Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Ilse

Tja, det virker så ekstremt langt ude at det skulle have noget som helst på sig. Det som journalister og fans i Milan-kredse hæfter sig ved, er at Leonardo nærmest har gjort stik modsat af end hvad han har ytret hidtil.

Først var det umuligt med Higuaín - ham fik man + Caldara.

Så var det Locatelli, som man ikke rigtig troede skulle nogle steder. Det skulle han så alligevel..

Så der er en masse snak i de kredse, men jeg savner endnu at se nogle medier med substans berette noget i den retning.

Nu er det som regel første lærdom som laziali at Lotito er den onde hersker, men man kan ikke se bort fra at Lazio er en af de mere veldrevne klubber i Italien, og som formår hele tiden at tage små skridt i positiv retning. Sjældent noget Lotito får kredit for. Uagtet det, mener jeg han er en fodboldkyndig numbnuts, og alt for sjældent får Igli Tare den kredit han rettelig fortjener. Jeg synes han er en anelse undervurderet.

Samarbejdet Tare-Lotito, synes jeg faktisk minder en del om Paratici-Marotta.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Ja der er vi så uenige (og det er som altid helt fair).

Jeg ser ikke Suso hæve sit niveau væsentligt, mens jeg tror at SMS kan blive absolut verdensklasse.

Lægger man dertil tesen om at spanieren kunne finde på at komme med en transfer request, da hans krav om en forbedret kontrakt ikke blev indfriet, tænker jeg at det kunne give god mening.
Skrevet af ilsemprelaziale
Biglia var allerede en alibi spiller hos Lazio. Da det kørte skidt under Pioli var Biglia helt usynlig over en længere periode. I mine øjne er han en medgangs spiller der kun leverer på et højt plan når resten af hans hold også gør det.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Fordi det er et vedvarende rygte omkring en spiller Leonardo har betegnet som en drøm.

Meldingen er i øvrigt at vi ikke har råd til spilleren på nuværende tidspunkt - hvilket er evident.

Det er måske i det lys vi skal se de sidste dages udsalg.

Er det urealistisk? Ja, klart. Men det er vel fint at diskutere et verserende rygte, eller?
Skrevet af Rossoneri
@ilsempre
I mine øjne er han en medgangs spiller der kun leverer på et højt plan når resten af hans hold også gør det.
Det kan meget vel være en god del af forklaringen. Jeg synes dog også han har nogle meget klare mangler i sit spil - hans defensive placeringsevne og spilforudsigelse er på et ret lavt niveau (hvilket hans stats tydelig viser).

I Milan er dette ekstra kritisk, da han (eller 6eren generelt) har en vigtig rolle i at beskytte det centrale forsvar.

Derudover er han langsom i sin boldomgang og er blandt de 6ere i ligaen der slår størst andel af sine afleveringer bagud.

Nuvel, nu må vi se hvilken rolle han får i år. Bakayoko meldes tæt på og jeg forestiller mig at det kommer til at koste Biglia hans startplads. I forlængelse af dette, er det interessant at Bonaventura her til aften, ofte har haft en mere central placering, hvilket kunne hinte imod at Gattuso arbejde med at vende trekanten på midten.
Skrevet af Rossoneri
@ilsempre
Men er det i virkeligheden ikke det I (Lotito) gør så fantastisk godt. Sælger profiler og finder erstatninger der kan tage over?

Biglia er et glimrende eksempel - uagtet at han har spillet som en sæk kartofler hos os. Leiva har jo til fulde fyldt det hul argentineren efterlod.

Sergej er selvfølgelig en sværere spiller at erstatte, men Berisha ser rigtigt spændende ud.

Jeg tror vi alle er enige om at det er en højst tvivlsom transaktion, men jeg skyder på at Lazio klart vil "overleve" med den meget sunde strategi I har.
Skrevet af Rossoneri
Kampen kan i øvrigt streames på realmadrid.com
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

Vi ved godt du ikke er vild med Biglia, men stop nu med den hetz imod. Biglia var skidt kørende under Montella, det samme var Bonucci... da Rino overtog hævede begge spillere deres niveau gevaldigt og fik vores hold på ret køl igen..

Ang SMS, så var min pointe bare at det er utopi at tro vi kan signe ham...
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Skal vi ikke bare aftale at du har dine synspunkter og jeg har mine.
Det er fint du synes Biglia har gjort det godt - jeg synes han har været enormt ringe sæsonen igennem.

Men stop gerne med at snakke om "hetz" og hvad ved jeg. Det er for fjollet.
Skrevet af Rossoneri
Higuain på tavlen med et virkeligt flot mål efter fire minutter - udligning af Benzemas føringsmål.
Skrevet af Rossoneri
Svært at gøre sig klog på noget efter aftenens kamp.

Skal man dog finde et par lyspunkter, er Higuains mål selvfølgelig lækkert. Præcisionen i hans afslutninger er uhyggelig - som vi jo selv har måtte sande nogle gange.

Synes også Musacchio spillede en fin kamp - frem til han blev smidt ud som back. God på bolden og relativ dygtig til at forudse spillet. Ja, egentlig det vi havde forventet af ham da han kom til sidste år.

Og apropos Biglia, så synes jeg faktisk også han gjorde en ganske fin figur. Mere involveret i spillet end vi generelt så ham sidste sæson og ikke mindst hurtigere i sin boldomgang.

I den anden ende af skalaen, synes jeg Suso fik utroligt lidt ud af sine anstrengelser. Ganske lig hvordan vi så ham slutte sidste sæson af. Problemet er bare at den nye sæson starter i næste weekend og han skulle gerne se skarp ud.

Og så viser Mauri at han bare slet ikke har niveauet til at spille med i Milan - eller måske ligefrem Serie A i det hele taget. Han løber meget og det er vel så det.

Bacca var i øvrigt så "flink" lige at minde alle om, hvorfor han på ingen måde er savnet i klubben. Hans ugidelige attituder og bebrejdelser af alle andre end sig selv, er ikke til at holde ud. Han SKAL bare være fortid når vinduet lukker. I den forbindelse skulle Sporting have meldt sig på banen.

De sidste 20 minutter blev derudover en rodet affære, ikke mindst fordi Gattuso prøvede et par nye ting af. Synes egentlig Kessíe gjorde det fint på en to-mands midtbane - det kunne ligefrem ligne at Gattuso havde fået banket noget taktisk forståelse ind i ham.

Jeg forstod dog ikke lige helt hvad der foregik da vi gik på et tre-mands forsvar. Cutrone spillede pludselig højre wing og det lignede at Suso spillede i hullet bag Bacca.

De sidste fløjt signalerede samtidig slut på pre-season. Det bliver spændende at se hvad der kommer til at ske de næste par dage. Bakayoko meldes som "sikker", men vi mangler vel stadig folk til den midtbane, eller?

Er det virkelig tanken at Biglia og Bertolacci skal være backup for Kessíe og Bakayoko på midten? Og hvorfor var Bertolacci, i så fald, ikke med i Madrid - mig bekendt er han ikke skadet.
Jeg nægter, som skrevet, at tro på at Mauri skal spille nogen form for rolle.

Og hvad med alternativer til den venstre wing. Calhangolu eller Bonaventura må forventes at være startere (afhængigt af hvordan Gattuso stiller op), men vi savner en seriøst udfordrer. Promes ville være en stærk signing, der også giver mulighed for to på toppen - hvilket Rino også lige fik prøvet af her til aften.

Jeg synes spørgsmålene er mange og Leo og Maldini skal i den grad i arbejdstøjet.
Skrevet af Rossoneri
@ilsempre
Pointen omkring Biglia var snarere at man sælger en (trods alt) højt profileret spiller for 25m EUR og henter en ny for væsentligt mindre og som til fulde tager over.
Skrevet af Martinovic
Milan continue to monitor the situation of Anthony Martial at United, as he fits the profile of a winger who can also play as a second striker. [Repubblica]


Urealistisk, men den måtte gerne gå igennem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder at vi har tilbudt cash + Bacca for Castillejo. Jeg tænker at en sådan handel fører til et Suso salg (hvilket der vil være god økonomi i).

Man kan også spekulere i at det drejer sig om at Suso har bedt om at blive solgt (formentlig til Roma), da han ikke fik sit ønske om en forbedret kontrakt opfyldt. Han lignede i hvert fald ikke en super motiveret spiller igår.
Skrevet af Pirlo21
arh @Rossoneri nu går der vist selv sving i dine konspirations-teorier :D

Jeg vil godt garantere at Suso ikke sælges i dette transfervindue, det er simpelhen for sent for os at hente en god erstatning.
At vi gerne vil have en kant mere er jo ingen hemmelighed, vores eneste alternativ til Suso og Hakan er fucking Borini.... det holder jo ikke en meter og derfor forventer jeg bestemt også at vi lander en kant mere...

Bacca skal vi have afsat, da hans løn er alt alt for voldsom og Castillejo er jo en super spændende spiller. Jeg syntes faktisk det er utroligt at vi ikke kan få et tilfredsstillende bud på Bacca fra Spanien, han scorede altså 18 mål sidste sæson... håber vi finder en god løsning!

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
arh @Rossoneri nu går der vist selv sving i dine konspirations-teorier :D

Konspirationsteori - hvad i al verden taler du om...? Lucci og Suso var til møde med Leonardo og Maldini i den forgangne uge, efter førstnævnte havde mødtes med Monchi dagen før.

Di Marzio melder at mødet handlede om et krav fra Susos side om en lønforhøjelse - hvilket vi skulle have afvist blankt. Du må lige forklare hvori den såkaldte "konspirationsteori" består.

Jeg vil godt garantere at Suso ikke sælges i dette transfervindue, det er simpelhen for sent for os at hente en god erstatning.

Øøøøh - Castillejo er jo netop den erstatning...

At vi gerne vil have en kant mere er jo ingen hemmelighed, vores eneste alternativ til Suso og Hakan er fucking Borini....

Nej, Halilovic har netop været brugt på den plads i vores træningskampe. Castillejo er, som Suso og Halilovic, venstrebenet højre wing - det ville umiddelbart være underligt at have tre spillere til den position.

At vi stadig søger en ny venstre wing / seconda punta, må vel antages at være urelateret til en potentiel handel med Villarreal.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt går en sådan handel rigtigt godt i tråd med rygter om at Leonardo prøver at geare økonomien til et sidste forsøg på at lande Milikovic-Savic, da vores regnskab vil blive væsentligt forbedret.
Skrevet af Lentini
Bakayoko befinder sig i Milano. I morgen gennemgår han det obligatoriske lægetjek.

One down - two to go og en helt masse afgange.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Helt ærlig, fordi Di Marzio påstår at Suso møde med Leo handlede om krav om en ny kontrakt, betyder det jo ikke at være sandt. Leo har sagt at Suso ikke er til salg, Suso spillede kampen igår og virker ikke utilfreds!
Endvidere er det da helt rigtig det jeg skriver, vores klubb er på jagt efter en ny kant udover dem vi har. Det har Rino jo også påpeget flere gange, Castillejo kan iøvrigt også spille venstrekant hvilket han gjorde flere gange sidste sæson - iøvrigt virker det ikke til at være særligt meget hold i det rygte...
At Halilovic har været brugt på kanten i træningskampene,tror jeg, har været mere af nød. Da vi hentede ham i sin tid, udtalte Rino at han så ham som en central midtbanespiller...

Som jeg skrev tidligere, jeg tror ikke på at vi sælger Suso i dette transfervindue. Vinduet lukker snart og tiden er ikke rigtig for et salg.... Tiden må vise om jeg får ret. Ingen grund til at bruge mere tid på den diskussion, vi bliver snart klogere

O
Skrevet af Lentini
Wow, man må give medierne at de kan få en lille fjer til at brede sig ganske meget. Den "store" nyhed nu er at SMS har liket Alessio Romagnolis billed på Instagram hvor han er iført anførerbindet ifbm. kampen på Santiago Bernabeu.

BREAKING!

annonce
0