Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Saftsuseme elendig ham Strinic klubben har hentet. Han placerer sig dårligt og er vildt langsom. Forhåbentligt får han begrænset med spilletid.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Syns Strinic i lighed med flere holdkammerater ser presset ud rent fysisk.

Hans efterår i Sampdoria var dog ret godt, hvorefter han blev sendt ud i kulden fordi han ikke ville forlænge sin aftale.

Nuvel, objektivt set er han en acceptabel reserve for Rodriguez. Antonelli bøvler jo konstant med småskader hvor man kan anledes til at tro at hans krop er slidt rent fysisk og han derfor aldrig opnår sit maksimum igen.
Skrevet af Bosse1983
Strinic blev i den grad most af Poulsen, til et niveau hvor man så sig nødsaget til at bytte ham. Sjældent har jeg set en back have så enorme problemer med en spiller, hvor fart og teknik ikke just er skræmmende.

Som reserve er han muligvis fin, men jeg forstår panderynkerne hos folk. Lige nu er Milan dog ikke i en situation hvor man kan være kræsen, og risikoen i at vente kan også blive for stor.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
Der synes at være forvirring omkring ejerskab/kontrol ift klubben - selv blandt centrale aktører.

Commisso udtaler i et interview at han stadig anser Li som ejer, indtil nogen fortæller ham noget andet. Og han har jo ret derhen at man kan undre sig over at der ikke har været nogen form for kommunikation fra hverken klubben eller Elliott.

En række andre medier, melder at det helt og holdet er op til Elliott hvad der skal ske med klubben.

Det efterlader dem (Elliott) med tre muligheder:

1) de kan beholde klubben for potentielt at øge værdien. Personligt anser jeg dette som et usandsynligt scenarie.

2) de kan vælge at acceptere indfrielse af det fulde lån fra Li. Li siges at forhandle med et medlem af den saudiske kongefamilie (Al-Falasi), hvilket vil efterlade Li som minoritetsaktionær.
Al-Falasi har i øvrigt tætte bånd til både Maldini og Jorge Mendes, så mon ikke denne option inkluderer Maldini som DS og én eller flere Mendes-klienter i truppen.

3) de kan arrangere en auktion og sælge til højstbydende. Det meldes at Elliott allerede er langt i forhandlingerne med en potentiel køber. Mine penge er på at der er tale om Ricketts-familien.
Skrevet af Lentini
Wait for it... Li har fundet en London baseret russer, hvor man skulle være ved et stadie omkring preliminlære underskrifter iflg Il Sole 24 Ore. Det er ikke Usmanov som tidligere har været nævnt.

Problemet for Li er at selvom han faktisk skulle kunne lægge de skyldte pengene frem til Elliott, kan Elliott via pkt 6.4 i aftalen, afvise Li hvis han dukker op med garantier mandag som nogle medier har hævdet er en mulighed. Det kræver dog Elliotts accept.

Så kan man jo spekulere videre i Elliotts interesser.
Skrevet af MaggiMagg
abramovic? rygterne siger at han ikke er for glad i england for tiden.
Skrevet af Martinovic
Det her er snart lige så irriterende, som da Li købte klubben af Berlusconi. Det trækker hele tiden ud. I det mindste er her nogle deadlines, men det virker som om, at der alligevel er nogle livliver for Li.

Det værste vil være, hvis Li skaffer en køber, men Elliot afviser, og Li trækker Elliot i retten. Så kan vi vente nok engang, og så bliver der ikke noget sommermercato.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Abramovic er det næppe. Mener der er regler mod ejerskab i samme turneringer (Chelsea og Milan kan teoretisk mødes i EL).

Min fornemmelse er at vi bliver meget klogere over de næste par dage.

Jeg er i øvrigt med @Foggy. Jeg håber på Commisso som ny ejer - ene og alene af den grund at han omtaler sig selv i 3. person.
Skrevet af Lentini
Mit håb går ligeledes på Commidso, på et sølle argument omkring de italienske aner.

Sky melder Rybolovlev med i løbet. Ejeren af Monaco.
Skrevet af Lentini
Aha, Rybolovlev er åbenbart den mand Li forhandler med i øjeblikket. Jeg vil da håbe at han ikke har flere skilsmisser i horisonten. Noget af en rutsche tur de tog i det monegaskiske en overgang.
Skrevet af Rossoneri
Det ville i så fald betyde at han skulle sælge Monaco...
Skrevet af Rossoneri
Il Sole 24 Ore melder at Elliott ikke vil acceptere en indfrielse, men at de snarere ville åbne for en auktion for at hente størst mulig salgspris.

I den forbindelse skal jeg rette mig selv fra tidligere indlæg.
Elliott kan nemlig ikke blot hente det skyldige beløb. De modtager den fulde salgssum.

Det betyder naturligvis at de ikke vil godtage en betaling på 415m EUR, når de efter alt at dømme kan hente +500m EUR.

Desværre betyder det nok en række søgsmål fra Li. Spørgsmålet er så i hvilket omfang det påvirker mercato, CAS appel osv.

Elliott vil have en klar interesse i at vi spiller europæisk bold allerede fra indeværende sæson. Det giver selvsagt en højere salgspris.
Og deres økonomi kan der formentlig ikke stilles spørgsmålstegn ved.
Skrevet af Rossoneri
En anden ting - vi har ikke fået vendt vores nye dragt. Mig bekendt er det kun førstetrøjen der officielt er præsenteret (korrekt?).

Jeg synes faktisk vi er sluppet utroligt godt fra det. Klassisk, ingen fjollede detaljer og helt stilren.

Jeg håber at vi får en helt hvid udebanedragt. Noget a la vores 06/07er.

Og den helt store drøm ville selvfølgelig være en få den "helt" sorte 3. dragt fra samme sæson.
Skrevet af Martinovic
Vi skal ikke have Rybolovlev ind i Milan. Det med dobbelt ejerskaber er no go. Heldigvis ser det også ud til, at Elliot vil afvise ethvert bud.

Det bliver nogle interessante dage.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Bemærkelsesværdigt er det (måske) også at hverken Suso eller Donnarumma optræder i præsentationen af Puma-samarbejdet.
Skrevet af Lentini
Selvom det blev rapporteret anderledes igår, så nåede Li ikke til enighed med Rybalovlev. Dermed har han intet at komme med eller fremlægge til Elliott, heads går vi over imod Elliott ledet klub.

Kilde: Il Sole 24 Ore.

Umiddelbart ville det heller ikke give mening andet når man nu har en række interesserede emner. Jeg tæller 7stk som er blevet nævnt indenfor de seneste par dage.
Skrevet af Lentini
I øvrigt enig i at det var slående at hverken Gigio eller Suso optrådte på banneret for den nye trøje. Jeg noterede mig Bonucci som frontfigur efter der har været rygter om ham ligeledes.

Jeg har det lidt stramt med det djævle symbol på trøjen, eller syns jeg den er meget flot selvom man har vænnet sig til Adidas striberne på skulderen som nu er væk.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber ikke, klubben sælger Suso, med mindre der er garanti for at få en lige så god spiller ind.

Jeg hæfter mig også ved, at Elliot vil skifte ud i hele direktionen. Mirabelli vil jeg ikke savne, men jeg synes, at Fassone har været dygtig.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Et salg af Suso kunne jo hinte mod at du fik din vilje med en diamant på midten.
Skrevet af Martinovic
Ja, men har Calhanoglu evner som offensiv midt? Hans skud er eminent, men jeg ved ikke, om han er kreativ nok.

Jeg tror ikke, Gattuso har planer om at skifte væk fra 4-3-3.

Locatelli ser også ud til at nærme sig Sassuolo, og så vil det være oplagt at hente Badelj.
Mojn do!
annonce
0