Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er en træls sag. Ligesom jeg har glædet mig over, at vi får dygtige folk ind i ledelsen, er dette en streg i regningen.

Alternativt skal vi prøve at få Benatia den anden vej. Han er også en habil og rutineret forsvarsspiller. Men ryger Bonucci, vil jeg foretrække Thiago Silva.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Han er landets bedste CB til at fordele spillet, men at han skulle være landets bedste forsvarspiller er jeg ikke enig i. Han er ganske ordinær når det handler om noget så traditionelt som at forsvare. Mand/mand ligner han jo en decideret amatør til tider.

Sidste sæson viste at han ikke var savnet i Torino.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Vi kan i hvert fald godt blive enige om at det der gør ham til "verdensklasse", er hans evne til at være spilstarter. Som hans interne forståelse med Romagnoli kom på plads, viste han dog også at han kunne imponere på mere "klassiske" defensive dyder.

At I ikke har savnet Bonucci (rent spillemæssigt), skal vel også ses i lyset af en justeret rolle til Pjanic (?). Og hvis jeg forstår ret, peger pilen mod et exit for ham.

I så fald, kunne man jo godt påstå at det efterlader Allegri med lidt af en hovedpine ift at starte spillet fra egen zone.

Men, det er egentlig to separate iagttagelser. Som tidligere skrevet, kan jeg meget nemt forstå at man som Juve-fan har forbehold (for nu at sige det diplomatisk) ift en potentiel retur.

Jeg antager dog at de først og fremmest går på det "personlige" plan. I en "alt andet lige" betragtning, tænker jeg at man som Juve-fan ville glæde sig over en spiller af Bonuccis kaliber (?).
Skrevet af Rossoneri
Alternativt skal vi prøve at få Benatia den anden vej. Han er også en habil og rutineret forsvarsspiller. Men ryger Bonucci, vil jeg foretrække Thiago Silva.

Man kan sige at både Benatia og Silva er i strid med en filosofi om at hente spillere der skal udvikle sig i klubben (altså forudsat at dette holder).

Higuain, Badelj og Locatellis exit, er alle født af Fassone og Mirabellis ideer. Meget tyder på at der er givet kontraordrer på alle tre fra den nye ledelse.

Det bliver spændende at se hvad de næste dage/uger bringer. Meget kunne tyde på et væsentlig nybrud i mindsettet.
Skrevet af Gustenv@rius
Enig i at han er verdensklasse som spilstarter/fordeler. Men som sagt, så er det bare ikke nok, i min bog, til at hente ham tilbage med tanke på bagagen.

Jeg har stadig til gode at se noget konkret pege mod et Pjanic salg.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Sky, via Peppe Di Stefano, følger op på historien og melder i lighed som Pedulla at Mattia Caldara er en del af snakken omkring en transfer af Leonardo Bonucci.

Higuaín køres separat og kan først effektueres såfremt Milan(nu Leonardo) har held med at sende Bacca og Kalinic afsted på permanente aftaler.

Ræsonnementet i Juventus skulle være at man vil vinde nu. Jeg antager at det er CL der snakkes om.

Jeg ville kunne leve med Caldara som erstatningen for Bonucci.
Skrevet af Lentini
Hov Rosso, overså din kommentar vedrørende aldersargumentet. Det jeg studsede over er lidt nede i nedenstående;

Penso che la società sappia i ruoli che mancano per rafforzare la squadra. Lo sanno, io l´ho ribadito, ma penso che la cosa più importante sia quella di prendere giocatori che possano dare una mano alla squadra e che la possano migliorare. La società farà le sue scelte, economicamente è molto forte. Si sanno le cose che si devono fare. Vanno presi giocatori funzionali al modo in cui giochi. Non facciamo nulla se non prendi giocatori utili al tuo stile di gioco. Poi è normale che questo, a volte, può decadere su qualche nome perché la società preferisce prendere giocatori di 24-25 anni al posto di uno da 30-31 anni perché parliamo di una proprietà diversa dalle altre e se deve fare un investimento importante, preferisce prendere un ragazzo che prende valore. L´importante è che sia funzionale a quello che si vuole fare".

Her snakker Rino om at klubben foretrækker yngre spillere fordi værdien øges(såfremt de præsterer naturligvis) fremfor lidt ældre spillere. Det kan naturligvis være en generel betragtning. For du har ret såfremt vi går efter Higuaín.
Skrevet af Martinovic
Ja, det vil måske ikke være så tosset alligevel, hvis bare Juve ikke får en tilbagekøbsklausul i handlen.

Caldara og Romagnoli er fremtiden for Azzurri, og førstnævnte er tilmed farlige på standardsituationer. Han er tilmed syv år yngre.

EDIT: Juve gav 25 mio. euro for Caldara. Hvis vi siger, at Bonucci holder værdien på de 35 mio. euro, må Juve give noget rabat på Higuain.

Så begynder det at ligne noget.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
De mødes nu, iflg Sky, i Milano. Marrota, Paratici, Leonardo og Beppe Riso(Caldaras agent). Så må vi se om det møde bringer dem tættere en handel.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Hov Rosso, overså din kommentar vedrørende aldersargumentet. Det jeg studsede over er lidt nede i nedenstående;

Min pointe var egentlig snarere at det giver en god forklaring på situationen omkring hhv. Badelj og Locatelli. Sidstnævntes transfer til Sassuolo (som efter sigende var helt på plads), blev bremset fordi de ikke ville slippe en potentiel "guldfugl", hvorimod Badelj næppe ville indbringe store transferindtægter i fremtiden.

Og det gør samtidig også en Higuain-transfer mindre sandsynlig - omend tingene sjældent er sort/hvide. Men det forlyder i hvert fald at d´herrer Fassone og Mirabelli var mere end varme på ideen, mens Elliott (og måske også Leonardo) ikke deler den holdning.

Det er vel også meget godt demonstreret ved at Nicolas Huguain ikke sidder i møde med vores sportslige ledelse lige nu - altså hvis Skys meldinger er korrekte.
Skrevet af Lentini
Men tror du ikke også det handler om at ingen i ledende positioner blev givet tilliden til at udføre fx transfer jobs? Hvilket i øvrigt er ganske forstående når man havde tænkt sig at udskifte dem alle.

Apropos ledende personer læste jeg artikler idag omkring Fassone. Hvilket pikhoved, som forsøgte at rage til sig, flere penge midt i en delikat situation. Der røg respekten for ham.
Skrevet af Rossoneri
Det er svært at gøre sig klog på hvad der egentlig er sket bag kulissen. Men der er selvfølgelig ingen tvivl om at alle bevægelser på markedet gik i stå ifm overtagelsen.

Det synes dog at der arbejdes udfra et anderledes idesæt med den nye ledelse. Fassone og Mirabelli (under Li) var i hvert fald godt i gang med at sende Locatelli til Sassuolo, hvilket der blev meldt kontra på da Elliott trådte til. Badelj (der efter alt at dømme var udset som erstatning) blev som konsekvens sat på hold.

Ovenstående indikerer i hvert fald en rød tråd ift det Gattuso også omtaler.

Ligeledes ligner det også at Montolivo er blevet offer for denne nye filosofi - det kom i hvert fald som lidt af en overraskelse at han pludselig ikke var inviteret med til USA.

Hvis man arbejder med en præmis om at dette faktisk står til troende (altså at Elliott satser på en mere bæredygtig transferpolitik), er det vel reelt positivt. Navnlig når man ser på de senere år af Berlusconi-æraen. Personligt savner jeg i hvert fald ikke at se flere Emerson´er i klubben.

Der er masser af fordele ved at bygge et hold op - ikke kun finansielt. Det er også en god måde at skabe og bibeholde en ønsket kultur. Det essentielle er så at man husker at tilføre nyt blod løbende.

Hvad angår Fassone, så kan det da lige nævnes at det også anses at være ham der (bevidst eller ubevidst) er skyld i de "skæve" tal ifm Milan China.

Man kan også hæfte sig ved at hans kontrakt blev ophævet med såkaldt "just cause", hvilket bedst kan oversættes med en bortvisning. Det vil sige - ingen kompensation. Det sker umiddelbart kun hvis der er rigeligt med juridisk ammunition til at understøtte dette.

I tilfældet Mirabelli, er man da også gået mere traditionelt til værks og har givet ham en fyring, med den kompensation der dertil hører.
Skrevet af Martinovic
Repubblica claims that Leonardo initiated talks to bring on Conte, Leonardo proposed a deal over 4 yrs worth €6.5m/yr.

Jeg har tiltro til Rino, men nu er hele ledelsen skiftet ud, hvorfor det ikke vil undre mig, at Rino også ryger.

Hvis det sker, så er det forhåbentligt på en fredelig måde uden at smække med dørene.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Den gode Caldara kommer med den klassiske "jeg er glad hvor jeg er, men lad os se hvad der sker". Det er selvsagt ikke en bekræftelse af noget, men jo bestemt heller ikke en afvisning.

Omkring Conte, så ville det undre mig. Jeg har også stadig til gode at høre om dette fra mere seriøse kilder.

Gattuso har været nævnt af ledelsen flere gange og gjorde et præsterede et glimrende resultat i sidste sæson. Smid deroveni at vi har et regnskab der skal balanceres - det rimer ikke just på en trænerlønning på €6,5m. Navnlig med Contes seneste præstationer in mente.
Skrevet af Lentini
Skulle vi ikke vente med at hoppe på den båd når mere valide kilder end Repubblica og Mediaset melder ud?

Syns i øvrigt det ville være et torskedumt move. Særligt når Elliott nærmest hyldede den vidunderlige Rino i deres pressemeddelelse.

Og Conte? Bah.

Opdatering ift Bonucci/Caldara er at Sky melder at Juventus ikke vil af med ham. Leonardo anser det som en fundamental brik til at Bonuccis tilbagevenden kan realiseres. Leonardo må meget gerne spille et hårdt spil på denne.
Skrevet af Martinovic
The ownership has informed Leonardo that they prefer a younger profile for the striker role, who is Morata in this case. Higuain is a possibility as well, Juventus hope to sell him to Milan if their attempts for the Spaniard are not successful

As for Bonucci, he would like to return to Juventus and the idea was to swap him with Caldara but no agreement on each player’s valuation was reached. In any case there is no hurry, the two clubs will get in touch again on all fronts

[Sky]

Jeg håber sgu ikke, at Elliot vil til at blande sig for meget i indkøbene ligesom Silvio.

Leonardo skal væbne sig med tålmodighed. Ellers må Bonucci blive.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det er nu ikke så odiøst endda, Foggy. Berlusconi gik jo ind og overrulede det som træneren bad om, bedst eksemplificeret ved at give Ronadlinho til Ancelotti når han havde bedt om Adebayor. Det er jo to vidt forskellige typer samt to vidt forskellige positioner. Det påvirker hele måden Ancelotti havde tænkt sig at spille på, fordi Berlusconi altid troede at han var et mastermind indenfor fodbolden.

Hvis Elliott har lagt en overordnet strategi som siger at man hovedsageligt skal handle yngre spillere, skal Leonardo jo i særdeleshed have clearet med baglandet om han kan gå efter Higuaín som blir 31 til december og dermed ikke falder under den strategi man overordnet har lagt. Iflg Sky vil Elliott ikke give de penge for Higuaín uagtet at Leonardo gerne vil have ham. Derimod ser de ikke noget problem i at erhverve Morata til den pris idet han falder ind under strategien.

Og ift hele den her "maxi operation" med Bonucci, Caldara etc. vil Juve iflg Fabrizio Romano gerne involvere Higuaín i den ligning også. Selvsamme Romano melder i øvrigt at Allegri har snakket med Bonucci for at der ikke skal være nogle gamle grudges såfremt Bonucci kommer tilbage til Juventus. Umiddelbart ift det man kan læse mellem linjerne foregår der også en diskussion omkring værdisættelse af spillerne Bonucci og Caldara, hvor Juve vurderer Caldara til mere værd end Bonucci. Så der er en hel samling små tråde der skal samles førend den her operation Maxi kan lykkes.

Mere svage kilder som GDS melder at Milan har sagt nej til at Benatia indgår i handlen og at Marko Pjaca nu også er blevet involveret i samtalerne. Jeg har desværre ikke set så meget til Pjaca i Schalke, så hvordan han er kommet sig over sin langvarige skade skal jeg lade være uvist. Inden den var han dog ret spændende men virkede til at være mast i konkurrencen i Torino alt imens det heller ikke virkede til at han havde den største stjerne hos Allegri. Umiddelbart dækker han dog hele frontlinjen og så vil vi pludselig stå med et alternativ til både Hakan og Suso. Men igen, hans niveau nu efter skaden kan jeg ikke sige så pokkers meget om..
Skrevet af Martinovic
Elliot tænker videresalgspotentiale. Det bliver der ikke noget af med Higuain i modsætning til Morata. Det er en ærgerlig sportslig tilgang, men det må vi måske vænne os til.

Det er en joke, hvis Juve vurderer Caldara til at være mere værd end Bonucci. Bonucci er allerede på højeste niveau, mens Caldara stadig skal indfri det potentiale.

Juve kan rende og hoppe med deres affald, Pjaca, Sturaro etc.
Mojn do!
annonce
0