Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Jeg forstår nu egentlig godt situationen, omend jeg ikke mener at dårlig attitude kan forklares med konens graviditet.

Men man kan selvfølgelig ikke klandre Montolivo for ikke at ville hive teltpløkkerne op, midt i fødselsforberedelserne.

Situationen har dog været kendt længe (i og med at Montolivo blev droppet til USA turen, nærmest på afrejsedagen). Min kritik går derfor på ledelsen og den manglende erstatning. At man pludselig nu vil ophæve, efter vinduet er lukket i, virker amatøragtigt.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/126546/%E2%80%A8gazidis-weighs-milan-offer

Lidt af en løn Gazidis er blevet tilbudt.

Rygterne om ham og Gandini har stået stille et stykke tid.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg har hele tiden misset ideen med både at have Gandini og eksempelvis Gazidis. Ganidini forklarede dog den anden dag, at han sad på posten midlertidigt og at han ville træde et skridt tilbage (hvad end det så specifikt betyder) når en ny CEO ankommer.

Hvis jeg har forstået ret, har vi sat en deadline fredag for Gazidis´ beslutning, så vi bliver nok snart klogere.

Skelletterne fra Li / Fassones ledelse af klubben, vælter i øvrigt stadig frem. Senest er det kommet frem at vi mangler syv-otte sponsorer. Aftaler Li først og fremmest havde "garanteret" ville kunne laves i hans netværk.

Det er en ekstremt vigtig ting af få på plads, idet det har stor indflydelse på det økonomiske helhedsbillede. Jeg er faktisk usikker på hvem der varetager denne opgave i skrivende stund - men det formentlig Gazidis (eller hans alternativ) der skal sidde for bordenden i de forhandlinger.
Skrevet af Milanisti
Rygter i Spanien siger at Hallilovic vil væk og to spanske klubber har allerede kontaktet Milan.
Skrevet af Martinovic
Halilovic er efter sigende bekymret for spilletiden. Det er ikke optimalt, hvis han også smutter. Midtbanen begynder at se tynd ud.

Jeg forstår heller ikke, hvorfor ligaforeningerne gør forskel på, hvor længe transfermarkedet skal være åbnet. Det er skæv fordeling, at nogle lukker den 11. august, andre den 18. august og nogle tredje helt til 31. august.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Tanken i Italien har været, at man skulle have sine trupper på plads ved sæsonstart, så man ikke oplevede et par ugers fortsat, hektisk calciomercato derefter. Og det lyder jo ganske fornuftigt.

Men så skulle man have sat en deadline i fredags for både køb og salg. Pt. har man sat sig mellem to stole, når det fortsat er muligt at sælge eller at blive udsat for et købsangreb på en spiller, fordi vinduerne stadig er åbne i flere af de store fodboldligaer, uden at kunne opveje et evt. pludseligt salg med et køb.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Netop. Jeg kan sagtens se fidusen i at lukke vinduet inden første spillerunde, men så burde det være sådan i alle de store ligaer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er i virkeligheden en fejl at det hedder et "transfervindue". Alle klubber (i hvert fald i ligaer i vores del af verden) kan købe spillere året rundt. Vinduet indikerer derimod hvornår klubberne kan registrere nye spillere.

Dermed dur det heller ikke med en restriktion på salg - og hvorfor skulle man i øvrigt også have det? Det er jo fx ligaer der kører efter anden kaldender end sommer til sommer.

Personligt synes jeg det er et fint system at klubberne har handlet færdig når ligaen starter. Dermed mødes man (som udgangspunkt) på lige vilkår.

Det står jo klubberne frit for at afvise tilbud på spillere, i det lys at man ikke kan finde en erstatning. Her har man jo fx set hvordan nogle klubber gennem de seneste år, mere eller mindre, offentligt har meldt en deadline ud for bud på en given spiller.

Så længe de forskellige ligaer starter på forskellige tidspunkter, kommer det aldrig til at spille 100%.
Skrevet af Pirlo21
Så det i aften det går løs guttere, har sku glædet mig hele ugen selvom jeg godt ved at Napoli er en kæmpe mundfuld for os. Ærgerligt at vi skal starte imod dem, det er på ingen måder optimalt.

Tror vi taktisk vælger at spille dem på samme måde som da vi mødte dem sidst, hvor vi lykkes med at få 0-0 hjemme. Stå dybt når vi forsvarer, gøre rummene små og i perioder ligge højt pres på...
Alle vores dødbolde skal vi satse hårdt på, her kan Napoli være sårbare og ellers handler det om at være skarpe i vores omstillinger. Syntes Napoli spillede en rigtig flot anden havleg mod Lazio forrig weekend, men i første halvleg havde Napoli store defensive problemer med bolde i dybden.

Vi skal spille en perfekt kamp, både defensivt og offensivt for at få et resultat med hjem. Det bliver sindsygt svært. Men må indrømme jeg tror meget mere på det i aften end jeg har gjort de sidste mange år!!

Syntes vi har fået et godt hold, med en god bredde.
https://pbs.twimg.com/media/DlaCNOUW4AAeCrS.jpg:large

Men hvorfor Borini muligvis får chancen fra start må guderne vide, nu har vi endelig fået nogle alternativer til Hakan og Suso og alligevel ser det udtil at Borini får endnu kamp fra start som kant... frustrende

Skrevet af Rossoneri
Biglia fortsætter hvor han slap sidste år. Smider bolden væk lige foran eget felt og står passivt og ser på, da han skulle lukke Insigne ned.

Lad os håbe at vi hurtigst muligt kan få spillet Bakayoko ind på holdet, så vi kan få den argentinske dødvægt ud på bænken. Håbløst!
Skrevet af Pirlo21
Jaaaaaaaaaaaaaa forsatan what a goal af JACK

Lad os håbe det giver os mere overblik, banen er svær at spille på masser af vand ligger på banen. Vores midt skal igang især Biglia, men Donnarumma skal også lade være med at sætte vores midt unødigt under pres, spil heller mere simpelt op fra vores mål.
Skrevet af Milanisti
Det var klasse sparket, haha. Det kører for os, og Napoli er virkelig presset i bund!
Skrevet af TR1986
Presset i bund? Haha. Flot mål, men Napoli er ved at kommme igen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Milanisti
Haha. Nu er vi pressede. Napoli presser højt op og spiller aggressivt.

Calabria er god som backup, men ikke mere end det. Ham og Biglia er vores svageste led. Ind med Bakayoko, Abate og byt Borini ud med Cutrone.
Skrevet af Pirlo21
Fantastisk vi er foran.
Defensivt står vi jo godt på banen, problemerne kommer når vi har bolden!!!!!
Hold nu op vi laver mange opspilsfejl.
Jeg forstår ikke hvor vi skal sætte os selv under pres fra vores eget målfælt gang på gang. Donnarumma slår en bold op til Biglia, der har en mand i rykke og derfor kun kan spille bolden tilbage i banen m.m... gang på gang ser man det mønster, enten en bold til Biglia, RR osv... åndsvagt
Faktum er at Napoli stort set kun har været farlig, når vi laver opspilsfejl.... det skal vi gøre bedre

Biglia skal virkelig til igang, defensivt gør han det fint. Men med bold har han været håbløs. Selvom han heller ikke får meget hjælp, fx ved det indkast der bliver kastet til ham fra RR (tror jeg), håbløst at sætte sin medspiller på egen banehalvdel under sådan et pres.

Calabria er virkelig også skidt kørende, elendig boldomgang har givet os problemer gang på gang og defensivt har han det virkelig også svært.

Disse ting skal rettes, får når vi lykkes med at komme forbi Napolis pres - så er der virkelig muligheder.

Jeg tror på 3 points, men vi skal spiller bedre efter pausen!
Skrevet af Rossoneri
Skandaløst ringe halvleg af Biglia - umiddelbart det dårligste jeg kan huske at have set fra hans side og det siger alligevel ikke så lidt. Han fejler vel nærmest i alle sine defensive indgreb og har mistet bolden i kritiske situationer flere gange.

I det offensive går alt i stå omkring ham, hvilket både Bonaventura og Kessíe har indset og de må på skift falde ned for at bringe bolden frem.

Gattuso bliver simpelthen nødt til at agere og få Bakayoko ind. Det kan meget vel være at han ikke er spillet ind på holdet, men her handler det om helt banale egenskaber.

Som man kunne forvente det, skaber vi ikke det helt store på San Paolo, men jeg synes alligevel at vi får meget lidt ud af det.

En af problemerne er at vi spiller bolden direkte på vores wings, der hele tiden skal løbe efter dybe bolde. Det lykkes i meget få tilfælde (omend målet er super flot af både Suso, Borini og selvfølgelig Bonaventura).

Med en stærkere 6er, må vi satse på at begge 8ere kan holde lidt bedre fast i bolden, så vi kan sætte wings op til farlige løb bag Hysaj og Mario Rui, mens vi også skal se om vi kan finde Higuain.
Skrevet af Rossoneri
Biglia skal virkelig til igang, defensivt gør han det fint.

Det må simpelthen være din spøg??!! Han har været en skandale især defensivt. Det handler ikke om syn på fodbold, det handler om at han kort og godt fejler i sine indgreb gang på gang.
Skrevet af Pirlo21
HOLD NU KÆFT ET FANTASTISK MÅL, først hele opspillet og til sidst klasse fra Suso og Calabria

SÅDAN
Skrevet af Pirlo21
fuldstændig åndsvagt at vi prøver hele tiden at spille bolden op... så forbandet dumt

SPIL NU SIMPELT
Skrevet af Pirlo21
Fint at Biglia kommer ud, men bliver vi med at spille så dumt nedefra fra vores eget felt. Så bliver vi bare ved med at sætte os selv under unnødvendigt pres
annonce
0