Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
4-4-1-1 og 4-2-3-1 er reelt samme surdej i min bog. Det handler lidt om hvilken rolle de to wings har.
Hos os har de eksempelvis et væsentligt dybere udgangspunkt end Napolis ditto, hvorfor man kan kaste sig ud i en længere diskussion om det ene eller andet.

Men til syvende og sidst drejer det sig om at få en 10er tættere på Higuain, samtidig med at vi spiller med to foran forsvaret. Af de to, skal Bakayoko så være den mere holdende, mens Kessíe i højere grad har mandat til at tage løbende frem i banen.
Skrevet af Flying Dutchman
Der hvor jeg mener at man kunne gå lidt på kompromis med den filosofi, var umiddelbart efter 2-0 målet. Rider man stormen af i 10 minutters tid, er der også god chance for at Napoli mister pusten (omend det naturligvis er gætværk).

Jo jo, så langt er jeg med. I min optik er problemet bare lidt, at man teoretisk set selvfølgelig kan prøve at ride stormen af, men at der er relativt store chancer for, man skaber en storm, der ikke slutter. Det vil sige, at man vil blive ved med at være under enorm pres, fordi man konstant forærer Napoli bolden, ved at losse den hovedløst af sted mod angrebet. På det tidspunkt, hvor I scorer til 0-2 resterer der 41 minutter (plus tillægstid), så det er måske lige tidligt nok, at begynde at spille pindsvinefodbold i bedste Chievo-stil.

Og ja, Biglia skulle naturligvis være flået ud i pausen. Det var en helt igennem miserabel præstation fra hans side.

Gattuso har ellers givet Musacchio skylden for miseren...

Så det...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det er også elendigt spillet af Musacchio. Han kan spille Calabria eller Romagnoli, som begge er upressede. Alligevel giver han Biglia bolden, som har en mand i ryggen. Det var det, Ancelottis ændrede taktik gik ud på at sætte en mand på Biglia.

Musacchio bør aldrig blive andet end reserve. Han har endnu til gode at imponere.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja, det var en risky pasning, men Biglia får jo faktisk to gange muligheden for at losse den ud af kommunen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Gattuso har ellers givet Musacchio skylden for miseren...

Så det...

Ikke lige helt sikker på hvordan dette skal tolkes, men jeg gav dig nu egentlig bare ret i at Gattuso skulle have taget Biglia ud i pausen.

Det sagt, så er jeg helt enig med Gattuso i at det er en tåbelig pasning at slå til Biglia med to mand i ryggen (uden at fjerne ansvar fra sidstnævnte).

Det vil sige, at man vil blive ved med at være under enorm pres, fordi man konstant forærer Napoli bolden, ved at losse den hovedløst af sted mod angrebet.

Det er jo en præmis du indfører.
Jeg har talt om at forsøge at spille over den forreste kæde hos Napoli og ramme primært Kessíe eller Higuain der falder ned på midtbanen.

Nuvel, det bliver to teoretiske synspunkter uden mulighed for konklusion.

Vi er i hvert fald enige om at Gattuso gjorde det rigtige ved at prøve at spille fodbold i Napoli.
Skrevet af Flying Dutchman
Det skal tolkes sådan, at selvom du og jeg er enige i, at Biglia er hovedsynderen af målet til 1-2, at Gattuso tilsyneladende klandrer Musacchio. Jeg kan dog godt se, at det var forvirrende skrevet - mea culpa.

Det er jo en præmis du indfører.

Klart. Men det er trods alt en præmis med en høj grad af sandsynlighed - ikke mindst da det er set et par gange før. Napoli er et eller andet sted rimelig forudsigende på det punkt; hvis man giver dem lillefingeren, tager de hele hånden, og så slipper de ikke. Det kan vi i Inter (og Juventus, i øvrigt) godt skrive under på.

Jeg har talt om at forsøge at spille over den forreste kæde hos Napoli og ramme primært Kessíe eller Higuain der falder ned på midtbanen.

Igen, det er jeg med på. Men vi så bare flere gange, at det bare ikke fungerede. Koulibaly og især Albiol havde Higuaín fuldstændig i deres respektive lommer. Det eneste tidspunkt, man så glimt til Den Fede, var da han blev retvendt og kunne deltage i opspillet. Man kunne sagtens have parkeret Kessié deroppe, men så ville han have manglet i den defensive fase, for at dæmme op for presset, der ville have været grunden til, han så skulle have været opspilstation til at begynde med. Han kan umuligt være to steder på én gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det skal tolkes sådan, at selvom du og jeg er enige i, at Biglia er hovedsynderen af målet til 1-2...

Ja, så er jeg også skyldig i ikke at have fået formuleret mig ordentligt. For jeg er faktisk på linje med Gattuso omkring at pilen peger mod Musacchio, såfremt der skal udpeges en hovedsynder i den specifikke situation.

Han må naturligvis aldrig spille en bold op på Biglia, der bevæger sig mod eget mål med to modstandere i ryggen. Det kan næsten kun resultere i et boldtab. At Biglia så lige tilfører et ekstra lag af klovneri, ved at smide sig oven på bolden, gør det bestemt ikke kønnere.

Koulibaly og især Albiol havde Higuaín fuldstændig i deres respektive lommer.

Det er jeg ikke ensidigt enig i - omend der nok ikke kan være tvivl om hvem der stod som samlet vinder af den indbyrdes duel over hele kampen.

Flere gange kommer Higuain godt ned og modtager bolden og får den lagt af til både Kessíe, Bonaventura og Borini. Synes i øvrigt også flere gange at Valeri overser forseelser, hvor en Napoliforsvarer går i ryggen på Higuain uden boldkontakt.

Man kunne sagtens have parkeret Kessié deroppe, men så ville han have manglet i den defensive fase...

Her taler vi jo om vores opspilssituationer. Det er umiddelbart ikke Kessíes rolle at falde ned på linje med 6eren. Hvis der er en af 8erne der skal gøre det, vil det typisk være Bonaventura.
Ikke mindst fordi Kessíe ved modstandernes boldbesiddelse, reelt skal presse på linje med 9eren.
Derimod er det de to kanter der falder meget dybt og yder den ekstra støtte til forsvaret.

Ergo drejer det sig om at Donnarumma (og sekundært Musacchio og Romagnoli) skulle prøve at finde ivorianeren omkring midtercirklen, fremfor at spille den ud til forsvaret. I hvert fald i den periode, hvor man ved at Napoli kommer med et endnu tungere pres.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, Musacchio ser heller ikke heldig ud. Han har trods alt også to (??) spillemuligheder, ud over Biglia, mens også han har muligheden for bare at losse den ud af kommunen denne gang. Jeg hæfter mig dog ved, at Biglia to gange har muligheden for at cleare bolden, så der er nok tale om en god 50/50.

Flere gange kommer Higuain godt ned og modtager bolden og får den lagt af til både Kessíe, Bonaventura og Borini.

Enig. Og det gør han hovedsageligt i situationen, hvor det lykkes Milan at spille bolden op, fremfor at losse bolden op. For i situationer hvor bolden blev spillet over midtbanen, vandt Albiol og Koulibaly (karikeret skrevet) duellen ni ud af ti gange. Det er jo også guf for dem.

Det er umiddelbart ikke Kessíes rolle at falde ned på linje med 6eren. Hvis der er en af 8erne der skal gøre det, vil det typisk være Bonaventura.

Jo jo, på taktiktavlen. Men i praksis blev Kessié, i hvert fald af hvad jeg kunne se, trukket ned for at hjælpe med presset. I samme nu, man giver ham til opgaven at stå "omkring midtercirklen", er der et kæmpe, Kessié-formet hul på midtbanen, som Allan, Zielinski og Hamsik/Mertens kunne udnytte. Desuden fjerner man også én af to centrale spillere, der i går aftes kunne modtage bolden og slippe den igen, uden af miste den.

Efter min ydmyge mening, ville "omdannelsen" af Kessié taktiske rolle fra at være en art boks-til-boks til at være en mediano d´appoggio velsagtens have forbedret mulighederne for at flere clearinger/bolde over midtbanen havde ramt en Milanspiller, men det ville i allerhøjeste grad have gjort Milan sårbar for Napoli´s hurtige spil på midten og overladt meget af initiativet til dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Otte år siden i dag at Zlatan blev præsenteret og dermed også begyndelsen af vores seneste mesterskabssæson.

Det kan meget vel være at Berlusconi og Galliani ikke fik reformeret klubben som de skulle, men for fanden hvor var det noget sjovere at tænde for fjernsynet den gang.

Lad os håbe at hjulene drejer mod starten på en ny æra (selvsagt ikke i denne sæson).
Skrevet af Martinovic
Hvis der er lodtrækning til gruppespillet i morgen i EL, må det være Milans tur til at trække et dansk hold, så ja tak til FCK. Malmö vil heller ikke være tosset.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Desværre kan vi ikke trække FCK, da vi er i samme seedningslag. Man kan i øvrigt hæfte sig ved at FCK har højere koefficient end os.

Vi kan derimod godt møde Malmø eller Sarpsborg (som for os nordmænd med base omkring Oslo, ikke er en lang rejse).
Og så er der selvfølgelig Rosenborg, men fra København er det en rejse på godt 1100 km. og så kan man jo lige så godt flyve til de fleste steder i Europa.
Skrevet af Martinovic
Ja, det er møgirriterende. Havde ellers været fedt at klaske dem.

Der er ikke meget længere til Malmö, så det vil være et fint alternativ.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det bliver spændende at se hvordan Gattuso griber aftenens kamps an.

Én ting er nok sikkert - Borini ryger på bænken, til trods for en fin assist mod Napoli. Ind kommer Calhanoglu der er tilbage efter karantæne.

Flere aviser har spået om at det bliver til en startplads til Bakayoko (på bekostning af Biglia) og dermed også en omstrukturering af midtbanen.

Manøvren har umiddelbart to formål.
For det første at skabe noget mere stabilitet foran forsvaret, hvor der ikke længere kan herske tvivl om at Biglia ikke udfylder den rolle. Her er Bakayoko et langt bedre kort.

Dernæst drejer det sig om at få en spiller tættere på Higuain, så han ikke skal falde så meget ned i banen. Altså i en rolle a la Dybalas i Juventus.

Det giver for mig rigtigt god mening af flere årsager. Først og fremmest fordi Calhanoglu selv mener at det er der han er bedst. Det er også ret let at forestille sig at han med sin gode teknik og spark fra distancen, kan være med til at skabe både uro og bedre plads til argentineren helt i front.

Det betyder samtidig at vi får Bonaventura tilbage på wingen, hvor han jo tidligere har gjort det rigtigt godt.

Personligt er jeg ikke i tvivl om at dette er Gattuso plan på sigt, spørgsmålet er om det "allerede" er i aften vi skal se det udfoldet fra start.

Florenzi og Perotti er i øvrigt ude for Roma.
Skrevet af Rossoneri
Absolut hæderlig lodtrækning for os. Der var langt værre hold fra både lag 1 og lag 3, omend jeg naturligvis havde håbet på Sarpsborg fra nederste lag.

Det er en pulje hvor der ikke må være tvivl om avancement.
Skrevet af Martinovic
Fornuftig lodtrækning. Kort rejsetid og en gruppe vi skal videre fra.

Lidt ærgerligt vi ikke trak et nordisk hold.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/127356/zenit-or-porto-marchisio

Han vil næppe skifte til en anden italiensk klub, men det kunne være et forsøg værd at give ham et tilbud.

Han har før spillet 6´er, og vi kan godt bruge en ekstra midtbanemand.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Juventus betaler løn til Marchisio i de kommende to sæsoner og mon ikke der deri ligger en aftale om at han ikke tager til en anden klub i støvlelandet.
Skrevet af Rossoneri
Di Francesco har formentlig også set fodbold i sidste uge (og sidste sæson). Til aftenens kamp, har han skiftet til en 3-4-1-2.

Det er dels nok for at få dæmmet op for vores tre forreste. Derudover skaber han et potentielt mismatch i Pastore overfor Biglia.
Sidstnævnte kan blive et rigtigt stort problem for os, da Romagnoli og Musacchio helt sikkert får deres at se til med Dzeko og Schick.
Skrevet af Martinovic
Mål i absolut sidste sekund. Fremragende stikning af Higuain til Cutrone.

Endelig en sejr og en vigtig af slagsen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Set med negative briller skal vi lukke den kamp noget før. Igen kommer vi skidt ud til anden halvleg og Roma scorer på en løs bold i feltet.

Jeg håber, at Reina snart får chancen.
Mojn do!
annonce
0