Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Når angrebet endelig skaber chacner, så scorer de ikke.

Kæft en elendig anden halvleg. Skandaløst ringe af Gattuso og holdet.
Skrevet af Martinovic
Fuck nu af Consigli.

Monsterredning.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Flop.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej...nej....nej hvor er det helt igennem horribelt.

Vores offensiv er bare fuldkommen horribel, nogle gange skaber de bare ikke chancer nok, og når de gør, scorer de aldrig.


Gattuso burde havde startet med Musacchio, han skal rotere mere. JEg er ikke solgt på Gattusos taktiske evner endnu, må jeg indrømme, men han har heller ikke gode offensive spillere.
Skrevet af Martinovic
Det var det eneste gode, Jack lavede i kampen, men selvfølgelig hiver Consigli sådan en redning ud af ærmet. Venstresiden har ellers været tam med Jack og Calhanoglu.

Det bliver en stor opgave at planlægge sommerens mercato. Der mangler kvalitet på lidt for mange pladser.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvorfor skandaløst af Gattuso?
Skrevet af Slettet(561607200310)
Havde Gatusso ikke sat Silva og kalinic ind så havde det osse været galt, hvad fanden kan manden gøre ,???
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Der må jeg være uenig med dig.

Jeg synes faktisk at begge vores kanter formåede at lægge et godt offensivt pres. Nuvel - de laver begge fej, men det må vi forvente når de har skulle spille en her sæson nærmest uden rotation.

Hakan har flere skud på mål, gode udfordringer og finder Rodriguez bredt ved gentagne lejligheder. Jack arbejder godt begge veje, men misser koncentrationen i visse situationer (igen med henvisning til fysik). Ikke desto mindre formår han at deltage i offensiven kampen igennem.
Skrevet af Pirlo21
Ja nu handler det om EL og coppa italia. Syntes Rino laver en stor stor taktisk brøler. Simpelhen en fejl at går over til et tre mandsforsvar, da det betyder at vores kanter er alt for lette at læse og vi derfor ikke får slået nok bolde ind i feltet da der ikke kommer overlaps fra backs.
Jeg syntes vi spiller en udemærket første halvleg og starter fint efter pausen. Vi var i fuld kontrol indtil vi ændre taktisk.... øv

Jeg forstår godt at Rino gerne vil spille med 2 angribere, men det havde været meget bedre at gå over i en 4-4-2 så. Flot mål af Kalinic, men han burde jo mindst ha scoret 2...

At vi ikke vinder i dag, skyldes især godt målmandspil fra Consigli, men vi er bare heller ikke skarpe. Bare husk Kessie store chance efter få min.
Øv bøv syntes jeg, tror både Inter, Roma og Lazio nok skal smide flere points end mand forventer - men skarpheden er desværre ikke den samme mere og medvind har vi ikke meget af i dag.

Mod Napoli, er Bonucci (karantæne) og Romganoli (skade) nok væk... det kan gå hen at blive rigtigt grimt!
Skrevet af Rossoneri
Det er helt i skoven at klandre Gattuso for at satse offensivt. Pånær nogle ganske få situationer, stod Sassuolo bare og tog imod angreb.
Vi har 78% boldbesiddelse og bolden var sjældent på vores banehalvdel.

Når de står med fem mand dybt i bagkæden, plus en midtbane der kredser omkring eget felt, siger det sig selv at der ikke er meget plads til overlap. Derfor giver det faktisk rigtigt god mening at smide fire spillere helt op og lægge et højt tryk på Sassuolos forsvar.

Ved at ofre backs, kan man stadig bibeholde et pres fra anden bølge. Desuden skubbede backkæden langt frem og slog de dybe indlæg der tidligere kom fra backs.

Så nej, det havde efter alt at dømme ikke været bedre at fortsætte med nogle backs der kampen igennem ikke havde fået meget ud af det.

Det er ekstremt trættende at høre på hvordan der altid skal søges syndebukke i øst og vest når tingene ikke flasker sig - navnlig når det er så lidt gennemtænkt.

Forklaring på den skuffende pointhøst er ganske simpel; vi er (igen) uskarpe foran mål, det er generelt svært at spille mod et hold der parkerer hele holdet foran mål og Consigli holder vel omkring fem kæmpe chancer ude.

Der hvor forklaringen IKKE skal findes, er i taktikken.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Hvor du dog ret lige mine ord
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Jeg klandre da ham ikke få at gå offensivt, jeg klandre Rino for at gå væk for 4 backkæden. Da det ikke gjorde noget godt for os hverken defensivt eller offensivt.
FX Suso er noteret for 16 indlæg - Mellem Silva blev skiftet ind og Sassuolo scorede (20 min.), er han noteret for 1...


Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Nå ja, havde lige glemt at et tre-mands forsvar er roden til alt ondt.

Det er lidt som om du ofte overser hvad der reelt sker på banen. Eksempelvis når du taler om at sætte en ekstra angriber ind. Nu var det jo sådan at vi de facto allerede spillede med to angribere, idet Calhanoglu nærmest konsekvent lå oppe ved siden af Cutrone.
Hvis ikke, gjorde Jack det.

At smide Silva ind ville være at introducere en lidt anden spillertype, men udgangspunktet ville ikke være meget mere offensivt.

Derfor var det klart en styrkelse af offensiven at ofre backs, som kampen igennem ikke havde fået meget ud af det.

Havde du i øvrigt forventet at en meget offensiv ændring skulle styrke defensiven? Det er i hvert fald sjældent målet.

Du skal måske også lige forklare dit valg af statistisk grundlag. Hvorfor er denne periode på 20 minutter interessant (i den sammenhæng)? Og hvorfor er det i det hele taget interessant hvor mange indlæg han slår? Ikke mindst i lyset af at kvaliteten endnu engang var skandaløs (to af 16 indlæg lykkes).

Det fortæller jo netop også en positiv historie om at Suso kommer ind i en position hvor han har været langt bedre, end når han står og losser uskarpe indlæg fra sidelinjen.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri
Vil du bare diskutere altid? Du forholder dig ikke til hvad jeg skriver, men tager udgangspunkt i en tidligere diskussion vi havde om 3 mandsforsvaret.

Hvad med at forholde dig til hvad jeg skriver. Jeg mener det var en taktisk brøler at gå over i en 3-3-4, da vi mistede vores kontrol og vores gameplan. Det blev en rodet forestilling derefter. Jeg kritisere ikke Rino for at satse offensivt, jeg mener bare ikke han skulle ha ændret vores 4 backkæde, da vores baks kom fint i overlaps hele tiden – hvilket gjorde at især Suso og Hakan kun udfordre ind i banen og slå indlæg. Jeg hiver Susos stats frem fordi, at det meget godt fortæller vores problem efter vi ændre system – vi slår simpelthen ingen bolde ind i feltet efter vi ændre system – hvilket jo nok ikke var Rinos plan, da vi jo pludselig har 2 faste strikers i feltet nu. Derfor hev jeg Suso stats frem.

Jeg mener Rino skulle ha været gået over i til en 4-4-2, hvilket han har gjort med succes tidligere. Jeg så et Milan hold som slap kontrollen, da vi ændre system – hvordan oplevede du det?

Rino sagde fx også efter kampen: “We tried a 3-3-4 formation, as there’s this dream of the Champions League and we have to gamble to the end. It might not be very organised, which is something I don’t like, but in the circumstances we had to try.
“I went with this system to create width with Suso, but we did it in a very chaotic way and it was rather improvised. That’s my fault, as we didn’t practice it enough in training, but we had to gamble
Skrevet af Rossoneri
Vil du bare diskutere altid?

Nej, jeg reagerer blot når jeg mener det der bliver skrevet er forkert. Hvad end det er fra dig eller andre.
Ønsker du ikke at diskutere, står det dig jo frit for at undlade at svare på mine indlæg. Så stopper diskussionen effektivt der.

Du forholder dig ikke til hvad jeg skriver, men tager udgangspunkt i en tidligere diskussion vi havde om 3 mandsforsvaret.

Ja, det er så bare faktuelt forkert. Jeg forholder mig jo netop til hvad de taktiske ændringer betød. Så du kan ikke rigtigt bruge offer-vinklen her.

Jeg kritisere ikke Rino for at satse offensivt, jeg mener bare ikke han skulle ha ændret vores 4 backkæde, da vores baks kom fint i overlaps hele tiden – hvilket gjorde at især Suso og Hakan kun udfordre ind i banen og slå indlæg.

Og heraf min kommentar omkring at du ikke forholder dig til det der sker på banen.
Vores backs kom nemlig ikke i overlap, fordi der simpelthen ikke var plads. Og ikke mindst fordi Suso ofte stod meget bredt i banen.

Jeg vil anbefale dig at kigge lidt på heat maps over de forskellige spillere. Her vil du opdage at vores to backs sjældent kom højere end midterlinjen, af årsagerne forklaret ovenfor.

Derudover spillede vi (som tidligere skrevet) reelt allerede 4-4-2 i offensiven.

Jeg hiver Susos stats frem fordi, at det meget godt fortæller vores problem efter vi ændre system...

Men hvorfor kun 20 minutter? Vi spillede jo godt 40 minutter med 3-3-4.

Og hvorfor er det et problem at Suso ikke slår det ene håbløse indlæg i boksen efter det andet? Det er jo netop i den rolle at Suso har vist sig aller mindst anvendelig.

Kan du i øvrigt ikke lige sende referencen til hvornår de pågældende indlæg faldt?

...vi slår simpelthen ingen bolde ind i feltet efter vi ændre system...

Det er jo simpelthen også forkert. Boldende i feltet kom bare ikke mere fra Suso. Bl.a. kom både målet og Kalinic store chance kort før, fra indlæg i boksen.
Det er derfor en tosset påstand...

Jeg mener Rino skulle ha været gået over i til en 4-4-2, hvilket han har gjort med succes tidligere.

Og her har du jo igen ikke set hvad der sker inde på banen - som noteret ovenfor også.
Tag evt. et kig på hvordan Calhanoglu og Bonaventura var positioneret kampen igennem.
Det er altså svært at have en fornuftig dialog når du kun er interesseret i holdkort.

...hvordan oplevede du det?

Jeg oplevede et hold der lagde et meget højt pres. Det er meget sjældent at der kommer noget effektivt ud af etableret spil mod et hold der står med 11 mand på egen banehalvdel. Der skal ofte noget "kaos" til.

Vi skabte masser af chancer - men var uskarpe og stod overfor en (på dagen) keeper af højeste klasse.

Du henviser selv til Gattusos kommentarer og det forklarer jo fint situationen. Vi blev nødt til at forsøge noget. At smide en ekstra angriber ind ville ikke skabe et væsentligt mere offensivt udgangspunkt - idet vi allerede spillede med to fremme når vi angreb.

Med henblik på at det netop var med samme taktiske oplæg at vi hentede målet (og sejren) i de døende minutter mod Chievo, mener jeg bestemt ikke at man kan tale om brøler fra Gattusos side.

Når du så oven i købet begynder at kritisere beslutningen for at den ikke gav noget defensivt, skal man se meget langt efter sagligheden.

Havde vi hentet sejren, havde alle siddet og klappet deres hænder til blods over at Gattuso agerede - modsat sin forgænger.
Skrevet af Rossoneri
Flere medier melder at vi skulle have en reel interesse i Berardi. Carnevali nævnte at han endnu ikke havde hørt fra Mirabelli, men at han da håbede at gårsdagens kamp ville være lejlighed til at gør det. Det vil jeg egentlig kalde en relativt åbenmundet bekræftels af at der forventes en dialog.
Som med Depay, undrer interessen mig dog en smule.

Primært fordi begge spillere ikke rigtigt passer på Gattusos krav om at wings arbejder meget baglæns. Spørgsmålet er så om det reelt er wingen vi søger en spiller til.

Det ville i virkeligheden give bedre mening hvis vi søgte en secondat punta - som så igen ville pege mod en 4-4-2 som udgangspunkt.

Omvendt kan det naturligvis være at Gattuso er fortrøstningsfuld omkring at kunne drive dette ud af dem. Men det kunne også lugte lidt af dårlig casting.
Skrevet af Martinovic
Berardi er en døgnflue. Han blev hypet til det helt store, men har ikke vist noget særligt i nogle sæsoner efterhånden. Politano er mere spændende, men ellers synes jeg ikke, at det er noget, vi bør gå efter.

Hvis der er nogle penge til sommer, så hellere nøjes med to-tre spillere, der kan direkte ind på holdet i stedet for flere uprøvede breddespillere.

Vi bliver næppe en konkurrent til top4, hvis vi ikke får nogle mærkbare forstærkninger.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, han er en lidt spøjs størrelse. Som et par af de andre italienske talenter - Belotti og Verratti er fine eksempler.

Og så er der Immobile, som alle havde dømt som døgnflue efter floppet i Dortmund.

Nogle gange er det også spørgsmålet om at komme ind i den rigtige gruppe - som Pirlo.

Jeg synes at sommerens mercato er et stort enigma. Ikke mindst fordi man ikke rigtigt har nogen ide om hvordan økonomien ser ud.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Syns du er lidt hård ved Berardi. Han har gennemgående leveret under Di Francesco. Selv den sidste sæson som ellers var skadesplaget med hans knæproblemer som han i øvrigt har haft lidt for ofte og er noget som burde være et af nogle forbehold ift Berardi.

Den her sæson har han dog været helt til hundene.

Nu kaster Carnevali ikke Berardi under bussen, men mellem linjerne ser det ud som om Berardi bøvler med motivationen siden Di Francesco forlod klubben, eller ihvertfald er lidt lost. Kunne måske tyde på at der har været lidt særbehandling fra trænerens side. Med de udtalelser kan Carnevali, sammen med skaderne og den dårlige form, ihvertfald ikke snuppe de 40mio som de før har villet have for Berardi.
Skrevet af Rossoneri
Der er i hvert fald ingen tvivl om at en skilsmisse mellem Berardi og Sassuolo ligger i kortene.

Jeg køber helt tesen om at Berardi trænger til en luftforandring - det er sjældent at talent bare forsvinder. Cristante er et glimrende eksempel - først blandt europas største talenter, så et flop og nu har han efter sigende et prisskilt på ca. €40m.

Personligt tror jeg mere og mere på at Suso forlader os til sommer.

I Mirabellis kluntede (for nu at sige det mildt) udtalelser for et par uger siden, fik han understreget at en frikøbsklausul var et kardinalpunkt for både spiller og agent.
Der er selvfølgelig altid en årsag til at man står så stejlt på sådan en bagdør - og det er i øvrigt meget atypisk i Italien.

Kemien med Gattuso synes heller ikke at være helt i top - i hvert fald ikke på niveau med Montella, hvor Suso var den klare darling.

Kombinerer man dette med at der er en stor beundrer nede sydpå, der skal finde en langsigtet løsning på en Callejon der ikke bliver yngre, tænker jeg at sandsynligheden vokser væsentligt.

Berardi vil være et gamble - og vi har helt sikkert også brug for mere end én til pladsen. Men kan han hentes for et beløb i omegnen af €15-20m, ville det nok være værd at forfølge.

Spillere som Berardi, der ikke nødvendigvis har den største selvdisciplin (som Cristante jo også beskyldes for), blomstrer ofte når de bliver trænet med "fast hånd".

Den manøvre ville også give noget økonomisk råderum, fordi vi hentede Suso for meget små penge.

Det er ikke noget der aftvinger uhæmmede jubelscener heroppe på Holmenkollen - omvendt ville jeg heller ikke opponere voldsomt.

Det kan både blive en dreng og en pige, som man siger.
annonce
0