Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det vigtigste er vel også, at der sker noget. Det trækker efterhånden ud ligesom selve overtagelsen.

Desværre skulle det være sket tidligere, og inden UEFA fælder dom over klubben.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det kan jeg ikke se fidusen i fra Rickett´s side. Det vil vel formentlig være billigere at købe af Elliott fremfor Li.


Fidusen består vel i at hvis de forhandler en aftale hjem nu, ikke skal i budkrig med andre. Selvfølgelig kan Li ikke kræve hvad som helst. Alle ved jo der er flere potentielle købere spredt over hele verden der står klar til at overtage Milan til en "spot pris". Det forsøger Li vel sagtens at udnytte så godt han kan.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Og igen, vi ved ikke om Li er i stand til at betale de 32mio eller ej. Han er en omvandrende korkprop, som er blevet dømt ude af medierne en snes gange.

Vi blir formentlig en hel del klogere henover de næste par uger. Både ift hvordan aftalen med Ricketts er støbt og hvorledes det stiller os ift en eventuel appelsag ved CAS.

Jeg undrer mig stadigvæk lidt over hvordan CFCB kan se bort fra garantien fra Elliott, som iflg de artikler jeg har læst, er blandt de største indenfor sit felt og deraf besidder en kraftig likviditet.
Skrevet af Rossoneri
Så gav det vel bedre mening at Rickett blot havde betalt pengene direkte til Li som et første indskud.

Det er, som tidligere skrevet, ikke en betaling til Elliott.

Det er en kapitalforhøjelse i klubben - Elliott har forpligtet sig til at dække dette, såfremt Li ikke kan leve op til sine forpligtelser.
I et sådant tilfælde overgår kontrollen med klubben til
Elliott (forudsat at Li ikke betaler indenfor 10 dage).

Det er kun i Lis interesse at der kommer en budkrig. Dermed får han jo flere penge - hvorfor skulle han vælge at sælge billigere?

Nok mister han kontrollen, men Elliott og han vil stadig have samme interesse (i dette tilfælde) - højst mulig salgspris.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Vi ved da at Li ikke har været i stand til at betale de 32m EUR som var til forfald i dag kl 17.

Derfor har Elliott dækket betalingen og præmisserne for overdragelse af kontrollen er dermed bragt i spil.

Dermed ved vi senest om 10 dage (frist for dækning af Elliotts udlæg), hvad der kommer til at ske.
Det kan selvfølgelig vel være at Li får tryllet pengene frem, men det er i hvert fald et faktum at han ikke har kunne møde denne deadline.
Skrevet af Lentini
Og du har intet belæg, andet end antagelser, for at vide om det er en bevidst aktion fordi han er i forhandlinger med Ricketts med det som et punkt for fremtidig overtagelse eller at han reelt ikke ligger inde med pengene.

Vi er nødt til at vente lidt længere tid for at få det punkt konkretiseret.
Skrevet af Rossoneri
Men hvad skulle hans motivation dog være? Hvis han havde pengene, hvorfor så ikke betale dem?

Det ville da være den mest håbløse forhandlingsteknik i mands minde, at sætte sig selv under et tidspres på 10 dage for at finde en løsning.

Med den påkrævede kapitalforhøjelse, kunne han jo i ro og mag finde den helt rette køber.

Hvad vi ved er at han ikke har indbetalt. Jeg har stadig til gode at høre et argument for hvordan det gavner Li, ikke at betale.
Dermed må enhver logisk konklusion være at han bare ikke har pengene.

Dermed ikke sagt at han ikke kan komme op med pengene i 11. time.
Men at det skulle være et snedigt trick fra hans side, er godt nok svært at få øje på.
Skrevet af Lentini
Hvis du kunne slippe for at betale 32mio € og lade en anden tage den regning, havde du formentlig gjort det samme.

Men dan dine konklusioner, hvis du vil.

Jeg trykker på bremsen imens og afventer ekstra nyt.
Skrevet af Rossoneri
Og Rickett (eller en anden køber) har naturligvis bare tænkt sig at snuppe den omkostning...

If it walks like a duck.
Skrevet af Lentini
Du har igen ingen anelse om hvad selve forhandlingerne indebærer eller hvor længe de har kørt på.
Skrevet af Rossoneri
Nej, det har du helt ret i. Og jeg kan naturligvis ikke udelukke at Li er ude i en mission for at skade sig selv.

Du har omvendt ingen anelse om hvorvidt der overhovedet er foregået forhandlinger. Det har ingen parter endnu bekræftet.
Et italiensk medie påstår at være i besiddelse af en mail der skulle bekræfte Rickett-familiens interesse. Den skulle ikke nævne konkrete forhandlinger.
Dette (konkrete forhandlinger) må være en forudsætning for at din tese overhovedet kan eksistere.

De præmisser du stiller op, beror dog på en misforståelse.
Li kan ikke lade andre bære omkostningen. Elliott har dækket omkostningen og dermed er Lis gæld forøget med de 32m EUR + hvad der måtte påløbe i renter. Ergo skal dette naturligvis tilbagebetales ved et salg og tesen bortfalder.

Jeg savner stadig at høre et argument for at det skulle nytte Li.

Det er nok forsøget på at finde en alternativ forklaring på en relativt indlysende situation, der undrer mig. Ikke mindst når der ikke findes en logisk forklaring.

Jeg er dog ikke uenig i korkprop-karakteristikken af Li. Og som skrevet, er jeg heller ikke overrasket hvis han dukker op med pengene i 11. time.

Men jeg oponerer imod at det skulle være et snedigt skaktræk.


Skrevet af Martinovic
Italienske medier skriver jf. Milan Eye på Facebook, at Li har til 9. juli. Det er lidt mere end 10 dage. Jeg synes, det er underligt med en deadline i går, når den åbenbart gælder til 9. juli.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Deadline for kapitalforhøjelse var igår. I det tilfælde at Li ikke kunne leve op til forpligtelsen, har Elliott indvilliget i at dække beløbet (læs: låne Li pengene).

I den aftale indgår at Li har 10 arbejdsdage (og dermed til 9. juli), til at tilbagebetale beløbet til Elliott (Milan har fået pengene).

Derfor de to deadlines.

Bliver beløbet ikke tilbagebetalt indenfor deadline, overgår styringen med klubben til Elliott og de kan gå videre med et salg for at hente sit udestående hjem.
Det svarer til at banken smider et hus på tvangsauktion.

Det er i den forbindelse relevant at notere sig at Li ikke har mistet sine aktier, men han kan ikke længere råde over dem - forudsat altså at han ikke kommer op med pengene.
Skrevet af Lentini
Den eneste som kalder det for et snedigt skaktræk, er dig selv, Rosso. Så hvem du refererer til, må stå for egen regning.

Jeg maner blot til besindighed, inden man danner konklusionen om at Li YongHong er færdig, bankerot eller ruineret fordi hans korkprop personlighed har trods alt modbevist mediernes rapporteringer om og om igen.

Jeg er ingen finansiel ekspert, men ved trods alt at en due diligence får man ikke lavet henover natten. Og når medier som både Il Sole 24 Ore og Corriere della Sera(som har deres styrker indenfor dette felt)rapporterer at lige den del er længe overstået og at man har været i forhandlinger med flere intressenter, fortæller det mig at man har haft en kontakt over længere tid hvorfor det blir uklart, ihvertfald for mig, hvor bredt et aspekt man diskutere og hvorvidt man via en aftale, kan tilbagebetale de 32mio € + renter til Elliott inden d.9.juli fra Li´s side, som i sidste ende vil betyde, som jeg forstår det, at Li stadigvæk vil stå med majoriteten inden den over tid videresælges til Ricketts familien, som er det meldingerne går på. Altså at Ricketts køber en minoritetsdel for at overtage majoriteten over en given tidsperiode.

Derfor har jeg mine forbehold med at hoppe i bankerot båden med dig. Men det er bare my take. Du er fri til at danne dig dine konklusioner.
Skrevet af Rossoneri
Du har ret - det udtryk står selvfølgelig for egen (min) regning.

Jeg har ikke postuleret at Li er bankerot. Du kom med en alternativ forklaring på noget der er relativt indlysende - nemlig at Li bare ikke har pengene.

Jeg efterspørger blot en nogenlunde logisk tese til at understøtte denne alternative forklaring.
Den savner jeg stadig at høre.

Skrevet af Lentini
Du skriver Li er helt ruineret. Et andet ord for bankerot.

Det er indlysende for dig. Jeg vil gerne et spadestik videre omkring aftalens indhold mellem Li og Ricketts familien før jeg kategorisk afviser manøvrerum for Li.
Skrevet af Rossoneri
Nej, jeg skriver at Li er ruineret efter et salg. Der er vel næppe mange der tror at han kan hive sin investering på næsten en milliard euro hjem.

Jeg har konstateret at Li ikke har betalt det han skulle. Du anfører at der kunne ligge en strategisk beslutning til grund.
Jeg efterspørger et scenarie hvor Li har gavn af ikke at betale.
Det mangler jeg stadig.
Derfor drager jeg det jeg mener er en rimelig simpel og ligetil konklusion - manden har ikke pengene. Ofte er tingene jo præcis som de ser ud.

Det interessante er at du taler om "et spadestik videre" - men der er jo blot tale om en perlerække af hvad-nu-hvis´er.

Du ville nok også løfte brynene en smule hvis jeg pludselig påstod at Kalinic havde været uskarp med vilje, med den begrundelse at man jo ikke med sikkerhed kunne sige det modsatte og i øvrigt at han tidligere har vist væsentlig større skarphed.

At du kunne have en mavefornemmelse om at Li kommer ud med skindet på næsen (igen), er jo helt fint. Men når du decideret begynder at argumentere for det, kræver det altså en form for underbygning.
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Som om at en bøde i den størrelsesorden vil hjælpe på økonomien. Udelukkelse fra EL er som nævnt heller ikke fair.

Er andre klubber i lignende tilfælde ikke tidligere blev ramt af et transfer ban i stedet?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
FFP virker i bedste fald til ikke at holde en linje.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0