Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Silva ind, Kalinic ud.

Jeg havde hellere pillet Bonaventura ud og sat Silva ind.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Vi har så store mangler i angrebene, at det gør helt ondt. Når vi endelig kommer til indlæg, har vi én mand i boksen. Gattusos måde at spille 4-3-3 duer ikke rent offensivt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ellers gode muligheder på dødbolde, men mangler lige det sidste.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
0-0 mod Napoli ville være fint, HVIS ikke vi havde smidt points til Sassuolo ugen forinden...
Skrevet af Martinovic
Wow. Fantomredning af Donnarumma.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, at 0-0 er fair. Napoli har den store chance til Milik i de sidste sekunder, men ellers var det en meget lige affære.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kalinic havde også en 100% chance, som skulle havde været omsat til mål.

To uafgjorte er meget utilfredsstillende.
Skrevet af Martinovic
Napoli er dog også gået døde. De har ikke samme tempo som i efteråret.

Jeg må have misset den chance til Kalinic. Hvornår var den?
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Taktisk mesterstykke af Rino i dag. Ikke kønt at kigge på, men vi spiller Napoli fuldstændig korrekt i samtlige 90 min og sørger for at de ikke kan få flow i deres spil eller slå deres mesterlige dybdeafleveringer. Havde forventet at Napoli ville satse meget mere de sidste 20 min, hvilket ville ha givet os plads til omstillinger, men Sarri var yderst konservativ...
Syntes det er fuld fortjent at vi får uafgjort, men hvor ville det være lækkert med en hurtig kant som alternativ til dem vi har!
Suso og Jack er fuldstændig flade, Hakan lidt bedre - men ikke mange chancer han skaber i dag.

Syntes Locatelli laver et godt indhop og giver os noget liv her til sidst... Silva gør det også fint.

Havde virkelig forventet at Napoli ville satse meget meget mere efter pausen... forstår ikke Sarri der??

Nå men, alt i alt godkendt kamp af os. Nyt centerforsvar og havde Kalinic været lidt mere skarper i første halvleg, hvor han får nogle gode bolde at arbejde med - så kunne kampen måske ha udviklet sig på en helt anden måde og var blevet en meget mindre taktisk kamp fra Napolis side... sådan gik det ikke, men et point er brugbart trods alt, da CL kval er væk.
Skrevet af Martinovic
Enig. Ikke til at se vi stillede med nyt midterforsvar i dag. Vel kun Juventus og til dels Roma, der kan mønstre samme bredde der. Håber vi kan holde på alle fire. Klart centralt og offensivt vi skal forstærkes til sommer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved ikke om man kan tale om det et "taktisk mesterstykke" - vi spiller vel reelt som vi plejer. Men missionen lykkes i hvert fald langt henad vejen.

Personligt så jeg en kamp der bar præg af to hold der har trukket tunge laster på bærende spillere og som ikke havde meget tilbage i tanken da vi kom ind i en afgørende fase.

Jeg er ikke enig i påstanden om at vores angreb ikke fungerer (udfra et taktisk perspektiv). Vi er blandt de hold der skaber allerflest chancer.
Måden at spille fodbold på er dog meget anderledes end under Montella og kræver virkeligt god fysik, og herunder konstant bevægelse.
Det har vi pt ikke luft til over 90 minutter.

Jeg synes det var meget positivt at se Musacchio og Zapata som jeg mener spiller en god kamp. Zapata er en rigtigt dygtig duelspiller, mens Musacchio endelig viser noget niveau. Han kan noget af det samme som Bonucci, med skarpe afleveringer i dybden der kan være med til at åbne lidt op.

Napolis passivitet i presspillet, gør det naturligvis til en relativt taknemmelig opgave.

Donnarumma er MoM i min bog. Hans fabelagtige redning i de døende sekunder er selvfølgelig kronen på værket. Det er dét en klassekeeper kan - redde point.
Kampen igennem udviser han stor autoritet og masser af coolness. Hans igangsættelser synes jeg også fungerer rigtigt godt.

Jeg er virkelig i syv sind omkring ham - ikke fordi jeg tvivler på hans evner, men snarere fordi jeg tvivler på om han reelt har lyst til at blive.
Den tvivl er bestemt ikke blevet mindre efter hans udtalelser efter kampen, som i høj grad hinter mod et exit. Skulle det ske, vil det være et væsentligt boost af vores økonomi. Guderne må vide at vi har brug for det.
Der er dog ingen tvivl hos mig om at han går en stor karriere i møde.

Derudover synes jeg Biglia er værd at nævne i den positive ende af skalaen. Synes han så skarp ud når han skulle fordele bolden - noget han virkeligt ikke har formået at vise mange prøver på hidtil.
Og så er han enormt bevægelig og god til at tage del i opspillet.
Det skal selvfølgelig igen ses i lyset af det manglende pres fra Napoli.

I den anden ende af skalaen, har jeg Suso som jeg mener falder helt igennem i dag. Han er uskarp på et nærmest fornærmende niveau.
Skal man komme ham en smule til undsætning, er han endnu engang ude i en sæson hvor han har været eneste mand på sin position, med rigtigt mange minutter til følge.

Det samme kan i øvrigt siges om Bonaventura.

Calabria, som jeg jo ellers er meget begejstret for, synes jeg også leverer en indsats under niveau. Han mister mange bolde og gør livet farligt for os i flere situationer.
Men han løber også rigtigt mange forgæves meter pga Suso, der ikke formår at finde ham i hans dybe løb.

Kessié er også en pose blandede bolcher. Hans indsats i presspillet og de dybe løb er uundværlig. Det er virkelig en spillertype vi har savnet.
Men det er knap så positivt når det er ham der bringer bolden frem fra midtbanen. Hans pasningsspil efterlader i hvert fald en hel del at ønske sig.

Når man ser den dynamik Locatelli bringer, kan man virkelig undre sig over at det ikke er blevet til flere indhop på Kessiés plads. Han viser i dag hvorfor mezalla´en ikke passer ham.

Jeg er helt på linje med @pirlo her - indsatsen var bestemt godkendt.
Og så synes jeg i øvrigt at Kalinic bliver udsat for lidt unfair behandling. Både i dette forum og på stadion. De fleste angribere vil have det svært når de skal ind og slås med Coulibaly, som jeg mener er en af de bedste på kontinentet i sin rolle.
Skrevet af Lentini
Syns dagens kamp bar præg af at det var to mandskaber, som havde valgt at optimere på den defensive del. Derudover manglede de respektive offensiver luft/energi, hvorfor vi aldrig fik et chanceorgie eller åben kamp, og det passede formentlig bedst i vores henseende. 0-0 virkede som et fair resultat.

Dog fantomredning af Gigio i de døende sekunder på Milik. Klart banens bedste, trods den lave redningsaktivitet, og generelt bare god og cool i sine aktioner. Dog synes jeg han har været svingende i denne sæson. Men det er nu ikke underligt hans alder taget i betragtning – erfaringen vil give ham den rutine som skal føre ham op til at blive blandt verdens bedste på sin plads. Det og så en ærgerrighed til konstant udvikling.

At han bliver solgt til sommer, kan jeg ikke græde snot over. Vi er i en opbygningsfase med alle mulige eksterne restriktiver til følge, og har ikke rigtig eller kan ikke rigtig planlægge pokkers langt ud i fremtiden. Deraf kan der komme nogle ofre på bordet, som i en utålmodighed vælger at forlade klubben, som pt. ses som profiler på holdet – mere specifikt; Gigio og Suso. Ingen af de to er uerstattelige, selvom vi rent imagemæssigt godt kunne blive ramt på selvforståelsen. Umiddelbart vil jeg dog mene at afgange af fx Bonucci eller Romagnoli ville give langt større panderynker hos undertegnede. Det må helst ikke ske.

Den eneste frygt ved afgange af Gigio og/eller Suso er at der ikke bliver investeret ordentligt i erstatningerne. Som en ny fattigmandsudgave, hvor man forsøger at spare sig til succes, som set i de sidste ti år i Berlusconi-æraen. Det var selvsagt ti forfærdelige år. Jeg tror dog ikke det vil ske, men ti års helvede sætter alligevel en del skepsis i en, selvom den nuværende ledelse ikke skal lide under tidligere ejers nedprioriteringer, buzzwords og bullshit i pressen. Vil vi kortsigtet dø af at skifte Gigio med Reina ? Nej. Suso for fx Berardi, Felipe Anderson etc. ? Nej, slet ikke. Ved sidstnævnte tror jeg endda vi ville kunne udvikle det offensive spil, hvor jeg pt. sidder med indtryk af at vi indstiller ret meget af det offensive spil på lige Susos styrker.

I dag kom jeg impulsivt også til at savne en boldmongol som Juraj Kucka. Han ville egentlig have været rar at have i baghånden som en backup for Kessié. Særligt med det meget aggressive presspil som Rino lægger for dagen, plus den preseance han altid førte med sig ind i boksen, når nu Suso yder arbejdsvægring når bolden bliver sendt ind fra modsatte side. Jeg tror også hans attitude og ekstreme løbevillighed ville passe godt til Rinos mindset, omkring det minimum han altid forventer fra sine spillere.

Rino kan så tage med videre at hidtil er det kun lykkedes Allegri og hans brede bænk, at gøre kål på ham og hans Milan-hold, blandt topholdene.
Skrevet af Lentini
I alt Donnarumma ævlet har jeg egentlig glemt at Plizzari findes og er tilbage i klubben igen til sommer. Ternana har haft en rædselssæson hvor Plizzari blev sendt på bænken i et typisk desperat træk fra træneren. Det har dog ikke hjulpet.

Han må dog gerne blive i klubben som en understudy til Reina.

Apropos Reina og signings skal vi også have afholdt Trofeo di Galliani hvor GM er forsvarende stormester. Tror jeg skal lidt tidligere ud i år og dræne jeres hjerner for spådomme, med lære fra sidste år hvor Mirabelli og Fassone var aldeles aktive i starten af vinduet.
Skrevet af Martinovic
Uafgjort er som sådan ikke skidt ude mod Torino, men endnu en kamp uden sejr. Har vi overhovedet vundet, efter forlængelsen med Gattuso blev en realitet?
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Elendig kamp, vi stopper helt med at spille fodbold i anden halvleg... Torino skaber intet, men på dødbolde kan alt ske og de får så udlignet. Uafgjort var vel fair nok.
Defensivt står vi fint, men offensivt er vi fuldstædig flade og det hjalp da INTET med Borini som kant..

Nu skal vi sikre os den 6 plads og kigge fremad...
Skrevet af Lentini
Så den med et halvt øje, og ikke ligefrem en fantastisk kamp.

Står Donna ikke lidt på flade fødder ved deres mål? De Silvestri header den immervæk ind i det lille felt.
Skrevet af Martinovic
Flere af spillerne virker trætte og det er forståeligt, når mange af de samme spiller alle kampe.

Det er et must med en håndfuld spillere til sommer, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger i næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det kommer vel lidt an på hvilke spillere vi køber. Eksempelvis kan Felipe Anderson og Neres spille på begge kanter, fordi de er relativt to-benede.

Samtidig kunne man søge efter en spiller (a la Bonaventura), der både dækker mezalla´en og venstre kant (Praet kunne være et bud).

Køber vi fornuftigt ind, ser jeg egentlig at vi kan klare os med to-tre nye - altså udover de direkte erstatninger (Strinic for Antonelli og Reina for Donnarumma).
Skrevet af Martinovic
Ja, hvis det er kvalitet.

Suso og Borini til højre.

Calhanoglu og NY til venstre.

Ny spidsangriber i stedet for Kalinic eller Silva.

To centrale midtbanespiller til at supplere Bonaventura og Kessie.

Strinic i stedet for Antonelli.

Reina i stedet for Donnarumma.

Det vil sige fire nye ind.
Mojn do!
Skrevet af Jpp
Har man ikke kun lige købt André Silva? Er det ikke lidt fjollet at sælge en André Silva - Han er 22... Der er vel et potentiale endnu.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
annonce
0