Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Fabrizio Romano skriver idag at Leo er igang med at undersøge en mulighed til midtbanen, men uden at konkretisere yderligere, andet end at han for tiden har lagt interessen på køl for Samassekou.

Samme Romano og Di Marzio skriver begge at Paolo Maldini endelig ser ud til at være på vej tilbage til klubben. Hvilken rolle blir dog ikke yderligt konkretiseret. Det er lidt spændende hvad de har fundet til ham.
Skrevet af Martinovic
Rafinha vil være lækkert - især fordi vi mangler noget kreativt. Ligger han på 30-40 mio. euro prismæssigt?

Sælg Silva. Den med at han er ung, kan vi ikke bruge til noget nu.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Leonardo skal virkelig til at afsætte spillere nu, klokken slår og vi har en del løntunge spillere i truppen som stort set intet bidrager med andet end brede:

Montolivo
Kalinic
Antonelli
Gabriel
Mauri
Bertolacci
Bacca

Udover disse, bør man også overveje Silva, Reina/Donnarumma, Borini og Abate. Abate beholder man nok, indtil man ved mere om contis tilstand på sigt...
Reina ville være en god mentor for Donnarumma, men 3 mio euro i løn er alt alt for højt til en reserve målmand.
Borini er en rigtig fighter og brugbar på mange pladser, men hans løn er alt for voldsom!
Silva har brug for spilletid, potentialet er stort - men vi har higuain og cutrone, syntes vi skal leje ham ud eller sælge ham hvis der kommer et tilfredstillende tilbud..

Endvidere syntes jeg kampen igår, igen igen viste at vi mangler noget fart i omstillingssituationerne, en kant med pace ønskes i den grad.

NB fedt hvis Maldini vender tilbage :)
Skrevet af Martinovic
Reina ville være en god mentor for Donnarumma, men 3 mio euro i løn er alt alt for højt til en reserve målmand.


Jeg tror og håber, at Reina bliver førstemålmand. Derfor må Chelsea hjertens gerne byde på Donnarumma.

Kalinic 20 mio. euro
Bacca 12-14 mio. euro
Antonelli kan vi nok ikke få afsat
Mauri bliver formentligt også
Det samme med Bertolacci
Donnarumma 40-50 mio. euro
Silva 35-40 mio. uro

Er vi heldige, kan det betyde ca. 100 mio. euro i indtægter, hvis Leonardo kan få dem alle afsat. Det bør kunne række til to-tre forstærkninger af fornuftig karakter.

Sving pisken, Leonardo!
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Rafinha er i hvert fald en spiller der kan inkluderes i samme kategori som Rabiot, Kovacic og for den sags skyld Milinkovic-Savic.
Hvis jeg husker ret, har Valverde dog udtalt at Rafinha er en del af planerne for den kommende sæson, omend det naturligvis kan ændre sig.

Men en del peger i hvert fald på at vi søger en bestemt type spiller - og i det lys forestiller jeg mig også at Gattuso kommer op med en justering af konceptet (som han flere gange har udtalt er en mulighed).

Leonardo kunne muligvis også kigge på Rafinhas holdkammerat, Denis Suarez, som jeg mener kan noget af det samme og som også synes at have lang vej til førsteholdet.

Di Marzios site melder at Samassekou er tilbudt til Roma. Spørgsmålet er så om en Kovacic-type udelukker en Kessié-backup, eller om det er separate historier. Personligt håber jeg på det sidste.

Hvad angår Silva, så tror jeg han bliver hos os. Dels fordi der ikke står bejlere parat til at betale den sum vi gav for et år siden, men også fordi jeg tror at Gattuso ser ham som en brugbar brik i den kommende sæson - ikke mindst hvis der er tanker om at spille med to på toppen (til tider).
Skrevet af Lentini
Afsætningen er et problem. Navnligt omkring Kalinic og Bacca, der primært henter spansk interesse. I og med at det spanske vindue lukker senere end det italienske kan de let presse os ud i dødkøbte lån med købsoption.

Hvis Donna skal til England, og navnligt Chelsea, skal de se at få fingeren ud. Jeg forstår heller ikke Chelseas passivitet sådan helt generelt. Jeg tror dog Donna bliver. Han virker glad og tilfreds. Måske Chelsea rykker på Reina istedet?
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår udgående transfers, så tror jeg egentlig at både Mauri og Bertolacci er ude af døren, så snart / hvis midtbanekabalen går op.
I virkeligheden kunne det også være et farvel til Biglia, når nu klubben har insisteret på at beholde Locatelli.
Skrevet af Martinovic
Tror du, vi siger farvel til både Monty og Biglia, så vi kun har Locatelli til 6´eren?

Jeg er overbevist om, at Biglia bliver. Han tror selv på en bedre sæson end den forgangne.

SportMediaset skriver, at Leonardo har været i Paris for at få en aftale i hus med Rabiot.

Fortsætter Rino med 4-3-3, vil det være mest optimalt med en dynamisk eller fysisk stærk 8´er. Prøver han en 4-2-3-1 og venter trekanten på midten om, vil det være mere optimalt med en kreativ spiller.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvis Rino vil spille 4-2-3-1 med en offensiv midt og to balancespillere. Hvem vil være mest oplagt til den af Calhanoglu og Bonaventura?

Det er en plads, der kræver overblik og flair for de gode stikninger.

Higuain
Hakan-Bonaventura-Suso
Rabiot/Biglia-Kessie

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tror du, vi siger farvel til både Monty og Biglia, så vi kun har Locatelli til 6´eren?

Jeg har faktisk her tolket det derhen at Gattuso tænker på at ændre formationen til en 4-4-1-1 / 4-2-3-1 (kald det hvad du vil). Det er udfra den præmis at jeg ser Biglia som overflødig - ikke bare numerisk, men også fordi han er en meget anderledes type end de førnævnte herrer.

Jeg har prøvet at stille det op på den her måde: http://lineupbuilder.com/?sk=gy3tx9

Snakken omkring en wing (Bernard) synes at være gået helt død, hvilket også kunne være et tegn på at man har lidt andre planer (Bonaventura som wing).

Fortsætter vi med en 4-1-4-1 / 4-3-3, er jeg helt enig i at Biglia bliver. Og det kan naturligvis også være at a) al snakken om en ny 8er er opfundet, eller b) at det bare er mig der ikke fatter hvad Gattuso har tænkt sig med Bonaventura og Calhanoglu.
Skrevet af Rossoneri
Hvis Rino vil spille 4-2-3-1 med en offensiv midt og to balancespillere. Hvem vil være mest oplagt til den af Calhanoglu og Bonaventura?

Jeg antager at du her spørger til 10eren (?). I så fald vil mine penge umiddelbart være på Calhanoglu, men det kan gå begge veje.
Da Gattuso prøvede det af sidste år, var det Calhanoglu der spillede i hullet bag angriberen - noget som han i øvrigt selv har betegnet som sin bedste position.

For lige at kommentere på din opstilling, så skal det i hvert fald siges at det er meget forskellige typer du sætter som alternativer (Biglia og Kessíe). Man kunne vel egentlig sige at det var svært at finde to spillere der minder mindre om hinanden.
Det kan naturligvis godt være at Gattuso ønsker sig det taktiske råderum det vil give - omvendt er det også en hæmsko at man må ændre sit taktiske oplæg væsentligt, hvis den ene af de to ikke er tilgængelig. I det spil, mener jeg at Locatelli er meget mere anvendelig, da han har meget mere dynamik i sit spil.

Jeg har ikke set nogle af kampene fra ICC, men de samlede meldinger går på at Locatelli ikke har imponeret på 6eren. Jeg husker at Galliani udtalte at Locatelli var "modeleret" efter Pirlo. Det er i hvert fald noget jeg har meget svært ved at få øje på.
I virkeligheden synes jeg at han minder meget mere om ham, der var udråbt som den næste Messias på 6eren før ham - Cristante.
Skrevet af Martinovic
Ja, det er 10´eren. Jeg tror også, at Hakan vil være bedst centralt. Bonaventura har dog ikke spillet kant i hele sidste sæson, men mezzala.

Inter har haft succes med at spille en fysisk stærk spiller (Gagliardini) og en kreativ spiller i Brozovic med Rafinfa som 10´er. Denne plads overtager Nainggolan formentligt.

Vil det være for tonseragtigt at spille med både Kessie-Locatelli/Rabiot på de to 6´ere?

En af Kessies styrker har også været de dybe løb med bolden. Måske han vil blive for låst, hvis han skal spille 6´er. Jeg ser ham mere som en dynamisk 8´er.

Jeg kan se, at Rabiot spiller mezzala i PSG. Det bedste for os vil være at finde en 6´er, der er bedre end Biglia og Locatelli, men de hænger ikke på træerne.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Som jeg ser det, er der faktisk tale om to 8ere der begge tager dybe løb - men arbejder begge veje. Det kræver naturligvis en taktisk afstemning som både Locatelli og Kessíe stadig har til gode at mestre.

Jeg synes bestemt ikke at Rabiot er "tonseragtig". Jeg ser ham som er moderne midtbanespiller der kan spille begge veje, bryde kæderne hos modstanderen og med god teknik og øje for sine medspillere.

Jeg er enig i at vi savner en stærk holdende 6er (med Kanté som forbillede). Problemet er at vi ikke kan nøjes med én. De andre vi har i dag, er af en anden type og jeg mener faktisk at Gattuso ville gøre klogt i at finde et andet taktisk oplæg for at eliminere det åbenlyse problem vi har på netop 6eren.

For mig findes der en logik i et tre-mands forsvar. Det giver et (numerisk set) mere solidt fundament, så man kan give de to 8ere en mindre bunden rolle (jeg er helt enig i dit ræsonnement omkring ikke at tage Kessíes dynamik væk).

Min egen personlige favorit ville være en 3-4-2-1 med Bonaventura og Calhanoglu i relativt frie roller bag Higuain. Dermed kunne vi cashe ind på Suso - Tuttusport (som jeg ikke nærer stor tillid til), bringer i dag en historie om at vi skulle være interesseret i at bytte Lorenzo Pellegrini med netop Suso.

Som sagt giver jeg ikke meget for sandhedsværdien i Tuttosports rygtestrøm - det var blot for at sige at det var et bytte jeg gerne så ske.
Skrevet af Lentini
Opstillingen Rosso laver er egentlig den jeg henviser til som et ønske ift det Rino kunne afprøve. Men hidtil har han ikke prøvet den af i ICC, selvom det imo ville være oplagt.

I starten af Montellas tid stod vi faktisk ofte sådan rent defensivt, hvor Jack skød op på 10eren (ofte imod modstandere der spillede med en decideret 6er). Det gjorde han faktisk fint. Hans offensive output derfra efterlod dog noget tilbage at ønske, fordi han ikke er en naturlig playmaker.

Jeg ville dog gå på Hakan, fordi han er god til at indsætte det første pres og samtidig har den naturlige flair og øje for de offensive aktioner. Han er helt enkelt en meget bedre assistspiller end Jack.

Hakan og Jack har et godt øje for hinanden, og det kunne da være en anelse spændende at se hvilket småspil Hakan og Suso kunne udrette.

Rino ville også kunne flytte playmaker punktet på den sidste tredjedel til kanten ved eventuelt at bruge Hakan til venstre og sætte Silva op ved siden af Higuaín hvor man med forskellige typer laver spillet en anelse om uden nødvendigvis at flytte rundt på for mange brikker.

Nuvel, der er dog som altid i fodbold pros and cons ved alt.
Skrevet af Rossoneri
Maldini er officielt tilbage som "Strategic Development Director", hvad end det så skal betyde.

For fans og for klubbens selvforståelse, mener jeg dog at dette er ret vigtigt.
Han kan skabe noget optimisme omkring klubben og så er han ikke mindst repræsentant for den vinderkultur det tegnede klubben i mange år.
Skrevet af Martinovic
Mystisk det skulle tage så mange år. Han hører selvsagt til i klubben.

Jeg ser også frem til, hvad hans rolle kommer til at indebære. Forhåbentligt en slags bindeled mellem talentarbejde og førsteholdet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, man kunne jo forestille sig at det handler om at overtage Gallis ansvarsområde.
Skrevet af Martinovic
Hvornår lukker transfervinduet i Italien?

Vi har fået nogle gode navne i Higuain og Caldara, men de mest mærkbare forstærkninger har været på ledelsesgangen med Leonardo og nu Maldini.

Jeg håber, rygterne tager til igen i næste uge. Vi skal have nogle ud og nogle ind, inden vinduet smækker i.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Lørdag d.18.august kl 18 lukker vinduet i Italien. Så ja, Leonardo har overordentlig travlt hvis han skal gennemføre et noget nær perfekt vindue.
Skrevet af Lentini
Tror den største hurdle blir at få tilfredsstillende bud på vores angribere, lad det være Kalinic, Bacca eller Silva. Og Leonardo skal helst ikke tabe noget på de salg, hvilket betyder minimumsbud på hhv 20,12 og 32mio for de respektive herrer.
annonce
0