Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, Immobile ser spændende ud i forhold til det, han har vist i Lazio. Men jeg synes ikke, han er en 60 mio. euro angriber.

Jeg har aldrig brudt mig om Fellaini. Han skulle prøve forhøre sig i AC Horsens. Der passer hans stil nok bedre.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Interessant er det også at Mirabelli sig at vi søger én midtbanespiller, én offensiv wing og en top-striker. Og ikke mindst at Gattuso måske vil ændre system.

De to udtalelser harmonerer i øvrigt fint. Enhver ledelse med en smule omløb, ville i hvert fald påpege at vi med en 4-3-3 / 4-1-4-1 mangler minimum to til midten.

Mine penge er på en 4-4-2. I det lys, forventer jeg også at det er Bacca og Kalinic der må videre.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Puha - du er en krævende herre.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes bare ikke, han er de penge værd, som Chelsea har givet for ham, og som de sandsynligvis vil kræve for ham.

Jeg vil hellere have mere mobile typer som Cavani eller Immobile.

Milan skulle have tilbudt Torino Borini som et led i et køb af Belotti, men Torino vil have Cutrone, som Milan ser som usælgelig.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Den med Morata har jeg det lidt ambivalent med når jeg tænker tilbage på sidste sommer, og hans ageren deraf. Dygtig angriber dog.

Men hvad jeg kan læse så summer Juve også rundt. Om det er dem der leder efter alternativer ift eventuel adgang af Mandzukic og en længere perspektivering ift Higuaín og hans alder, skal jeg lade være uvist. Umiddelbart tror jeg mere det er agenten som kaster snøren ud ift Juventus end det er omvendt.

Men nu afhænger vores kommende ageren på markedet stærkt af den FFP-dom vi får i de kommende dage.

Skrevet af Lentini
Nå - rygterne siger at Uefa ikke vil give os en settlement agreement.

Så kan vi da også bare dreje nøglen rundt og lukke hele pisset.
Skrevet af Martinovic
Vi kan ikke rigtig undvære indtægterne fra europæisk deltagelse, for hvis vi kunne det, kunne vi skide UEFA et langt stykke.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Den officielle melding fra CFCB går på at man syns der er usikkerheder ifbm refinansieringen og den tilbagebetaling til Elliott i Oktober.

Det er i og for sig en fair nok udmeldelse.

Ifbm aktionærmødet i april meldte Fassone ud at man havde 3 konkrete tilbud på refinansiering på bordet og man forventede det afklaret indenfor 35-40 dage. Det er gået nu og man har endnu ikke kommet til en konklusion.

Det er imponerende dårligt.

Nu skal vi så i sportsretten i juni måned, hvor vi i værste fald kan forvente transferblokade eller i værste instans udelukkelse fra EL.

Først og fremmest forplumres sommerens mercato hvilket er pisse hamrende irriterende. Men det er intet imod at blive smidt ud af europæiske turnering.

Jeg gider sgu snart ikke det her pis længere. Inkompetent ledelse på ekstremt højt niveau.
Skrevet af Martinovic
Hvem sidder med aben - Fassone, Li eller Berlusconi (for at sælge til en, der ikke har styr på sin økonomi)?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Casa Milan er overrasket og skuffet over meldingen fra CFCB.

10 nedgangsår med Berlusconi bød de fansene, som blev slæbt gennem det ene miserable år efter det andet.

Nu prøver de så med the fat little chinese, som siger nej til samtlige refinansieringsaftaler og minoritetsaktionærer, fordi han håber at skumme fløden i længden.

Ja ja, en test af tålmodighed må det være.
Skrevet af Lentini
Aben sidder ved ejerne.

Fassone og tidligere Galliani har ikke mandat til at skrive eventuelle finansielle papirer uden ejerens godkendelse.
Skrevet af Martinovic
Hvilken rolle har Fassone - er han arvtageren for Galliani med Mirabelli som sin højre hånd?

Silvio skulle aldrig have solgt til den bavian. Det lovede så godt, men det er så falsk, som det kan blive.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Sørgeligt intet mindre, for satan da... hvis vi bliver udelukket for EL så er vores klub fuldstændig færdig.. troede Elliot var vores redning i forhold til LI og godkendt licens - men så længe LI stadig officielt er ejeren, så tror jeg desværre ikke at vi kan gøre en skid - med andre ord vi er totalt på skideren og ender det med udelukkelse - tror jeg man må forvente at vores største profiler smutter!!
Så fucking sørgeligt...
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Fassone er CEO som Galliani. Administrerende direktør. Han kan lave nok så mange krumspring men ift at lave finansielle aftaler som i sidste instans vedrører ejerens formue af en art, har han ingen mandat. Det er ejerens beslutning at imod evt refinansieringer som Fassone har støvet op i samarbejde med Merrild Lynch.

Det finurlige ved lige vores sag er at CFCB faktisk lader den nye ejer hæfte for den gamle ejers dårlige ledelse, selvom det strider stik imod deres egne skrevne regler. Den del overrasker mig alligevel.

Men det er så heller ikke drt bindende punkt i denne maskerade.
Skrevet af Rossoneri
Hvis jeg forstår den officielle udmelding korrekt, drejer det sig primært om to punkter.

Vi var blevet pålagt ikke at præsentere et driftsunderskud på mere end 30m EUR - det reelle tal ventes snarere at nærme sig 100m EUR.
Den største udfordring er indtægter fra den kinesiske forretning, der er meget lavere end budgetteret.

Dernæst drejer det sig om at der er stor tvivl om refinansieringen af lånet der står til indfrielse i oktober.

Uanfægtet hvor meget Fassone bræger op om skuffelse og chok, så kan man jo ikke fortænke CFCB i at komme frem til den konklusion.

Fakta er at Li ikke er i nærheden af at have økonomien til at drive en klub af Milans størrelse.

Et væsentligt argument er at Li forventes at kunne investere 39m EUR (den lader vi lige stå!!). Det rimer selvfølgelig dårligt på at han personligt skal have refinansieret et lån på godt det tidobbelte.

Og det faktum at Li netop ikke har fået refinansieret lånet, til trods for adskillige forsøg, er svær at forklare sig ud af.

Efter alt at dømme, efterlader hele dette eventyr Li i en rungende fallit. Desværre tyder alt på at han tager fodboldklubben AC Milan med i faldet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tvivler stærkt på I bliver udelukket fra EL, det har UEFA slet ingen interesse i.

Ja i får en dom, men værre er det altså heller ikke, så bare rolig i skal nu nok komme igennem denne udfordring, ligesom vi har gjort. Dermed ikke skrevet det er sjovt, for det er det ikke, men et eller andet sted presser det klubben til at være bare en my mere ansvarlig, hvilket et eller andet sted er positiv og gør at klubben i højere grad leder efter løsninger der kan få den til at løbe bedre rundt fremadrettet.

For os fik det os til at skære drastisk i lønudgifter og forbedre det økonomiske fundament samt indse man ikke kan give ublu lønninger til obskuere spillere. Så prøv at se på det med et åbent sind, noget godt kan der også komme af at skulle overholde et strikst break even krav. Ja det kommer til at begrænse spillerindkøb og hvem i kan beholde men på den lange bane tror jeg det er sundt for klubben at lære at man ikke kun kan leve af en rigmand.
Skrevet af Pirlo21
UEFA skulle i deres dom have lagt vægt på:

- Gælden til Elliot
- Manglende finansielle garantier fra Li
- Klubbens massive investeringer sidste sommer velvidende, hvor man med åbne øjne så stort på FFPs krav og regler og bare satsede på den gik. Her ville et underskud på 30 mio euro på driften være målet, men vi nærmer os 100 mio euro.

Passer ovenstående, Så har man ikke engang taget årene med Silvio i betragtning i den her bedømmelse.

Og vi skal endda vente helt til juni for at få et svar. Det vil sige, vi højst sandsynligt er fuldstændigt låst i transfermarkedet indtil da, hvilket naturligvis kan vise sig at være ligegyldigt, hvis vi får et transferforbud.

Inter blev i sin tid straffet på følgende måde;

- Betale 20 mio euro i bøde
- Haft transferloft i 4 år
- Haft loft over lønnen i 4 år
- Ikke registrere nye indkøb til UEFAs turneringer i 4 år
- Haft loft over hvor stort et underskud man må have (max 30 mio euro i år 1)
- Begrænsninger på hvor høj en afskrivning man må have på spillere i 4 år
- Og en del flere straffe oveni

Vi står så pt. i en situation, som den første klub i FFP, hvor der ikke tilbydes ovenstående. Det er bekymrende. Ikke fordi man kan forudse hvilken straf vi får, men jeg kan da kun forestille mig, at det bliver voldsommere end ovenstående, da det jo er den blide straf i FFP jeg har skitseret der. Så jeg kan da godt forstå medierne spekulerer i, at vi bliver udelukket fra UEFAs turneringer, får transferforbud, er tvunget til at sælge spillere osv.

Jeg må bare erkende at jeg dybt rystet og bekymret for vores elsket klub, lige meget hvilken straf vi slutter med at få. Så vil vi allerede være hårdt hårdt ramt i vores omdømme, på transfer fronten samt sponsor fronten. Jeg frygter stor nedsmeltning... puha jeg håber jeg tager fejl

Skrevet af Lentini
Image mæssigt er det en disaster på flere fronter.

Jeg tror dog det er vigtigt at forholde sig til den officielle udtalelse fra CFCB, hvor grundlaget beror på en "opinion" som vedrører refinansieringen samt tilbagebetalingen på lånet til Elliott. Derfor tror man ikke på Milans forretningsplan, uagtet at Fassone faktisk kan fremvise at det går bedre end hvad CFCB egentlig havde af opfattelse.

Fassone vil gerne spinde den over imod, at vi straffes for den tidligere ledelses fejltagelser. Det er også noget han skal gøre.

Det som står tilbage er dog at man har været bevidst om at refinansieringen skulle bringes i orden, og det har man ikke været succesfuld med det seneste år, hvor det hele tiden er selve holdingselskabet(Li) som har været den store hurdle. Og han afviser tilsyneladende alle forslag i håb om bedre.

Det er altødelæggende. Efter 10 års afvikling under Berlusconi, fik man endelig et år med udvikling, hvor vi så stagnere pga. årsager som har været Milan ledelsen ganske bekendt og deraf fuldstændig selvforskyldt.

Berlusconi er dog stadigvæk en kæmpe nar i alt det her.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Berlu er en nar på mange måder, enig! Men han er samtidig skyld i at Milan har den historie den har og hvorfor vi to fx er fans af klubben.

At sælge klubben til LI, tilgiver jeg nu ikke Berlu for...

Ang FFP, så undre jeg mig over at UEFA denne sæson kunne give os grønt lys - når nu de ikke vil nu. Vores lån til Elliot har jo ikke ændret sig, vi må håbe der går politik i den, at vi får støtte fra andre stor klubber og italien og måske kunne man også håbe Elliot gør et eller andet, da de selvfølgelig ikke er interesseret i at overtage en klub i oktober - der er blevet mindre værd.

NB Det forlyder fra Alfredo Pedulla, at Napoli er klar til at indløse SUSO`S frikøbs klausul på 38 mio euro...
annonce
0