Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Det kan godt være at ordet markant ikke er det rigtige ord at bruge ang 8´er positionen.
Men jeg syntes Jack har fået noget mere frihed som 8´er under rino end under Montella. Defensivt handler det især om indgå i presspillet, som er blevet meget mere agressivt under rino. Offensivt handler det om flere løb ind i modstanderens felt, men samtidig er der også plads til at trække ud til venstre og finde plads.
Den største forskel er nok samarbejdet mellem Jack og Hakan og biglia og kessie. Det fungere som en enhed nu, hvilket det aldrig kom til under Montella denne sæson.

@rossoneri

Som jeg har skrevet mangler jeg at se et slutprodukt hos Hakan, jeg syntes meget af det han gør er fint, men så heller ikke mere. Jeg syntes stadig at vores højre angrebsside fungere væsentligt bedre end vores venstre. Calabria, kessie og Suso samarbejdet skaber i mine øjne væsentlig større chancer end samarbejdet imellem RR, Jack og Hakan. Der er selvfølgelig også fart til forskel, men det er en anden snak.

Derfor håber jeg på sigt at se Hakan mere i 8´er rollen, da jeg stærkt tvivler på at Hakan kan udvikle sig yderlig på hans nuværende position.


Skrevet af Rossoneri
...men i ved hvad jeg mener.

Nej, egentlig ikke. Kan du komme med et eksempel på en spiller?
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Defensivt handler det især om indgå i presspillet, som er blevet meget mere agressive under rino. Offensivt handler det om flere løb ind i modstanderens felt,...

Du har egentlig ret - vores 8er agerer anderledes under Gattuso. Personligt mener jeg dog det skyldes ét afgrænset aspekt - fitness.

Det er blevet nævnt flittigt at holdet var i dårlig fysisk form under Montella. Det har selvsagt en indvirken på de ting du nævner - presspil og løb fra dybden.

Rent rollemæssigt vil jeg påstå at vores venstre 8er, er en såkaldt mezzala. Helt identisk med under Montella.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

Jeg har lige opdateret mit tidligere indlæg, hvor jeg har svaret på dine spørgsmål.

NB er meget enig i at vores fitness er blevet langt bedre under rino, hvilket man jo tydeligvis kan se nu...
Skrevet af Fossa dei Leoni
Mbappe, Moura og Salah eksempelvis.
Skrevet af Rossoneri
@fossa
Ja, det gjorde mig ikke meget klogere. Det er jo tre meget forskellige spillere du nævner - udover at de har pænt med fart i støvlerne.

Som typer anser jeg dog at de alle tre passer ret dårligt i vores 4-1-4-1 eller 4-4-2.

Måske det snarere er Gattusos taktik du er uenig i? Det er dog en ganske anden snak.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Fair nok. Rollen han udføre nu har er stort set, offensivt som defensivt, Identisk. Friheden jeg tror du spotter kommer nok af en bedre organisering af holdet i sin helhed. Afstanden i holdet, og mellem kæderne, er blevet langt bedre under Rino. Og bedre organisering fodrer for bedre offensiv frihed. Bedste eksempel for det er nok Barcelona og Messi pt.

En klar rollefordeling giver større rum for de offensive esser.

Rosso har også en meget klar pointe i at holdet er i væsentlig bedre fysisk forfatning som har afstedkommet det bedre og mere aggressive presspil. Måden hvorpå vi udfører det for de tre centrale midtbanespillere, er i mønstre, ikke meget anderledes end under Montella.

Jack er dog en af de spillere som jeg er nervøs for holder den fysiske distance sæsonen ud. Han har været lidt sløj de sidste par kampe, hvor han ikke rigtig har virket til at have energien eller overskuddet til at sætte sig igennem.

Yderligere kunne jeg godt tænke mig en lidt mere angribende hidsighed af Rodriguez i den side, med en bedre timing i overlappet. Det vil imo give bedre forudsætninger for både Jack og Hakan. Calabria gør det glimrende på den front i modsatte side.
Skrevet af Rossoneri
Skulle nogen have været i tvivl om Lis økonomiske kvaler, burde det være vasket væk nu.

Fredag skulle klubben have modtaget €10m som garanti for driften frem til sommer.
Det forlød i øvrigt at Li måtte låne penge af sin kone for at dække beløbet - men det er så åbenbart ikke sket.

Bemærkelsesværdigt er det at en af klubbens aktionærer var ude med en direkte opfordring til Li om at afhænde sit ejerskab til Elliott.
Han siger kort og godt at vores ejers økonomiske formåen (eller snarere mangel på samme), er til skade for klubben.

Lige så bemærkelsesværdigt er det at vi intet har hørt fra Fassone, der ellers plejer at være hurtig til at forsikre om klubbens økonomi.
Det samme med hovedpersonen selv - her har der også været radiotavshed.

Der spekuleres lige nu i at Li de facto overlader ledelsen (og ikke mindst den økonomiske garanti) af klubben til Elliott frem til sommer.
Elliott har absolut ingen interesse i at drive fodboldklub, men man skulle stadig have troen på CL og dermed en højere salgspris.

Her meldes Arsenal-storaktionær Alisher Usmanov og Monaco-ejer Dmitry Rybolovlev, som hotte navne.
Jeg hæfter mig i den forbindelse ved at begge udsendte pressemeddelelser meget hurtigt efter rygter i pressen, med besked om at der ikke pågik forhandlinger om købet af Milan. Altså ikke at man ikke er interesseret.

Det er selvfølgelig ikke lig med at der er reel dialog, men begge har nære relationer til Elliott.

Noget kunne i hvert fald tyde på at Li har kastet håndklædet i ringen og pt arbejder på en løsning med Elliott hvor han kan komme ud med skindet (nogenlunde) på næsen.

Det ville passe mig rigtigt godt hvis vi kunne få en ejer ind der rent faktisk har økonomi til at drive en storklub.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Kunne egentlig bedre li´ dit statement omkring at rolleforvirring gav større rum - hehe. Kaosteori er et spændende område.

Og ja - et tungere offensivt pres fra Rodriguez, giver klart også nogle flere muligheder til både Hakan og Jack. Spiller vi med to i front, er behovet endnu større.

Gattuso har flere gange henvist til at schweizeren ikke helt er i fysisk topform endnu. Det bærer ganske givet en forklaring.
Synes dog at man kan se på ham at han er væsentlig mere fit end i starten af sæsonen.
Her passer Strinic (jeg anser det som ret sikkert at vi henter ham) også rigtigt godt på beskrivelsen.
Skrevet af Pirlo21
Heldigvis er Elliot jo ikke dumme. Det forlyder at de nok skal dække vores udgifter for resten af sæsonen. Det gør de jo fordi at de ønsker at Milan brandet ikke taber værdi, endvidere håber de jo på CL kval - da de så kan tjene endnu mere på kommende salg.
Lige pt, skal vi bare være pisse glade for at Elliot har lånt Li penge. Det betyder vi er dækket resten af sæsonen og vil også give os likviditet til næste sæson... at Elliot er klar på at overtage klubben, tyder jo også på at de mener de kan sælge den!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Er det ikke også det jeg skriver....?
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Hehe, min tykke fingre harmonerer ikke helt med at skulle skrive over mobilen. Men jo; faktisk er kaosteori interessant. Også i fodbold.

Strinic syntes jeg ofte var for langsommelig i sin fremdrift i Napoli. Giampaolo har dog fortalt ham et eller andet i Samp, fordi det var/er et væsentlig bedre offensivt udtryk han har haft siden skiftet, hvorfor jeg egentlig syns det har været godt spottet af Mirabelli. Det er en fin tilføjelse til holdet.

Og ja - jeg syns også den omtalte radiotavshed fra ledelsen i Milan er sigende på mange måder ift Li, Eliott etc.
Skrevet af Martinovic
Bestilte allerede i december nogle dage i sommerhus, og først nu går det op for mig, at jeg ikke er hjemme, når Milan-Inter spiller den 4. april. De kunne godt rykke den for min skyld.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
I øvrigt noget juks med Conti, der er færdig for sæsonen. Jeg tror ikke, at hans tændstikben er skabt til professionel fodbold.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Conti var allerede færdig for sæsonen da han blev skadet i efteråret, så intet har reelt ændret sig.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Hans genoptræning gik ellers godt, og han havde fået minutter på Primavera.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Det ændrer ikke på at han ikke ville have været i nærheden af at spille førsteholds fodbold for Milan i denne sæson, uanset hvad. Se på Milik, Marchisio, Pjaca og Ghoulam bare for at nævne nogle. Selv når de ikke får tilbagefald går der gerne et år eller mere før de er tilbage på niveau, hvis de overhovedet kommer tilbage på højt niveau.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Mr. Pink
Depay???
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Martinovic
Milan mangler en spiller til venstre kant, men jeg håber ikke på Depay.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Sabatini er smuttet fra Suning/Inter. HEEEEEEEEENT!!!!
annonce
0