Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det lugter mere af chokeffekt end rent faktisk træner arbejde.
Skrevet af Lentini
Det var pænt pinligt.
Skrevet af Martinovic
Et eller andet sted er det måske ikke så tosset med et nederlag.

Milan har været i spillemæssig krise i flere kampe nu, og alvoren går forhåbentligt op for Mirabelli og Fassone, at der er truffet alt for mange forkerte beslutninger.

Én topspiller i en trup på 25+ spillere rækker tydeligvis ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Nu skal det jo på ingen måde lyde som en undskyldning for et skandaløst resultat.

Jeg synes blot det er helt ved siden af, at begynde at skyde på Gattuso.

Vi har gennem flere sæsoner været alt for dårlige til at score mål.
Den primære årsag er at vi har skabt meget få chancer. Dét kan man med rette klandre en træner for, fordi det tegner et billede af en forkert indstillet offensiv.

Nu er virkeligheden imidlertid anderledes. Vi skaber faktisk rigtigt mange chancer.
Her må man jo faktisk rose Gattuso - og ikke kritisere ham og afskrive ham som træner, som du og @fossa har travlt med.

I dag præsterer vi 21 skud på mål og dermed må det være i vores skarphed at problemet ligger, eller?

Det er svært at se hvad Gattuso skal gøre for at få vores angribere til at score på de chancer de får.
Det må være den sportslige ledelses ansvar at finde spillerne der kan opfylde det kriterie.

Jeg må i drømme at jeg finder det useriøst at skyde på Gattuso. Det er efter min bedste overbevisning, totalt fravær af analytisk indsigt.
Skrevet af Martinovic
Men skuddene er jo ikke farlige med enkelte undtagelser. Vi kommer aldrig ind, hvor vi kan gøre ondt på Benevento.

Virkelig sørgeligt at se Milan svinge så meget.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Rino har ihvertfald et offensivt problem. Spørgsmålet er om det er ham eller spillerne den er gal med. Cutrone og Silva lavede lidt mål i indledningen. Nu laver de ingenting udover frispark eller at være usynlige.

For min del må vi meget gerne skrue kraftigt ned for de høje indlæg. Sandsynligheden for mål igennem høje indlæg er forsvindende lille. Der skal både spilleren som slår indlægget komme i fart, og det samme skal spillerne i boksen og det er altså en uhyre vanskelig øvelse mod modstandere der står dybt.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg har ikke set aftenens kamp, så jeg kan ikke kommentere på de enkelte situationer.

Men vi kan ikke bedømme hverken Gattuso eller vores offensiv udfra én kamp.

Det generelle billede er at vores angribere har været ALT for ringe til at omsætte deres muligheder. Her er Kalinic den helt store synder, men de to andre kan bestemt heller ikke være tilfreds.

Skal man klandre Gattuso for noget, er det måske at han har roteret for meget på netop 9er positionen. Men hvad skal han omvendt gøre, når de står på skuldrene af hinanden for at være mest uskarpe?

@lentini
Som skrevet ovenfor, har jeg ikke set aftenens kamp (og godt det samme kan jeg forstå).
Jeg genkender dog ikke umiddelbart et generelt billede af at vi sparker mange høje bolde i boksen.

Det har vi naturligvis gjort i perioder hvor vi jagtede resultater og havde Kalinic i boksen, men det er i så fald også helt efter bogen.
Skrevet af Lentini
Der er jo væsentlig forskel på at lave høje indlæg efter fart i spillet og man kommer bagom backs, omstilling, tidlige indlæg end som fx i aftes hvor modstanderen står parkeret inde i feltet i stort overtal, hvor vi slår høje bolde ind i feltet på forkant. Det dur ikke. Sandsynligheden for en scoring igennem det er forsvindende lille medmindre man parkere Jan Koller derinde.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Futbol Arena? Hvad er det for et medie?

Mon ikke de har taget fejl. Mener at have læst Kia Jooranchian er involveret i Bernards klubskifte proces og han hvisker altid en masse i ørerne på Suning kineserne.

Men jeg siger da ikke nej til en gratis Bernard.

Jeg savner lidt brasser magic i Milan.

Edit: Hans output skal dog være noget større end det nogensinde har været i Donetsk.
Skrevet af Lentini
Hmm tyrkisk medie..
Skrevet af Martinovic
Jeg ved heller ikke, hvor meget der er i det, men Bernard har kontraktudløb til sommer, og vi har brug for flere kantspillere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det har vi så absolut. Bernard kan spille begge kanter, men har det bedst på venstresiden.

Hvis han har brug for at vide lidt om klubben kan han jo slå Ronaldinho et kald. De spillede sammen i Atletico Mineiro i Brasilien.

Det gode man kan sige om Bernard, selvom jeg kritiserer hans output lidt, er at han gerne tager de dybe løb uden bold, og rent faktisk både tager dem på yder- og indersiden af sin direkte oppasser. Derudover har han tekniske kvaliteter som gør han også kan spille i smårum.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Ja det kan der næppe være to holdninger til (dine iagttagelser omkring høje indlæg).
Synes heller ikke at det har været kendetegnende for vores fodbold under Gattuso.

Omkring Bernard, så skulle rygtet være opstået fordi han skulle have udtalt at han gerne vil til Italien (fremfor PrL).
Det skulle have vakt noget interesse hos både os og Roma.

Mirabelli har i øvrigt ændret tonen en smule omkring vores økonomiske situation. Det er (ikke overraskende) sket i forlængelse af mødet omkring FFP i fredags.

Vi er gået fra at "vi ikke behøver at sælge Suso og Donnarumma" til "det er ikke sikkert vi behøver at sælge".

Samtidig har man travlt med at sværte Berlusconi og Galliani til, med hentydning til at vi er i problemer pga tidligere sæsoner.

Omend det rent teknisk kan have sin rigtighed, er det en gang ynkelig nonsens.

For det første fordi den nye ledelse (forhåbentlig) har været bekendt med vores status ifm FFP.

Men derudover fordi FFP jo netop stiller spørgsmålstegn ved den nuværende økonomiske plan - ikke overraskende med en ejer man kan forvente dukker op i Luksusfælden.

Personligt synes jeg det er under lavmålet og et vidnesbyrd om at tingene sejler i ledelsen.

Og så er det jo endnu engang et eksempel på hvor elendig Mirabelli er udi kommunikationens og diplomatiets kunst.
Skrevet af Duck
Bernard var i hvert fald god mod Roma i CL-kampene. Særligt i det første opgør i Ukraine, hvor han var med til at terrorisere stakkels Florenzi, som var blevet udset som det svage punkt.
Skrevet af Lentini
@ Rossoneri

Tja, jeg ved ikke om det er os som er blevet dovne/trætte, eller at modstanderne efterhånden har læst hvordan Rino gerne vil spille fremadrettet. Både Sassuolo og Benevento parkerede en del folk centralt dybt i banen, og sørgede efter bedste evne(ikke ufejlbart) at få os tvunget til at smide den indover uden tempo i spillet eller ved at vi kom igennem mod backs. Det kan både være os som er ineffektive, eller at modstanderen faktisk har læst lidt på opgaven. Umiddelbart nok en kombination, taget modstanderens kvalitet i betragtning.

Jeg mener dog også at uanset det, så burde begge kampe være vundet. Ydermere bliver vi efter mine begreber snydt for et klokkeklart straffe efter knap to minutters spil igår, hvor Cutrone får to hænder i ryggen. Det havde unægtelig givet kampen et helt andet kampbillede, selvom jeg tvivler på om det havde fjernet slendrian indtrykket.

Fassone har nu været mere kategorisk i sine udtalelser end Mirabelli, hvor leveringen, medgivet, altid bliver lidt kluntet eller uklar. Han er citeret for at sige at Milan ikke behøver at sælge spillere i et finansielt øjemed. Ydermere har han gjort meget ud af at understrege, i dagene omkring mødet i Nyon, at Milan har efterlevet, og overgået de forecast ,som CFCB ikke mente var muligt.

Det som er interessant, er også noget du berører, omhandlende det tidligere ejerskab. Fassone tordnede imod CFCB i sidste efterår, idet han udtalte at Milan blev straffet pga. det tidligere ejerskabs ledelse, eller mellem linjerne, mangel på samme på det økonomiske plan. Det forekommer mig en anelse mærkværdigt, fordi efter at have efterlæst reglerne omkring voluntary agreement som man ansøgte, burde det nye ejerskab ikke hæfte for det gamle ejerskabs drift eller ledelse. Og jeg mindes heller ikke et fortilfælde, hvor det har været et gældende parametre. Derfor ser jeg lidt spændt frem til udmeldelsen fra CFCB i begyndelsen af maj, som forhåbentlig klarificere det. Fordi såfremt Fassone taler sandt, går CFCB imod egne skrevne regler. Eller at jeg misforstår reglerne. Gør jeg ikke det, ville jeg have udtalt mig i samme vendinger som Fassone, da det så i højere grad minder om et anarki, hvor vi har et organ som laver regler efter forgodtbefindende i individuelle situationer.

Yderligere har man kommet CFCB i møde omkring deres forbehold til Li HongYongs likviditet, ved at medbringe og fremvise et skrevent dokument, underskrevet af Elliott, at såfremt der skulle opstå økonomiske problemer dækker de ind for klubben.

Så hvis Fassone taler sandt har man 1) overgået økonomiske forecast som CFCB ikke mente var muligt. 2) styrket sin økonomiske position via Elliott dokumentet ift. spørgsmålet omkring likviditet.

Ift. Bernard tror jeg nu stadigvæk han ender i Inter, med al den røg der har været der. Særligt hvis de formår at havne i CL. Han kunne vel også snildt slå El Shaarawy af i Roma, hvis de også skulle være potentielle bejlere. Er han en mulighed for Milan, synes jeg vi skal takke pænt, ja tak. Reina, Strinic og Bernard på fri transfers ville ikke være så ringe endda.
Skrevet af Bishop
FFS

De kolde facts ser ikke specielt positive ud.

Da Gattuso overtog Milan efter Montella var man
11 point fra 4 pladsen
18 fra 1 pladsen
Montellas pointsnit efter 14 kampe var 1,42


Og nu her dags dato er man
13 point fra 4 pladsen
31 point fra 1 pladsen.
Gattusos pointsnit efter 20 kampe er 1,7, hvilket er en forbedring, men desværre langt fra nok til en 4 plads, og kun godt og vel på niveau med sidste sæsons Milan

Der er selvfølgelig ingen tvivl om at Gattusos flotte stribe der gav os håb om 4 pladsen tæller for et og andet. Men det er sgu noget af en våd klud man slutter sæsonen af på.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, det er sgu lidt synd. Gir flashbacks til de (mange) senere sæsoner.

Rino står også overfor en opgave at bevise sig over en længere periode, eller om han "bare" er en ny Stefano Pioli.
Skrevet af Martinovic
Spøjst du nævner Pioli. Han er definitionen på en træner, der kan skabe chokeffekt, men i sidste ende med negativt output.

Vi skal have nogle vindere og profiler ind på det hold. Det er ikke længere nok, at Rino svinger pisken.

Mojn do!
Skrevet af Duck
Ift. Bernard tror jeg nu stadigvæk han ender i Inter, med al den røg der har været der. Særligt hvis de formår at havne i CL. Han kunne vel også snildt slå El Shaarawy af i Roma


Bernard kunne utvivlsomt bruges i Roma. Om det er i stedet for El Shaarawy, ved jeg ikke helt, hvad jeg skal sige til. Hvis vi snakker om at "slå nogen af", er det vel nærmere Perotti, der bør nævnes, da han er det ubestridte førstevalg på venstre fløj, som vist er, hvor Bernard normalt spiller. Jeg har ærligt talt ikke set meget til Bernard, andet end et par kampe i CL i ny og næ, men omvendt kender alle vel til den hype, der er og har været omkring ham både før og efter, han tog til Ukraine.
Skrevet af Lentini
Hmm måske Rosso får sine våde drømme om en afsked af Mirabelli opfyldt.

Iflg GDS har Li Hongyong blokeret for at Mirabelli kan signe Bernard på en fri transfer(uklogt i min optik), fordi man er utilfreds med hvordan sæsonen er forløbet efter at have brugt ekstreme mængder af økonomiske ressourcer uden et forventet afkast.

Yderligere er Elliott heller ikke vild med Mirabellis arbejde og tænker i retningen af at ansætte en overordnet direktør som Mirabelli skal referere til, men også er scenarie hvori Mirabelli bliver afskediget.

Ikke overraskende leder man lidt efter syndebukke nu. Montella fik første slag, Mirabelli kan være den næste. Såfremt man går med vejen i en afskedigelse skal man imo ha et team eller person klar til at tage over pronto. Vi kan ikke bruge tid på at der skal køres nye folk ind så tæt på sommeren og med de restriktioner vi får ift FFP.
annonce
0