Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
David Neres ønsker efter sigende en ny udfordring. Sæt i gang Leonardo!!!
Skrevet af Gasbarroni
At Milan gerne vil er jo ikke ensbetydende med, at UEFA accepterer et sådan krumspring.

Tilsyneladende står der ikke eksplicit noget i FFP-reglerne om, hvilken afskrivningsmodel der skal benyttes. Det overrasker mig, eftersom jeg aldrig har hørt om andre metoder end den lineære brugt i den forbindelse.

Uanset det kan dårligt ses som andet end et forsøg på at omgå reglerne, hvis man i Milans situation vælger at skifte fra den gængse metode til en ganske utraditionel en af slagsen. En metode der i øvrigt efter min mening strider imod IAS/IFRS, om end den tilsyneladende accepteres i ITA GAAP.

Det er i hvert fald ikke noget, der i mine øjne gavner klimaet, når der skal forhandles en frivillig aftale på plads, og det lykkedes jo som bekendt heller ikke.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Fabio Paratici skal en tur til Nice for at snakke med Chelsea angående Rugani og Higuaín.

På vejen mødes han dog med Alessandro Lucci, agent til Bonucci, for at forstå hvor de løse ender er. Hidtil virker det ikke til at Milan er til at hugge og stikke i. De vil ikke høre tale om andet end Caldara, og har afvist både Benatia og Higuaín som en del af byttet.

Jeg kan godt forstå Juventus i den her situation fordi de har allerede smidt 220mio € afsted på markedet. Og et straight bytte mellem Caldara og Bonucci er jo heller ikke bare sådan at gøre fordi de rent lønningsmæssigt ligger en del fra hinanden. Bonucci fylder for 15mio€ i året på lønninger. Caldara vel bare en tredjedel af dette uden jeg har tjekket hans nuværende løn i Juventus. Så det giver mening at Juventus forsøger at vurdere Caldara til en højere sats på transfersummen.

Edit: Hvis Bonucci virkelig vil dette skifte burde han også være til at tale ned i løn for at få sit skifte igennem.

På en helt anden note så jeg Bernard vil have 12mio£ i signon fee ifbm nogle engelske rygter. Ret voldsomt imo.
Skrevet af Lentini
I øvrigt tvivler jeg stærkt på at Juventus vil lade både Rugani og Caldara gå i samme vindue.
Skrevet af Lentini
Nå, og så kom Bernard rygtet til Milan fra Sky. Han kræver 3,5-4mio ? netto i løn. Hvis rygterne fra England er korrekte er det yderligere en signon fee på ca 13,5mio ? i dagens kurs.
Skrevet af Rossoneri
Mener det var Pedulla der skrev at Bonucci var klar til at gå 3m EUR (net) ned i løn.
Skrevet af Lentini
Det var alligevel en del penge. Som skrevet i sidste indlæg er Bonucci også nødt til at strække sig en del, hvis han vil have skiftet igennem.

Paratici, Leonardo, Riso og Lucci har også haft flere møder på kryds og tværs idag. Positive møder forlyder det.

Skal love for at der blir skudt navne ud af Sky centralen nu hvor Leonardo er kommet til.

Sammasekou fra RB Salzburg samt Bakayoko fra Chelsea som alternativer for Kessié.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det skal dog lige siges at tallet var ift lønsum inkl. bonusser (10m EUR).
Skrevet af Rossoneri
Badelj til lægetjek i Lazio på mandag. Fint at vi melder hus forbi på en fyldspiller der hverken hæver niveauet eller har perspektiv.

Det giver også endnu et fingerpeg om at den nye ledelse rent faktisk mener det alvorligt, med et fokus på yngre spillere.
Skrevet af Lentini
Spørgsmålet er så hvad Locatelli siger til det? Det burde betyde at man lukker ned for et salg med tilbagekøbsklausul af ham som ellers var lige oppe over.
Skrevet af Martinovic
Fint vi beholder Locatelli. Spørgsmålet er mere Monty og Biglia, som begge gerne må søge nye græsgange.

Vi skal have en ny 6´er ind.

Samassekou fra RB Salzburg er mulig gardering for Kessie.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Men der er jo intet hidtil som indikere at vi vil af med Biglia. Hverken på rygteplan eller via de ønsker som Rino har til forstærkninger.
Skrevet af Martinovic
Nej. Det er også bare ønsketænkning.

Lige nu har Leonardo mere end rigeligt at se til med Bonucci. Som han udtalte forleden dag, ville han gerne have en sportsdirektør som sin højre hånd, men tiden er knap.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Peppe Di Stefano, Sky, meddeler at efter Juventus ikke ville bytte Caldara for Bonucci og at Milan ikke ville bytte Bonucci for Higuain(plus penge) arbejder man nu med en tredje model hvori Caldara og Bonucci er på tapetet igen alt imens at Milan erhverver sig Higuaín for en meget høj lånesum med enten option eller tvungen klausul.

Så det i sidste ende ender med at Bonucci ryger tilbage til Juventus alt imens Caldara og Higuaín havner i Milan.

Man må sige at de to klubber ihvertfald giver det et skud på at blive enige med hinanden.

Som udgangspunkt er jeg positivt indstillet, men vil gerne have lidt cifre at lege med.
Skrevet af Rossoneri
Cagliaris sportsdirektør udtalte tidligere idag, at det var hans opfattelse at Locatelli ikke var til salg.

Kommentaren kom i sammenhæng med en snak omkring Gomez, som er ønsket på Sardinien (jeg troede i øvrigt at han allerede var solgt til Boca).
Skrevet af Lentini
Hehe, Gomez var vidst rejst hele vejen til Buenos Aires for at gennemføre lægetjekket og skrive under, hvor Boca så fremlægger kontrakten hvori lønsummen pludselig var ændret til pesos istedet for euro. Jeg ved ikke om historien er sand, men i så fald kan jeg forstå Gomez´ vrede. En omgang plattenslagere.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Fair nok.

Jeg er enig i at vi skal have mere niveau fra Biglia i den kommende sæson. At Montolivo formentlig fritstilles kan forhåbentlig hjælpe på minutterne til Locatelli. Men han skal så også præstere bedre. Leverer han et bundniveau på niveau med nogle af de sidste kampe i sæsonen burde han også finde mere regelmæssig spilletid.

Inden det var der flere præstationer som simpelthen var for dårlige.
Skrevet af Rossoneri
Sky melder at Bonucci-Caldara skulle være på plads.

Samtidig beretter de at Higuain kommer på en låneaftale - hvorvidt det er med option eller tvunget køb, er der ikke sikkerhed omkring.
Skrevet af Lentini
Ja, de forskellige medier har fulgt op på Di Stefanos melding lidt tidligere.

Umiddelbart, iflg Laudisa, er man enig om et bytte for 40mio mellem Bonucci og Caldara. Yderligere er man enig om at Higuaín ankommer på lån med købsoption. Di Marzio skyder lånesummen til 15mio.

Jeg antager at man rimelig let kan nå til enighed omkring kontrakterne Bonucci og Caldara imellem. Men jeg lader Higuaín hænge lidt i luften fordi hans agent, brormand Nick, har ikke været involveret i de mange samtaler klubberne imellem som både Riso og Lucci har været.

Så det hele kan meget vel stå og falde med Gonzalo Higuaín.
Skrevet af Martinovic
Måske afgørende forhandlinger i aftes. Nu må vi se, om Higuain siger ja.
Mojn do!
annonce
0