Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Enig, Bishop. Vi har brug for Reinas erfaring og lederevner.

Kan vi sælge Donnarumma, synes jeg klart vi skal det. Jeg anser det dog ikke synderligt oplagt at der kommer et bud.


Ja. Det vil være mest oplagt, men Reina er den nemme og korte løsning, og Sarri har også arbejdet sammen med ham i Napoli.

Gør der ikke det, mener jeg det giver mening at sælge Reina. Med de nye ejeres strategi om at have spillere der øger deres salgsværdi, har jeg ikke fantasi til at forestille mig at Donnarumma ryger på bænken.


Det er så ulempen ved at have en ejer, der ikke overraskende på baggrund af deres investering tænker mere økonomisk og mindre sportslig. Det må vi leve med.

Vi får nok aldrig at vide, hvad idéen er med at hente en potential førstemålmand i Reina, når vi allerede har Donnarumma.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Helt enig mht. SMS. Måske endda også Andre Silva. Men med listen af spillere der, forhåbentlig snart(!), forlade Milan, efterlades et forholdsvist stort overskud på lønposten, som måske, kun måske, kan bruges til at rykke midler rundt og omgås FFP til køb af en spiller som SMS. Tror ikke på Pogba, da hans løn må være betragtelig højere end SMS. Mener også, at SMS er en mere kompletspiller, hans alder i betragtning.

Leo har snart travlt med listen af spillere, han skal af med:
A. Donnarumma/Reina
Gabriel
Antonelli
Abate
Montolivo
Bertolacci
Mauri
Kalinic
Bacca
(Silva)
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg tror at Fassone og Mirabelli, havde en klar idé om at der ville være rift om Donnarumma i dette vindue - og måske ikke mindst at Donnarumma selv havde givet udtryk for at han ville videre.

Dét var/er en super mulighed for at balancere bøgerne og dermed et ganske smart move af de to herrer.

Selv nu, meldes det at vi kan få 6-8m EUR for Reina. Ved ikke hvad han har fået i sign-on, men næppe så meget.
Skrevet af Bishop
Jeg må være ærlig og sige at jeg dårligt kan kapere dette års transfervindue, fra at være et mulehår fra at blive smidt ud af EL på baggrund af FFP til så at have hentet et kæmpe talent og en af verdens bedste angribere samt blod på tanden til en seriøs opgradering på midtbanen.

Jeg havde sgu ikke forventet at vi skulle komme styrket ud af dette års transfervindue, status qou havde være positivt.

Med de sidste års udfordringer in mente så er det svært rigtig at komme i gear synes jeg. Men måske Maldini for alvor skal ses som en blåstempling af projektet, han har i hvert fald tidligere været yderst kritisk og ikke ønsket sig en rolle netop pga. projektets udformning. Nu er han tilbage og Leonardo er i den grad ved at gøre underværker på indgående transfers.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det er op og ned ad bakke. Fra et vanvittigt transfervindue sidste år til at være tæt på at blive smidt ud og nu med nye ejere og en forstærket trup.

Det går den rigtige vej.

Sky Sport melder, at Atletico og Valencia er enige om Gameiro, hvilket kan åbne op for Kalinic til Atletico - forhåbentligt med tvunget købsoption.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Kalinic meget tæt på Atletico. Lån med købsoption. Jeg håber ikke, at vi ender i endnu en Bacca-sag næste sommer.

Shit Twitter går amok, hver gang Leo ankommer til Casa Milan. Hvis bare mine kollegaer blev halvt så glade, når jeg møder ind på mit kontor :(
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes der kom interessant info ud af dagens pressekonference.

Først og fremmest bekræfter Leonardo interessen i Milinkovic-Savic. Han får selvfølgelig i samme åndedrag sagt at vi ikke har den økonomiske formåen til at hente ham.

Han får også nævnt Rabiot, men siger at der ikke har været kontakt (ja, hvad skulle han ellers sige).

Det hinter dog mod at vi faktisk søger en spiller af den type - i mit univers betyder det også et systemskifte (jeg kan ikke forestille mig at Bonaventura eller Calhanoglu ikke er startere.

Maldini synes også at bekræfte at Donnarumma bliver. Specifikt nævner han at han mener at kunne hjælpe vores unge keeper med at håndtere den reaktion han modtager fra en gruppe fans.
Men mon ikke vores nye sportlige team har et vågent øje med udviklingen i Chelsea.

Både Leonardo og Maldini har i øvrigt travlt med at sige at der ikke kommer nogle "crazy" transfers. Med tanke på at Leonardo har stået i lære hos Galliani og at Maldini har fulgt dét spil sæson efter sæson, er der lige før man tør håbe på stilhed før stormen.

"Stormen" kommer dog næppe til at hedde SMS - jeg tænker snarere Kovacic eller Rabiot.

Skrevet af Rossoneri
Og ja, så kommer Leonardo jo i øvrigt med en (yderst glædelig) bekræftelse af at Kalinic er på vej til Atletico.
Skrevet af Rossoneri
Derudover har dagen også budt på positive nyheder, hvis man vil se Serie A i fjernsynet. IMG (der ejer rettigheder til Serie A og La Liga) har annonceret deres egen streaming-tjeneste (Strive).

Prisen bliver 79 kr. / måned eller 499 kr. for et helt år. Det er markant billigere end Viaplay som vi betaler 299 kr. for her i Norge (kan ikke lige huske prisen i Danmark). Men uanfægtet, bliver det væsentlig billigere.
Skrevet af Blate
Det ser ud til at Everon tag Bernard :/
Skrevet af Martinovic
Milan vil åbenbart ikke have ham, for så var han allerede Milan-spiller. Han har ventet længe på, at Milan skulle slå til.

Jeg undrer mig over klubbens passivitet. Om ikke andet kunne man signe ham og sælge ham videre med fortjeneste næste sommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Næ, man havde alle muligheder for at hverve Bernard hvis man ville. Det ligner et bevidst valg fra Leonardo. Hvad han så har tænkt sig på den front bliver interessant at følge med den timeframe han har frem imod lukningen af vinduet.

Sky melder at Daniele Baselli står på Leonardos liste. Jeg håber så sandelig ikke at vi kommer så langt ned på listen. Det vil i sandhed være ligegyldigt fyld.

Kalinic transferen er lige oppe over, men stadigvæk ingen detaljer er kommet ud.

Leonardo får retteligt kredit for hans maxi operation, men den anden side af medaljen, for en mand i hans position, er også at sælge godt. Jeg er spændt på om det har lykkes ham at prakke Atlético Kalinic på i en permanent aftale.

Iflg Marca laver Kovacic lidt ballade nu i Madrid..
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/125803/milan-name-rodriguez-price

Hvis Arsenal virkelig vil betale 34 mio. euro for Rodriguez, skal Milan slå til. Han var ok i sidste sæson, men ingen åbenbaring.

Udfordringen bliver bare at finde en afløser. Venstre back har altid været et problem.

EDIT: Jeg mener, at Bayern gerne vil af med Juan Bernat. Han er en udmærket back med fine offensive kvaliteter.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej, vi skal ikke sælge Rodriguez. Der er et ord, kontinuitet, som er ganske vigtigt at hæfte sig ved.

Rygtet virker i øvrigt dumt. Kolasinac er netop blevet skadet i 10 uger, så det fordrer simpelthen for at man blæser 34mio afsted på en ny. Arsenal har desuden haft er mere stramt transferbudget denne sommer.

En anden venstre back vi kan afsætte har flere bejlere. Antonelli har interesse fra hhv Genoa, Parma, Bologna og Frosinone.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio skriver at det er med obligatorisk option næste sommer.

Omkring Bernard, så er jeg også undrende. Han dækker alle tre pladser på den offentlige midt (så var der i hvert fald ingen undskyldninger for ikke at spiller 4-2-3-1), ligesom han kan spille ved siden af en 9er.

Nuvel - lad os håbe at Leonardo og Maldini kan hive en kanin op af hatten.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes bare, at 34 mio. euro er mange penge for en back, der har haft en blandet sæson.

Kalinic afsættes for at få flere lønkroner i budgettet, men det er igen leje med købsoption, så det ender sikkert som med Bacca, desværre.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Omkring Bernard, så er jeg også undrende. Han dækker alle tre pladser på den offentlige midt (så var der i hvert fald ingen undskyldninger for ikke at spiller 4-2-3-1), ligesom han kan spille ved siden af en 9er.

Nuvel - lad os håbe at Leonardo og Maldini kan hive en kanin op af hatten.


Jeg forstår det ikke.

I mine øjne skal vi have både en wing og en central midtbanespiller, med mindre Hakan og Bonaventura skal afløse hinanden som wing, hvis den ene er ude.

Jeg ved ikke, hvad Bernard har forlangt i sign-on fee, men 3 mio. euro i årsløn bør ikke vælte budgettet.

Everton har allerede hentet Richarlison til en wing.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Har du link til info om at klausul ikke skulle være obligatorisk? Di Marzio skriver det modsatte.
Skrevet af Martinovic
Nej, og jeg har læst forkert. Jeg har læst det som option og ikke obligation.

Super fedt hvis det er med forpligtet køb. Så hænger vi ikke mere på ham.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hele holdet havde en blandet sæson. Så skulle vi jo bytte samtlige spillere så snart der kom et bud. Sådan fungerer det ikke.
annonce
0