Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er sandsynligvis et løst rygte. Min kommentar skal forstås sådan, at Milan ikke har 70 mio. euro til at kaste efter en angriber. I så fald havde vi hentet Aubameyang sidste sommer.

Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Man kan også stille sig selv det spørgsmål om man bør og om det er smart at smide den form for penge, især hvis rygterne om at man står til at blive udelukket fra EL er sandt og at der formentligt oveni i kommer en lang række økonomiske sanktioner og krav.

Deri falder en 70m dyr spiller eller 50m euro for dens sags skyld ikke ind under sådanne rammer. Oveni er der altså stadig masser af spændende spillere der måske kræver lidt mere nursing til væsentligt mindre og som ikke indebærer den form for ricici.

I ser jo heller ikke Napoli, Inter eller Roma smide den form for penge på en spiller, alle hold der er i CL og som har lavre lønbudgetter.

Jeg håber i kommer nogenlunde helskindet igennem det for Italiens skyld. Serie A har brug for e konkurence dygtigt Milan.
Skrevet af Rossoneri
@Z4E
Uanfægtet hvad CFCB måtte beslutte sig for, står Milan i kviksand til halsen med Li som ejer.

Før han er på porten, sker der ingen fremgang i klubben.

Vores største problem i denne sammenhæng, er hvad der kommer af reaktioner i vores nuværende trup. Det ville være en katastrofe hvis Bonucci, Romagnoli, Calabria, Bonaventura og Calhanoglu beder om at blive solgt.
Skrevet af Chino
@Zanetti4ever

Det er ikke rygter. Det er information fra kilder, der sidder med ved bordet.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/122330/agent-cristante-decision-next-week

Havde vi bare haft økonomien i orden, måtte han hellere end gerne komme hjem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det triste ved historien om Cristante (på toppen af at vi ikke formåede at udvikle ham), er at det ligner vi er i gang med en gentagelse i form af Locatelli.

Vi synes at have en nærmest sygelig trang til at udvikle den næste store 6er.
Cristante blev beskyldt for ikke at have nok defensiv disciplin og derfor kunne kan ikke bruges i klubben. Benfica gentog så historien, indtil Gasperini kunne se ham i et andet lys (som 8er).

Nu har han så etableret sig som en af ligaens bedste to-vejs midtbanespillere.

Locatelli fungerer sådan set godt som 6er - og er et defensivt løft ift Biglia.
Men det må være tydeligt for enhver at han (Locatelli) har en kæmpe trang til at søge frem og deltage i offensive. Gattuso har heldigvis prøvet sig lidt med ham som 8er også, men der går omvendt også vedvarende rygter om at sende ham afsted på lån for at få spilletid.

Det ville være rigtigt ærgerligt ikke at lade ham fortsætte sin udvikling i klubben - ikke mindst fordi han kan tilføre noget lige nu og her. Og ikke mindst at vi mangler et alternativ til Kessié.
Skrevet af Lentini
Ift historien omkring Cristante hører det også med til historien at han havde vældig travlt med at skulle etablere sig. Afsted til Benfica, og blev sat om i køen. Var dårlig i Palermo og var usynlig i Pescara.

Ift Locatelli har vi ihvertfald hidtil sagt nej til klubber som gerne vil låne ham. Senest Cagliari. Jeg syns også hans sidste præstationer som 6er trods alt viste en fremgang i hans omtanke omkring sin egen positionering. Under Montella var han imo alt for vild og frembrusende, og sikrede nærmest ikke for sine 8ere som det kræves af den rolle, hvor vi ofte var sårbare og i ubalance ift defensive omstillinger.

Selv beklagede jeg mig over erhvervelsen sidste sommer af Kessie, fordi jeg ville have Locatelli i den rolle. Dog som mere stabiliserende 8er. Det kunne man også stadigvæk gøre idet Calabria er så offensiv som tilfældet er, men i den henseende er det bare vigtig at hæfte sig ved hvordan Rino vil have sine 8ere til at agere. Og han vil have dem med i og omkring feltet når bolden er i modsatte boldside.

Li er i øvrigt i Milano, og har sat drev under refinansieringsprocessen for holdingselskabet. Lidt sent..
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/122343/falcao-silva-swap-intensifies

Det må bare ikke ske.

Så hellere satse på, at Silva får en bedre anden sæson.

https://www.football-italia.net/122339/bundesliga-return-rodriguez

Det er fyringsgrund at sælge ham til 15 mio. euro, med mindre han selv vil tilbage til Tyskland.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg vil sgu gerne have Falcao må jeg indrømme. Hvorvidt det overhovedet er muligt og hvor Silva står i en sådan situation skal jeg lade være uvist.

Mht Rodriguez skal man ikke sælge medmindre han gerne vil tilbage til tysk fodbold. Dog ikke til den pris som Sky referere til.
Skrevet af ilsemprelaziale
Manden er 32 og har haft store problemer med skader. Det virker som en meget kortsigtet løsning og i mister jo en stor investering i Silva.

Jeg synes faktisk sådan en handel vil lugte langt væk af desperation. Ved godt i har problemer med FFP; men stadigvæk.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
Jeg var selv ganske tilfreds da vi hentede Rodriguez sidste sommer.
Han havde en vanskelig start (som så mange andre), men er klart blevet bedre i takt med at der har været fokus på fysisk træning.
Det er også tydeligt at han ser mere skarp og trimmet ud.

Jeg synes han bidrager med noget dynamik, som gør at vi kan holde et højt pres på vores modstandere i angrebsfasen.

Omvendt, så har han nogle klare mangler i sit spil, som jeg ikke lige ser en "opgradering" af i nærmere fremtid. Navnlig hans førsteberøring og boldomgang generelt, efterlader noget at ønske sig.

I Italien hvor der ofte er små rum at spille på, er det vigtigt at man hurtigt får bolden under kontrol (det kan Silva i øvrigt tale med om).

Jeg tænker også at en af attraktionerne ved ham sidste sommer, var at han kunne dække både back, wingback og den brede centerback i et tre-mands forsvar.

Det er klart at prisen er skæv (vi gave €18m for ham), men jeg ville ikke blive enormt bedrøvet hvis vi kan finde et fornuftigt trade-off.

Står det til troende at Bayern og Kovac skulle være interesseret, synes jeg bestemt vi skulle se på at få Bernat den anden vej.

Han er langt dygtigere teknisk og vil efter alt at dømme passe fint ind i Gattusos måde at spille fodbold på.
Det ventes af de fleste at han forlader klubben, da han har kontraktudløb næste sommer. I det lys kunne vi måske endda ligefrem få en skilling oveni.

Stod det til mig, var jeg ikke sen til at forfølge den mulighed.
Skrevet af Lentini
Bernat har ihvertfald de offensive evner ift hvordan Rino gerne vil have sine backs til at agere. Rodriguez kommer ikke med på samme måde i overlap som hans modpart i højre side, Calabria(Conti ligeledes), gør uden at han dog er decideret en hæmsko rent offensivt.

Umiddelbart syns jeg dog også at Rodriguez er væsentlig bedre defensivt ift de andre backs som løber rundt i klubben.

Jeg ville ikke sælge ham medmindre et voluminøst tilbud kom eller at spilleren selv ville forlade klubben.

Først undrede jeg mig over Bayerns interesse idet de har Alaba på positionen, men et nærmere blik på deres kommende træner, Niko Kovac, afslører en forkærlighed for den ulidelige 3-5-2, hvorfor Rodriguez´ alsidige evner giver en del mere mening ift interessen.
Skrevet af Lentini
Well Well. Mediaset snakker om at Li muligvis har fundet en minoritetsaktionær til at afhjælpe problematikken omkring de 180mio EUR + renter, til hedgefonden Elliott.

Hvem denne aktionær skulle være, er endnu ikke navnsat. Men såfremt der skulle være kød på historien dukker navnet nok op i de kommende dage.

Alligevel er det dog to little to late. En sådan handel gennemføres ikke bare som en penselstrøg over nogle dage. Håbet skulle dog være at med den igangsatte manøvre formilder man CFCB sanktionsmuligheder, og dermed ikke udelukker Milan fra europæisk fodbold til den kommende sæson.

Der skal dog ikke roses for rettidig omhu.
Skrevet af Rossoneri
RAI3 sendte igår en dokumentar hvor de stiller det grundlæggende sprøgsmål; hvem ejer egentlig Milan?

Et udgangspunkt er, at alle betalinger ifm overtagelsen og de efterfølgende kapitalforhøjelser er sporet til offshoreselskaber på Cayman-øerne, BVI, Guernsey og i Luxembourg.
Fælles for de destinationer, er at de tilbyder gode muligheder for folk der gerne vil holde deres transaktioner anonyme.

Allerede ifm overtagelsen var bl.a. Lippi ude med kommentarer om at ingen af de mennesker han kendte i det kinesiske fodboldmiljø (han var som bekendt manager for både Guangzhou Evergrande og det kinesiske landshold), havde hørt om Li.

Dette bliver gentaget af NYTs Kina-korrespondent der også har gravet i sagen.

Der er da også bred enighed om at Li på ingen måde har økonomien til at opfylde sine forpligtelser.

Og Li omgiver sig i al almindelighed med en meget lille grad af gennemsigtighed. Det er der dog ikke noget forkert i - isoleret set.

Tilbage står at ingen i virkeligheden kan blive kloge på hvor pengene reelt kommer fra og dermed også om Li reelt ejer klubben.

RAI, med hjælp fra en række andre medier, har fokuseret på nogle "anormaliteter" som de kalder det.

Bl.a. at der er en påfaldende stor grad af involvering af folk fra Berlusconis "inderkreds" ifm overtagelsen og finansieringen af købet. Vel at mærke på Lis side.

Det ville man typisk mene gav meget lidt mening, da der (som et minimum) kunne være frygt for interessekonflikt.

Der bliver bl.a. fokuseret på et selskab ved navn Blue Sky, som ledes af to herrer med meget tætte forbindelser til Berlusconi. De har i øvrigt begge siddet i bestyrelsen af et andet selskab sammen med Galliani.

Reportagen rejser en tese der går på at Berlusconi frygtede at miste kontrollen med klubben, da Fininvest på daværende tidspunkt var truet af en såkaldt "fjendtlig overtagelse" af Vivendi (som er en fransk mediekoncern).

Herfra orkestrerede han et køb af klubben gennem en stråmand, via egne gemte penge i skattely. Man skal i hvert fald ikke strække sin fantasi synderligt meget for at forestille sig at en mand som Berlusconi har en væsentlig formue udenfor de italienske myndigheders søgelys.

Desuden tilbyder det også en fin forklaring på den overpris som der er bred enighed om at klubben blev handlet til. Og ikke mindst at en ny køber indvilliger i en relativt absurd forpligtelse omkring at bruge €200m.

Og ja, så har Berlusconi via en sådan manøvre, pludselig vasket ca. €750m af egne penge hvide.

Som @Lentini har skrevet ovenfor, meldes det at Li har fundet en minoritetsaktionær - og det bliver i den grad interessant at se hvilke detaljer der kommer ud omkring dette (såfremt historien holder).

Man kan jo sige at ovenstående tese passer meget godt med at Li skulle have opholdt sig i Milano i flere dage - uden at besøge klubben.

Indtil videre er alt dette blot en tese. Men det er i hvert fald en tese der tilbyder en vis portion logik.
Skrevet af Flying Dutchman
Kæft, hvor er det mudret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Klubben meddeler at Romagnoli har forlænget til 2022. Det er et yderst vigtigt signal at sende.
Skrevet af Rossoneri
@flying
Det dækker det vist meget godt!
Skrevet af Martinovic
Vigtigt at få papir på ham i yderligere et par sæsoner.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Gattuso udtaler i øvrigt at vi kommer til at se noget mere taktisk fleksibilitet næste sæson.

Det giver også god mening ift de positioner vi søger at forstærke.

Han nævner at vi stadig har et udgangspunkt med fire mand i bagkæden, men at vi også kommer til at se tre-mands forsvaret benyttet. Dette med fire på midten, eller endda tre (som vi så det et par gange i en meget offensiv 3-3-4).

Personligt gad jeg rigtigt godt se en 3-4-2-1 med Bonaventura og Calhanoglu liggende bag en 9er. Derudover to wingbacks, som Gattuso havde truet på livet hvis ikke de løb solen sort i hver kamp.

Det ville ligeledes fratage Biglia for nogle defensive pligter, så han kunne fokusere på det han er god til.Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg kan ikke se, hvad vi skal bruge Morata til. Det ville være pengespild at hente ham, da vi har brug for andre spillere.
annonce
0