Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Jeg kan se ideen i at lade Locatelli og Berardi bytte for en enkelt sæson eller to og så lade Badelj tage over, men i hvert fald ikke sælge ham. Han er et af de største midtbanetalenter i Italien.

Lad os håbe, at Gattuso blokerer for det.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nu går historien også på at Mirabelli vil have en tilbagekøbsklausul indført på Locatelli, så man stadig holder snor i ham. Historien melder også om at Locatelli ikke skulle have den store lyst til et lejemål bare, formentlig(min egen tolkning) fordi han vil til en klub som satser på ham som starter. Og det er der som sådan ikke noget odiøst i for en mand på 20år som havde langt til spilletid sidste sæson.

Vi er i øvrigt ud til at være en del af en mindre angriber karrusel. Gameiro til Valencia, Zaza til Milan, Kalinic til Atletico. Milan og Atletico skulle være stort set enige omkring Kalinic. Atletico og Valencia stort set enige omkring Ganeiro. Nu mangler så bare Milan og Valencia at blive enige.
Skrevet af L'Imperatore
Man fatter ikke helt Atletico i denne kabale, men stærkt køb for jer hvis det lykkes.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Martinovic
Jeg ser ikke den store forskel på Kalinic, Zaza eller Gameiro. Måske er sidstnævnte lidt bedre, men Atletico skal bare have en fornuftig backup, da Griezmann og Costa sidder på de to startende pladser.

Jeg håber ikke, at Zaza er udset som vores startende angriber. Han scorer ikke 20 mål i Serie A på en enkelt sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Tænkte præcis det samme omkring Zaza. Det er jo ikke en spiller der hæver niveauet ift Kalinic - ej heller tilbyder han noget andet taktisk.

Det vil i så fald være rent venstrehåndsarbejde fra Mirabelli.

Omkring Locatelli, så skriver DiMarzio at der ikke sker noget lige nu. Ideen skulle være at hente Berardi, Locatelli den modsatte vej, er opstået hos Sassuolo.
Vi skulle være meget lunkne omkring ideen.

Det er også interessant at begge klubber for nylig har udtalt at netop disse to spillere ikke ville forlade deres respektive klubber.

I Sassuolo slog man fast at kun én af Politano og Berardi ville forlade klubben. I Milan er der flere gange meldt ud at Locatelli bliver og er en vigtig del af fremtiden.
Skrevet af L'Imperatore
Troede faktisk Zaza havde gjort det bedre i Valencia. Synes han scorede en del på et tidspunkt, men kan da godt se efter et nærmere kig, at han gik i stå igen, måske ikke så stærkt køb alligevel.. :)
Pazza Inter Amala
Skrevet af Martinovic
Zaza er den bløde mellemvare ligesom Kalinic, Bacca, Berardi, Politano, Schick etc. Gruppen af spillere under de bedste angribere i Serie A.

Også derfor det er status quo for Milan at hente Zaza i stedet for Kalinic. Det rykker ikke noget.
Mojn do!
Skrevet af Villafan
Hvad er der med de kinesiske ejere - Aston Villa er jo også kommet i kæmpe økonomiske vanskeligheder efter at de blev overtaget af en kinesisk rigmand for 2 år siden. De har brugt op mod 1 mia. kr. i transfers i håbet om PL. Nu da oprykningen kiksede er det et økonomisk kaos. De skal skaffe ca. 400 mio. kr. for ikke at blive straffet mht. FF. De har fyret CEO og den sportslige ansvarlige samtidig med at det engelske skattevæsen har stævnet klubben for en ubetalt skatteregning. Lige pt. optages lån for at kunne klare lønudbetaling mv. måned for måned og klubben pantsætter fremtidige transferrettigheder. Klubben skylder stadigvæk op mod 300 mio. kr. af den mia. kr. som brugt på transfers.

Det forlyder at kassen er tom fordi ejeren ikke må føre penge ud fra Kina til England. Han skulle ellers være god for adskillige milliarder.

Der er blevet afgivet bud udefra på klubben, som er blevet afslået af den kinesiske ejer.

Hvad pokker sker der.
Skrevet af Rossoneri
@villafan
Generelt set forsøger styret i Beijing at bremse kinesiske investeringer udenfor landets grænser. Det har gjort det svært for virksomheder/personer der skaber deres formue i Kina, at udvide deres forretning andetsteds.

Det kan naturligvis hurtigt blive til en meget stor politisk debat, men tilbage står at det at have kinesiske ejere kan have sine begrænsninger.

I Aston Villas tilfælde (som jeg i øvrigt ikke har yderligere indsigt i), kan man sige at det ikke gør den store forskel. Ift. FFP er det ikke tilladt for ejere at dække driftsunderskud. Ellers rettere, det er det, men det vil få konsekvenser.
Skal man skaffe 400m, kan det kun ske på to måder - sælg spillere eller øg indtægter. Og da det (som jeg forstår det) er en "her-og-nu" situation (?), er det kun førstnævnte scenarie der er relevant.

Det en ejer derimod godt må, er at investere i såkaldt "infrastruktur". Det vil sige, bygge stadion m.m.
Her er det en kæmpe fordel at have rigere ejere, fordi de "gratis" (i FFP øjemed) kan skabe et større indtægtsgrundlag for klubberne - og dermed også tillade større udgifter.
Juventus og Arsenal er gode eksempler på klubber der de seneste år har gjort sådanne investeringer for at give deres økonomi et boost.

Og her er det altså et problem med navnlig kinesiske ejere, hvis deres midler er "fanget" i hjemlandet.
Skrevet af Lentini
Det drejer sig vel i høj grad om at Kina lukker sig om sig selv. Ji Xinping er efterhånden ved at sætte en rigtig stor kæp i hjulet på de personer, som forfalder til at investere i noget ussel mammon som udenlandsk valuta. Jeg mener også man en overgang var oprigtig nervøs for hvidvaskning af penge, som foregik igennem store transaktioner gennem ”underholdningsbranchen” såsom fx fodbold, som man dermed har hugget hovedet af.

Jeg mindes også Inter havde nogle problemer en overgang, som også bestod af det enorme kinesiske bureaukrati.

Milan er et særtilfælde, fordi ejerne, hvis rygterne taler sandt, kommer via offshore kanaler i skattely nationer, så det kan sgu være kinesere, indonesere, thailændere, hvem-som-helst. Ingen ved rigtig hvem der ejer AC Milan, andet end vi har en præsident ved navn Li Yonghong som det ikke er til at drive information frem om.

Han, Li Yonghong, er iflg. bulletinerne minsandten i New York for at forhandle igen med Commisso. Hvis han ikke har de 32mio€ kører han den godt nok på grænsen af det tilladte ift. sit pokerspil, russisk roulette, selvmord, kald-det-hvad-i-vil.
Skrevet af Lentini
Enig i at Simone Zaza næppe smadrer 20 kasser i nettet. Jeg har heller ikke set meget til ham i Valencia. Noterede mig at han en overgang lavede en del mål, for så at havne i en målkrise. Yderligere virkede det til at han var lidt på kant med Marcelino i sammenfald med målkrisen.

Antonio Conte var dog glad for Zaza under hans tid som landstræner. Zaza har lidt kant, lidt edge og tager gerne slagsmålene i boksen, men jeg synes heller ikke han skiller sig særlig meget ud ift. Kalinic. Det skulle måske være hans grinta og lidt rå kanter. Der virker Kalinic lidt som en bekvem vatnisse til tider.
Skrevet af Rossoneri
Milan er et særtilfælde, fordi ejerne, hvis rygterne taler sandt, kommer via offshore kanaler i skattely nationer, så det kan sgu være kinesere, indonesere, thailændere, hvem-som-helst.

Ja, eller Berlusconi som det jo har været spekuleret relativt kraftigt i.

Han, Li Yonghong, er iflg. bulletinerne minsandten i New York for at forhandle igen med Commisso. Hvis han ikke har de 32mio€ kører han den godt nok på grænsen af det tilladte ift. sit pokerspil, russisk roulette, selvmord, kald-det-hvad-i-vil.

Lad os i hvert fald bare konstatere at manden har en veludviklet sans for drama.
Skrevet af Lentini
Elliott kører den ihvertfald benhårdt uden slinger i valsen.

Li har fået et blankt nej fra Elliott på en anmodning om ekstra 48timer til at finde de 32mio euro.

Skal Li og kumpaner virkelig slås ud i en teknisk knockout sent i 11.omgang?

Commisso syns næsten som hans sidste udvej. Pt farer han rundt ved investeringsbanker i London. Panik før lukketid. Jeg ved ikke engang om en aftale med Commisso ville kunne materialisere sig over så kort tidshorisont.
Skrevet af Lentini
Gomez handel ser i øvrigt ud til at falde sammen.

Boca ville indføre en klausul i kontrakten med Gomez som åbenbart har pisset ham så meget af at han tog flyet til Paraguay.. Jeeez.
Skrevet af SerieA33
Det ser ud til at I får Zaza som et led i en handel i mellem Atletico og Valencia. Tillykke med det. Har altid synes at han var en god angriber og burde have fået mere spilletid i Juventus.

Skrevet af Martinovic
Afgørelsens time. Jeg håber og krydser fingre for, at han ikke formår at skaffe de 32 mio. euro, selv om det tyder på, at han gør.

Hvad værre er, at han måske har fundet en ny asiatisk køber. Vi skal ikke have flere Kina-mænd ind i ejerskabet.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/124085/%E2%80%98zaza-sandwiches-or-caviar%E2%80%A6%E2%80%99

“Selling a big player? If [Coach] Rino [Gattuso] wants to go without one of the big players we’ll listen to him and decide what to do.

“We need to know what we have to work with, we’ll make sales and signings. No-one will leave and no-one will arrive without Gattuso’s say-so. It will be Gattuso’s Milan.


Præcis som det bør være.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/124102/milan-close-elliott

Det kommer nærmere, men hvis Li ikke formår at betale de 32 mio. euro, har han så mistet hele klubben, siden Elliot kan tage over?

I så fald havde det måske givet mere mening at sælge klubben, mens han havde muligheden.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Hvor mange penge er det han mister hvis de tager over?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Jeg mener, han gav 750 mio. euro for klubben.

Rocco Commisso bød 500 mio. euro plus de 32 mio. euro, som Elliot skulle have i dag.

Det er et cirkus uden lige.
Mojn do!
annonce
0