Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Forhåbentligt.

Di Marzio skriver, at de ikke kan blive enige, at Milan og Juve hver især vurderer, at deres egen spiller er mere værd end modpartens.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, det blir spændende hvad det ender ud med, og om det ender ud med noget andet end snak fordi begge parter holder på deres.

Di Marzio skriver i øvrigt også at Morata er the main man til angrebet. Alternativer er Higuaín og Falcao.

Jeg syns i øvrigt at man får et indtryk af at Chelsea nøler rundt. Først med Rugani, så Higuaín og nu med en transfer som ikke rigtig vedrører os overhovedet i Golovin som havner i Monaco.

Vi spiller i øvrigt træningskamp imod United imorgen tidlig kl 5 til de morgenfriske eller dem med småbørn.
Skrevet af Martinovic
Har først ferie om et par uger, men får nok ikke sovet i den her varme alligevel, så måske det bliver til et smugkig.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Damn, Chelsea vil have 65-70mio € for Morata. Syns alligevel det er en del pebret med tanke på en halvsløv første sæson og at han endnu ikke har bevist sig som en international hitman. 53mio € og Chelseas handel vil gå i nul. Her forsøger de at få det fulde beløb tilbage på en spiller om eftersigende ikke er en del af deres fremtidsplaner. Milan har allerede fået et ja fra Morata til et skifte. Den er jeg ikke alt for vild med.

Leonardo har i øvrigt været i kontakt med Atletico Madrid idag også for at få gang i handlen omkring Nikola Kalinic.
Skrevet af Martinovic
Håbløst, men altid dyrt at handle derovre.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/124969/marotta-%E2%80%98bonucci-wants-juventus-return%E2%80%99

Jeg håber sgu, at Leonardo står fast. Hvis de ikke vil slippe Caldara, må Bonucci bide i det sure æble og blive. Juve har det nemt nok i forvejen i Serie A og ingen grund til at gøre det nemmere for dem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvis jeg forstår ret, er det i modstrid med hvad andre medier gengiver.
Kamerabilleder af interviewet antyder i øvrigt at Marottas svar på spørgsmålet om Caldara er "ingen kommentarer".

Riso, der er agent for Caldara, var derudover indkaldt til møde med Juves sportslige ledelse igår.

Men ja, vi skal selvfølgelig sikre at vi får en god handel ud af det.
Skrevet af Rossoneri
Var der i øvrigt nogen der så kampen i nat? Jeg hæfter mig bl.a. ved at Bertolacci endnu engang var valgt som starter på den venstre mezzala.

Spørgsmålet er om Gattuso rent faktisk vurderer at han skal være backup for Bonaventura.
Og betyder det så at Halilovic skal være andenviolin for Suso?
Skrevet af Martinovic
Jeg fik desværre ikke set kampen, men hæfter mig ved, at flere roser Reina. Han reddede også nogle straffespark, så måske det er det. Jeg håber for alt i verden, at vi beholder ham.

Det bedste ville være en byttehandel med Donnarumma og Morata, hvis sidstnævnte er Leonardos førstevalg.

Omkring det andet med Marotta kan du have en pointe. Det virker også mærkeligt, hvis Juve skulle have tilbudt Higuain i bytte. Hans markedsværdi er sat noget højere end Bonuccis.


Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg så lidt med halvt øje fordi lillepurken var vågen. Så en gennemgående analyse kan jeg ikke rigtig give.

Musacchio fejler på offside fælden da Sanchez scorer, og det syns jeg desværre er noget man har set før med Musacchio.

Bonucci derimod så trimmet ud. En væsentlig forskel fra sidste sommer hvor han under Montella så dvask og tung ud.

Så kunne jeg godt lide at Suso tog dybe løb indenom backen i kampen uden bold. Det er ikke noget jeg har set fra ham tidligere og kan måske krediteres Rino. Der var en anden variation i hans bevægelser hvor han ikke altid skulle have bolden i fødderne og sætte fart i spillet derfra.

Bertolacci blir ikke min kop te. Det er simpelthen for langsomt imo.

Jeg tror Leonardos flytten med brikkerne afhænger af hvordan man kan få puslespillet til at gå op så truppen er fuldt dækket.

Selv efter Halilovic´ ankomst har Rino snakket om at han gerne vil have en ekstra wing, en Kessie substitut og en angriber.
Skrevet af Martinovic
Kessie får hug for at miste bolde foran eget felt.

Calhanoglu spillede mezzela i den første kamp, men hvis vi ikke får en tiltrængt forstærkning til venstre kant, må han derud igen.

Bertolacci var millimeter fra et skifte til Genoa. En skam det gik i vasken. Måske fordi Rino vil beholde ham. Han er en billig reserve, men stadig ikke god nok.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Historien går ihvertfald på at Rino blev imponeret over Bertolacci og ikke ville af med ham.. Endnu. Jeg håber han ser kampen igen og ser på den langsommelige boldbehandling Bertolacci har.

Kessie var ikke særlig god. Locatelli var også en blandet pose bolsjer.

Jeg er sgu spændt på hvordan holdet ser ud når mercatoen lukker i. Leonardo får ihvertfald nogle hektiske uger frem imod lukningen af vinduet, med meget lidt søvn.

I øvrigt fint at Scaroni lige er ude og markere at Rino er manden de tror på. Så skal jeg forhåbentlig ikke læse flere rygter om den kværulerende toupé.
Skrevet af Rossoneri
Det er værd at bemærke at Calhanoglu blev brugt i Kessies rolle i første træningskamp - Gattuso selv kalder det en boks-til-boks spiller, hvilket understreger at han fortolker den rolle anderledes end Bonaventuras, som er en mere "klassisk" mezzala.
Egentlig en relativt identisk fortolkning af 8erne ift den midtbane han selv var en del af.

Derfor regner jeg det for ganske sikkert at Hakan er førstevalget på wingen.

Gattuso bekræfter i øvrigt at Scaroni ringede ham op for at forsikre ham om ledelsens opbakning og af Conte-rygter ikke havde noget på sig.
Skrevet af Lentini
Marina Granovskaia, Chelsea, skal til Milano i nogle dage. Udover hun formentlig skal snakke med Juventus om hhv Rugani og Higuain, ville det også være en oplagt mulighed for Leonardo at snakke med hende omhandlende Morata.
Skrevet af Rossoneri
Lidt marcato-tanker.

Meget enig med @Lentini i at den gode Leonardo får sin sag for de næste par uger. Jeg ser dog også potentialet til at han lykkes ret godt, hvis kabalen går op.

Repræsentanter fra Chelsea er landet i Milano idag, hvor der skulle være aftalt møder med Marotta og Paratici samt med Leonardo.

Hvis Leonardo formår at lande en handel med Morata som omdrejningspunkt og som forhåbentlig kan inkludere Donnarumma, har han (Leo) rent faktisk løst en række problemer / udfordringer.

Først og fremmest får vi naturligvis en angriber som man kan tillade sig at have tiltro til kan score 15-20 mål.

Samtidig vil det også være en afsked med Donnarumma, som jeg mener er et problem for Milan i den nuværende situation.
Der har næppe været en spiller i ligaen i sidste sæson, der har været mere under lup end netop vores unge keeper. Hans løn er uhørt for en spiller i hans alder og polemikken omkring forlængelsen har bestemt ikke hjulpet.
Derudover repræsenterer han både en problemstilling og en løsning ift økonomien. Hans føromtalte løn vejer tungt i vores drift, mens et salg både ville fjerne den byrde, samt have en meget positiv effekt på vores likviditet.

I Reina har vi en spiller der kan tage over uden et forventet drop i niveau - måske endda tværtimod. Ikke mindst kan spanieren være mentor for Plizzari som også spås en meget stor fremtid.

Bonucci er på samme måde både et problem og en løsning. Et problem fordi det er kendt af enhver at han ønsker en retur til bilfabrikanterne.
Bonucci står dog også for den tungeste lønpost, og den ville være fin at slippe af med.

Problemet med Bonucci, er at en erstatning (Caldara?), faktisk vil betyde et drop i kvalitet. Ikke mindst har Bonucci været den lederskikkelse som vi har hungret efter siden senatorernes (og Zlatans) tid.

Men nu er det engang sådan tingene er og derfor må vi søge at få det bedste ud af det. "Det bedste" i dette tilfælde, kunne godt være Caldara i bytte mens man i handelen inkluderede et lån med option på Pjaca.

Rent trupmæssigt er Bonucci/Caldara et direkte bytte (med forbehold for ovennævnte betragtninger omkring kvalitet). Men det synes i hvert fald at flugte rigtigt godt med de nye ejeres filosofi, at vi kan mønstre en, antageligvis, fremtidig Azzurri-konstellation i det centrale forsvar.

Pjaca er som udgangspunkt venstre wing (og dermed et alternativ til Calhanoglu). Det giver dog gode muligheder at han ligeledes kan bruges i højresiden og ved siden af en 9er.

Kan ovenstående gå op, kan Leonardo fokusere på at få hentet en Kessié-backup og ikke mindst på at få afsat spillere der ikke indgår i Gattusos planer.
Omkring førstnævnte, har jeg en vedvarende drøm omkring Barella. Det er klart at vi ikke skal give €35-40m for ham, som der har været talt om. Men lad os nu se hvad der sker henimod transferdeadline.

Ellers synes jeg faktisk at der render en hel del interessante spillere rundt til pladsen - Duncan og Fofana er navne der tidligere har været nævnt.

Omkring afgange, så er det klart at vi først og fremmest skal af med Bacca og Kalinic (og Donnarumma, hvis denne ikke kunne vore en del af en Morata-handel). Førstnævnte bør ligge lige til højrebenet, hvor både Atletico og spilleren selv står klar.

Bacca kan med rette give lidt flere panderynker. Villarreal ville ikke betale de €15,5m som låneaftalen beskrev og de har i mellemtiden erhvervet sig tre angribere.
Spilleren selv har udtalt at han helst bliver i Spanien, men der har også været talt om bejlere i Sydamerika.

Derudover ville det være fint hvis vi kunne sende Gabriel, Bertolacci og Mauri videre.

Ovenstående ville i mine øjne efterlade en relativt komplet trup og ikke mindst en trup i harmoni - både når man tænker på den enkelte spillers situation og ikke mindst økonomisk.
Skrevet af Pirlo21
Nå gutter, håber bare der findes en hurtig løsning ang Bonucci hurtigt muligt. På sigt vil det give endnu mere uro i truppen, at holdets anfører vil tilbage til Juve svinene... så lad os nu bare få ham væk. Musacchio er bestemt ikke håbløs, men Caldara ville være et drømme scenarie . Men spændende, hvad det betyder for klubben, da Caldara også passer bedre ind end Bonucci som jo intet er værd økonomisk om 2-3 år. Desværre virker det ikke til, at hverken Caldara eller Juve vil sende ham videre.

I øvrigt ret interessant, at Sassoulo forleden bekræftede, at Mirabelli havde en aftale med dem, men at Elliot sagde nej, da man så et større salgspotentiale i Locatelli senere. Det passer jo meget godt med det Gattuso sagde forleden på presse mødet, at man vil købe yngre spillere hvis værdi kan stige i stedet for de etablerede spillere. Dermed kan Elliot også have en klub der er mere værd om 3 år hvis spillernes værdi er større. Endnu engang TAK til Elliot, det havde været totalt selvmord at sælge Locatelli til maks 15 mio euro og så istedet beholde fx Monty...

Men denne nye strategi, betyder jo også, at vi nu har et relativt stort målmands problem. For vores tidligere ledelse hentede jo Reina, fordi man ville sælge Donnarumma - det tror jeg ikke der kan være to forskellige meninger om. Men nu, har vi jo fået en ny ejer med solid kapital og derfor skal vi ikke ud at hente penge via spillersalg for at kunne dække vores udgifter... Og Donnarumma er jo selvfølgelig om 3 år, mere værd end han er pt!! Endvidere tror jeg ikke på at nogle af de store CL klubber, er interesseret i ham pt så tvivler stærkt på at vi modtager et acceptabelt tilbud på ham.

Rino sage jo også følgende efter dagens kamp ang vores målmænd situation: [b]Gattuso was asked about goalkeeper Pepe Reina, who featured in the second half of last night’s match but has been linked with a move to Chelsea.

“He has great experience. He can give us a lot both on and off the pitch.

“Gigio [Donnarumma] did well too today. We have a lot of matches, now we will see if things stay like this or whether we’ll find another solution.”
[/b]

Endvidere, sælger vi Bonucci straight - som jeg tror det ender med. Så henter vi jo nogle penge på den front som luner i forhold til FFP og vi har jo stadig Musacchio samt Zapata til at dække hullet...

Vores nye transferstrategi gør jo også at det vil være en super god ide at hente Ivan Gazidis ind fra Arsenal, der jo har kørt den strategi til perfektion hos dem. D

Ang vores Marcato:

Så tror jeg først og fremmest klubben skal sælge, vi har jo pt en alt alt for stor trup. Bare i dette vindue har vi fået 3 nye spillere og derfor skal der simpelhen ske noget på salgfronten før vi kan hente flere ind. Igen skal man huske at FFP spiller en stor rolle her, vi kan ikke gøre som LI gjorde og gå tranferamok. Da vores klub jo køre med et kæmpe underskud og selvom Elliot jo nok skal dække underskuddet, så SKAL vi overholde FFP reglerne... hvilket Elliot jo også har understreget flere gange allerede!

En anden ting der spiller ind i forhold til vores Marcato hvilken afskrivningsmodel vi har brugt. C&F er ikke er så skråsikre længere på, at vi har implementeret Fassones afskrivningsmodel af spillerne som han brugte i Napoli. Jeg håber virkelig stadig det er tilfældet, da det i den grad vil kunne gavne vores råderum i det her vindue og gøre, at vi kunne få en stor fortjeneste på fx salg af Bonucci, Silva osv. da de ville være afskrevet med 40% allerede. Hvilket betyder noget for os - da vi jo som sagt skal ud og hente penge i dette tranfersvindue, der spekuleres i heldigvis "kun" cirka 25-30 mio euro, da vi jo alligevl kom med i EL.

Sidst men ikke mindst, så håber jeg Leonardo og co begynder at fokusere på en ny kant med fart istedet for en ny angriber. For lige pt har vi for mange angribere, jeg vil endvidere langt heller satse på Cutrone og Silva, end betale latterlige 60- 70 mio euro for Morata.

Bacca fik trods alt scoret 18 mål i Villarreal og holdte sig i VM truppen og er egentlig altid garant for mål.
Kalinic havde en skidt sæson for os, men forinden 20 mål i Fiorentina.
Så er der A. Silva, der tydeligvis er flået for selvtillid. Men hvad sker der hvis man kunne finde den? 21 mål blev det til i Porto året før os.

Ja og så har vi vores eget lille wonderkid i Cutrone, som sikkert ikke kan løfte det selv, men er det virkelig ikke muligt at hive tilstrækkeligt med kasser ud af ovenstående på det niveau vi befinder os på? Det mener jeg det er.

Derfor vil jeg da meget hellere se en killer af en hurtig kant, hvis vi endelig skal have store armbevægelser.

Nå nok for mig i denne omgang!! ;)
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg tager gerne Morata over en luddoven og afdanket Higuain. Jeg er dog ikke fan af nogen af dem.

Jeg håber dog lidt på, at Donnarumma alligevel bliver. Vi skal ikke glemme, at sæsonen inden den her var han blandt Serie As allerbedste målmand og reddede massevis af points.

MEN...vores offensive problemer er klart størst på kanterne, vi mangler i den grad to moderne hurtige kantspillere.
Skrevet af Gasbarroni
En anden ting der spiller ind i forhold til vores Marcato hvilken afskrivningsmodel vi har brugt. C&F er ikke er så skråsikre længere på, at vi har implementeret Fassones afskrivningsmodel af spillerne som han brugte i Napoli. Jeg håber virkelig stadig det er tilfældet, da det i den grad vil kunne gavne vores råderum i det her vindue og gøre, at vi kunne få en stor fortjeneste på fx salg af Bonucci, Silva osv. da de ville være afskrevet med 40% allerede. Hvilket betyder noget for os - da vi jo som sagt skal ud og hente penge i dette tranfersvindue, der spekuleres i heldigvis "kun" cirka 25-30 mio euro, da vi jo alligevl kom med i EL.


Hvad er det for en afskrivningsmodel ”komiske Fassone” har brugt og i hvilken sammenhæng?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Martinovic
Suso og Hakan er ok til kanterne. Måske ikke top4-potentiale, men stadig ok. Det vigtigste er at få en 9´er på plads, som kan ramme målet.

Ønsker for resten af mercatoet:

Målmandsposten - Jeg ser Reina som førstevalg. Han er mest rutineret og den bedste målmand. Det vil sende Donnarumma på bænken - altså en ung målmand med en værdi på 50-60 mio. euro. Det holder ikke i Milans situation og heller ikke for ham selv, og derfor håber jeg, at han bliver solgt.

Ind: Reina, Plizzari og A. Donnarumma.
Ud: G. Donnarumma

Forsvaret - Det er surt med Bonucci, da han har været god som anfører. Vil han ikke være her, skal han sælges, men ikke for enhver pris. Det vil være oplagt at få Caldara den anden vej, og så må Marotta vise, hvor meget han vil Bonucci og det CL-trofæ, som de næsten har købt sig til nu.

Ind: Calabria, Abate, Conti, Caldara, Romagnoli, Zapata, Musacchio, Rodriguez og Strinic.
Ud: Bonucci, Gomez og Antonelli.

Midtbanen - Jeg håber, vi sælger Biglia og lader Monty smutte på en fri. Mauri og Bertolacci er ikke gode nok og skal videre. Det efterlader os med Locatelli, Bonaventura, Kessie og Halilovic. Jeg håber, vi får hentet Badelj til 6´eren, men derfor skal vi alligevel have et par mere til midtbanen og gerne et par tovejsspillere.

En anden mulighed er en aldrende Borja Valero i Inter, hvor han i den kommende sæson vil få endnu mindre spilletid. Han vil også være ideel som mezzala.

Ind: Locatelli, Bonaventura, Kessie, Halilovic, Badelj, Soriano, Valero
Ud: Mauri, Monty, Bertolacci og Biglia

Angrebet - Det overskyggende mål er en ny 9´er, hvor Higuain og Morata er de to favoritter. Jeg vil foretrække Higuain af de to, men Elliot mener, han er for gammel. Måske fordi det bliver svært at sælge ham videre.

Altmuligmanden Borini ryger nok ingen steder, selv om han bør få begrænset med spilletid.

Hvis Rino fortsætter med 4-3-3, håber jeg, at Leonardo sælger både Silva, Kalinic og Bacca. Førstnævnte har en høj markedsværdi og sidstnævnte gider ikke tilbage til Italien. Med mindre Atletico Madrid vil hente Kalinic med tvunget købsoption, synes jeg, vi skal beholde ham. Ikke flere Bacca-scenarier med leje og købsoption, hvor de så springer fra, fordi de ikke vil betale 15 mio. euro for ham.

Jeg synes, at Villarreals Roberto Soriano er en spændende spiller, og han vil også passe godt ind på midtbanen. Byt Bacca med ham.

Ind: Hakan, Borini, Higuain, Cutrone, Kalinic, Suso, backup for Suso
ud: Bacca og Silva

Mojn do!
annonce
0