Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gasbarroni
@Lentini

Den er skrevet ind i de nye regler her i 2018.

De er dog blevet offentliggjort ret sent, så spørgsmålet er om klubberne bliver straffet for ikke at overholde begrænsningen i år?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Martinovic
Hvad betyder den nye regel med de 100 mio. euro?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Gas

Ok - det skal jeg lige have nærstuderet fordi det fact har jeg misset i farten. Måske derfor man har så travlt med at læsse Sturaro, Pjaca etc ud af klubben ?
Skrevet af Pirlo21
fantastisk hvis handlen med Higuain og Caldara går igennem. Venter stadig på at det bliver officielt, før jeg begynder at juble for alvor!!
Fantastisk hvis aftalen holder, for vi stod virkelig i en lorte situation. Bonucci ville ikke mere og han ville ikke sælges til udlandet... selvom han givetvis har opført sig meget professionelt - så er det bare noget være lort at ham der skulle lede vores hold vil væk!
Så derfor er det også bare konge, at vi lander to så gode spillere som afløser for sådan en klovn.
Jeg respektere fuldt ud bonucci, for det han gav os under rino og han er en fantastiSk forsvarspiller... men at han smutter tilbage til Juve bare et år efter han snakkede om han ønskede at søge nye udfordringer m.m det har jeg svært ved respektere! Fedt at vi ser udtil at vende det til noget yderst positivt :)
Er meget begejstret over caldara, har set ham mange for atalanta og hver gang har han imponeret mig - ham og romagnoli kan virkelig blive gode sammen, det tror jeg virkelig på. Endvidere har vi jo også stadig musacchio og Zapata til hjælpe til. Derfor er jeg ikke specielt bekymret over Bonucci afgang.


Higuain er en verdensklasse angriber, længere er den ikke i mine øjne. Vi betaler selvfølgelig mange penge for ham, men han er den stjerne angriber vi har savnet. Endelig har vi en angriber som er blandt de 10 bedste i verden, det har vi ikke haft siden Zlatan!
Klasse af Leonardo og co, at overtale higuain til tage chancen hos os. Det havde jeg simpelhen ikke turdet at drømme om.

Sportsligt vil jeg mene vi kommer markant styrket ud af en ellers ret håbløs situation - sådan Leo :)

Nu handler det om at få en wing med fart og derefter få solgt de overflødige spillere som vi jo har rigeligt af!
Vi skal have nogle penge i kassen, forhåbentligt er det kun vores reserver vi vinker farvel til.
Det ser udtil at blive en rigtig spændende serie a sæson vi går imøde alligevel, det havde man ikke turdet at drømme om for bare 2 mdr siden :)
Skrevet af Martinovic
Caldara will sign a five-year contract with Milan, according to Milannews.it


Super vigtigt med en lang kontrakt. Ser frem til at se Caldara og Romagnoli vokse sammen.

Francesco Calvo is close to become Milan’s new Chief Commercial Officer. He is currently Barcelona’s CCO

[Il Sole 24 ORE]


Der bliver hentet nogle prominente navne ind til staben.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Gasbarroni

Du har ret. De nye regler er blevet introduceret i maj måned under Financial Fair Play 2.0. Altså at man ikke må have et større minus end 100mio net spend på transfersiden, begyndende fra sæson 18-19. Et initiativ som er foranlediget af klubber som Bayern, Barca og Real Madrid gennem ECA pga specifikt PSG og Citys ageren.

Det finurlige eller små spøjse om man vil er at formanden for ECA er Andrea Agnelli...

Pt har Juventus et minus på 183mio euro på transfersiden.

Jeg ved ikke hvordan aftalen for Higuaín løber, altså hvornår de 36mio EUR for frikøbsklausulen skal falde. Hvis det er inden 1.7.19, skal man sælge for rundt regnet 30mio yderligere.
Skrevet af Lentini
En ordentlig stak Milan fans tog imod Higuaín ved Westin Palace hotel hvor han skal overnatte inden han laver sit lægetjek imorgen tidlig.

Iflg en kortfattet Higuaín sagde at Leonardo havde overtalt ham alt imens han allerede havde snakket med Rino.

Kan være Rino var desperat, fordi sikke muligheder Cutrone fik brændt imod Spurs.. Herre Gud. Lettere utroligt at vi ikke fik scoret i den kamp.
Skrevet af Martinovic
“The Italian Troll Job v2”.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hatten af for Leonardo. Det har også krævet noget villighed fra Marotta og Juves side at få den her handel igennem, men han er en dygtig forhandler.

Hvis vi lander de personer - Gandini, Gazidis og Calvo - har vi vel aldrig stået stærkere rent stabsmæssigt. Så mangler vi bare en højre hånd til Leonardo.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Som jeg læser det, regner man udfra selskabets regnskabsår (som også er det driften vurderes på). Så vidt jeg husker, har vi et regnskabsår der følger kalenderåret - jeg ved dog ikke hvordan det ser ud med Juventus.

Men følger de også kalenderåret, kan man altså ikke medregne et evt. salg af Higuain. Det må, alt andet lige, betyde at man skal til at have gang i svingdøren i Torino.

Jeg kan ikke rigtigt se det helt store formål med dette - i værste fald risikerer man at presse priserne op, fordi klubberne vil øge værdien i truppen for at have noget at sælge af til næste sæson.

En anden (og mindst lige så) interessant tilføjelse til det nye FFP regelsæt, er tilknytningsdefinitionen. Her har man generelt flyttet grænserne for tilknytning, så det er mere omfattende.

Dette formentlig for at gøre op med de aftaler der er indgået i hhv PSG og Man City. Hos sidstnævnte smider Etihad (hvis jeg ikke tager helt fejl) omkring €400m årligt i sponsorat. Under de tidligere bestemmelser, blev dette ikke set som en virksomhed med tæt tilknytning til ejerne (hvordan det så kan lade sig gøre, er en anden snak).
Men med de nye regler, vil det efter alt at dømme blive vurderet sådan.

Så skal der godt nok til at tænkes nyt hos de to respektive bestyrelser.
Skrevet af Rossoneri
Hvis vi lander de personer - Gandini, Gazidis og Calvo - har vi vel aldrig stået stærkere rent stabsmæssigt.

Jeg tænker at snakken omkring Gazidis fuldstændigt er forstummet, hvilket kunne tyde på at det ikke bliver til noget.
Hvis han skulle tiltræde 1. september, havde han formentlig indgivet sin opsigelse på nuværende tidspunkt. I så fald tænker jeg at der havde været mere støj om dette - og ikke mindst hans potentielle afløser i London.
Skrevet af Martinovic
Vi er stadig start august, så måske der kommer en udmelding, men ellers er det heller ikke skidt at må nøjes med Gandini.

https://www.football-italia.net/125644/suso-roma-%E2%82%AC35m

Jeg håber virkelig ikke, at vi sælger Suso, da han er en stor, kreativ drivkraft i det offensive.

Hvis han bliver solgt, bliver der helt sikkert lavet en formationsændring til 4-3-1-2 eller 4-3-2-1, som Rino selv kender.

I så fald skal vi enten have en angriber mere ind eller et par offensive, centrale midtbanespillere.

Jeg krydser fingre for, at vi beholder Suso og henter Bernard og evt. Samassekou.
Mojn do!
Skrevet af Chrillinho
Hvis man kunne få en El Shaarawy eller noget i den stil retur, ville det ikke kunne være meget sjovt? Jeg kan ikke helt huske det, men da han røg til Roma var det ved godt mod mellem Milan og Il Faraone ikke? Han virker ikke til at have en stamplads hos Roma, han er italiener og vil bidrage med mere fart til holdet.
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg fatter overhovedet ikke hvordan i har fået Juve til at gå med på at give jer Caldara, det er jo nærmest som at vinde i lotteriet. Det bliver spændende at følge det mest spændende forsvar i Serie A (Caldara og Romagnoli).

Bernard vil helt sikkert kunne hjælpe jer rent offensivt og at i så også har Higuain pludselig gør at Milan bliver farlige igen i kampen om CL pladserne.

Imponerende arbejde af Leonardo hvis han får lukket alle de handler. Dog vil jeg sige at jeres største svaghed står ude på sidelien. Jeg kan godt lide Gattuso og jeg er sikker på at han få indført lidt grinta attitude i jeres spillere, men han er ikke særlig god rent taktisk og jeg tror ikke han holder længe i Milan.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Jeg er enig, Ilse.

Rino gjorde det godt, da han overtog efter Montella. Det skal han fortsætte med. Han er måske den bedste indpisker i Serie A, men hvis det pludselig ikke er nok, er jeg også nervøs for det taktiske.

Det er måske derfor, at mindre aviser har skrevet om, at Conte skulle være afløseren.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Vi har ihvertfald et program fra start som under negative omstændigheder kan sætte Rino under pres meget hurtigt.

Jeg syns nu han overraskede ganske positivt. Han forudsagde en måneds tid for at oprette den fysisk form som var middelmådig under Montella. Det holdt stik, og syns snarere det var Milans smalle bredde på kvalitet som hæmmede mod slutningen af sæsonen snarere end taktiske ubegavede dispositioner.
Skrevet af Rossoneri
@ilsemprelaziale og @foggy
Når I siger at Gattuso er svag taktisk, hvad bygger I så det på? Kan I komme med nogle eksempler?
Skrevet af Martinovic
Jeg vil ikke kalde ham taktisk svag. Det er mere et spørgsmål om begrænset trænererfaring - om han har, hvad der skal til at tackle et hold i modgang - om han har, hvad der skal til at udvikle unge spillere. Dem har vi mange af.

Rino fortjener at stå i spidsen for klubben i den nye sæson. Tiden må vise, om han kan fortsætte i samme spor som sidste sæson, hvor det blev væsentligt bedre, efter han kom til.

EL skal ikke nedprioriteres, men vi havde ikke bredden i sidste sæson, og mange spillere blev slidte. Jeg håber, Rino har lært af dette.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men det er vel værd at se på hvordan han rent faktisk performede i sidste sæson. Jeg mener det er er helt forfejlet at kalde ham "indpisker" - i hvert fald hvis det skal forstås i samme kontekst som en Mihajlovic, der ikke rigtigt kunne andet end at råbe højt og blive sur.

En del spillere har givet udtryk for at Gattuso er meget dygtig til mandskabsbehandling. Han tager sig tid til at arbejde med den enkelte spiller og giver dem tro på egne evner og en præcis forståelse af hvad der ventes af dem.

Ser man på det taktiske, var det i virkeligheden her han overraskede mig mest positivt.
Han lavede ret hurtigt en række ændringer der havde positiv impact.
Eksempelvis ændrede han vores opspil, fra at vi skulle losse bolde ud til Suso på kanten hver gang, hvorefter spillet gik i stå, til at bygge det op fra egen zone og involvere mange flere i spillet.

Da han overtog holdet kreerede vi tredjefærrest chancer i hele ligaen - under ham kreerede vi flest. Det er lige præcis et resultat af taktiske ændringer, som primært må tilskrives ham.

På sammen måde, synes jeg sæsonen igennem at han har været stærk til at analysere holdets styrker og svagheder og arbejde med dette. Det taler vel igen for taktisk begavelse.

Sidst, men ikke mindst, lavede han masser af taktiske justeringer fra kamp til kamp og under kampene. Han arbejde med fire formationer - 4-3-3, 4-4-2, 4-4-1-1 og 3-3-4.
Bl.a. kampen mod Roma på Olimpico, var lidt af et svendestykke i mit univers, hvor han helt fik lukket ned for Di Francescos ellers så stærke midtbane.

Mange gange har han også arbejdet med løbene og positionerne på navnlig Calhanoglu og Bonaventura, for at kunne udfordre modstandernes forsvar bedst muligt.

Om han kan tackle et hold i modgang, tænker jeg også at han har givet et mere end tydeligt svar på. Hvis ikke det hold Montella efterlod sig var et hold i krise, tror jeg næppe jeg har set et.

Det var jo et sprøgsmål om uger før han fik både spil og resultater tilbage på ret køl.

Som spiller blev Gattuso groft undervurderet (i hvert fald reduceret til en bølle) og meget tyder på at det ikke har ændret sig med hans trænergerning.
Skrevet af Bishop
Taktisk har Gattuso også imponeret og overrasket mig, og som Foggy mener jeg også at han bestemt har gjort sig fortjent til at stå foran rorert i kommende sæson. Men uanset, så mener jeg da også stadig det er helt legitimt at stille spørgstegn til hans erfaring eller mangel på samme.

Der er stor forskel på at overtage et hold i modgang og vende skuden frem for at have drevet et hold i modgang og så komme på ret køl igen. I denne her sæson har, meget lig Montella, Gattuso alt at tabe, og presset på hans skuldre vil alt andet lige være en del større. Det kombineret med en ny ledelse der har skiftet ud på alle topposter over ham vil unægtelig være med til sætte Gattuso under stort pres fra dag 1. Og her vil hans manglende erfaring muligvis komme til kort.

Personligt er jeg dog rimelig optimistisk på hans vegne, som du også udpensler Rosso, så har Gattuso nemlig gjort det ganske ok på en del parametrer, nu skal han bare følge op og fortsætte i samme stil.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0