Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Jeg synes, du er ud i et ligegyldigt manøvre, men fair nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@fd
Det er da alt andet end ligegyldigt. De indbyrdes kampe har jo netop en indflydelse på slutplacering (hvilket er hvad vi diskuterer).

Det er en direkte præmis for en sammenligning.
Skrevet af Flying Dutchman
Yes yes.

Hvis ligaen var sluttet i runde 17, så havde Inter været mestre. Så faktisk tilhører Scudettoen os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/121829/milan-set-li-deadline

Krydser fingre for, at han ikke betaler. Det er ikke godt for klubben og ikke særlig fremtidsholdbart.

Træls vi ikke kan få en ejer in a la PSG´s. Den italienske liga er alt andet lige mere attraktiv end den franske, og der må være nogen i den store verden, der ønsker Milan tilbage til toppen og kan finde ud af at drive en forretning.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/121833/lazio-dream-romagnoli

Han står forhåbentligt som af de sidste i køen til at blive solgt.

Jeg mindes ellers, at vi havde forlænget hans kontrakt, men ifølge transfermarkt løber den kun til 2020.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@fd
Hold nu op - du anfægtede det jeg skrev med en falsk præmis.
Selvfølgelig uddeles der ikke priser for udsnit af sæsonen.
Det var nu heller ikke præmissen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er en af dem, der ikke er helt solgt på Gattusos evner som træner endnu. Jeg synes, ikke at han roterede nok. Hvorfor ikke bruge Mauri eller Locatelli mere for at hvile. Zapata og Musacchio kunne også få mere spilletid for at hvile Romagnoli og Bonucci.

Desuden så ved jeg heller ikke om, at han kan sætte et offensivt mandskab op. Den del kan dog først bevises, når han reelt får nogle kantspillere at arbejde med.

Skrevet af Flying Dutchman
En falsk præmis? Det er for det første Bispen der kom med præmissen, og for det andet er den vel ikke mere falsk eller mindre misvisende end din egen.

Men fuck nu det - du skal være velkommen til det. Personligt synes jeg ikke, det underbygger nogen påstand om, at Gattuso skulle være en "glimrende træner".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Du/I postulerer at Milans placering ikke ville være ændret med Gattusos pointgennemsnit.
Regnemetoden er at gange hans snit med 38 (hvilket jo rigtigt nok stadig vil række til en 6. plads).

Den falske præmis består i at dette pointsnit over 38 kampe, jo samtidig ville betyde at de andre hold ville have et lavere snit (Milan kan jo kun hente flere point på bekostning af andre).

Hvis man replikerer resultaterne af de indbyrdes kampe fra "første omgang" (for statistikkens skyld er det så heldigt at både Montella og Gattuso, hver især har mødt de andre Top6 hold), ville Milan ende på 72 point, Inter på 71 og Lazio på 69.

Med andre ord, VILLE det have en betydnin ift placeringen hvis Gattuso havde været træner (udfra en teoretisk præmis om at man ikke havde tabt alle indbyrdes kampe - men det er en forudsætning for tankeeksperimentet i sig selv).
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen Rosso, jeg er helt med på den "metode" du bruger. Det er jo slet ikke pointen. Problemet er bare, at man slet ikke kan stille det op som du gør.

Der spiller jo alt muligt ind i det faktum, at Gattuso fik flere point i spejlbillederne af de fjorten opgør, som Montella stod i spidsen for (26 kontra 20, ikke sandt?). Modstandernes form, dagformen, skader, dommere, fucking medvind, hvad ved jeg? Så bare fordi Gattuso vandt 1-0 over Sampdoria på hjemmebane, mens Montella tabte 0-2 i den omvendte kamp, betyder ikke det store - i hvert fald ikke med hensyn til at udpege Gattuso som "glimrende", og under alle omstændigheder ikke i forhold til Montella. Der synes jeg, at det faktum, at Gattuso kun kunne skaffe ét point over to kampe mod Benevento er noget mere sigende.

Her er pointgennemsnittet et noget bedre redskab - og ja, den skal helst køres over et lige antal kampe, fremfor to ujævne sæsonhalvdele.

(udfra en teoretisk præmis om at man ikke havde tabt alle indbyrdes kampe - men det er en forudsætning for tankeeksperimentet i sig selv).

Jovist - men det er der jo også for at bruge pointgennemsnit.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Nu må jeg lige holde dig fast på din/jeres påstand, hvilket var at Milan stadig kun var blevet nr. 6, fordi det kun var blevet til 70 point.

Det er naturligvis at sammenligne pærer og bananer, og præmissen holder ikke vand. Længere er den sådan set ikke.

Hvad du ellers måtte mene om Gattuso, står dig selvfølgelig frit for.
Skrevet af Flying Dutchman
Men Rosso, din præmisse holder jo heller ikke vand. Du kan ikke bare skære fjorten kampe fra en turnering på 38 runder og konkludere ét eller andet i den retning, du konkluderer.

Eller.

Du kan så anset godt.

Det står dig frit for.

Det er bare fortsat et ligegyldigt manøvre, der ikke fortæller nogen historie.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser at du ikke har forstået hvad jeg skriver. Vi prøver igen.

Mit oprindelige indlæg gik på at Milan var blevet nr. 4, såfremt man kun regnede point fra runde 15 (altså Gattusos tid ved roret). Det er et ubestrideligt fakta.
Hvad du ellers synes om det som argument er helt op til dig.

@Bishop og du anfører så at Milan stadig kun var blevet nr. 6 med Gattusos pointsnit.

Det er en forkert konklusion. Du/I sammenligner nemlig pærer og bananer.
Det dur ikke at kalkulere med at Milan skulle have hentet flere point, men ikke at det ikke skulle koste andre hold point.

Ergo er din/jeres påstand ikke mulig at understøtte.

Jeg har ikke gennemregnet alle scenarier ift om det rent faktisk er muligt at Milan stadig ville ende som nr. 6.

Men som tidligere påvist, findes der i hvert fald scenarier hvor Milan ender højere end den omtalte 6. plads. Der findes endda et relativt realistisk scenarie, hvor Milan ville indfri sæsonens ambition om CL.

Derfor antager jeg at du vil medgive at der ikke er belæg for din/jeres påstand. Den var jo at Milan ikke ville ende højere, selv med Gattusos pointsnit.
Skrevet af Flying Dutchman
Som tidligere anført, så er jeg helt indforstået med din såkaldte "metode" - jeg kan bare ikke se en pointe i det, ej heller anerkender jeg det som nogen form for begrundelse for noget som helst andet, end et eller andet ligegyldigt tankeeksperiment.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det skal du sådan set heller ikke. Du skal (bør) bare anerkende at din egen påstand er forkert - det ser jeg at du kommer ret "let" omkring.
Men det ændrer nu ikke på at det er realiteten.
Skrevet af Martinovic
Det er netop tankeeksperimenter og subjektive holdninger. Hvis og hvis...

Havde Milan haft Gattuso fra starten, og han havde svunget pisken på samme måde som nu, havde top4 været mere sandsynlig for Milan.

Havde Lazio prioriteret anderledes og ikke brugt så mange stamspillere i EL, så havde de måske undgået de mange slid- og træthedsskader sidst på sæsonen og havde måske allerede sikret sig top4 længe før sidste runde.

Havde Inter ikke spillet så mange uafgjorte kampe i den lange, dårlige periode i vinter, så havde Inter måske også sikret sig top4 tidligere.

Det er en masse hvis´er.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det er egentlig pointen uvedkommende.

@Bishop og @Flying kom med den påstand at Milan stadig ville være blevet nr. 6 med Gattusos pointsnit målt på 38 kampe (og hermed 70 point).

Det er en forkert påstand, fordi der findes scenarier hvor de 70 point kunne resultere i en højere placering end en 6. plads.

Der er ingen der har argumenteret for at Milan nødvendigvis ville være blevet højere placeret med Gattuso ved roret. Det er, som du skriver, tankespind.
Men det er bare en helt anden diskussion.
Skrevet af Martinovic
Ligesom det er en påstand, at Gattuso kunne sikre Milan det pointgennemsnit over 38 kampe, som han skaffede klubben, da han tog over. Det ved ingen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Er der da nogen der har påstået det?
Skrevet af Martinovic
Så tror jeg ikke, jeg forstår, hvad din pointe er.
Mojn do!
annonce
0