Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ja, selv om Laxalt er en god spiller, så kunne de penge bruges bedre.

Jeg forstod på den handel, at det var for, at vi kunne sende Bertolacci den anden vej. Lidt som Bacca og Castillejo-handlen.

http://lineupbuilder.com/?sk=gy5dx6

Bredden er fin, men det vil pynte med en central midtbanespiller mere med kvalitet, og så kan vi forhåbentligt sende Mauri, Monty, Gabbia og Simic videre samt Plizzari på en låneaftale.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstod på den handel, at det var for, at vi kunne sende Bertolacci den anden vej. Lidt som Bacca og Castillejo-handlen.

Men det gjorde vi ikke. Til gengæld sløjfede vi Genoas gæld (€11m) på Lapadula, som skulle være faldet denne sommer. Altså er det ikke engang noget med at vi laver en forskydning i regnskabet for at please FFP. Det virker helt igennem som en håbløs operation.
Skrevet af Martinovic
Milan har i øvrigt med præsentationen af Bakayoko, Castillejo og Laxalt bekræftet, at markedet er lukket for indgående transfers.

I forhold til, at vi var smidt ud af EL og står med et ejerskifte, synes jeg, holdet ser fornuftigt ud. Vi skal overraske for at komme i top4, da især Inter er forstærket. De har dog også CL at koncentrere sig om i år.

Forhåbentligt kan vi hente bedre og mere stabile resultater i denne sæson. At tabe hjemme til hold som Benevento er no-go.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Klubben melder ud at vi er færdige med at handle i dette vindue. I så fald må man sidde tilbage med en bittersød smag - Higuain og Caldara får topkarakter, mens den kvalitative bredde på midtbanen giver panderynker. Dertil kommer den uforståelige signing af Laxalt.

Desværre mener jeg ikke at Leonardo og Maldinis arbejde rækker til mere end 5/10.

Vi har efter alt at dømme sikret den meste markante manglende brik i puslespillet - en 9er fra øverste hylde. Det skal der helt klart lyde ros for.

Går man lidt analytisk til værks, er dette klart det der må vurderes at kunne gøre den største forskel (omend tingene, desværre, ikke er så enkle).

Samtidig formår vi at hente Caldara i bytte for en Bonucci der havde sat næsen op efter at komme "hjem" til Torino. Dermed har vi skabt grobund for at bygge vores forsvar op omkring det centrale akse for landsholdet i mange år frem.

Omvendt, ser vores midtbane sårbar ud - navnlig hvis tanken er at spille 4-3-3. Mine penge er dog stadig på en central blok med Bakayoko og Kessíe - man må så have Biglia og Bertolacci som backup. Det er bare ikke godt nok.

Locatelli-dealen kan man heller ikke andet end være skuffet over. Hvorfor i al verden har man ikke været i stand til at overtale spilleren til at blive, med henblik på den ekstremt tynde besætning vi har på netop de pladser. Der ville være udsigt til masser af minutter.
Alternativt, i det mindste kræve enten en sell-on- og/eller tilbagekøbsklausul i aftalen. Det er venstrehåndsarbejde.

Til gengæld har vi så tre deciderede venstre backs (?!) og det samme i modsatte side. Det er endda uden at medregne at Calabria kan tage over i venstresiden, mens vi i Bellanova har en ung gut der er klar til at være med omkring førsteholdet.

Det virker som et kampe spild af penge at hente Laxalt og ikke mindst ville det pynte på driftstallene (ift FFP), hvis vi havde takket Agate for tro tjeneste og sendt ham til MLS. I parentes bemærket, kan dette stadig nås. Var det blevet gjort inden vinduet klappede i, ville det dog kunne have bragt os tættere på en ekstra midtbanespiller med en vis kvalitet.

Det startede fint med Leo, men vores trup er efterladt med væsentlige mangler - primært på den centrale midt og på venstre wing, hvor vi klart mangler en backup for enten Bonaventura eller Calhanoglu (afhængigt af formation).

Øv - man havde sat næsen op efter noget mere og der er næppe tvivl om at vi ikke er en udfordrer til Top4.
Skrevet af Pirlo21
Hehe ser vores hold kun fornuftigt ud @Foggy!! Det ser da skide godt ud :)

Tænk nu lige tilbage folkens, for 2 mdr siden. Havde vi ejer uden penge, vi var udelukket for EL, Bonucci ville væk og vi skulle holde udsalg!
2 mdr senere står vi en helt anden situation som jeg også skrev tidligere...

Jeg syntes virkelig man burde være tilfreds.. :-)


Ang Laxalt, så betaler vi 14 mio euro plus 4 i en evt. bonus.

Man får Genoa til at indløse deres obligatoriske option 1 år før tid på Lapadula på 11 mio euro.

"Salget" fra ham er dog allerede bogført i seneste regnskab, hvorfor det reelt er en udgift på 14 mio euro i bøgerne i det nuværende regnskab. Rent likviditetsmæssigt skal vi dog kun have 3 mio euro op af lommen.

I forhold til FFP snakken. FFP kommer højst sandsynligt med en settlement agreement til vores ledelse om nogle økonomiske mål vi skal nå, hvor vi skal reducere underskuddet fra denne sæson. Hvis det er tilfældet er det nok sådan at vi over 4 år skal gå i 0. Så år 1 kan det godt være vi bare skal reducere fra fx 100 til 60 mio euro. Her vil en deltagelse i CL jo lukke hullet. Måske skal vi også sælge, hvis vi fx. også får et mål om lønpostens størrelse og hvor meget afskrivning vi må have på truppen. FFP har jo faktisk ikke givet os en dom endnu.
Som det står nu har FFP ikke incitament til at sparke os ud af UEFAs turneringer. Men straffe os som fx Inter, bliver vi nok, da den case er sammenlignelig med os.

Ang Laxalt, så tror jeg på at han som sæsonen skrider frem kan blive fast mand for os. Jeg syntes RR har gjort det godkendt for os, men så heller ikke mere. Han savner så meget fart den mand og defensivt er han heller ikke fantastisk. Derfor er det sundt med noget konkurrence på den plads.
Strinic har jeg aldrig troet på som værende andet end en backup for RR, han blev signet da vi havde en ejer uden penge!
Laxalt er i mine øjne langt langt bedre og han giver også os nogle taktisk muligheder. Jeg syntes bestemt handlen giver mening :-)
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Man får Genoa til at indløse deres obligatoriske option 1 år før tid på Lapadula på 11 mio euro.

Har du en kilde på dette? Lapadula var på et 1-års lån med en obligatorisk købsklausul som, mig bekendt, skulle indløses denne sommer.

...og defensivt er han heller ikke fantastisk.

Det er vel netop her Rodriguez har udmærket sig, hvorimod det har haltet lidt mere med at bidrage med det offensive pres.
Men hvis man forventer at Laxalt kommer til at hæve det defensive niveau, kommer man nok til at stå tilbage med en meget lang næse.
Skrevet af Martinovic
@ Pirlo21

Set i forhold til vores situation for halvanden måned siden er det svært at brokke sig. Men det er blevet typisk Milan. Måske er det spin fra medierne, men vi sukker efter en stjerne til midten, som igen ikke kommer.

Bonaventura, Kessie, Biglia og Bakayoko er udmærkede spillere, men ingen af dem er stjerner, der kan løfte os i top4. SMS er for dyr, men i stedet for at spilde 18 mio. euro på Laxalt, kunne klubben have kigget andetsteds efter mere kvalitet til midten eller sågar venstre kant, som var en sårbar position i sidste sæson.

Rossoneri giver Leo og Maldini 5/10, som lige akkurat svarer til bestået. Jeg vil strække den til 6/10, hvilket kun er lidt over middel. En stjerne til midten og de havde fået 8/10.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår at se Serie A live, så er Strive (https://www.strivesport.com og "Strive App") i luften. Kan ses på computeren eller streames via AirPlay eller Chromcast.
79,- om måneden eller 499,- for et helt år. Det er markant billigere end Viaplay, som får en opsigelse herfra med det samme.

I prisen er i øvrigt også inkluderet adgang til alle La Liga kampe.
Skrevet af Martinovic
Det er irriterende, at tv-selskaberne ikke fortsætter med at vise bold fra Italien og Spanien. Jeg ser også dansk fodbold, og det kommer desværre også på mange forskellige kanaler.

Heldigvis er 500 kr. til at overskue for en hel sæson. Faktisk billigt.

Jeg er spændt på, hvor hurtigt Rino vil lade Caldara komme ind på holdet. Musacchio skal forbedre sig i forhold til sidste sæson, ellers må Caldara gerne komme til fadet med det samme.

Målmandsduellen bliver også interessant.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Laxalt er en kanon spiller og jeg er lidt trist over at Lazio ikke købte ham. Det bliver spændende at se Riza i aktion, men Laxalt er bedre defensivt og er meget stærkere rent fysisk. Det eneste problem han kan få i Milan er at han ikke er den type spiller der sætter 2 mand af og laver et flot indlæg.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
@ilsempre
...Laxalt er bedre defensivt og er meget stærkere rent fysisk.

Desværre ikke målt mod de andre alternativer vi har i truppen i forvejen.
Her scorer Laxalt faktisk dårlige på de defensive parametre (% af af hhv tacklinger og luftdueller vundet og interceptions pr. 90 minutter) ift Strinic, Rodriguez og Calabria. Hvad angår interceptions er han faktisk markant dårligere - Rodriguez laver i snit 25% flere, Strinic mere end dobbelt så mange, mens Calabria leverer endnu mere end dobbelt op.

Samtidig viser hans performance ift pasninger og 1:1 situationer også at han halter.
Nu fortæller tal som bekendt ikke altid den præcise historie, men det er omvendt meget sjældent at de viser et forkert billede (brugt rigtigt, selvsagt).

Heri er det bare rigtigt svært at se en fornuftig begrundelse for at vi skulle hente en spiller til €18m, på en plads hvor vi i forvejen har to alternativer der begge har præsteret bedre end ham på de væsentligste punkter.

Det ligner desværre at han er blevet solgt på et par gode kampe under VM, uden den store skelen til hans ellers generelle indsats.
Havde vi hentet ham på en fri, var det en anden snak. Men €18m - det er tåbeligt.
Skrevet af Rossoneri
Gabriel er i øvrigt sendt til Perugia på lån.
Skrevet af Pirlo21
Åh Rossoneri, hvordan i guder du kan give 5 point ud af 10 mulige... er mig en gåde...ja jeg fatter det ikke! Har læst dit indlæg flere gange, jeg må være for dum for jeg kan overhovedet ikke følge dig..
endelig er det lykkes os at få en top angriber til klubben. Noget fassone og co i den grad mislykkes med.
Endvidere har Leonardo ikke haft mange penge at gøre godt med, ja stort set ingen pga ffp og vores tidligere ejer LI... alligevel går vi styrket ud af denne mercato på midten og i angrebet. Det er fantastisk arbejde. Defensivt har vi også fået et af de største forsvartalenter i klubben.
Fantastisk mercato, jeg giver Leo 9 ud af 10. Eneste minus er Locatelli aftalen. De 3 ligegyldige signings vores tidligere ledelse lavede, skal Leo ikke hæfte for - dem anser jeg som waste of money..

Rossoneri...At vi ser forskelligt på fodbold kan der vist ikke være tvivl om, statistikker fortæller en del men langt langt fra alt. Endvidere har jeg aldrig påstået at laxalt er bedre defensivt end RR, hvor gør jeg det? Tilgængæld har han meget mere pace i støvlerne og han giver os også nogle muligheder fremad i banen!
Strinic tilbyder intet, andet end være backup. Laxalt derimod kan på sigt blive en rigtig god investering - derfor er jeg komplet uenig med dig ang ham.

Hvem af os der får ret, må tiden vise.... mener du iøvrigt stadig Suso bliver solgt i dette transfervindue ;)
Skrevet af Pirlo21
@foggy
Helt ang tv aftalerne... åndssvagt hvis de ikke finder en løsning. Det er ikke de 500 kr jeg skal bruge ekstra der er problemet , jeg syntes bare det er en kedelig udvikling og hvad gør når man ens net bryder sammen eller hvis steamet er dårligt...
pisse irriterende og håber stadig at viaplay kommer på på banen. Endvidere tror jeg ikke på der kommer flere seer af dette og det er da super ærgerligt, vil gerne have at de unge mennesker følger serie a og med Ronaldo i ligaen var der endelig en stor chance for at de ungen igen ville det! Håber der kommer en løsning
Skrevet af Bishop
Jeg må umiddelbart sige at jeg hælder mere til Pirlos optimisme frem for i to andre pessimisme..

Mht top 4 så har jeg ualmindeligt svært ved at se at vi skulle være dårligere stillet end sidste år? Som du har nævnt så mange gange Rosso så bevidnede anden halvdel af sidste års sæson af vi rent faktisk godt kunne være med.

Og alt andet lige så mener jeg at vores hold rent faktisk står stærkere end sidste år. Forsvaret er selvfølgelig lidt svagere, men både målmadspositionen, midtbanen og i særdeleshed angrebet er blevet stærkere..

Jeg siger ikke at top 4 kan tages for givet, men vi tættere på i år end sidste år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Vi står stærkere end sidste år på samme tid. Udfordringen er, at det gør Inter også - endda meget stærkere.

Roma tror jeg ikke, vi kan røre.

Vi skal håbe, at Ancelotti ikke får succes i Napoli. Det er nok vores største chance for top4.

Jeg tror så heller ikke, at målet er top4. Det bør det ikke være sammenlignet med Juve, Inter, Napoli og Romas trupper. Vi skal satse på top6 og forhåbentligt kan vi så næste sommer - evt. med en ny ejer - få hentet de to-tre profiler, der kan sende os det sidste stykke i top4.

Jeg giver Leonardo og Maldini 6/10. Havde de fået hentet SMS, havde det været 8/10 og havde de solgt Donnarumma, havde det været 9/10.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
..jeg må være for dum for jeg kan overhovedet ikke følge dig..

Jeg tænker nu ikke det har noget med intelligens at gøre. Det er min subjektive holdning som jeg gør rede for - det står dig frit for at synes noget andet.
Der er ingen større sandhedsværdi i hverken din eller min vurdering.

endelig er det lykkes os at få en top angriber til klubben.

Ja, det er jo netop også det jeg roser Leonardo for. Jeg forklarer endda at jeg mener at det er den vigtigste brik at få på plads.

Men Leonardo må jo ultimativt vurderes på den trup han giver Gattuso, vurderet på de muligheder han har haft. Der mener jeg at han efterlader en trup med væsentlige huller - navnlig på midtbanen - og muligheden har bestemt været der for at gøre noget andet.

Dertil kommer at han må vurderes udfra et økonomisk perspektiv - her synes jeg igen der har været nogle pudsige dispositioner.

De 3 ligegyldige signings vores tidligere ledelse lavede, skal Leo ikke hæfte for - dem anser jeg som waste of money..

Det er sjovt - du har ellers tidligere haft rigtig stor fidus til Reina hvis jeg husker ret. Hvad har ændret sig her?

Men du har ret, Leonardo er selvklart ikke ansvarlig for aftaler indgået før hans tid. Derimod er han ansvarlig for at hente en venstre back (til €18m), når vi netop har hentet en ind på fri transfer på nogenlunde samme niveau.
Og hvis han mente at Strinic var så bund elendig, ville det oplagte jo være at få ham afsat inden man hentede en ny spiller ind.

...statistikker fortæller en del men langt langt fra alt.

Jeg er ikke sikker på hvad du vil frem til. Mener du at det tegner et forkert billede af Laxalt ift de spillere han her er sammenlignet med? Og hvorfor mener du i så fald at stats er misvisende?

Det er sgu en tynd omgang bare at sige at tal ikke viser alt. Det er jo ikke et øjebliksbillede - der er tale om en samlet vurdering over hele sidste sæson.
Om en spiller er god eller ej, må i sidste instans være baseret på om de lykkes med deres aktioner. Derfor giver sådanne stats ofte et rigtigt godt billede.

Der kan naturligvis være andre aspekter, men nu er Laxalt jo næppe hentet ind som kulturbærer eller noget i den stil.

Endvidere har jeg aldrig påstået at laxalt er bedre defensivt end RR, hvor gør jeg det?

Som du nok kan se af mit indlæg, var det adresseret til @ilsemprelaziala med henvisning til hans tidligere indlæg.

Du skriver dog at du mener at Laxalt bliver førstevalg og at Rodriguez ikke imponerer dig defensivt. Sagen er bare den at Rodriguez også overgår Laxalt (ret markant endda) i sine 1:1 udfordringer, i præcision i afleveringerne og i at skabe chancer - altså rent statistisk (omend du måske ikke tillægger det så stor værdi).

Og så er der jo en væsentlig pointe som du misser. Nemlig hvad vi kunne have gjort med de penge i stedet. I mit univers, havde det gavnet væsentlig mere at gå efter en dygtig central midtbanespiller mere.
Skrevet af Martinovic
Laxalt har hovedsageligt spillet wingback i Genoas tre/femmandsbagkæde. Jeg tvivler på, at han bliver førstevalg, hvis Rino som ventet fortsætter med at spille med fire i bagkæden.

Strinic havde et mindre godt VM, men spillede sig op og sluttede fint af mod Frankrig. Som backup for Rodriguez havde det været nok.

Jeg savner en venstre wing og en central midtbanespiller. Borini siges at være tredjevalg som angriber efter Higuain og Cutrone.

Vi ved, hvad vi har i Biglia, Bonaventura og Kessie. Vi ved ikke, hvad vi får i Bakayoko - om det er Chelsea- eller Monaco-udgaven. Halilovic er også et spørgsmålstegn. Bare Bertolacci ikke får spilletid.

Suso og Castillejo til højre wing er fint. Calhanoglu mangler en at rotere med til venstre wing. Det holder ikke at sende Bonaventura derud, hvis han også skal være stamspiller centralt. I så fald får han aldrig pauser.

Jeg er enig med Rossoneri i, at der er huller i truppen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@bishop
Som du har nævnt så mange gange Rosso så bevidnede anden halvdel af sidste års sæson af vi rent faktisk godt kunne være med.

Du har ganske ret - og det er nu heller ikke fordi jeg synes vi har et dårligt hold.

Jeg er egentlig tilbøjelig til at give dig ret i vi reelt står med et bedre hold nu, end ved sæsonafslutningen. Dog tror jeg at Bonucci bliver et relativt stort tab. Han gjorde helt klart Romagnoli bedre og jeg er ikke sikker på at vores #13 er klar til at være lederfigur i forsvaret. Jeg håber dog selvfølgelig at jeg tager fejl.

Men som tidligere skrevet, vurderer jeg indsatsen på de muligheder jeg anser vi har haft.

Primært på midten anser jeg at vi står med problemer.

Hvad end Gattuso har tænkt sig at spille med to eller tre på midten, har vi væsentlige mangler.

Her mener jeg at Leonardo har skudt helt ved siden af skiven, ved at brænde €18m af på Laxalt - penge som kunne være brugt på en central midt der passer ind i systemet.

På afsætningssiden, synes jeg også det har haltet gevaldigt.

Jeg kan ikke forstå at man ikke har formået at få afsat Bertolacci og Montolivo (når nu man har gjort det meget klart overfor spilleren at han ingen fremtid har her).

Målmandssituationen mener jeg også efterlader os med et problem. Vi betaler over €10m netto om året for de to - det er ALT for mange penge.
Jeg føler mig helt overbevist om at tanken med at hente Reina var at sælge Donnarumma for at balancere bøgerne. Da det ikke var muligt, burde man have taget konsekvensen og sendt spanieren videre.

Og ja, så er der Laxalt. I dag har Torino hentet Soriano for €4m mindre end vi har givet for den lille uruguayaner. Var det dog ikke en spiller vi kunne have haft mere brug for?

Overordnet set, mener jeg at Leonardo og Maldini har haft muligheder for at samle en trup der (på papiret) kunne spille med om Top4. Dér mener jeg ikke de har forvaltet mandatet godt nok og derfor min lidt lunkne samlede vurdering.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Som altid er indlæg og vel argumenterende indlæg du kommer med.

Ang Reina, han er en super dygtig målmand og en god løsning hvis man afsatte donnarumma. Men det gjorde vi ikke, derfor anser jeg det som en tåbelig handle. At have en reserve målmand til den hyre er bare åndssvagt...

Ang midten, så har vi jo stadig monty og berto til at supplere Biglia. Mig bekendt, er du glad for monty. Berto har jeg ikke fidus til længere, men rino må have set noget i ham i pree season.
Bakayoko er kommet til og giver os endelig et alternativ til kessie eller gør at vi kan ændre formation som du også tidligere har nævnt.
Sidst men ikke mindst, så giver indkøbende af laxalt og castielljo os en mulighed for at bruge Hakan mere centralt fx istedet for Jack.
Alt i alt mener jeg bestemt vi er styrket på midten og at hullerne er lappet.
Laxalt tror jeg iøvrigt du skal se som en mulighed der opstod fordi, Lapadulas transferpenge kunne flyttes. Så vi reelt kun betaler 3 mio for ham + bonus! Laxalt kan endvidere dække flere pladser og har noget fart som vi har savnet. Derfor syntes jeg ikke dit argument med at man kunne ha brugt 18 mio anderledes, holder.

Angrebet ser jeg som markant forbedret.
Center Forsvaret er svækket, men jeg føler mig helt tryk ved musacchio og caladra.

Så alt i alt ser jeg det son et fantastisk vindue
annonce
0