Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Donnarumma står rystende usikkert igennem hele kampen, synd for ham og os. Kan virkelig gode lide knægten, han er et fantastisk talent. MEN når man er lønnet som han er, så kan vi ikke betragte ham som et talent mere, men som en stjerne for os...

Nå vigtigt med det et ene point, vi spillede forfærdeligt efter pausen og skal være glade for vores point... Lad os håbe vi spiller frigjort mod Fiorentina, så vi kan sikre os 6 pladsen med 3 points.

Skrevet af Lentini
Hvordan er de indbyrdes forhold mellem Atalanta og Fiorentina? Hvem har været bedst i sæsonen?

Det er fandeme træls at vi lukker det mål ind fordi der er dælme en forskel i 6. til 7.pladsen ift antal kval runder til EL. Og jeg vil meget gerne undgå en så lang sæson som tilfældet har været med denne.
Skrevet af Acheron 3
Det står lige mellem os og Atalanta, så det er på måldifferencen at vi skal indhente dem. Det sker ikke.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
De har spillet to gange 1-1. Atalanta er noget bedre på målscoren.

Så det er noget nær mission impossible for Fiorentina.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvis vi kommer i gruppespillet, skal vi have væsentligt flere spillere i aktion, så de samme spillere ikke skal spille alle kampe.

Kessie har slået rekorden for flest minutter i en sæson for Milan. Pirlo havde den tidligere rekord, og det var en sæson med CL-finale.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er jeg enig i. Vi startede sæsonen i slut juli med Craiova, hvilket forårsager at vi skal starte sæsonen noget tidligere op end normalt.

38 Serie A
18 EL
5 Coppa

61 tællende kampe alt i alt. Jeg tvivler på andre hold har haft ligeså mange kampe som vi. Og det uden kvalitative backup/konkurrenter på de to 8ere samt wings med et helt nyt hold.

De huller skal dækkes ud til den kommende sæson og spørgsmålet er så lige hvordan vi gør det med de restriktioner som kommer fra CFCB ifbm FFP.

Mirabelli skal finde sit A-game frem. Blir interessant at se hvordan han, sammen med Fassone, vil navigere i det.
Skrevet af Lentini
Så er der i øvrigt fuore igen omkring Donna..

Ultras bad ham om at vende om og gå sin vej igår i Bergamo da han i lighed med Bonucci og Romagnoli, ville kaste sin trøje ud til de medrejsende tilhængere.

Jeg er så træt af de evindelige historier, problemer etc omhandlende Gigio Donnarumma.
Skrevet af Martinovic
Ja, de gør det ikke nemmere for ham, men der er meget polemik omkring ham. Det holder ikke.

Jeg vil påstå, at det er Raiolas skyld. Den farce sidste sommer har ødelagt det for Donnarumma. Han får en hyre, der svarer til en stjernes løn, men han er stadig kun en talentfuld og urutineret 19-årig målmand.

https://www.football-italia.net/121339/mirabelli-if-donnarumma-offer-arrives

Juventus bør hente ham. De kan leve med de fejl, han begår og stadig vinde mesterskabet uden at få sved på panden.

Jeg tvivler desværre på, at der vil være reel interesse for ham pga. de fejl, han laver. Det vil være ideelt at sælge ham til 60-70 mio. euro. Kan vi ikke længere få det for ham, kan vi lige så godt beholde ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ultimativt er det vel Donnarummas egen skyld. Hvis han ikke var/er enig i Raiolas metoder, er det jo bare at opsige samarbejdet.
Det har han gjort klart at han ikke ønsker.

Men jeg er helt enig i konklusionen - jeg tror det bliver svært for Donnarumma at fortsætte med det anstrengte forhold der er til fansne.

Cutrone vælter sig i fejl, men han får stående applaus hver gang. Det gør det unægteligt meget lettere at være talent (hvilket Donnarumma er - uanfægtet hans løncheck).

Som diskuteret den anden dag - findes der en klub for Donnarumma?
Det er svært at forestille sig at nogen klub smider +50m EUR samt en løncheck på 8m EUR, for en spiller der, trods alt, har vist at han stadig skal udvikles.

Jeg har svært ved at se det ske.
Skrevet af Rossoneri
Klubben synes i øvrigt at være enig i at en skilsmisse nok er det mest fornuftige.
I hvert fald smed Fassone officielt et "til salg" skilt på Donnarumma i et interview med Sky (vist nok) igår.
Skrevet af Martinovic
Ingen tvivl om at Donnarumma og hans familie også bærer en del af skylden. Mirabelli er nok heller ikke helt uskyldig.

På sigt kunne det blive så godt, men det bliver det aldrig. Jeg ser frem til Reinas ankomst. Forhåbentligt har Plizzari ikke Raiola som agent.

https://www.football-italia.net/121342/milan-target-ki-leaves-swansea

Vi kan ikke bruge sådan noget skrald.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det forlød at tilbuddet til Ki blev trukket tilbage - efter ordre fra Elliott.

Det var Mirabellis projekt, men alt tyder på at han er sat på sidelinjen.
Skrevet af Rossoneri
GdS mener at vide at vi er parate til at sælge Donnarumma for €70m og at Liverpool og PSG skulle være mulige destinationer.

Jeg har personligt svært ved at få øje på at nogen vil byde den pris. Der er ingen tvivl om at de to klubber har pengene (i PSGs tilfælde, er FFP dog en markant faktor), men det ville trods alt gøre ham til den dyreste keeper i historien - med længder.

Mirabelli har i øvrigt bekræftet hvad alle vidste - Reina tiltræder i klubben pr. 1 juli.
Skrevet af Lentini
Såfremt det er det prisniveau, der kan hentes, er det bare om at få ham afsted. Jeg orker ikke alle de her spekulationer, dårlig stemning osv. Men jeg er helt på linje med Rossoneri omkring Donnarummas samarbejde med Raiola. Fordi alle ved hvad det indeholder når man indgår samarbejde med Raiola. Så når han vælger ikke at finde en anden agent, accepterer han samtidig også måden Raiola arbejder på med alt den virak som medfølger.

FIFA har i øvrigt gået og puslet med en renovering af VM for klubhold, og der bliver vi overraskende inkluderet, fordi first edition af den nye VM for klubhold kommer til at indeholde, for den europæiske del, alle klubber som har vundet minimum 3 pokaler indenfor mesterholdenes cupturnering, Champions League og tidligere, Europa Cup for mesterhold. Eftersom vi har vundet 7 bliver vi inviteret til den turnering, som løber af stablen 2021 i anden halvdel af juni måned.

Deltagerne vil være Real Madrid, AC Milan, FC Bayern, FC Barcelona, Liverpool FC, AFC Ajax, Inter FC og Manchester United som de hold der har vundet minimum 3 pokaler. Derudover bliver det formentlig eksperterne i at tabe europæiske finaler, Juventus, Paris SG og to hold af Manchester City, Chelsea FC, Atlético de Madrid, FC Porto, SL Benfica eller Borussia Dortmund.
Fremadrettet vil man spille den turnering hvert fjerde år, og for de kommende 4 udgaver af turneringen har man allerede fundet sponsorer som smider 12 milliarder $. Det betyder at alene ved vores deltagelse i turnering får vi 60mio$ i indtægter. Vinderen kan ramme noget sted mellem 130-150mio$. Så man kan sige at Infantino har ramt et kløgtigt sted for at skabe en interesse omkring den nystrukturerede turnering; klubbernes pengepung. Og det var med det formål at Zvonimir Boban var i Milano for nogle dage siden, for at overbringe nyheden til både Inter og Milan.

Real Madrid har allerede bragt deres støtte til Infantino for den nyrenoverede turnering. Både Inter og Milan skulle ligeledes have været begejstret for nyheden medbragt af Boban.

Efter en special edition vil man formentlig gå over til at CL-vinderne for de sidste 4 år bliver deltager i 2025-turneringen(det vil sige Real Madrid, Real Madrid, Real Madrid & Real Madrid).

Der vil være 24 deltagende klubber fordelt i 8 grupper á 3 hold, hvoraf puljevinderen går videre til kvartfinalen.

Fint at få mast flere kampe ind i en allerede ekstremt presset kampkalender…

Link: http://www.calcioefinanza.it/2018/05/15/ricavi-nuovo-mondiale-per-club-fifa-infantino/


Skrevet af Rossoneri
Det lyder godt nok vildt.

Det må også blive noget af en turnering - 12 europæiske hold + et væsentlig antal fra de andre forbund (må det formodes, når det nu hedder VM).

Vil det sige at det nuværende VM (som vist nok har otte deltagere) udgår helt?
Skrevet af Magnifico
Det lyder godt nok vildt.

Og overflødigt.

Virker på mig som FIFA´s desperate forsøg på at få snablen ned i den klubøkonomiske honningkrukke, som for længst har distanceret landsholdsøkonomien, med Champions League som business case.

Hvordan pokker man vil få proppet en stor turnering med 24 hold (fra hele verden) ind i en sommerperiode - fra midt juni og frem - hvert 4. år, uanfægtet de mange penge man lokker med, glæder jeg mig til at se.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Promo
Det kan kun lade sig gøre i ulige år, hvilket den også står til med 2021 som lanceringsår, men derfor er den stadig fuldstændig overflødig da det driver rovdrift på spillerne, og alle der har bare en lille smule omløb kan også se at det udelukkende er for at få del i klubturneringernes prestige og enorme markedsandel.
Såfremt den kommer til at forblive i kalenderen fremover, kommer vi nok til at se en del flere skader i sæsonen lige efter turneringen er afviklet, eller at de deltagende klubber bare stiller med reserver i den første måned for at give spillerne bare en lille chance for at restituere.

Personligt finder jeg det usmageligt og jeg håber at der kommer en modreaktion fra spillerne selv eller noget i den dur, for det virker vanvittigt med endnu en stor turnering.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Magnifico
@ Promo

Netop.

Tendensen går jo tværtom i retning af at få skåret ned på antallet af kampe, få flere pauser og beskytte spillere bedst muligt i et game, der gradvist bliver hårdere og mere krævende, både fysisk og mentalt. Mennesker med bare lidt fordboldforstand ved godt, at det bider sig selv i halen at drive rovdrift på spillerne.

At FIFA så nu forsøger sig med et overflødigt Champions-VM for klubhold, efter en lang sæson for de pågældende hold, tyder på en total tonedøv og fodboldignorant organisation.

Men hey, igen afslører de, at de kun er in it for the money.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Men en gevinst i omegnen af €120-150m for at vinde og €60m for deltagelse - det er jo et væsentligt incitament for klubberne - det svarer til indtjening for CL.

Jeg ved ikke helt om jeg er enig i at det er "overflødigt" (iefter hvilken målestok i øvrigt?).

I Milan sidder vi og sukker efter bedre spillere (hvilket sjældent sker uden at muldvarspeskindet kommer op). Det kræver nu engang at vi søger de kommercielle muligheder der er.

Jeg synes faktisk at det er meget fedt at de bedste hold bliver samlet til turneringer i Asien, Syd- og Nordamerika osv. Der er kæmpe fanbaser der - og det giver absolut mening at bringe en sådan turnering til dem også.
Skrevet af Rossoneri
@magnifico
Tendensen går jo tværtom i retning af at få skåret ned på antallet af kampe, få flere pauser og beskytte spillere bedst muligt...

Hvad er det for en tendens? Både klub- og landsholdsturneringer er vel udvidet over de senere år.

Fodbold må vel finde sig i at skulle konkurrere med andre store sportsgrene - se fx på hvor mange kampe (og ikke mindst rejsedage) der er i de store amerikanske sportsgrene.

Men hey, igen afslører de, at de kun er in it for the money.

Nu skal jeg ingenlunde ud i en forsvarstale for FIFA, men hvis ikke de skulle afsøge de kommercielle muligheder der var, hvad skulle deres rolle så være?
annonce
0