad jeg godt at se at Hakan fra start af kampen havde Jacks 8ér position, og at Jack omvendt havde Hakan rolle… Jeg er i øvrigt helt enig i din beskrivelse af vores taktik, sådan ser jeg også vores spillesystem.
Skrevet af Lentini
Syns du virkelig 8er rollen har ændret sig markant? Hvorledes?
Skrevet af Lentini
Fassone ligger ikke på den lade side. I selskab med Han Li, CFO Valentina og Merrild Lynch folk skal de igennem 8-10 møder med mulige investorer og hedge fonde i London i disse dage.

Samtidigt er der likviditetsspørgsmålet hvor det finurlige er at klubben har sendt en slags rykker til deres ejer, Li, på 10mio.

Elliott ser i øvrigt ud til at ville beskytte deres investering. Både ved at låne ud yderligere 35-40mio til Li. Jeg kunne dog forestille mig at de så har nogle ret markante krav til ledelsen af klubben, hvorfor det også spirer med mulige arvtagere i disse dage(de gøder formentlig jorden allerede nu in case) . Spørgsmålet er om Li vil det.

Men yderligere skulle de også tilbyde at stå som garant for Milan ifbm FFP.

Der sker lidt må man sige..
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Der er vist to aspekter i dette.
Det ene er Calhanoglus position og rolle. Som jeg skrev tidligere, forstår jeg ikke helt din kritik, når du egentlig er enig i at han er bedst når han netop gør det han skal (trækker ind i banen).

Udfra det jeg mener er den brede midtbanespillers rolle, synes jeg faktisk at Hakan er glimrende castet. Og jeg ser ham hellere som seconda punta end 8er - hvilket jo egentlig flugter i lige linje med hvordan han selv vurderer sine evner.

Her mangler jeg argumentet for at bruge ham på andre positioner.

Det andet er om han skaber chancer og mål "nok" (det er jo et svært begreb).

Ikke mindst fordi der er væsentlig forskel på Calhanoglu under Montella og Gattuso.

Laver man sammenligningen med hans kollega i den anden side, Suso, er tyrkeren faktisk bedre på en række væsentlige parametre. Og det er endda set over sæsonen. Ser man fx. på "chances created" og "key passes", er det Calhanoglu der er bedst. Han er også bedre i pasningsspillet og sine direkte udfordringer.
Her er fakta i modstrid med din påstand.

Omvendt er Suso (set på sæsonen) mere målfarlig. Indsnævrer man dette til tiden hvor Gattuso har været på bænken, er det dog igen tyrkeren der fører kapløbet. Han har scoret tre gange, mod Susos to - og det endda på væsentligt færre minutter.

Selvfølgelig har jeg en forventning om både højere niveau og mere stabilitet fra Calhanoglu.
Men lad os lige tage med i den betragtning at vi taler om en spiller der blev 24 for en lille måned siden, spiller sin første sæson i Italien (med de udfordringer der dertil hører) og først godt ind i sæsonen er blevet brugt i en rolle der passer ham godt.
Skrevet af Fossa dei Leoni
På langt sigt så bør Hakan spille ned på midtbanen. Vi mangler og har i mine øjne manglet en dribblestærk, hurtig og teknisk moderne kantspiller i et stykke tid. Sådan en der kan afdrible to mand og sætte den ind. Jeg ved godt, at det lyder overdrevet, men i ved hvad jeg mener. Sådan en type er Hakan ikke, og kan han blive smidt ned på midtbanen, så ville det være klasse.

Suso sænker spillet alt for meget og er for forudsigelig og etbenet efter min smag.

Hakan C-Locatelli-Kessie som fremtidens midtbane ville være klasse. Alle spillere der arbejder stenhårdt og kan noget begge veje.
annonce
0