Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ah ja, Luca Antonelli. Ham havde jeg misset i forbifarten. Endnu en opgave kan tilføjes til Leonardos efterhånden lange liste.

Der går i øvrigt rygter om vores nye direttore sportivo, som skulle identificeres i Federico Cherubini som for nuværende er ansat som assistent for Fabio Paratici i Juventus. Endnu et ubeskrevent blad. Jeg har ihvertfald aldrig hørt om ham før nu.
Skrevet af Martinovic
Leonardo må være en travl mand.

De mindre aviser skriver, at Caldara skifter til Chelsea for 45 mio. euro, og Milan køber Higuain for Bonucci plus 20 mio. euro.

Jeg håber virkelig, det er en and.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Spændende 3 uger vi skal igang med inden sæson start.
Først og fremmest skal vi have afklaret Bonucci situationen hurtigts muligt, det er ikke en god situation for os!! Jeg håber i den grad på at vi lander en aftale med Caldara i bytte. Kommer Higuain oveni, se jeg os komme sportligt styrket ud af Bonuccis afgang ...

Økonomisk derimod, er det noget af et sats. Som @Lentini også kommenterede forleden, så siger Leonardo og co jo FFP i hvert anden sætning lige fortiden.
Det er der selvfølgelig en stor stor grund til.


FFP skal bare overholdes. Scaroni har jo også udtalt, at han har skrevet til UEFA om et møde efter afgørelsen for CAS, da man gerne vil indgå en frivillig aftale. Han mener, at Milan nu skal vurderes forfra med en ny ejer ved roret, selvom han selv siger det kan blive vanskeligt. Ved at melde sådan ud vil Scaroni gerne undgå vi får en straf af UEFA, som jo er på vej, men samtidig vil han enten gerne påvirke straffen så meget som muligt i positiv retning, så vi nøjes med en settlement agreement a la den Inter og Roma har været under. Eller også håber han, at han kan få lov til en frivillig aftale, hvor vi stadig er under strenge rammer, men i det mindste kan præge det lidt mere.

Grunden til det er vigtigt at få på plads er, at når først man har fået en straf eller pålagt en settlement agreement, så kan man ikke indgå en ny aftale før den førudgående er udstået. Så det vil sige, vi kan potentielt være låst af FFP 4 år frem på baggrund af vores dårlige økonomi.

Uanset hvad forventer han en afgørelse inden for 15-20 dage, og derfor gør klubben sig også rigtig klogt i at tale til FFP hele tiden...

Håber godt nok i løbet af denne uge, at det lykkes os at få afklaret Bonucci situationen samt solgt nogle spillere!! Leje aftaler kan vi altid få lavet hvor lønnen dækkes, med de spillere vi har i overskud. Men reelle salg, ville i den grad hjælpe os meget.

Håber virkelig at vi kan få nogle penge for ind for Kalinic, Bacca eller Silva... Endvidere håber jeg vi får signet en god wing. Kender ikke meget til Bernard udover de få kampe jeg har ham i CL - han virker dygtig!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg håber, vi kan lykkes med at hente Semassekou, når han nu bliver rost så højt.

Må indrømme at jeg ikke helt springer med på denne.
Malieren (EDIT) er et forholdvist ubeskrevet blad, mens Bakayoko trods alt var en kæmpe profil i Monaco.

Man kan, med rette, stille spørgsmålstegn ved sidstnævntes match ift EPL, men det er sjældent at spillere pludselig mister kvalitet - det er et spørgsmål om match.

Man kan også hæfte sig ved at Semassekou spiller 6er i Salzburg - det er trods alt en anden rolle han skal udfylde hos os.

Hvis man ser på andre dele af markedet, synes jeg egentlig at Leonardo vil gøre klogt i at træde et skridt tilbage og revurdere hele det menageri der er i gang omkring Higuian, Caldara og Rugani.

Hvis han har is i maven, aftaler han "blot" et direkte salg af Bonucci til Juve for €35m og læner sig tilbage med en skål popcorn for at se hvad Chelseas næste træk bliver.

Jeg føler mig ganske overbevist om at Juve er parat til at ofre enten Ruagni eller Caldara for at få Bonucci tilbage. Det er trods alt en spiller der forstærker dem her og nu - og formentlig fire-fem sæsoner frem. Og de kan ikke mindst lave et pænt overskud på €10-15m (løn ikke medregnet).

Chelseas (Sarris) interesse i Higuain er velkendt og de kan nemt blive tvunget til at tage ham med i en samlet løsning. Det efterlader Morata i overskud og det bliver dermed (relativt set) et købers marked. Dertil kommer at Morata (læs: konen) ønsker retur til Italien.

Samme scenarie udfolder sig i Juve hvis ikke Higuain bliver en del af handelen. Ikke mindst må Higuain se på sine lønkrav, hvis altså ikke han vil sidde på bænken i Torino.

Sjovt nok nævner Reppublica (ikke at de på nogen måde er orakler) Caio her til morgen. Han har vel at mærke en frikøbsklausul på €15m. Dertil kommer at han besidder de egenskaber på bolden som vi siger farvel til med Bonucci.

Overordnet set, synes det vi lader os binde af at ville have Caldara retur. Det sætter os i en ugunstig position, som jeg mener man for alt i verden skal undgå når man forhandler.

I øvrigt er jeg helt enig i at vi skal søge at få sendt Donnarumma videre. Plizzari er fast mand på U19 landsholdet (som fik sølv ved det netop overståede EM) og med den rette tutoring (Reina) mener jeg at vi har gode chancer for at producere endnu en topkeeper.

Derudover giver det os et væsentligt råderum ift lønbudgettet - det kunne jo være til at hente Bakayoko.


Skrevet af Martinovic
Indrømmet jeg har aldrig set Semassekou spille og skriver kun ud fra de kommentarer, folk har skrevet om ham.

Selv om vi skal bruge en gardering for Kessie, er det måske ikke tosset med en alsidig spiller, der også kan dække 6´eren. Måske er han endda bedre end Biglia og Locatelli

Jeg har ikke set Bakayoko for Monaco, men for Chelsea har han været skidt spillende. Han startede ellers godt, men faldt hurtigt igennem med sin manglende taktiske forståelse og tekniske niveau.

Jeg håber på Semassekou, der givet vis også er billigere i løn, da han kommer fra en mindre klub.

Jeg er ikke meget for et direkte salg af Bonucci, da det stiller os dårligt, hvis Caldara skal være afløseren.

Hvis Caio kun koster 15 mio. euro, er det måske værd at overveje at sælge Musacchio, som har ca. samme værdi. Han har ikke imponeret mig.

Milan and Juventus have an agreement on Bonucci-Caldara swap deal. Bonucci has an agreement with Juventus and Caldara has an agreement with Milan. The thing missing is the agreement between Higuain and Milan [Sky]


Fint hvis vi kan blive enige med Caldara, men den samlede handel står og falder med, hvad Higuain vil.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ikke meget for et direkte salg af Bonucci, da det stiller os dårligt, hvis Caldara skal være afløseren.

Ja, det er jo lige netop det der er pointen. For hvorfor skal Caldara partout være afløseren? Jeg skal ærligt sige at jeg hellere gik for Caio til €15m.
Skrevet af Martinovic
Godt spørgsmål. Jeg har aldrig set Caio spille, men det kunne være fedt at hente begge. Der er i øjeblikket et skridt ned fra vores to startere til reserverne.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Rent numerisk ville det i hvert fald kræve et salg af Musacchio. Omend jeg var meget efter argentineren i hans første tid (med rette, vil jeg påstå), så synes jeg faktisk at han spillede sig op i foråret.
Skrevet af MaggiMagg
er der nogle der har hørt rygterne om reina til chelsea? er der noget hold i dem?
Skrevet af Martinovic
Der er vedvarende rygter om Reina, men han udtaler selv, at han ser sig selv spille i Milan de næste tre år, og rygterne kommer fra mindre troværdige kilder.

Jeg håber virkelig, vi beholder ham.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
ah perfekt. synes ikke det gav mening at hente ham ind (som erstatning for donna højst sandsynligt) for så at skippe ham videre ved første lejlighed.
Skrevet af Rossoneri
Tja, skulle man alligevel spekulere i at der kunne være noget om snakken, skulle man se på den ændrede strategi fra de nye ejere.
Der er nok ikke tvivl om at Reina ikke var kommet, hvis de havde været ved roret på daværende tidspunkt.

Det afhænger nok også meget af om der skulle komme bejlere til Donnarumma (Chelsea og muligvis PSG er nok eneste emner).

Det er i hvert fald en dum situation hvis vi står med en lønpost på den forkerte side af €10m (net) til keeperpositionen.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder at Nicolas Higuian i dag er blevet meddelt at hans brug (og klient) ikke er en del af planerne i Juventus - præcis som ventet.

Milan og Juventus er allerede enige om en aftale der inkluderer et lån på €20m med en option på €35m. Af regnskabsmæssige årsager, har vi ikke mulighed for at gøre klausulen obligatorisk, hvilket Juve har accepteret. Huguain-brødrene er dog ikke udelt begejstrede for at fremtiden reelt kun er på plads ét år frem.

Samtidig meldes der også om et vist spænd mellem lønmæssige forventninger. Vi skulle have tilbudt €6m, mens Higuian forventer €8m. Mon dog ikke man kan mødes et sted midt imellem.

Men hvis Higuain står stejlt på sit krav og det står til troende at Morata allerede har accepteret en aftale til €6m årligt, synes jeg klart vi skal gå efter spanieren.

Det forventes at Caldara-Bonucci byttet er på plads, men jeg ville ærligt talt ikke have noget imod at vi lod førstnævnte smutte til Chelsea og gik efter Caio.
Skrevet af Martinovic
Det bliver op til Leonardo at overbevise Higuain i morgen. Jeg tænker heller ikke, at Milan kun vil nøjes med at leje ham i et år. Det vil ikke være fair over for hverken Juve eller Higuain.

Falder den til jorden, ender det formentligt med et rent salg af Bonucci.

Jeg krydser fingre, da jeg ikke er fan af Morata.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Lejesummen på, hvad jeg tror bliver på 18mio, indikere jo ganske tydeligt at Milan og Leonardo ikke ser Higuaín som en kortsigtet lappeløsning. Det er ren og skær regnskabsteknisk ift FFP. FFP anser lejeaftaler med obligatoriske klausuler som rigtige handler(i mangel på bedre ord). Det er jeg ret overbevist om at Leonardo nok skal få forklaret familien Higuaín.

Higuaíns resterende kontraktperiode i Juve har en værdi af ca 45mio på de sidste tre år. Jeg kunne godt forestille mig at Leonardo vil forsøge at få et ekstra år på kontrakten til samme sum.

Jeg kan i øvrigt slet ikke forestille mig et scenarie med en ren handel af bare Bonucci til Juventus.

Der er gulerod og pisk involveret for begge klubber, som behøver hinanden for at få det optimale ud af situationen. Som tidligere beskrevet er Higuaín pt nøglen til at det realiseres, og ud fra de første meldinger ser det relativt positivt ud at den her omtalte maxi operation rent faktisk går igennem.
Skrevet af KnockOut
undskyld jeg blander mig men jeg læser ret tit med her (faktisk ca hver dag) jeg syndes denne tråd er en af de mere spænderne på bold ikke mindst pga af alt det er med en falmene stor klub som skal prøve at lande på alle 4.

Anyways bare en lille observation er hvor forskellig det er at læse Milan tilhænger vs Chelsea, der er godt nok ikke mange i Chelsea der håber vi lander Higuaín eller for den sag skyld Rugani (da vi syndes vi har nok Cbs) ikke mindst håbet om AC, men det er helt vild så forskellig vi vægter Higuaín, i Chelsea bliver han kaldt, fed, doven, tandløs, og ALT for dyr (penge i kloakken lige frem) nu har jeg personlig fuldt Higuaín i mange år og så ham selv blive i Real Madrid den gang over Benzema, og har da også fulgt ham i Napoli, skal dog være helt ærlig at sige det kun er CL jeg har fulgt ham siden han er kommet til Juventus, men hvad er det i ser i Higuaín som mine Med Chelsea fans ikke gør, hvorfor er en 60-65mil værd og en kæmpe løn ?

Jeg så også en der skrev at det bare var media pjat med han var doven han faktisk var i toppen over km løbet, anyways ville være rart med andet input, da vi jo kan ende med ham lige så vel som i kan.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan i øvrigt slet ikke forestille mig et scenarie med en ren handel af bare Bonucci til Juventus.

Nej det ser i hvert fald umiddelbart ikke ud til at være et scenarie der arbejdes med.

Jeg ser det dog umiddelbart som at Higuian er Juves del af den gensidige afhængighed, fordi det er en løntunge spiller der er i overskud.
I dette antager jeg at Juve ikke ville have problem med at sende enten Rugani eller Caldara videre til Chelsea. Det er selvfølgelig en indlagt præmis, men udfra meldinger fra normalvis pålidelige kilder, mener jeg det er en rimelig antagelse.

Ift Caldara, mener jeg kort og godt at vi køber alt for dyrt. Det er naturligvis en talentfuld spiller, men €35m? Vi taler om en spiller der ikke har erfaring fra et tophold og som stadig har et godt stykke op ad udviklingsstien.

I en anden økonomisk situation, ville det naturligvis være interessant at hente et af landets største talenter, men vi taler en spiller der skal erstatte vores absolutte stjerne.


Skrevet af Rossoneri
@knockout
<blockquote>...i Chelsea bliver han kaldt, fed, doven, tandløs, og ALT for dyr...</blockquote>
Det er efter min bedste vurdering en yderst unuanceret beskrivelse af Higuain - og i flere tilfælde direkte forkert.

Da Higuain mødte op i Juve, blev han ganske rigtigt kritiseret for at være overvægtig. Det tog ham en måneds tid at komme tilbage i form og han endte sæsonen med 24 mål (dog ikke så godt som sæsonen før hvor han slog alle tiders scoringsrekord for Serie A, med 36 mål).
Seneste sæson bød på lidt færre mål, men derimod leverede han syv assists (hvilket er ganske imponerende for en klassisk 9er).

Min egen bekymring omkring Higuain går på at han ikke altid synes at pleje sin fysik optimalt. Her er det egentlig ikke det rent spillemæssige der kunne give panderynker, men måske snarere om det kunne påvirke hans skadesfrekvens her på den anden side af de 30.

At han skulle være "tandløs" (jeg læser det som "uskarp") er decideret ukorrekt. Tager man en sammenligning fra sidste sæson med Lukaku, Morata og Kane (for nu at tage eksempler fra EPL) ift konvertering af chancer, viser det sig faktisk at Higuain kun overgås af Lukaku. Belgieren scorer på 17% af sine afslutninger, mens Higuain og Harry Kane omsætter på 16%. Morata er mindst effektiv med en konvertering på 13%.

Med i den beregning skal dog tilføjes at Higuain og Kane har markant flere afslutninger udenfor feltet, hvilket naturligvis giver en tilføjet dimension til deres spil.

Men pointen er at det nok er de færreste der vil kalde Harry Kane for "tandløs" - i så fald er der heller ikke (statistisk) belæg for at påklistre Higuain samme prædikat.

Som en disclaimer er dette ikke et forsøg på at skulle sammenligne Kane og Higuain - det er simpelthen en diskussion jeg ikke gider at tage.
Det er blot for at antyde at der måske ikke altid ligger en grundig analyse bag den slags udsagn.

I parentes bemærket, skulle købssummen være ?55m (?20m for 1-års lån + option på ?35m).
Skrevet af Rossoneri
Di Stefano melder i øvrigt at Leonardo mødes med Nicolas Higuain og to personer der antages at være advokater i Casa Milan her i de sene aftentimer.
I flg. Di Stefano kan en aftale meget vel være på plads imorgen tidlig.

Det ville være fint at få denne knude løsnet op, så vi kan komme videre med vores mercato. Som bekendt, lukker det tidligt i år, så der er efterhånden ikke meget mere end to uger at arbejde i.
Skrevet af Lentini
@ KO

Milan er ikke rigtig positioneret til at kunne være overdreven kræsen i sine valg.

Indrømmet, Higuaín er ikke min favorit, men jeg skulle være et skarn hvis jeg begyndte at beklage mig over en angriber af hans kaliber. Særligt med tanke på at mit bæger flød over i foregående sæson pga. ineffektive angribere. Tidligere har jeg argumenteret for bl.a. Falcao og Dzeko, fordi de har et CV som beviser dem som naturlige målscorere. Den kategori falder Higuaín også ind under.

Higuaín har, ligesom en del andre sydamerikanere, det ”vanskeligt” med at holde ferie, og kommer nærmest pr. definition altid tilbage overvægtig. Jeg syns i den seneste sæson, at han havde problemer med at komme helt op på samme ”skarphed” som i sin første sæson i Juventus, og sidste i Napoli, hvor han stod en del mere skarpt i billedet(Måske måltotalen beviser dette?). Maurizio Sarri havde kaldt ham fed som noget af det første, da han blev træner i Napoli.

Derudover kommer Higuaín bare aldrig af med sit choker emblem, hvoraf der kommer de her standardiserede kommentarer omkring ham. Og han har ellers lavet en del vigtige mål for Juve de senere år – den som nok står klarest i erindringen hos Juve er formentlig hans scoring på Giuseppe Meazza mod Inter, hvor Juventus var i gevaldige problemer i denne sæson.

Ift. km løbet, så er det godt nok en uinteressant stat, fordi den viser jo intet om det har været lavintenst, højintens, eller hvor på banen de forskelligartede løb er taget. En sådan stat skal skæres ud i dele for at være anvendelig til noget som helst.

EDIT: Ift. Rugani-Chelsea koblingen har jeg selv fundet den besynderlig fordi Chelsea netop har Andreas Christensen. Det vigtige for centerstoppere i Sarris system er en kvalitet indenfor det korte pasningsspil, som netop er en af Andreas Christensens styrker. Og jeg kan ikke rigtig få øje på den mærkbare forskel i selve forsvarsspillet i Rugani kontra AC.

Udfra hvad jeg kender til Chelseas stoppere og hvad Sarri vægter i sin spillestil, syns jeg Rüdiger og AC er de to som stikker mest ud ift. Sarris værdier og præferencer. Cahill får han sgu nok fnat af..
annonce
0