Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Der er mange måder at fortolke 10eren på. Ser man på Milan, er der jo stor forskel på Rui Costa, Kaka og Robinho som alle har været brugt på pladsen.

Calhanoglu vil næppe være det klassiske playmaker, men snarere en meget dynamisk type der vil arbejde begge veje.
Og skal en sådan opstilling fungere med Biglia som anker, er det bestemt en nødvendighed.

Opstillingen kræver en nytænkning af den defensive organisation, men Gattuso har en lang karriere som referencepunkt.

4-3-3 var ikke Gattusos foretrukne valg. Han gik tilbage til det for at skabe noget stabilitet og fokusere sine kræfter på det mentale.

Gattuso har været ret tydelig i at der kommer mere taktisk fleksibilitet og har sagt at både tre-mands forsvaret, to i angrebet og fire på midten er muligheder.

Derfor ville jeg ikke blive overrasket hvis der kom ændringer på det taktisk plan. Navnlig for at få to i forreste geled.
Skrevet af Rossoneri
Der er i øvrigt yderligere snak om et salg af Borini, hvilket vil give os endnu færre muligheder på kanterne.
Skrevet af Rossoneri
Meget interessant kom frem på pressemødet i dag.

Skal man tage det taktiske først, nævner Gattuso at vi starter fra 4-3-3, men at han har "andre ideer". Han bekræfter dog tre-mands midtbanen som et omdrejningspunkt og at vi helt sikkert kommer til at se tre mand i bagerste kæde også.

Han nævner at vi mangler en wing og en box-til-box midtbanespiller som backup for Kessié. Dertil kommer at han siger at Halilovic er tiltænkt en plads centralt (jeg antager at det må være som gardering for Jack på mezzala´en).

Skal jeg komme med min helt egen konklusion, er det at vi kommer til at se 3-5-2 som udgangspunkt med 4-3-3 som alternativ.
3-5-2 (i en eller variation) er som sådan den eneste mulighed hvis vi skal spiller med tre i bagkæden og en central midt med tre - altså under den forudsætning at jeg ikke tror at vi går all out attack med en 3-3-4.

Skal en 3-5-2 akkommodere vores bedste spillere, må det betyde Calhanoglu i en seconda punta rolle - en rolle som han har udfyldt før og som han betegner som sin bedste.

Hvis rygterne taler sandt og både Borini og Suso er fortid, har jeg i hvert fald meget svært ved at se os opbygge en trup omkring en primær taktik der beror på wings.
Men med både Bonaventura, Calhanoglu og Halilovic i truppen, vil der stadig være rig lejlighed for at benytte sig af denne også. Dertil kommer en Tiago Dias der, med sine 20 år, nok snart skal indlemmes i førsteholdstruppen hvis det skal blive til noget. På primaveraen har han i hvert fald bevist at han har nogle specifikke kompetencer som kan bruges - ikke mindst fart som ofte har været efterspurgt her i tråden.

Mirabelli kunne understrege at Suso ikke skal til Inter. Men han gik ikke længere end til at sige at klubben ikke tilbyder sine spillere til andre klubber - underforstået at andre klubber må henvende sig - og får i samme moment (igen) tilføjet at han har en klausul i sin kontrakt.

På spørgsmålet om hvem der skal starte i målet, svarer Mirabelli "den bedste". Det er jo selvfølgelig et fint diplomatisk svar, men der er næppe mange der kan forestille sig at vi har ligaens højstbetalte keeper siddende på bænken. Adieu til ham også.

Gattuso begraver mere eller mindre Zaza-rygtet, med en forklaring om at han minder for meget om Cutrone. Glædeligt at der er stor tiltro til knægten (hvilket han selvfølgelig selv har fortjent).

Lykkes det os at komme af med Donnarumma, Suso, Bacca og Kalinic, bør der stadig være fint råderum til at hente Falcao samt en stærk backup for Kessié.
Som alternativ til columbianeren, kunne man spekulere i Memphis til 9er positionen samt wingen.

Man kan argumentere for at forsvarskæden måske ikke er helt komplet, med henblik på et tre-mands forsvar. Romagnoli og Bonucci er naturligvis sikre kort, mens Zapata og Musacchio må kæmpe om den sidste plads.
Jeg forventer i den sammenhæng at Gabbia bliver permanent indlemmet i førsteholdstruppen fra næste sæson. Og så har vi jo Rodriguez, omend han hverken bryder sig meget om rollen, ej hellere udfylder den overbevisende.

Mirabelli giver i øvrigt heller ikke mange garantier omkring sin egen og Fassaones fremtid i klubben - tværtimod faktisk. Direkte adspurgt, siger han at nye ejere som regel gerne vil sætte deres eget indtryk på ledelsen.
Dermed understreger han også at Li rent faktisk ikke længere skal anses som ejer - det er reelt første gang vi hører en bekræftelse på dette.
Skrevet af Martinovic
Sakset fra AC Milan Support Danmark på Facebook:

BREAKING: ELLIOTT GIVER SIDSTE CHANCE TIL LI: SKAL BETALE HELE GÆLDEN TIL I MORGEN

OVERTAGELSESPAPIRENE ER OFFENTLIGGJORT OG KLAR TIL AT BLIVE TAGET I BRUG!

Dette foto af de officielle papirer er eftersigende blevet leaket. Her står der at La Ross Champions Investment Lux (et holdningsselskab tilhørende Elliott) kan overtage Milan fra Rossoneri Sport Investment Lux (Yonghong Lis holdningsselskab). Dette skulle være kinesernes kilde til en officiel afgang.

Billedet kommer fra Felice Raimondo som er advokat. Bl.a. har Andrea Montanari fra Milano Finanza også delt dette på sin Twitter. Milannews bekræfter også dette!

Papirerne er nu klar!! Men både avisen Libero og Affaritaliani.it skriver at Li har til i morgen til at betale HELE gælden på €415 millioner + renterne. Hvis ikke det sker vil de officielt overtage!

--

Så det tyder på, at Li har en sidste chance. Jeg håber virkelig ikke, at ham russeren køber klubben. Han skulle have solgt aktiemajoriteten i Monaco til sin datter og kan derfor godt købe Milan.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Rybolovlev har sådan set gjort det eksemplarisk i Monaco. Han blander sig ikke unødig, man har vundet mesterskabet mod Qatar og stablet den mest indbringende talentskole i verden de sidste år på benene. Har man videre en direkte linje til skatteparadiset, har man hurtigt en fordel i markedet som få kan drømme om.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@Bosse
Meget enig. Det ville bestemt ikke være det værste der kunne ske.

Jeg ser ham som en meget ambitiøs og visionær leder, der rent faktisk har formået at skabe en sund forretning.

Omkring ejerskabet, så skulle det rent faktisk være placeret i en fond dom hans datter styrer.
Skrevet af Martinovic
Måske, men jeg er ikke fan af, at de ejer to klubber. Der vil altid være præferencer, og jeg tror heller ikke, at UEFA er glade for den slags.

Jeg håber stadig på Rocco Commisso, selv om han bliver mindre og mindre nævnt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Er det ikke en nyhed fra igår, Foggy? Nu skal jeg ikke slå mig til dommer overfor affaritaliani.se, men har aldrig hørt om det Tidende førend dit indlæg. Og sammen med Libero synes de at have glemt pkt. 6.4, som de andre medier refererer til, som siger at Elliott faktisk kan afvise Li skulle han dukke op med de 415mio som han skylder.

Elliott har i øvrigt indleveret de nødvendige dokumenter idag som igangsætter "overførslen" af kontrollen af Milan til Elliott. De to personer, som jeg antager administrerer Rossoneri Sport Lux er sat af posten og blir afløst af 4stk Elliott mennesker i eget selskab. Det er en aktion som iflg det jeg har læst tager et sted mellem 2-3 dage, hvorfor jeg egentlig forventer en udmelding omkring kontroloverdragelse indenfor de næste 48-72 timer.

Jeg har svært ved at se hvad Li rent praktisk kan gøre for at opretholde bare en minoritetsdel i Milan, men jeg er ingen finans ekspert og aner heller intet om der rent faktisk er juridiske skridt som Li kan tage. Jeg tvivler dog oprigtigt på det.

Milano Finanza skriver at såfremt Elliott beslutter at sælge hurtigst muligt(som er min forventning) så er Ricketts familie i pole position til en sum omkring de 500mio euro. Men den præmis må være forudbestemt at der ikke løber en aktion på. Og de senere dage har jeg set følgende nævnt fra normalt valide kilder;

Ricketts familien
Rocco Commisso
Stephen Ross
Rybalovlev.
Mysterious Asian Dude
Abu Dhabi(ukendt)
Qatar(ukendt)

Historien idag sydpå om at Milan vil afbetale på Biglia ved at levere dem Borini køber jeg heller ikke. Elliott har absolut ingen interesse i at devaluere produktet. Så alle dommedagsteorierne fra diverse useriøse medier giver jeg ikke meget for.

Jeg kan heller ikke rigtig se pointen i at Elliott skulle til at drive fodboldklub et års tid som der også er skrevet om. Altså, hvorfor? Og hvorfor skulle personer som Gandini, Albertini og Maldini involvere sig i et overgangsprojekt som også skrevet i medierne? Det giver ikke nogen mening imo.
Skrevet af Lentini
I øvrigt er jeg enig i synspunktet om at diverse ledende personer i Milan er truet på deres job. Det er nærmest normal praksis at ville stille eget hold.
Skrevet af Lentini
Det (af mange ting) som jeg ikke forstår er ageren fra Li’s side.

Det er altid farligt at morivfortolke på andres foranledigede, fordi man kan komme grueligt galt afsted på et så uoplyst grundlag som i dette tilfælde.

Men jeg kan ikke lade være med at bryde mit hoved omkring Li og venner.

Man vælger med åbne øjne ikke at opfylde kapital forhøjelsen på de 32mio, hvorefter man bliver sat under tidspres for stadigvæk at opretholde kontrollen over sit aktiv.

Man vælger, af to omgange, at hænge Commissos tilbud til tørre der som den eneste har gennemført en due diligence tids nok, fordi man ikke vil have sin andel udvandet i tilfælde af nye indskud i klubben.

Facit er så at man taber hele skidtet på gulvet i sidste ende og mister kontrollen over sit aktiv til en hedgefond.

Jeg forstår det simpelthen ikke, fordi man taber nu endnu større end hvis man havde krybet til korset overfor Commisso, Commisso som i øvrigt spiller spillet rigtigt og ser bluffet fra kineserne.
Skrevet af Rossoneri
Mirabelli sagde selv idag at der var nye ejere, det tager jeg som et relativt solidt bevis på at Lis muligheder er opbrugte.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt ser jeg ikke ikke noget odiøst i bevægelser på markedet (som eksempelvis Borini) mens vi er under kontrol.

Så længe det er et nulsumsspil (som både Gattuso og Mirabelli understreger er præmisserne), kan det næppe være et problem for Elliott.
Om en spiller har en vurderet eller en realiseret værdi, bør ikke gøre en forskel i det perspektiv.
Skrevet af Milanisti
Elliot vil have Maldini i ledelsen?

Kilde: Milannews.it
Skrevet af Lentini
Ja iflg MN er det en mulighed og snakken på et fremskredent stadie.

Jeg forstår det dog stadigvæk ikke. Min præmis går på at Elliott er en overgang fra Li til en ny ejer, ergo vil ledende roller blive skiftet igen. Og hvad er Maldinis interesse i at være en kort overgangsfigur? For en ny ejer vil det dog selvfølgelig være aldeles upopulært at flytte et prominent ikon. Eller man har måske allerede en køber i pipelinen som er involveret allerede. Isoleret set forstår jeg dog ikke helt Maldinis motiver.

I øvrigt skriver de det er en rolle på det tekniske plan. Formentlig teknisk direktør.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg synes også det er en besynderlig situation - med mindre køberen allerede er på plads.

Hvis man træder et skridt tilbage, ville det dog ikke være så underligt igen, hvis en aftale havde været under vej i nogen tid.

Der har trods alt længe været endog rigtigt gode indikation på at 22. juni eller 1. oktober kunne være skelsættende datoer for Li, da han løbende har haft svært ved at dække beløb der var væsentlig mindre end det seneste.
Skrevet af Rossoneri
Milan Finanza kommer i dag med en ret plausibel forklaring på Maldini-rygtet.

I flg. mediet, har Singer rent faktisk besluttet at Elliott skal beholde klubben i 12-18 måneder. Dette naturligvis med henblik på at øge værdien ift den nuværende potentielle salgspris.

Hele bestyrelsen skulle allerede være udskiftet og der er planlagt et bestyrelsesmøde indenfor en uges tid.

I processen skulle både Fassones og Mirabellis job være i spil. Som mulige kandidater, nævnes et gensyn med Gandini som CEO, mens Napolis Giuntoli nævnes som erstatning for Mirabelli. Og ja, så Maldini som teknisk direktør - de to andre herrer skulle i øvrigt været udpeget af ham.

Ser man lidt i bakspejlet, er det ikke utænkeligt at Maldini har arbejdet med Elliott i en periode - timingen omkring Maldinis annoncering af sit "kandidatur" til en post i klubben, er påfaldende i den sammenhæng.

Personligt vil jeg ikke begræde Mirabellis afgang - omend man må bifalde den opgradering af scouting-arbejdet han trods alt har bidraget med.

Fassone er en anden historie. Jeg synes han har håndteret opgaven rigtigt godt. Han er dog samtid synonym med Lis indtog i klubben og derfor kan det være svært for ham at fortsætte, fordi han formentlig løbende vil blive konfronteret med "fortiden". Måske en udskiftning er bedst for alle parter.
Skrevet af Martinovic
Har samme opfattelse. Mirabelli er jeg ikke tilhænger af modsat Fassone, der virker som en rolig og afbalanceret type.

Jeg læste, at Elliot kunne overveje at bygge nyt stadion for hurtigst muligt at øge omsætningen. Men der florerer mange rygter i øjeblikket. Bare Li ikke får noget sige.

Og så håber jeg, at klubben ender i kløerne på Rocco Commisso. Målt på udtalelser lyder det til, at han har ambitioner med klubben.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det med et nyt stadion er formentlig en and. Hvis Elliott har en tidshorisont på 12-18 måneder, er der ingen chance for at et byggeprojekt af den størrelse vil være klar.

Omkring en fremtidig køber, er det alt for tidligt at spå om. Der kan ske utroligt meget på den tid. Det er langt fra sikkert at klubben kommer på hænderne af en af de potentielle købere der har været nævnt de seneste dage.

Li får ret sikkert ikke noget at sige. Hans aktier er overgået til Elliott og med mindre han på magisk vis skulle få dette omstødt ved en domstol, er det game over for den kinesiske lykkerider. Betingelserne synes dog at være meget simple - Li har stillet sine personlige aktiver i pant for lånet og han har ikke formået at overgolde sine forpligtelser. Det burde være rimeligt vandtæt.

Dét at Elliott allerede skulle have erstattet ledelsen i holdingselskabet og at den nuværende klubledelse klart melder ud at der er en ny ejer, vidner også om at Li (heldigvis) bliver en fodnote i Milans historie.

I øvrigt bliver det interessant at se hvordan CFCB stiller sig ift FFP-dommen. Vi har jo en ny ejer og i den situation findes en specifikt regelsæt. Spørgsmålet er om det er en postgang for sent - mener at skæringsdatoen for den nye sæson er 30. juni.
Men der er naturligvis altid CAS som skal komme med deres vurdering på appellen 16. juli.
Skrevet af Martinovic
Jeg har altid været fan af Ronaldo, og derfor er det pisse irriterende, at han skifter til Juventus. Øv!

Det positive er til gengæld, at det giver så megen PR, at det vil overskygge cirkusset i Milan med en ny ejer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser os egentlig ikke bide skeer med Juve de kommende år, og derfor ser jeg det heller ikke som det store problem.

Som du nævner, er det dog et scoop for italiensk fodbold og det kan gøre ligaen mere attraktiv på flere måder.

Jeg vil glæde mig til at se verdens bedste fodboldspiller (måske nogensinde) optræde i Serie A.

annonce
0