Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det kan godt ske, men med de spillere vi har til rådighed nu, ser jeg Biglia som en vigtig del af startopstillingen. Det må alt andet lige betyde, at en af Kessie og Bakayoko bliver bænket. Hvis sidstnævnte er hentet som backup for Kessie, giver det mening.

Kommer SMS, kommer han forhåbentligt til at ligge bag Higuain på 10´eren. Så må Biglia, Kessie og Bakayoko kæmpe om de to 6´ere, Bonaventura, Hakan og Borini om venstre wing og Suso, Halilovic og Castillejo om højre wing.

Bredden ser rimelig ud, selv om jeg havde foretrukket en spiller a la Bernard eller Quincy Promes til venstre wing i stedet for Castillejo.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det ser i øvrigt ud til, at første runde bliver udsat pga. hændelsen i Genova.
Mojn do!
Skrevet af Janus
SMS er i mine øjne kun en okay 10´er. Som central midtbanespiller er han derimod verdensklasse. Derfor har transfermarkt ham også rangeret som nummer 1 i verden på den position.
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/marktwertverlauf/spieler/266302
Skrevet af Martinovic
Enig, Janus.

Jeg vil helst se SMS-Biglia-Kessie på en tremandsmidtbane.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Så stopper enigheden Foggy. Jeg ser ham helst blive i Lazio :)
Skrevet af OC
SMS er i mine øjne kun en okay 10´er. Som central midtbanespiller er han derimod verdensklasse. Derfor har transfermarkt ham også rangeret som nummer 1 i verden på den position.
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/marktwertverlauf/spieler/266302


Baseret på markedsværdi.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@janus
SMS er i mine øjne kun en okay 10´er. Som central midtbanespiller er han derimod verdensklasse.

Ja, der er jeg så uenig. Jeg synes han kan blive for låst i sin rolle og generelt set, mener jeg han ar bedst på banens sidste tredjedel.

Når han har spillet 8er som Lazio, har han (i de kampe jeg har set) da også været i en meget fri rolle og spillet tæt på angrebslinjen - meget a la hvad vi har set med Bonaventura hos os i år.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg vil helst se SMS-Biglia-Kessie på en tremandsmidtbane.

Problemet er vel blot at det ikke rigtigt giver mening ift vores trupsammensætning.

Derudover har jeg meget svært ved at forestille mig at vi tænker et €40m-køb som backupløsning. Ikke mindst i lyset af hvor skuffende Biglia var hele sidste sæson og hvor mange udfordringer der var centreret omkring ham.

Jeg mener det giver meget bedre mening at have en relativt solid central blok i Kessíe og Bakayoko, med en 10er foran. I skrivende stund vil det klare valg være Calhanoglu med Bonaventura til venstre for ham.

Dermed kan Biglia agere rotationsspiller sammen med formentlig endnu en central midt (pt har vi både Montolivo, Bertolacci og Mauri).

Det giver os en numerisk og rollemæssig bedre sammensat trup ift hvis vi skulle spille 4-3-3. Med mindre altså at Bakayoko er tænkt som førstevalg som 6er, udfra en tese om at skulle beskytte backkæden bedre i kraft af et stort løbepensum, bedre defensiv positionering og fysik (ift Biglia).

En central blok bestående af Kessíe og Bakayoko, giver dog ikke meget kreativitet, som du også er inde på tidligere.
Der må det så være en af de centrale forsvarere der bringer bolden frem - med vores tidligere kaptajn som forbillede. Noget som i øvrigt fungerede fint sidste sæson.

Her er bl.a. også en af grundende til at Biglia ofte blev reduceret til tilskuer, når Bonucci førte bolden ud af egen zone og bragte den frem til en af vores 8ere eller wings.
Skrevet af Martinovic
Vi må se, når markedet lukker, om vi får SMS ind. Lige nu tyder det på, at vi ikke gør.

Milan made an attempt to sign Milinkovic-Savic but the formula did not satisfy Lazio. Right now there are no ongoing negotiations. Deal is difficult to be done in 24 hours due to the potential formula and Lazio would not have time to bring a replacement [Sky´s Luca Marchetti]


Peppe di Stefano (Sky): "Castillejo and Laxalt are probably the last signings of Milan, then in the coming 24 hours we will see if they can surprise us."


Jeg synes, vi har et fint hold. Måske ikke til top4, men det kan heller ikke være målet i den kommende sæson.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Milan har ophævet Gabriels kontrakt, og Parma er blandt de interesserede i Mauri.

Sky melder at der stadig ingen forhandlinger er mellem Milan og Lazio angående SMS.
Skrevet af Martinovic
Fint hvis vi kan få ryddet ud i Gabriel, Simic, Mauri og Vergara. Det er ren fyld. Prikken over i´et havde været, hvis Rino ikke havde sat en stopper for Bertolaccis afgang til Genoa.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Milan have booked a medical for tomorrow at La Madonnina clinic, according to Calciomercato.com


Interessant om det har noget på sig eller bare er rygter. Laxalt og Castillejo har bestået deres lægetjek.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
However, financial newspaper Il Sole 24 Ore maintains Milan have struck a deal with Lazio to take Milinkovic-Savic on a one-year loan at a cost of ?40m.


Vanvittigt hvis det passer..
Skrevet af Lentini
Tvivlsomt. Den kommer fra Carlo Festa på Il Sole 24 Ore, som er et finanstidende som sjældent gør sig meget i deciderede fodboldtransfer rygter. Carlo Festa har snarere travlt med finansielle ting og har bl.a. dækket Milan ret tæt ifbm. de forskellige ejerovertagelser.

Det lidt sjove, kan man sige, er at Skys reportere er varsomme med at skyde den helt ned, fordi det netop kommer fra Il Sole 24 Ore, men henviser til deres egne kilder som ikke kender til andet, end at Milan har sonderet terrænet omkring Milinkovic-Savic. Men så heller ikke mere end det.

Ydermere er det så stor en transfer, og formentlig ret så omstændig fordi vi snakker om Lotito, at jeg har svært ved at se en aftale materialisere sig under 24 timer. Det virker lettere ulogisk.

I en fantasy verden er det dog sjovt at tænke på en midtbane med SMS, Baka og Kessié. Den er der vidst ingen i hele verden som kan nedbryde rent fysisk.

Det ligner mest af alt en overskrift til deadline day, selvom det lidt finurlige er at den kommer fra Il Sole 24 Ores Carlo Festa, som i hvert fald under de forskellige ejerskaber har haft ret gode kilder til sine historier.

Jeg kalder dog en and på den her, men lader mig gerne overraske.
Skrevet af Martinovic
Det er en and. Han er heller ikke de penge værd. Lolito er lige så blæst som Cairo.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg hæfter mig netop ved at det komme fra Festa. Som du skriver @Lentini, så er det pudsigt fordi han ikke normalt beskæftiger sig med transfers.

Omvendt, så har han vist sig at være yderst velinformeret omkring de ting der er foregået i klubben henover sommeren.

Tankerne falder tilbage på La Scala, som har været yderst åbenmundet i den seneste tid. Senest i starten af ugen, hvor han udtalte at Milan havde økonomien til at hente serberen. Dette som en opfølgning på hans tweet om at Milan allerede havde en aftale på plads (hvilket i øvrigt er en del af et længere tweet, der ikke har så entydig en ordlyd).

Det er dog tvivlsomt at en minoritetsaktionær som La Scala skulle have direkte kendskab til klubbens forhandlinger.

Og så er det jo sigende at Di Stefano, Pedulla og Di Marzio, alle er enige om at der ikke er en forhandling i gang.

Én ting er dog sikkert, vi har ikke lukket vinduet. Der skulle have været heftig aktivitet i Casa Milan henover aftenen og der skulle som sagt også være booket tid på La Madonnina Clinic.

Det betyder ingenlunde at vi rent faktisk henter en spiller mere, men det er nok sikkert at konkludere at Leonardo og Maldini også har arbejdstøjet på i dag.
Skrevet af Rossoneri
Skal man i øvrigt specificere ovennævnte journalisters udtalelser (altså, Di Stefano, Pedulla og Di Marzio), er de alle enige om at vi er interesserede i spilleren, men melder "blot" at der ikke skulle være en dialog i gang med Lazio og Lotito.
Skrevet af Pirlo21
Ej come on... SMS kommer ikke, Leonardo har sagt vi ikke har råd til ham pga ffp, at pressen gør en sag ud af det, hallo de lever af at sælge aviser!
Tror ikke en meter på han kommer.

Er mere spændt om monty eller berto smutter... m.m

Fantasistik transfer vindue vi har haft, for bare 2 mdr siden havde vi en ejer med ingen penge, vi var udelukket af EL m.m... vi stod i en håbløs situation!

Alt har ændret sig siden og man frygter ikke for holdet fremtid længere. Truppen er blevet styrket på de pladser vi skulle styrkes og vi har beholdt grundstammen. Vi har fået et meget ungt hold med stort potentiale og hvor der kamp om pladserne.
Det er fantastisk, intet mindre - jeg ser virkelig frem til denne sæson og selvom vores kampprogram er vanvittigt svært til at starte med - frygter jeg ikke at vi falder igennem.
Spændende bliver det, bare super ærgeligt at man ikke kan se sit yndlingshold i TV!!

Eneste minus dette transfer vindue er, at den gammel ledelse havde signet 3 spillere inden Leo og Maldini tog over! Men de 3 signings kan man ikke klandre den nye ledelse...
NB det er selvfølgelig også et kæmpe minus at Locatelli ikke kunne overtales til at blive! Sørgeligt især når det ser ud til at Monty eller Berto bliver istedet for ham... ØV også når man tænker på deres løn, er det håbløst. Locatelli er bedre end de to og tjente ingengang halvdelen af hvad de får i løn pt!!
Skrevet af Martinovic
Med forstærkningen af Laxalt kommer Strinic formentligt heller ikke til at se skyggen af spilletid. Måske i Coppa Italia eller EL.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Med forstærkningen af Laxalt kommer Strinic formentligt heller ikke til at se skyggen af spilletid. Måske i Coppa Italia eller EL.

Det understreger i høj grad idiotien i at hente en spiller ind til €18m, hvor vi allerede er godt dækket ind. Tåbeligt!

Vergara skulle i øvrigt være sendt til Cagliari (transfer). Har dog ikke lige kunne finde økonomiske detaljer, men også helt fint hvis han er smuttet uden kompensation. Det letter lidt på lønbudgettet (mange bække små).
annonce
0