Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Hvis Arsenal vil betale 34 mio. euro for ham, synes jeg ikke, det bare er et bud. Så er det måske 12-15 mio. euro over hans markedsværdi. Det er den eneste årsag til, at det for mig at se vil være interessant. Ellers skal vi selvfølgelig beholde ham.
Mojn do!
Skrevet af Blate
Vi har ingen som er bedre end ham , ellers skulle vi ud ok købe en , men så har vi 3-4 nye spillere der igen skal spilles sammen . Så vi tilbage til 0.
Skrevet af Lentini
Nej, fordi du skal stadigvæk ud og hente en ny, integrere denne etc. Det er Massimo Moratti logik at skifte 10-15 spillere pr sommervindue.

Hvor finder i i øvrigt at Di Marzio skriver at Kalinic skifter på købsobligation? Jeg kan ikke finde det på hans egen hjemmeside.

https://gianlucadimarzio.com/it/milan-kalinic-allatletico-madrid-domani-le-visite

Her fabler han bare om et skifte er nært forestående.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/125808/kalinics-atleti-medical-tomorrow

Gianluca Di Marzio’s website reports Kalinic will undergo a medical with Atleti, before putting pen to paper on a season-long loan with an obligation to buy.

@ Milan Eye

Agreement reached between Milan and Atletico Madrid for Kalinic. He will undergo his medical for Atleti in Madrid tomorrow. Transfer formula is loan with obligation to buy [Sky]
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I mine øjne skal vi have både en wing og en central midtbanespiller, med mindre Hakan og Bonaventura skal afløse hinanden som wing, hvis den ene er ude.

Meget tyder på at en ny central midt har relativ højt prioritet. Det tolker jeg umiddelbart også som at denne spiller er set som starter.

Jeg tror ikke på at Gattuso påtænker at rotere Hakan og Jack til samme plads og hvis Suso samtidig bliver (som Leonardo forsikrer i dag), efterlader det ikke mange andre kombinationer end 4-2-3-1.

En sådan formation kan også give mening udfra en række betragtninger;

1) Vi så sidste sæson hvordan Hakan og Jack kan have tendens til at søge de samme rum. Med Hakan centralt, ville rollerne være lidt anderledes og jeg tror at de begge vil kunne udnytte deres rum bedre.

2) Higuain har vist sig at fungere noget bedre med en 10er bag sig. Allegri sadlede om til en 4-2-3-1, bl.a. for at få det bedste ud af Pipita. Det samme gør sig gældende for Cutrone, der til tider var meget alene i boksen.

3) Omend Calhanoglu gjorde det rigtigt fint som wing sidste år, så nævner han stadig selv at hans bedste plads er bag 9eren.

4) Det kunne være en løsning på at få noget mere ud af Silva. Både som 9er, hvor han har vist sig meget bedre når han har en medspiller tæt på, men også som 10er - omend han er en anden type spiller end Calhanoglu.

Problemet er at vores alternativer til forreste kæde er Halilovic (kan dækker på 10er og højre wing), mens Borini umiddelbart er eneste alternativ på venstre wing.
Og ja - der havde Bernard været en kærkommen tilføjelse.
Skrevet af Martinovic
Ja, vi mangler alternativer, hvis formationen bliver 4-2-3-1. Bare truppen ikke bliver for smal, når vi også har EL at tænke på.

Negotiations are underway for the transfer of Andre Silva to Sevilla. Sevilla hopes to acquire Silva on a loan with option to buy. [ Muchodeporte.com]


Bare de vil betale nok.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hehe, så beholder vi Carlos Bacca som tredjevalg... Jeg kan allerede høre den colombianske duo Bacca & Barila tude i det fjerne.

Med mindre man ser det som en investering i at Silva finder sporet igen, så skal der et større beløb op af lommen fra Sevilla bare for at låne ham. Vi afskriver årligt 7,6mio på ham.
Skrevet af Lentini
GDS følger op og skriver at Kalinic handlen er lån med købsobligation til 18mio. Umiddelbart må lånet også indholde nogle millioner for at det skal gå op.

Håber det holder stik. I så fald rigtigt fint arbejde af Leonardo nok engang.
Skrevet af Milanisti
Kaka vender hjem til Milan i næste måned, og han vil gerne lære hvordan direktørarbejdet foregår..
Skrevet af Lentini
Hmm lidt forskellige rapporteringer omkring prisen på Kalinic. Umiddelbar ligner det en minus forretning. Havde håbet Leonardo kunne lave en break even på ham.

Skrevet af Martinovic
TV3 Sport skriver, at Chelsea vil indfri Jan Oblaks frikøbsklausul på 100 mio. euro. Jeg har ikke læst, hvem deres kilde er.

Det vil nok sætte Reina og Donnarummas fremtid i bero.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Calcio e Finanzia skriver at vores regnskab rent faktisk går i plus med lidt over €10m på Kalinic salget. Dette skyldes den sparede lønning og potentielle bonusser.

I disse tider hvor FFP virkeligt er fremme i skoene, handler det først og fremmest om at få bøgerne til at se positive ud. I det lys, hjælper Kalinic-transferen os.

Dermed holder det heller ikke at leje Silva ud (hvilket jeg heller ikke synes ser plausibelt ud). Barca skal ud af vagten - nærmest for enhver pris. Carlos Bacca har en bruttoløn på ca. €6m årligt (til 2020) og det ville være rigtigt fint at slippe af med den post.
Skrevet af Martinovic
Det er altid noget.

Der er mange rygter i øjeblikket. Bl.a. skulle Roma have afvist Milans interesse i Pellegrini.

TMW skriver, at Milan også har forespurgt på Julian Draxler.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det er svært at handle i Paris, da de i forvejen giver deres spillere høje lønninger.

Det er også svært for Milan at købe spillere, når vi kun kan tilbyde leje med købsoption.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Draxler rygtet er også bragt i nogle tyske medier. Men hvor validt det er syns svært at gisne om.

Overordnet set syns det ikke videre let at skulle plukke hverken Rabiot eller Draxler i Paris. Syns de ser svage ud på bredden på deres midtbane, selvom Nkunku er et stort talent. Rabiot burde være en starter.

Begge spillere ville dog være en mærkbar opgradering i kvalitet. Men jeg syns begge ser ud som et long shot.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lige et total afbræk fra den her debat: Hvad er sandsynligheden for, at vi ser Tiago Dias på førsteholdet i den her sæson?
Skrevet af Martinovic
Øv. Af alle spillere håbede jeg, vi undgik ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Draxler ville klart passe på beskrivelsen på den wing/10er vi mangler.

TMW er dog kendt for at skyde vidt og bredt (og ramme meget lidt), så jeg tænker at man lige skal tage det rygte med et solidt gran salt.
Skrevet af Chrillinho
Så, odds på SMS til Milan er faldet til 3 hos 3 forskellige bookmakere. Gaetano F. Intrieri har kommet med følgende tweet også https://twitter.com/GFI65/status/1026859780265193472

https://www.oddschecker.com/football/football-specials/sergej-milinkovic-savic/club-after-summer-transfer-window

Tror stadigvæk ikke helt på den, men der er et eller andet der ulmer under overfladen. Ifølge den her reddit tråd https://www.reddit.com/r/ACMilan/comments/95dbis/gaetano_intrieri_says_we_are_very_close_to/ er der en bruger der siger at Gordon Singer skulle være i Rom. Altså, det hele er jo bare rygter haha, men det sgu da lidt spændende.
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Skrevet af Lentini
Et andet tidligere emne, Marko Pjaca, har netop skrevet under i Firenze. Han kunne også have været brugbar.

Leonardo kunne jo også bare gå brasiliansk og kigge på Lucas Paqueta, selvom han imo mangler slutprodukt.

Jeg tror vi havner i situationer hvor vi enten prøver at hverve spillere fra mindre klubber med potentiale, som fx Samassekou(omend jeg dog ikke kender ham) eller spillere i større klubber som er kommet i overskud som fx Bakayoko, Chelsea. Spillere nævnt som eksempler.
annonce
0