Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Rolig nu, basse. Min påstand er ikke mere eller mindre fejlbåren end din egen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying (vil holde mig fra at komme med nedladende navne).

Jeg er skam helt rolig.

Jo den er. Min "påstand" var at Milan har hentet 4. flest point i tiden hvor Gattuso har været træner. Det er fakta - antager ikke at det er noget du bestrider (?)

Din påstand er at Milan stadig ville være blevet nr. 6 med 70 point (Gattusos snit). Der findes scenarier hvor dette er rigtigt og scenarier hvor dette er forkert.

Det gør at påstanden er forkert. Det bør egentlig være rimelig simpelt.

Ergo er din påstand mere "fejlbåren" end min.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg konkluderer blot at Gattuso har hentet 4. flest point i den tid han har været træner.
Det er, for mig, en glimrende pejlepind for kvaliteten af hans arbejde.

Det kan man så vælge at være enig eller uenig i. Det bliver per definition en subjektiv anskuelse (præcis som min egen).

Den andel del går på at forklare hvorfor en påstand er fejlagtig.
Tænker at den del er åbenlys for enhver, så ingen grund til at gentage mig selv.
Skrevet af L'Imperatore
"Jo den er. Min "påstand" var at Milan har hentet 4. flest point i tiden hvor Gattuso har været træner. Det er fakta - antager ikke at det er noget du bestrider"

Umiddelbart var det vel ikke din påstand?

Du skrev:

"Lad os huske på at hvis ligaen var startet i runde 14 (hvor Rino tog over), var vi blevet nummer tre."

I og med det kun giver mening at forstå Serie ud fra 38 runder, når man taler om slutplaceringer, så ligger der vel en påstand om i var havnet på 3. pladsen havde i haft Gattuso fra start, og at han derfor havde holdt samme snit.

Medmindre "var vi blevet nummer tre" henviser til at i var blevet nummer 3 i specifikt udvalg periode, som absolut ingen mening giver. Så var Inter jo blevet nummer 1 hvis vi talte fra runde 1-17.

Det er muligt den med 38x1,83 også er fejlbehæftet, men det gør jo ikke din påstand mere sand. Det havde holdt stik hvis argumentet for at Gattuso var en glimrende træner, var at han havde holdt høj point gennemsnit fra da han blev ansat, men du krydrer det med påstanden om at i var blevet nummer 3 i en udvalgt periode, som ingen relevans har til virkeligheden.

Og ellers må du uddybe hvad du mener med "var vi blevet nummer tre" for det virker ikke til folk forstår din pointe.
Pazza Inter Amala
Skrevet af L'Imperatore
Jeg ser i dit indlæg til Foggy du skrev:

"Jeg konkluderer blot at Gattuso har hentet 4. flest point i den tid han har været træner"

Det giver tilgengæld mening, men det var ikke dit oprindelig udsagn, hvori der lå en påstand om slutplaceringerne, jf. til mit indlæg ovenover.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Nedladende navne? Hvad snakker du dog om? Der er muligvis tale om regionale forskelle her, men der hvor jeg bor bruger man "basse" bestemt ikke nedladende - nærmest tværtimod.

Nå, jeg kan se, du ikke just er i dit sædvanlige gode humør, så jeg mister lidt interessen i denne... "debat".

Jeg vil dog slutte med at skrive, at vi begge to er kommet med konkrete, bevisbare påstande - men at konklusionerne vi begge to er kommet med så absolut er til diskussion. Du kan simpelthen ikke konkludere, at Gattuso er en "glimrende træner", bare fordi han har hentet x-antal point i en af dig afgrænset periode, ej heller at han på samme baggrund ville være endt på en 4. plads. Det giver nemlig kun mening set over hele turneringen, og ikke bare 19 kampe. Det var det du gjorde - og det var det, Bispen og jeg reagerede på.

Du har (måske) ret i, at Gattuso har hentet 4. flest point i sin tid som træner - men man kan simpelthen ikke konkludere jack-shit andet ud fra det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@l´imperatore
Nu rettede jeg jo mig selv i min efterfølgende kommentar, til at vi var 4. bedst.

Så jo - det var præcis min påstand.

Andre "konklusioner" må tilskrives din egen motivtolkning. Det kommer der sjældent noget fornuftigt ud af (altså motivtolkning i almindelighed).

Du er med på at den målte periode er identisk med den tid Gattuso har været Milan-træner, ikke? Det er jo ikke et vilkårligt tal der er hevet ud af luften.

Det siger vel sig selv at han kun kan bedømmes på den tid han har været træner. Måler vi på den periode, har Milan hentet 4. flest point. Det kan der ikke være to holdninger til.Skrevet af Rossoneri
@flying
Skulle jeg nu ikke være i godt humør...?

"Glimrende" er ikke en fuldstændig størrelse. Det er min subjektive holdning.

Jeg har ikke "konkluderet" at Gattuso er en glimrende træner. Det er min holdning og for mig er det faktum at han har hentet 4. flest point i den periode han har været træner, et fint argument for dette...
(Jeg er i øvrigt spændt på at høre hvad dit "måske" måtte dække over. Der kan vel næppe være to holdninger til den sag (altså at Gattuso har hentet 4. flest point), eller?)

Men der er selvfølgelig ingen der stopper dig i at synes noget andet.

Omvendt konkluderede du at Milan ville blive nr. 6 hvis vi endte på 70 point (altså Gattusos snit, udvidet til hele sæsonen).
Er du enig i at det er en forkert påstand?
Skrevet af Flying Dutchman
Jo, mit "måske" dækkede over netop det, da jeg lige var nødt til at undersøge det selv. Jeg kan da ikke bare tage en Milanfans ord for det, vel? (møz)

Er du enig i at det er en forkert påstand?

Nej, det er ikke en forkert påstand. Det er en påstand som kan og måske bør diskuteres.

Ligesom din påstand også kan det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Du har lige rettet dig selv. De sidste mange sider nævner du slutplaceringerne, hvorfor det er det jeg henviser til og de andre forstår det ud fra. At du så nu kommer i tanke om at ændre det til at i har været 4. bedst i den periode viser jo bare prøver at redde din egen flawed argumentation.

"ikke forstået. Det havde jo netop ændret slutplaceringen fra en 6. til en 3. plads..."

og

"Det ændrer dog ikke ved at vi havde taget en 4. plads udfra ovenstående præmis, hvilket næppe kan betegnes som andet end godkendt. Ikke mindst med holdets forfatning ved trænerskiftet in mente"

Så jeg ved ikke hvor meget motivtolkning der er i det. Ja selvfølgelig er jeg med på du mener Gattusos træner periode, men det ændrer da ikke på at din påstand om at i var havnet på 3/4. pladsen, når slutplaceringerne kun giver mening at forstå ud fra 38 kampe. Igen må jeg bare henvise til du kan argumenter for at han har haft et fint snit i sin ansættelseperiode, og at det er godkendt, men derfra til at sige i var havnet på 3./4. pladsen uden at tage højde for 14 andre runder giver jo ingen mening. Du kan sagtens bedømme ham på den periode, men du kan ikke forholde det til slutplaceringerne, når der er så mange faktorer der kunne spille ind i 14 runder mere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Rossoneri
Nu bliver du sgu fjollet!

Når du siger at Milan ville blive nr. 6 med 70 point, og det findes scenarier hvor Milan ville blive nr. 4 med 70 point, så er jeg enormt spændt på at høre hvordan det ikke er en forkert påstand....

Hvis du mener at min påstand er at Gattuso er en glimrende træner, så kan det selvsagt diskuteres (som alle andre subjektive holdninger).
Det er vel relativt oplagt....

Hvis du omvendt mener at min påstand er at din påstand er forkert (ja, det blev lidt fnidret), så kan den måske godt diskuteres.
Det er bare en dum "diskussion" og spild af tid, for selvfølgelig er det du skriver forkert.
Det er jo ret simpelt.
Skrevet af Rossoneri
@l´imperatote
Sikke dog noget forbandet vrøvl. Jeg korrigerede mig selv i et indlæg kl 02:12. Get your facts straight!

NEJ! Jeg har skrevet at vi var endt som nr. 4 HVIS sæsonen var startet da Gattuso trådte til. Det er jo netop præmissen.

Jeg har IKKE sagt at Milan ville blive nr. 4 hvis Gattuso havde været ved roret hele sæsonen.

Og så må jeg bare henvise til at du skal lære at læse. Det er decideret tåbeligt at du opfinder påstande for min regning.
Skrevet af Flying Dutchman
EDIT: Nu bliver det bare til en omgang ligegyldig backcrawl. Nej, min påstand er ikke mere eller mindre forkert end din egen, uanfægtet hvor mange gange du skulle have lyst til at fyre den floskel af.

Jeg er færdig med den her... debat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Må antage at det "ynkelige rygcrawl" henviser til dig selv...

Her er din påstand:
Et pointsnit på 1,83 ville have givet jer 69.54 point efter 38 runder - lad os sige 70.

Det ville stadigvæk kunne have rakt til en 6. plads. Gattuso fik kun 0,4 flere point per kamp end Montella.

I og med at der findes scenarier hvor Milan med 70 point, ville kunne ende på en 4. plads, er påstanden per defintion forkert.

Havde du derimod skrevet at du ikke troede at Milan ville ende højere end en 6. plads - selv med 70 point, ville det selvfølgelig være en ganske anden snak.

Det burde være relativt simpelt.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah ja, semantik. Yes yes, det er bare i orden, du.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Semantik?!
Der er selvfølgelig en verden til forskel på om noget er muligt eller hvad man selv mener.

Det sidste kunne vi sagtens have haft en god dialog omkring. Det er bare så åndssvagt at diskutere fakta.
Skrevet af L'Imperatore
Du korrigerede da ingenting i det indlæg, hvor jeg citerer dig fra.

"Jeg ser først og fremmest at min beregning ikke holder helt stik. Jeg så den med tre runder igen. Det betyder faktisk at Roma "overhaler" Milan i det endelige regnestykke.

Det ændrer dog ikke ved at vi havde taget en 4. plads udfra ovenstående præmis, hvilket næppe kan betegnes som andet end godkendt. Ikke mindst med holdets forfatning ved trænerskiftet in mente."

Måske kun at det er en 4.plads fremfor en 3. plads.

Jeg læser fint tak, men du skal vide hvad du argumenter med, og hvordan du formulerer det. Jeg har fattet din pointe om at Gattuso har hentet 4. point i den periode, men det var ikke det du oprindelig skrev før idag.

Du skrev sågår efter 2.12 indlægget:

"Det er da alt andet end ligegyldigt. De indbyrdes kampe har jo netop en indflydelse på slutplacering (hvilket er hvad vi diskuterer)."

Du snakker jo netop forbedret slutplacering udfra en præmis om at regne fra da Gattuso blev ansat. Slutplaceringen giver jo ingen mening i dit univers på 24 runder, fordi det intet har med virkeligheden at gøre. Andet, at passer dit argument om at han har gjort det glimrende. Det bliver fjollet at tale om ende som nr 4. i en eller anden obskur virkelig, hvor vi tæller fra da Gattuso bliver ansat, når du placeringer er forankret i en 38 runders struktur.

Igen din pointe er vel, at det havde set anderledes ud med Gattuso, fordi han har hentet mange point? Pointen kan næsten ikke forstå anderledes når det hele er argumentationen for at han har gjort det godt kontra hans forgænger. Eller hvorfor denne snak om placeringer?

Anyway mit sidste indlæg omkring det, fordi vi er tydeligvis ikke enige om, hvorvidt det giver mening at styrke sin påstand med argumentation, som ikke er forankret i nogen virkelig situation.Pazza Inter Amala
Skrevet af Rossoneri
@l´imperatore
Hvis du læser fint, må det jeg betyde a) at du ikke har læst hvad jeg skriver, b) at du ikke forstår det, eller c) at du bevidst roder tingene sammen.

Mine kommentarer omkring slutplacering, er relateret til at man ikke kan bruge som sammenligning hvad Gattusos pointgennemsnit er og gange det ud på 38 kampe, uden at tage med i sin betragtning at de "ekstra" point vil have en tilsvarende negativ indflydelse på de andre hold.

Og det er netop derfor at man ikke kan konkludere at Milan med 70 point på kontoen, ikke ville lande højere end en 6. plads.

Har du mon efterhånden fanget det?
Skrevet af L'Imperatore
Argh! du påpeger og inddrager da netop selv slutplaceringen i dit oprindelig indlæg. På intet tidspunkt før idag ændrer du det.

Og nu gør du det klassiske trick du har forsøgt igen og igen og igen med. Du begynder at bringe en hel anden debat op, om man ikke kan gange point gennemsnittet med runder, som du har en pointe i, men det gør jo ikke din egen oprindelig rigtig eller bedre.

Det er muligt, det sidste indlæg af dit jeg henviste til min foregående indlæg var møntet på denne debat, og så skal du se bort fra den. Men du korrigerer stadig ikke dig selv andet end end det var 4. istedet for 3. pladsen, og så begynder du at tale om anden anden debat i det 02.12 indlæg

for at skære hele situationen ud i pap. Idag skriver du, at han har hentet 4. flest point i den periode, ergo må det vel være din pointe. Men det var ikke du skrev igår og indtil det oprindelig indlæg fra mig. Der var der tale om pladser / placeringer.

Anyway det virker dumt at diskutere videre, hvis din pointe altså er, at i har hentet 4. flest point i Gattusos periode. I get it , I get it - det oprindelig kommer jeg ikke til.

I øvrigt fedt med den nedladende tone, som du selv var efter FD med. Kan du ha´ det!
Pazza Inter Amala
Skrevet af Rossoneri
Jeg skriver at vi var endt på en slutplacering som nr. 3 (og senere korrigeret til nr. 4), såfremt vi kun regnede de runder med hvor Gattuso har været træner.

Altså, under Gattuso er vi det hold der har hentet 4. flest point.

Der er intet sted i dette indsat en påstand om at Milan ville have endt højere såfremt Gattuso havde været træner fra sæsonstart.
At du kommer med påstand om det på min vegne, er helt for din egen regning.

Når jeg andetsted taler om slutplaceringer, er det for at forklare at Milan <u>potentiel</u> kunne have endt højere i tabellen - også med Gattusos pointsnit. Og altså modsat hvad du påstod.

Så nej - jeg har ikke ændret min påstand.

Den nedladende tone kom efter det samme fra din side, krydret med stråmænd og direkte fejlcitater. Det fordrer sjældent en god tone.
annonce
0