Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Medier melder nu og stridigheder mellem
Fassone og Li.
På den ene side klandrer Li Fassone for ikke at gøre nok for at få refinancieret lånet.

Det lyder helt fjollet i mine ører, i og med at det største lån er ydet til holdingselskabet, som Fassone, mig bekendt, ikke har noget med at gøre.

Omvendt bebrejder Fassone Li at han (Li) er skyld i den nuværende situation med FFP. Specifikt at Li ikke vil sælge ud af andele, for at stabilisere økonomien.
Det er sådan set en påstand der er ret let at understøtte, eftersom det jo netop er deri begrundelsen for det manglende frivillige aftale findes.

Ikke overraskende har Mirabelli fået besked på pakke checkhæftet langt væk.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/121893/milan-signings-without-europe

Lidt i kontrast til dette.

Bare vi kan hente Reina og Strinic og ellers beholde resten plus/minus Silva og Donnarumma, hvis der kommer et stort bud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Synes nu faktisk det går ret godt i tråd.

Fassone forklarer (på en ganske diplomatisk måde) at netop holdingselskabet (læs: Li) er det store problem.

Med signingen af Reina og evt. Strinic, er man allerede i mål med målsætningen (to-tre tilføjelser).

Det er dog ikke lang tid siden at både Mirabelli, Fassone og Gattuso samstemmigt fortalte at planen var en ny midt, en offensiv wing og en styrkelse af angrebet.

Det må jo så give min. fire tilføjelser - uden at regne Strinic med.

Personligt forventer jeg dog nok at der skal komme tilføjelser - spørgsmålet er dog af hvilken kvalitet.

Men det er ret sikkert at der intet sker før efter mødet med CFCB medio juni. Det ville i hvert fald være en yderligere rød klud i hovedet på dem (CFCB).
Skrevet af Rossoneri
Kalinic skulle efter sigende (sigende = CM), have fortalt Klubben at han ikke ønsker at forlade klubben.

Der skulle have været interesse fra Leverkusen, Frankfurt og Lok. Moskva.

Det er naturligvis enormt ærgerligt, fordi vores altoverskyggende problem er fraværet af en topstriker (altså udover en ejer der kandiderer til en optræden i Luksusfælden).
Skrevet af Lentini
Apropos altoverskyggende så syns jeg CFCBs officielle udmelding sidste dag har lagt en ordentlig dæmper på min egen lyst til at diskutere transfers for nuværende. Dommen i midt juni har så ekstrem betydning for hvad der kommer til at ske i Milan, fordi det kan være meget ødelæggende for at skabe en fremdrift, en udvikling af truppen, hvor det så istedet handler om at begrænse tabene.

Gribbene står klar lige rundt om hjørnet.

Og i situationen er det rigtig svært at se Milan gøre noget indenfor den korte tidsperiode der er til dommen i midt juni. Det CFCB beder om er en refinansiering som bærer længere ud i fremtiden, og det handler ikke om klubben men holdingselskabet bag klubben og deraf ejeren.

Iflg Bloomberg har Elliott kastet en livsline ud til Li YongHong. Historien fortæller dog ikke hvad den livsline indeholder, andet end et lån, men ikke under hvilke betingelser.
Skrevet af Rossoneri
Skal man finde en lille snert af noget positivt i situationen, er det at det som sådan ikke er driften der er vores store problem.
Dermed er det heller ikke en oplagt løsning at sætte gang i et brandudsalg.

Det løser i hvert fald ikke det der er klubbens helt store problem udenfor banen.

Man skal dog ikke forklejne det som du @lentini er inde på andetsteds - vores image.
Det er bestemt ikke utænkeligt at bærende kræfter vil søge nye græsgange.
Mine største betænkeligheder går på Romagnoli, Bonucci og Bonaventura.
Skrevet af Lentini
Nej, og det er jo det som gør Fassone magtesløs idet han kunne fremvise tal som var bedre end hvad CFCB troede var muligt. Alt det er jo skubbet til side og spotlightet er sat på Li´s lille tykke hoved.

Temaet handler om og kun om Li´s soliditet.

Og det er så ekstremt forbandet fordi jeg syns vi har et godt grundlag rent sportsligt at arbejde ud fra. Vi savner en angriber og noget bredde på kant samt mezzala. Det handler om ca 3 spillere af en vis kvalitet. Det er ikke meget for at have en "komplet" trup rent numerisk.

Yderligere har vi en træner som har sørget for en bedre balance og organisation, og faktisk nydelig offensiv teknisk betonet fodbold til tider. Det nydelige offensive input er ikke noget han tidligere har illustreret i sin forholdsvise korte trænerkarriere og ej heller får han den kredit heller fordi man stadigvæk har spilleren Rino for øje, og det stereotype mærkat han har fået med grinta og hårdhed.

Og apropos grinta har han også flyttet holdet mærkbart rent mentalt, selvom vi stadigvæk har noget vej at gå på, særligt mod taler mæssigt underdanige modstandere. Men vi er på vej.

Men han har flyttet rigtigt meget på relativ kort tid.

Vi har fremgang på driften og vi har haft 30% fremgang på tilskuerfronten i Serie A som ingen anden klub har formået.

Så på mange fronter har vi faktisk haft en opadgående pil, men vores svageste led er så ham der er hele basen for klubben. Og så er alt andet pludselig relativt ligegyldigt .
Skrevet af Martinovic
Pepe Reina: “I will always love Napoli, to whom I wish I could give the scudetto. I’m going to Milan, one of the biggest clubs in the world” [CorriereDelloSport]

Så er han tæt på at være officiel.

Nu håber jeg på et salg af Donnarumma.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Han er officiel. Eller ihvertfald så tæt på man kan komme. Signingen er indleveret til Lega.

Lidt kuriøst med Buffon og PSGs flirterier. Stikker noget af en kæp i hjulet på Raiolas planer. Der skal vel være lidt at muntre sig over.
Skrevet af Rossoneri
Mon Liverpool lige fik lidt dybere lommer ift Donnarumma?
Skrevet af Lentini
Hehe Klopps telefon ringer uhæmmet nu. Raiola er på gång.
Skrevet af Gustenv@rius
Så må man håbe de ikke så pokalfinalen. Det var ikke stort bedre.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Nej, det var rædderligt. Men nu er hele verdenen blevet enige om Karius er uduelig. Så langt er vi trods alt ikke nået med Gigio.
Skrevet af Gustenv@rius
Tja, det er lidt svært ikke at kalde Donna uduelig ovenpå den finale, hvis man mener Karius er det efter i aften.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Tja, de fleste pålidelige journalister er enige om at Liverpools interesse i Donna er reel. Udfra dét perspektiv, er deres interesse nok ikke dalet efter iaften.

Dette ikke fordi Donnarumma skulle være blevet en bedre keeper over de seneste uger, men fordi Karius nærmest på egen hånd har tabt CL finalen.
Skrevet af Lentini
Nu er det jo ikke første gang Karius ser tåbelig ud. Og talentmassen i den enkelte er der himmelvid til forskel.
Skrevet af Gustenv@rius
Nu er det ikke fordi Donna ikke før Coppa finalen har lavet kæmpe brølere, så det går vist nogenlunde lige op. Det sidste har du givetvis ret i, men det skal stadig indfries først, hvilket han stadig har til gode.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Nej, det går lige præcis ikke lige op når Karius har været acceptabel i 3-4mdr af hans tid i Liverpool. Resten har været for dårligt til katastrofalt dårligt. Problemet er dog Mignolet er ligeså stor katastrofe.
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg talte primært om howlere, hvor de 2 for nyligt ikke har noget at lade den anden høre for. Jeg ser ikke nok Liverpool til at kunne bedømme Karius’ generelle kvalitet, men det ville være synd at sige at Donna har været nogen specielt dygtig målmand hidtil for Milan, hvorfor det også virker underligt hvis Liverpool vil udskifte en usikker målmand med en anden.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Hvis du ikke har set den ene målmand, hvordan er du så overhovedet i stand til at lave en vurdering?
annonce
0